bugün
- kanına ermeni kanı karışmadığını zannetmek8
- türklerdeki ermeni kompleksi10
- türkiyede festival basılsaydı ne olurdu11
- klarnet calan sarapci koala 622
- incel olanların gereksiz ağlaması12
- izmir13
- yarın sabah işe gidecek olmak13
- sözlük yazarlarını tek cümle ile tanımlamak23
- burun estetiği11
- önde yürüyen kadın geçilmeli mi geçilmemeli mi10
- herkese sevgiyle yaklaşan tip8
- nervio11
- bik bik vs kuresel ikinma37
- 65532111
- islam hassasiyeti ile yetişmiş olsa ölmezdi17
- bir erkek bir kıza neden sürekli çok güzelsin der19
- karısına kahvaltı hazırlayan erkek9
- anın görüntüsü26
- larisalisa13
- bik bik'in mutfağına konuk olmak11
- lisansta üniversite kalitesinin önemsiz olması10
- sözlük yazarlarının çayları10
- küresel ıkınmanın yahudi olması gerçeği11
- the merich9
- soğan turşusu15
- b'u r c u8
- yüzünün yarısını sözlüğe atan kız9
- geçmiş olsun tükenmiş favorilerim8
- sözlükte sohbet etmeyi sevdiğiniz yazarlar10
- kızın kafasını kesip intihar eden genç60
- kendinden büyük kadınlara ilgi duyan erkek10
- canın aşırı sex istemesi16
- salma hayek in memeleri8
- erdoğan olmasaydı21
- 79 yaşındaki inşaat işçisinin ölmesi13
- hayırlı pazarlar inşallah8
- katili görüp müdahil olmayan türk erkekleri14
- en son mutlu hissedilen an11
- uyku düzeninin bozulması12
- hissediyorum sen benim kocam olcaksın diyen kız12
- sevgiliniz aldatsa mı daha üzülürsünüz ölürse mi9
- kim lan bu kuresel ikinma11
- televizyon'un çöküşü12
- semih çelik11
- üstteki yazarın ne mezunu olduğunu tahmin etmek17
- arkadaşlar ne derdiniz var anlatın da gülelim8
- kadın çalışmasın diyen erkeklerin geliri12
- mini etek giyen dövmeli hatun8
- geçmiş olsun manyak olmaya karar verdim14
- akpli milletveklinn oğlu 20kg uyuşturucyla yaklndı18
entry'ler (770)
hesaplamalı kimya uygulamalarında, yoğunluk fonksiyonel teorisi olarak bilinmektedir. geometrik yapısı tanımlanan moleküllerin, gaz veya çözücü fazındaki enerjilerini, kararlılıklarını, fiziksel özelliklerini, kovalent olmayan uzaktan etkileşimlerinin belirlenmesi amacıyla oldukça yaygın bir biçimde kullanılmaktadır. hesaplamalarda çok farklı yaklaşımlarla oluşturulan temel kümelerden yararlanılmaktadır.
tipik bir bakteriofaj, konak hücre zarında bulunan spesifik reseptörlere tutunarak, hücre içerisine girmektedir. Konak hücresel mekanizmalarını kullanmak suretiyle de kendi genetik materyalini çoğaltarak, yeni fajların oluşmasını sağlamaktadır.
çok değerli, eski dost. Kendisiyle çok uzun bir süredir görüşememiş olmak da fazlasıyla üzüntü verici.
bir nevi zaman kapsülüne binip, geçmişine duyduğu özlemle arada bir uğrayanları da mevcuttur. Aktif yazar olduğu dönemlerde henüz gerçekleşeceğinden habersiz olduğu kayıplarına ve akabinde bünyesinde yaratacağı onulmaz yaraların ızdırabıyla, biraz korku biraz da kanıksamış olarak ancak yine de tanımlanması zor bir psikoloji içerisinde yüzleşmeye gelip, sonra yeniden rutin hayatlarına karışmaktadırlar.
Genel kanı dersin zor olduğu yönündedir. Ne var ki, özellikle de lisans/lisansüstü düzeyde başarısızlık oranının yüksek olmasının temel sebebi, artık kronik bir kusur halini alan, vize ve/veya final öncesi son gece çalışmalarının yetersiz kalmasıdır. Ayrıca, tübitak kimya olimpiyatları soruları incelenecek olduğunda, son yıllarda bu alana daha fazla soru ayrıldığı görülebilmektedir.
harika bir yeni albüm, yine yüreğin derinlerine işleyecek parçalar.
"küçük bir çocukken, uçmayı isterdim... Ben hayal kurdukça biri bozuyor sanki hala..." (bkz: küçük bir çocukken), (bkz: 21).
"küçük bir çocukken, uçmayı isterdim... Ben hayal kurdukça biri bozuyor sanki hala..." (bkz: küçük bir çocukken), (bkz: 21).
Uzun yıllardır idaresinde çalışmalarına devam etmekte olan aktif bir klasik batı müziği korosu bulunmaktadır (bkz: ankara bach korosu).
Dr.Ümit Gültekin idaresinde, Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsünde her salı ve perşembe günleri, 18:00-20:30 saatleri arasında çalışmalarını gerçekleştiren klasik batı müziği korosu.
sahnelerin çok yavaş ilerlediği, amatör ruhu baskın gerilim filmi.
cem yılmaz'ın arog'unu izledikten sonra, hem de hemen ertesi gün, bir başka uyarlamasını izlemişim izlenimini uyandıran ve bana cmylmz'dan neden bir türlü hoşlanamadığımın güncel bir nedenini kazandırmış film.
kavram dahilinde aslında zor olan, işi zirvede bırakmaktır.
tenis oynayan eski bir sporcudur.
telefonu sadece konuşmak ve gerekli durumlarda mesaj atmak için kullanılan elektronik bir cihaz kavramından daha öte bir anlam yüklemeyen insandır. *
daha gelişmiş versiyonları da bulunan annedir, candır, seviniz. (bkz: dugunlerde havaya rastgele terlik atan anne)
(bkz: 21 grams)
Bu yarışmacı şahsiyetin mutfagı da dön dolaş bitmemektedir. Öyle ki, ebeveynlerimin bu suretle imrenerek izlediği kişiliktir kendisi. Ayrıca haberi yoksa da ahımı almaktadır. Sırf bu mutfak mevzusu yüzünden annemlerle papaz yapmıştır beni. En kısa sürede onlara geniş mutfaklı bir ev vaat ederek şimdilik pacayı kurtarsam da, sonum hayır görülmemektedir.
hele bir de sizi ufacıkken alıp, anne baba gurbet ellerdeyken büyüttüyse, artık çok daha büyüktür yokluğunun açtığı yara. torununun resmini, ölünce özlerim, yanıma koyun diye tembihleyecek kadar çok seven bir babadır aslında kaybedilen. bayramda öpülecek ellerinden yoksun bırakmıştır.