bugün
- içtim şarabı13
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi9
- insanın geçmişinin karanlık olması6
- aşure yapan sözlük kızları7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- trolluğun zeka gerektirdiği gerçeği3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet18
- kadir inanır22
- görücü usulü2
- kezoya baka baka yağlarını eritmek2
- rakı sevmemek6
- bioloji2
- tas kafa traşlı hırt sorunu5
- cevcet2
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar7
- bu sıcakta karpuz tarlasında çalışmak4
- dünya da her insanın bir ismi olması3
- şeriatçıları afganistana sürmek4
- 7 aydır berlinde yaşıyorum soruları alayım7
- iran'ın abd saldırısına karşılık tehdidi5
- aylık 395 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sözlükteki gizli düşmanım6
- hayattaki şans seviyeniz4
- hesabı gizliye almak3
- yagmurcu3
- kemalist dünya24
- her insanın bir cini olması5
- çok güzel ama manyak kadın7
- anın görüntüsü20
- mustafa kemal atatürk7
- portekiz'in dünya kupası kazanma ihtimali3
- yapay zeka ile flört uygulaması yazmak2
- kaşar5
- osurdum3
- kitabı yazarın mezarına bırakıp gitmek6
- üniversitelerin gereksiz olması16
- içinden canavar çıkan insan4
- ye kürküm ye2
- aylık 394 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- beni seven var mıdır2
- true'nun çaylak olması16
- ilk sevgiliyle evlenmek4
- barış alper yılmaz2
- a milli futbol takımı'nın dünya kupası ndan dönüşü4
- pkk lı doktorlar2
- trump ara seçimleri kaybederse soruşturma geçirir4
- hırt4
- bu sıcakta penisi asfalta sürtmek2
- gizem3
- brad pitt ve edward norton'un türkiye abd maçını i2
bir zamanlar hakkında çok fazla radyasyon yaydığı şeklinde haberler çıkmış, kapaklı cep telefonu modeli.
tasarım harikası ilk telefonum.
bilgisayar kadar yavas calismasina ragmen tasarimiyla goz dolduran doneminin en guzel telefonu
(bkz: ilk telefonum)
(bkz: ilk telefonum)
ilk telefonum. bir zamanların en ince ve reklamlara dahi çıkmış telefonu. herkese vay anasını teknolojiye bak dedirten, iş adamı telefonu görünümlü telefon.
korkunç antenine rağmen çıktığı zamanki en güzel telefon olan hatta şu an olsa yine kullanmak istiyeceğim ilk telefonum.
ericssonun efsane telefonudur. inceliği ve hafifliği en önemliside şık görüntüsü ile gönüllerde taht kurmuştu bir dönem. renkli ekran telefonlar ile tarihin tozlu sayfalarında hall of famede yerini aldı.
http://obchod.hw.cz/Foto/Orig/gsm_t28.jpg
http://www.yikes.com/~ole/oz/T28-r.jpg
http://www.hot.ee/jim/eerik/t28.jpg
adreslerinden görülebilecek olan telefon.
http://www.yikes.com/~ole/oz/T28-r.jpg
http://www.hot.ee/jim/eerik/t28.jpg
adreslerinden görülebilecek olan telefon.
ericsson'un, reklamlarını dünya dışı yaşam belirtisi sloganıyla yaptığı zamanın efsane telefonu.
beş altı yıl öncesinin gözde telefonu. şimdinin müzeliği. bir tane alıp ucuza kişisel koleksiyona katılması gerekenlerden nokia 5110 ile beraber.
lisede kızlar teklif ederdi bu telefonu olanlara. bir partiye yalnız mı gittin? hemen çıkar telefonu. el ele çıkarsın mekandan.
bir çok renk paleti ile piyasaya sunulmuş (yeşil, siyah, pembe, hardal) ve o dönem titreşim özelliği insanlara çok farklı geldiğinden yüksek bir satış grafiği yakalamış telefon.
1999 yılında 399 milyon türk lirası gibi o dönemine göre saçma sapan bir fiyatla piyasaya çıkmıştı. incecik tasarımıyla hava atılmış, ama nedense 155 mm'lik top namlusunu andıran o antenine bir açıklama getirilememişti. diğer cep telefonlarının neredeyse 2 katı radyasyon yaydığı ortaya çıkınca da iyice gözden düşmüştür. kapağının açılması için telefonun sağına konulan tuşun yalama olması akabinde kapağın fare kapanı gibi cebinize zart zurt açılması için gereken süre en fazla 3 aydı. galatasaray'ın leeds'i ağlattığı günlerde zengin insanların kullandığı bir aksesuar olup, kısacası çok başarısız bir telefondu. ericsson daha sonra bunun tasarımını temel alan pek çok başka modeli daha piyasaya sürmüştür ancak hiçbiri tutunamamıştır.
(bkz: anten mi la o)
ilk çıktığı zaman amcam almıştı bundan bir tane ve o zaman tasarımı çok güzel gelmişti bana. şimdi bakıyorum yine çok güzel demek ki adamlar çağın ötesinde bir tasarım yapmışlar ayrıca o turkuaz renkli ekran adamı bitirir.
Klavye kullanılabilen telefondur, Bende bunun bilgisayar klavyesi şeklinde olan aparatıda var
Ahanda bu
görsel
Ahanda bu
görsel
Kapalıyken Muammer güler'e benzeyen telefon.
Zamanının aşırı süpersonik telefonuydu.
ilk gördüğümde incecik, küçücük gelmişti.
görsel
Zamanının aşırı süpersonik telefonuydu.
ilk gördüğümde incecik, küçücük gelmişti.
görsel
Ne telefondu be... paranın para olduğu zaman 175 milyon verip almıştım. Sene 2001 falandı.
dün yanlışlıkla açayim derken 2 ye böldüğüm telefon, yandaki tuşa basmadan açmaya çalışmayın yazıktır günahtır, klasiktir.
bu incecik telefondaki o anteni dizayn eden mühendis, sen kocaman bir çılgınsın.
Bir zamanların tutulan telefon modellerinden biridir. Parası yeten bunu alırdı yetmeyen t 18 alırdı ve nerdeyse t28 der dururdu. Harici kamera modülüde olan telefondur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar