bugün
- göğüs kıllarım çıkmıyor14
- abdullah öcalan orospu çocuğudur16
- sırrı süreyya önder26
- deccaliyet çağı5
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi11
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- dün gece ne oldu12
- silver ile evlenecek erkek53
- stt geçmiş kondom kullanmak3
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlük yazarlarının yuvaları3
- insan olmaya ceyrek kala4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- insan olmaya çeyrek kala8
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı3
- stt geçmiş kremle intihar etmek3
- sarapci koala59
- atatürk den daha iyi cumhurbaşkanı yok2
- cezerye2
- kurtlar vadisi ünsal2
- arif kocabıyık9
- sözlükteki linç kültürü8
- true'nun çaylak olması5
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak11
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- araba sileceği5
- gocu35
- popeyes6
- iki tas çorba5
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu4
- öbür sözlük2
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- sedef hastalığı2
- ayak fantezisi3
- müstehcen resim atmak3
- sözlükteki bayan azlığı6
- babysharkdodododododod o2
- melekler insanlarla nasıl iletişim kuruyor4
- yazarlar şuan ne yapıyor3
- ismet gürbüz gürbüz mü sorunsalı3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası23
- gece banyo yapıp balkona çıkmak3
- cincinnati cini3
- sözlük sapığı kim5
- sözlüğe bir kedi bırak2
entry'ler (496)
artılarını anlamak için iki adet video:
(video artık mevcut değil) - bu video yeni ipod touch için fakat içerisinde iphone 5'in de dahil olduğu bazı testler var.
http://www.donanimhaber.c...-merak-edilen-her-sey.htm - bu da daha önceki entrylerimden birinde paylaştığım ve anladığım kadarıyla pek izlenmeyen bir video. bu video içerisinde samsung galaxy s3 ve htc one x ile karşılaştırılması mevcut.
(video artık mevcut değil) - bu video yeni ipod touch için fakat içerisinde iphone 5'in de dahil olduğu bazı testler var.
http://www.donanimhaber.c...-merak-edilen-her-sey.htm - bu da daha önceki entrylerimden birinde paylaştığım ve anladığım kadarıyla pek izlenmeyen bir video. bu video içerisinde samsung galaxy s3 ve htc one x ile karşılaştırılması mevcut.
hala samsung galaxy s3'ün gerisinde olduğu, hatta iphone 4s'in ilerisine gidemediği düşünülen telefon. testlerde 4s'in iki katından fazla, s3'ün iki katına yakın puan almış, donanım olarak ayrıca bir ezmiş hatta çıkarıp suratına şap şap vurmuş telefondur ayrıca.
donanimhaber.com'un görsel ve yazılı testlerine göre kendisine rakip olduğu düşünülen samsung galaxy s iii ve htc one x'in eline açık ara vermiştir. hem donanımsal hem de yazılımsal olarak rakipsiz oğlu rakipsizdir.
not: eksileyecek fandroidlere hazır link http://www.donanimhaber.c...-merak-edilen-her-sey.htm
not: eksileyecek fandroidlere hazır link http://www.donanimhaber.c...-merak-edilen-her-sey.htm
yıllara göre değişim gösterecek olan gerçektir. 5 yıl öncesine kadar her 100 metrede bir simit sarayı görmek mümkündü, ondan öncesinde ise börekchi.
sözlükteki beyinsiz sayısını test etmektedir.
ofsaytın tanımını bilen beyin fakiridir. topun kafaya geldiği andaki değil, kafadan çıktığı andaki görüntüyle ofsayta karar verilir.
yazarlara biber gazı sıkabilitesi olan ekiptir. akıllı olsunlar yakarız "gelişmeler"i.
sizi kandırdığını sandığı zamandır.
komutan işaret ve orta parmağını birleştirdikten sonra:
+ bu kaç evladım
- kalın 1 komutanım
+ şaka şaka, duvar ne renk...
+ bu kaç evladım
- kalın 1 komutanım
+ şaka şaka, duvar ne renk...
prezervatif olabilir. her seferinde çocuğu koymasın diye.
nur topununa müdehale etmeye çalışırken arka yan çapraz bağlarını koparmış bebektir.
doğrudur, fakat bu türkçe'nin insanın kendini ifade etmesine engel olduğunu göstermez. türkçe konuşan insanların genelinin kendini ifade etmesindeki en büyük engel kişinin kendini eğitmemesidir. kelime dağarcığı normal sokak diliyle sabit kalınca entel noktalarda kişi kendini ifade edemez, hebeler kalır.
kim ki çocukluğundan itibaren düzgün bir ses sistemine sahip olmaz ve sürekli 2'li speakerdan müzik dinler, o kişi rock ve metal müziğe yatkın olur.
- hadi be oğlum açarsın sen bu oyunu.
şeklinde cümleler kurulması olası dostluktur.
şeklinde cümleler kurulması olası dostluktur.
cemaatçi dışında a&f eşofmanla dolaşan tipler de bu kategoriye girmektedir. muhtemelen bu eşofmanlar çakma olur, bununla beraber altına bok sarısı bot ve üst kısıma da t-shirt üzerine şişme yelek giyilir. bu gençlerimizi herhangi bir vakıf üniversitesinde bolca bulmak mümkündür. iyi günler efendim.
resmen sözlük yazarlarıyla taşak geçmiş yazar kişisi. bu yazarın yazdıklarını ciddiye almak hayatta yapabileceğiniz en büyük hatadır.