bugün
- ilkokul bilgisiyle siyasi propaganda yapmak11
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü20
- kadınlar ne ister41
- akp gidiyormu8
- onlyfans11
- batu tank motoru17
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması33
- olası millet ittifakı hükumetinin ömrü12
- kemal kılıçdaroğlu22
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız22
- bülent ersoy ölünce cenazesini kim yıkayacak17
- aşk acısı14
- yeme içme fotoğrafı paylaşanları kıskanan ezik tip10
- ekonomi iyi diyenlere23
- muharrem ince41
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi31
- sözlüğün en ezik en yalnız en tırt yazarı9
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması45
- en yakın arkadaşa herşey anlatılmalı mı35
- gurbetçiler oy kullanmasın diyen gerzek kemalikler10
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar22
- meral akşener16
- en sık girdiğiniz internet sitesi24
- kemalist cenazesi17
- memleket partisi mv adayını darp eden ychpli15
- sosyal medyada 200 bin kişilik troll ordumuz var32
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun11
- sözlük kızlarının ojeleri13
- frank lucas nickli yazar10
- ben bu yazıyı sana yazdım10
- öpüle öpüle uyutulmak21
- arkadaşlar ben geldim beni özlediniz mi13
- gece sizi evinize kadar götüren kibar zombi8
- unutulmaz film replikleri35
- canın ayak çekmesi12
- hoşlanılan sözlük kızının gardaşım gardaşım demesi10
- sözlükte tehdit edilmek15
- hayatın film olsa adını ne koyardın18
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar18
- fatih erbakan10
- arabamın degeri arttı oyum reise14
- tanışılan en ünlü kişi25
- islamdan hiç haberi olmayan insan cennete gider mi23
- 1927 yılında türk kimliği verilen 200 bin yahudi37
- bir sigara mı yaksak20
- habakkuk8
- lubunya 0212
- hüseyin nihal atsız11
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak15
- akp müteahhitlerinin kız kulesini yıkması20

entry'ler (34)
dün kişi profillerinde burçlar çıkıyordu, bugün yok. gözümle gördüm dediklerim bana garip garip bakıyor. bilmiyorlarmı ki facebook sürekli değişim, sürekli gelişim ilkesini benimsemiştir.
edit : burçların çıkmasının sebebi zannımca google chrome için indirdiğim facebook fixer eklentisi.
edit : burçların çıkmasının sebebi zannımca google chrome için indirdiğim facebook fixer eklentisi.
bu film hakkında okuduğum yorumların çoğu filmin sonunun başından belli olduğu ve tam anlamıyla bir klişe olduğu yönündedir. ancak şöyle bir gerçek daha var, filmi başından sonuna izlememe ve çoğu yorumu sabırla okumama rağmen filmin sonunu hala anlamamaktayım. filmin başında bile sonunu tahmin eden arkadaşlara ise haset ile selam ediyorum.
limitsiz tarifelerini adil kullanımlı limitsize çevirmesine şaşırmadığım iss. bu arkadaşların senelerce bize dial up hizmetini nasıl verdiğini hatırlayın, daha sonra adsl ile bu hizmetlerini nasıl pekiştirdiklerini gözünüzün önüne getirin, şimdi de bütün bu hatıraları süper ligin* naklen yayın haklarını kimin aldığı bilgisi ile birleştirin, oluşan sosu makarnanızın üstüne dökerek afiyetle yiyiniz. sıcak tüketiniz ardından tatlı servisi olacak.
takım sporlarında yapanın yanına kar kaldığı performans arttırma metodu.
yeni tasarımı ile var olduğu söylenen 300 milyon kullanıcısından en azından bana yaranmış sitedir. uzun süre böyle kalmasını dilerim.
aklıma gelmişken sizlerle bir bug paylaşayım. eğer ki wallunuzun * gizlilik ayarlarını değiştirdiğiniz halde engellediğiniz kişiler duvarınıza yazabiliyor ise bilin ki kendileri notifications * kısa yolunu kullanarak oraya gelmiştir.
aklıma gelmişken sizlerle bir bug paylaşayım. eğer ki wallunuzun * gizlilik ayarlarını değiştirdiğiniz halde engellediğiniz kişiler duvarınıza yazabiliyor ise bilin ki kendileri notifications * kısa yolunu kullanarak oraya gelmiştir.
Milliyet'in internet haber sitesine göre 'Hak arama mukaddestir, ancak bu hak arama mücadelesi hükümete karşı komploya dönüşmüştür, siyasi istikrarı bozmaya yönelik eyleme dönüşmüştür' buyurmuştur. peki ne olacak şimdi tekel işçileri de siyasi iktidarı bozmaktan içerimi alınacak. bilemedim şimdi.
güne kötü başlamak için beynin icad etmiş olduğu 3 boyutlu film. teknik açıdan avatar, senaryo ise karışık.
nihat doğan'ı konuk ettiği için izleyemediğim programdır. sözlükten bile takip etmek işkence.
bugüne kadar alışverişlerimde herhangi bir sorun ile karşılaşmadığım site. tek saçmalık son alışverişimde salı günü siparişini verdiğim ürünü çarşamba bana ulaştırmalarına rağmen, perşembe günü öğlenden sonra bana sms atıp siparişimi kargoya verdiklerini bildirmeleri. şakamısınız arkadaşım ben usb stick'i ağzına kadar doldurdum sen bana kargoya verildi diyorsun. *
an itibarı ile ntv'nin canlı gaste programında fikir yürütmektedir. kendisi tv nin sesini kısılıp izlendiği zaman george w. bush kadar inandırıcı mimiklere sahiptir.
michael schumacher 'in geri dönüşü son bir şanstır bu oluşum için.
l'amoureuse isimli şarkısı ile beni benden alan first lady. bu şarkıyı dinleyene kadar benim için eski model, first lady vs. iken an itibarı ile en güzel sesli şarkıcılardan biridir.
son altı aydır yaşadığım kocaeli ilçesi. yenilenmemde faydası büyüktür. ama genç bireylerin uzun süre tahammül edeceği bir yer değildir. psikolojik detaylardan sonra biraz yukarı çıkıp pistlerinden otelden falan bahsedeyim. otel tam bir şark zihniyeti yönetimindedir. daha fazla detaya gerek yok sanırım. pistler kısadır ve çok sıra beklenir. ancak geyik alanı pisti olarak adlandırılan pist hiç bitmesin denecek kadar sevimli bir manzaraya sahiptir. böyle ağaçların içinden falan geçtiğin şirin bir pist. olurda merak eden varsa şu an kar kalınlığı 50 cm dir. hafta sonuna kaymak imkansızdır. artık 2010 yılbaşına kısmetse. *
en iyi 3d filmdir. bazı yazarların avatar filminden ne beklediğini anlamadım. daha önce söylenmemiş bir söz, yaşanmamış bir aşk, ilk kez karşılaşılan bir davranış için gidilmemelidir. bu ve bunun gibi beklentiler ile giderseniz üzülürsünüz. unutulmamalıdır ki izlediğiniz sadece bir filmdir. ben izledim çok beğendim.
amacı yükleri forklift ile taşımayı kolaylaştırıp aynı zamanda mukavemet sağlamak olan tahta, çelik, plastik vb. maddelerden yapılan aparat.
bir dönemler maça giremeyen fenerbahçe taraftarlarının hademeye üç-beş indirerek maçları izlediği okuldur. ne zaman fenerbahçe ilk şampiyonlar ligi macerasına atıldı, o zaman okuldan maç izleme tarih oldu.
DV3-2250ET modeli windows 7 ile birlikte dokunmatik ekran özelliğine sahip olmuş notebook serisidir. 13,3 inc ekranı ile klas bir görüntüye sahiptir.
bir treyler çeşididir. belli bir sıcaklıkta taşınması gereken ürünler için treyler içinde sıcaklığı sabit tutan bir ünite vardır. önemlidir nitekim gıdalar, ilaçlar vb. hayati öneme sahip maddeler bu treyler ile taşınır.
2010 versiyonunda bazen excel tabloları yapıştırdıktan sonra boyutunu ayarlamaya kesinlikle izin vermiyor. ne zaman ki defalarca çizimi açıp kapatıp tekrar paste ediyorum, kafasına göre düzeliyor. çözümü bulamamın nedeninin heralde benim kofti bir mühedis olmamdandır.