bugün
- 7 aralık 2024 beşiktaş fenerbahçe maçı36
- metro ve toplu taşımada kitap okumak16
- sevgili olmadığı herife aşkım diye hitap eden kız14
- türk milletinin suskunluğunun sebebi30
- kadınsızlık14
- kadınların kibar ve fedakar erkek sevmeme nedeni15
- sözlük erkekeleri kahvaltı hazırlayın12
- iremga33
- suriye iç savaşı9
- said nursi neden evlenmedi11
- okumalık kitap önerisi9
- her sabah ceviz muz bal yemek8
- geceye bir şarkı bırak8
- alexander djiku9
- ben bu yazıyı sana yazdım11
- sevgili bulamayan erkeklere tavsiyeler24
- günahların takımı galatasaray8
- arkadaşlar kombinim nasıl18
- 1 senede ne değişebilir12
- acun ılıcalı9
- yetkililer maaş alıyor mu9
- true'nun yetkili olması22
- sözlüğe yön veren 3 yazar16
- alkol23
- evli barklı erkeklerin sözlükte çapkınlık yapması9
- 6 aralık dünya özür dilerim günü33
- sahte alkolden ölenlerin vebali ahirette sorulur16
- 0070 cabbar baba9
- akp'nin ali koç'u sevmeme nedeni11
- yılbaşı gecesi yapılacaklar18
- karınıza range rover alır mısınız9
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar15
- dursun özbek ibrahim hacıosmanoğlu kavgası58
- yaşım 14 ve hepinizden akıllıyım13
- 2025 asgari ücret tahminleri8
- bir daha kumar oynamayacağım10
- 22 kişinin sahte alkolden hayatını kaybetmesi22
- eve yaşlı dede fotoğrafı asmak9
- esad rejiminin sonu9
- hepimiz küresel hanımın bebekleriyiz10
- kuresel ikinma hanım günaydın neredesiniz yahu11
- karısının bir dediğini iki etmeyen erkek8
- 190 boyunda kaslı yakışıklı zengin erkek cin10
- insan olmaya ceyrek kala14
- bir oturuşta 10 bira içemeyip erkeğim demek12
- kısır seven erkek9
- kapadokya8
- ali imran suresi9
- kıçımın yetkilisi27
- tc numarasını unutmak9
entry'ler (770)
hesaplamalı kimya uygulamalarında, yoğunluk fonksiyonel teorisi olarak bilinmektedir. geometrik yapısı tanımlanan moleküllerin, gaz veya çözücü fazındaki enerjilerini, kararlılıklarını, fiziksel özelliklerini, kovalent olmayan uzaktan etkileşimlerinin belirlenmesi amacıyla oldukça yaygın bir biçimde kullanılmaktadır. hesaplamalarda çok farklı yaklaşımlarla oluşturulan temel kümelerden yararlanılmaktadır.
tipik bir bakteriofaj, konak hücre zarında bulunan spesifik reseptörlere tutunarak, hücre içerisine girmektedir. Konak hücresel mekanizmalarını kullanmak suretiyle de kendi genetik materyalini çoğaltarak, yeni fajların oluşmasını sağlamaktadır.
çok değerli, eski dost. Kendisiyle çok uzun bir süredir görüşememiş olmak da fazlasıyla üzüntü verici.
bir nevi zaman kapsülüne binip, geçmişine duyduğu özlemle arada bir uğrayanları da mevcuttur. Aktif yazar olduğu dönemlerde henüz gerçekleşeceğinden habersiz olduğu kayıplarına ve akabinde bünyesinde yaratacağı onulmaz yaraların ızdırabıyla, biraz korku biraz da kanıksamış olarak ancak yine de tanımlanması zor bir psikoloji içerisinde yüzleşmeye gelip, sonra yeniden rutin hayatlarına karışmaktadırlar.
Genel kanı dersin zor olduğu yönündedir. Ne var ki, özellikle de lisans/lisansüstü düzeyde başarısızlık oranının yüksek olmasının temel sebebi, artık kronik bir kusur halini alan, vize ve/veya final öncesi son gece çalışmalarının yetersiz kalmasıdır. Ayrıca, tübitak kimya olimpiyatları soruları incelenecek olduğunda, son yıllarda bu alana daha fazla soru ayrıldığı görülebilmektedir.
harika bir yeni albüm, yine yüreğin derinlerine işleyecek parçalar.
"küçük bir çocukken, uçmayı isterdim... Ben hayal kurdukça biri bozuyor sanki hala..." (bkz: küçük bir çocukken), (bkz: 21).
"küçük bir çocukken, uçmayı isterdim... Ben hayal kurdukça biri bozuyor sanki hala..." (bkz: küçük bir çocukken), (bkz: 21).
Uzun yıllardır idaresinde çalışmalarına devam etmekte olan aktif bir klasik batı müziği korosu bulunmaktadır (bkz: ankara bach korosu).
Dr.Ümit Gültekin idaresinde, Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsünde her salı ve perşembe günleri, 18:00-20:30 saatleri arasında çalışmalarını gerçekleştiren klasik batı müziği korosu.
sahnelerin çok yavaş ilerlediği, amatör ruhu baskın gerilim filmi.
cem yılmaz'ın arog'unu izledikten sonra, hem de hemen ertesi gün, bir başka uyarlamasını izlemişim izlenimini uyandıran ve bana cmylmz'dan neden bir türlü hoşlanamadığımın güncel bir nedenini kazandırmış film.
kavram dahilinde aslında zor olan, işi zirvede bırakmaktır.
tenis oynayan eski bir sporcudur.
telefonu sadece konuşmak ve gerekli durumlarda mesaj atmak için kullanılan elektronik bir cihaz kavramından daha öte bir anlam yüklemeyen insandır. *
daha gelişmiş versiyonları da bulunan annedir, candır, seviniz. (bkz: dugunlerde havaya rastgele terlik atan anne)
(bkz: 21 grams)
Bu yarışmacı şahsiyetin mutfagı da dön dolaş bitmemektedir. Öyle ki, ebeveynlerimin bu suretle imrenerek izlediği kişiliktir kendisi. Ayrıca haberi yoksa da ahımı almaktadır. Sırf bu mutfak mevzusu yüzünden annemlerle papaz yapmıştır beni. En kısa sürede onlara geniş mutfaklı bir ev vaat ederek şimdilik pacayı kurtarsam da, sonum hayır görülmemektedir.
hele bir de sizi ufacıkken alıp, anne baba gurbet ellerdeyken büyüttüyse, artık çok daha büyüktür yokluğunun açtığı yara. torununun resmini, ölünce özlerim, yanıma koyun diye tembihleyecek kadar çok seven bir babadır aslında kaybedilen. bayramda öpülecek ellerinden yoksun bırakmıştır.