bugün
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini16
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey3
- iran'ın bahreyn'deki abd donanmasını vurması2
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini9
- chp'nin hali ne olacak33
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- cinsel taciz5
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük6
- başarılı sigara bırakma teknikleri10
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- kimseye borç vermeyen insan11
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- onca zorluğun arasında mağaraya resim yapan tip3
- yalnızlık4
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- m r e r e c t o20
- en sevdiğiniz müzik türü10
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- iran'dan israil'e tehdit3
- koca bulmak5
- sedat pekmez24
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- diamond bosphoruss denen yazar22
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- belfastta cihatçının kafa kesmesi4
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- klozet neden bu kadar ses çıkarıyor3
- kendini çirkin bulan yazarlar4
- mount and blade ii bannerlord2
- gocu27
- ilgi manyağı olmak5
- her gün içsem bıkmam içecekleri3
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- süt gibi bembeyaz tenli kızlar3
- x men2
- beyazsemsiyeliyabanci48
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- başbiraderin profilinin halen gizli olması4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle61
- twilight2
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- 5 ayda 84.114 suriyeli'nin ülkesine dönmesi2
- tai lung11
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- günün şiiri8
- kayyum kemal8
- zayıflamanın en güzel yanı5
- normal sözlükten gelenler için çalışma kampı2
lan bunun bir ayarı yok mu? Bunu yapın gidelim! Yalama olduğunu tahmin ettiğim sitedir. *
an itibari ile düzelmiş olan site.
hakketten de düzelen sitedir.
düzeldiği için sözlükteki bütün yazarların oraya yöneldiği sitedir.
Herkezin çocukluk arkadaslarını bulduğu site olarak bilinen ama üye oldukdan sonra çocukluk arkadasından hariç başka arkadaslıklar bulunabilen bir arkadaslık sitesidir.
modern dünyanın duygusal uyuşturucusudur. bağımlılık yaratır. asosyallik yaratır. içe kapanma. yüz yüze iletişim eksliği yaratır. bir zaman sonra doz aşmaya başlarsınız. günün 15 saati sizi içine çeker. hem haps hem bağımlı olursunuz.
sosyal ameleleşme platformu olmaktan öteye gidemeyen oluşum.
mark zuckerberg'i zengin ve ünlü eden sitedir.
ilkokul arkadaşını bulmak dışında ne işe yaradığını hala çözemediğim sosyal site. Bu muymuş dedirtir.
her gün bize katılın mailleri gönderip gereksiz kutusunu dolduran maillere sahip gereksiz site.
Berk Jubilant
ilişki Durumu:
Sağ Eli
ile ilişkisi var.
bu durumu gördükten sonra, iyice soğuduğum lanetler yağdırdığım site.
ilişki Durumu:
Sağ Eli
ile ilişkisi var.
bu durumu gördükten sonra, iyice soğuduğum lanetler yağdırdığım site.
ilişki düşmanı orospu çocuğu.
insanların basitlikten ölme noktasına geldiği, komiklikten de öte, aynı zamanda trajikomik ortam.
ilk başlarda tamam hoş güzeldi ama artık bayan bir site,eski sevgililerin birbirlerini takip ettiği yeni kervan,geçmişteki istemediğiniz otun bir anda 'selam beni tanıdın mı ' diyerek burnunuzda bitmesini sağlayan site.
iş başvurularında mail adresinden sonra facebook url'si soran şirketler görmeye başladım.
son 1 - 2 sene içinde türklerin akımına uğrayan sosyal ağ sitesidir. aslında gerçekten güzel bir site kendini tanıtmak amaçlı fakat niye türklerin girince olağan şey birden 180 derece dönüyor anlamıyorum. saçma sapan gruplar açanlar, bütün gün video paylaşanlarla her gün daha kötüye giden sosyal ağ işte daha ne beklenir ki. yine yaptık yapacağımızı, facebook un da kızlığını bozduk.
profil resmi kullanmayan bir arkadaşım için bana az önce " bunun profil resmine ihtiyacı var, bir tane öner" demiş olan sitedir. iyice kendini bi bok sanmaya başladı. ne demek lan ihtiyacı var?
son zamanlarda girmek istemediğim bir site. midem mi bulanıyor ne(?)
ismail yk'nın da girmesiyle terketmem gerektiğini aldığım ve 30saniye önce hesabımı dondurduğum sosyal paylaşım sitesi.
insan ilişkilerine vurulan en büyük darbedir. öyle ki artık insanlar bir sayfada yoğun bakımda olan bir kişi için acıtasyon yapıp, sanal dualar ederken diğer bir sayfada makaranın köküne vurabiliyor. bilgisayar ekranında gördükleri için mi, sanal ortamda gördükleri için mi bu kadar duygusuzlaşabiliyor insanlar. aynı mahallede oturan üç dört genç arkadaşlarının vefatını içlerinden birinin duvarında tartışacak duruma gelmiş ahali, daha da kötüsü cenaze günü gelip de cenaze dün ikindide değil miydi?, facebook tan takip ediyordum ben diyebilecek konuma gelmişiz. bu site midir paylaşarak azaltmaya çalıştığımız acıları dindirecek olan? dostlarımızı kaybettikten sonra duvarına dualarımız seninle yazmak için mi biraradayız? yazık.
hakkında şarkı yapılan eglendiren sosyalleştiren abaza site.
Turkiye dunyada en kapsamlı sosyal ag ve paylasım sitesi. Özellikle twitter da turkce dil secenegi olmadıgından facebook inanılmaz tutuluyor. Gizlilik alanında birkaç problemleri halen mevcut.
facebook hesabımın olduğu dönemlerde (neyseki şu anda kapattım huzurluyum mutluyum) bir arkadaşımın annesinin trafik kazasını bu sanal site tarafından öğrendim. üzüldüm tabi sonuç olarak. neyse üzülme faslını geçelim biraz da gerçeklerden konuşalım...
şimdi haberi almam şu şekilde oldu ki arkadaşımın facebook hesabına onun en yakın akrabasından biri girmiş ve '' arkadaşlar böyle böyle x'in ailesi kaza geçirdi, durumları ciddi ve hastanedeyiz, dualarınız eksik etmeyin!'' eyvallah etmeyiz tabi... sonra bildiğimiz gibi iletinin altında bir sürü yorum ''aaa gerçekten mi? allah şifalar versin!...vs''. samimi olsa bile böyle samimiyet gösterceksen senin de allah belanı versin gibi laflar sarfettiren bir tablo vardı karşımda.
insan olarak bazı şeyleri artık öenmsemiyoruz ya da duygularımız bir körelme yaşıyor. anlamış değilim. senin, kaza geçiren en yakın akrabanın yanında olman gerekirken nasıl bir zihniyettir ki ordakilerin hayati tehlikesi bulunmasına rağmen orda onların yanında bulunmuyorsun da, teselli etme görevini yerine getirmiyorsun da internete girme ya da onu da geçtim facebook'a girme zamanını kendinde bulabiliyorsun?
içinde gram zerre kadar insanlık emaresi bulunmayan böyle insanları gördükçe kendi ırkımdan şüphe ediyorum!
şimdi haberi almam şu şekilde oldu ki arkadaşımın facebook hesabına onun en yakın akrabasından biri girmiş ve '' arkadaşlar böyle böyle x'in ailesi kaza geçirdi, durumları ciddi ve hastanedeyiz, dualarınız eksik etmeyin!'' eyvallah etmeyiz tabi... sonra bildiğimiz gibi iletinin altında bir sürü yorum ''aaa gerçekten mi? allah şifalar versin!...vs''. samimi olsa bile böyle samimiyet gösterceksen senin de allah belanı versin gibi laflar sarfettiren bir tablo vardı karşımda.
insan olarak bazı şeyleri artık öenmsemiyoruz ya da duygularımız bir körelme yaşıyor. anlamış değilim. senin, kaza geçiren en yakın akrabanın yanında olman gerekirken nasıl bir zihniyettir ki ordakilerin hayati tehlikesi bulunmasına rağmen orda onların yanında bulunmuyorsun da, teselli etme görevini yerine getirmiyorsun da internete girme ya da onu da geçtim facebook'a girme zamanını kendinde bulabiliyorsun?
içinde gram zerre kadar insanlık emaresi bulunmayan böyle insanları gördükçe kendi ırkımdan şüphe ediyorum!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar