bugün

Türlü ayinlerin yapıldığı sapkınlık adasıdır.
Burada bulunan jeffrey Epsteine ait malikaneye gelenler, sıradan ölümlüler değildir. Devlet başkanları, politikacılar, dünyaca ünlü sanatçılar, sporcular, büyük şirketlerin liderleridir.
Bu adaya kaçırıp getirilen küçük çocuklar çeşitli işkenceler ile korkutulur. Çünkü adrenaline bağlı olarak vücuttan korkuya bağlı bir hormon salgılanır.
küçük çocuklarda bu adrenochrome olarak bilinir. Bunu Ense kökünden şırıngayla çekip kendilerine enjekte ederler.
Bu yaptıkları onların inancına göre Ölümsüzlük iksiridir.
Ardından eyes wide shut filmindeki gibi maskeleri takıp seks ayinleri yaparlar.
Tanıkların ifadelerine göre basında yazılanlar, Adada yaşananların 10'da 1'i bile değil!
Epstein adası listesinin bir kısmı açıklanmış. Henüz isimleri açıklanmayan iki Türk olduğu da söyleniyor.

görsel
görsel
hayır sen stephen hawkingsin o haldeyken nasıl yapabiliyorsun aklım almıyor.
Bizim basında pek yer verilmeyen adadır.
Burada yaşananlar pompei sapkınlarını geçti lan.
Maaşallah adnanin, yurtdışı şubesi. Sadece aktörler değişiyor. Eylemler ve rezillikler hep aynı..
listeye adaya gitmemiş isimleri de eklemişler ki gidenler tespit edilemesin diye.
oğlum hepsini anladım da stephan hawking'e ne yaptınız lan? vay mk aklıma geldikçe gülesim geliyor.
Adnan Oktar, epstein sadece gün yüzüne çıkanlar diye düşünüyorum. Hala devam eden bir sürü grup olduğuna da eminim bu dünyada. Sapkınlıklar, sapıklıklar bitmez.

Geçen gün gördüm yahu bir yerde. Darkwebde çocuklardan alınan o hormon mu kan mı neyse dozunun 30-50k dolar seviyesinde satıldığını yazmışlar. Bu olayın arka planında, bizlerin kolay kolay ulaşamayacağı ne pislikler dönüyordur kim bilir daha.
jeffrey epstein denen sapığın birçok ünlüyle çoluk çocuğu istismar ettiği adadır. hepsinin yedi sülalesine koyayım kodumun sübyancıları.
son günlerde türlü rezillikleri medyaya düşmüş adadır. ananızın amına koyayım.
(bkz: lanet olsun dostum ben hemen buradan gidiyorum)
Bunlar baya baya satanist.
Ne kadar komplo teorisi varsa hepsi gerçekmiş.

Ama merakım şu, bu belgeleri sızdıran kim ve hangi amaçla sızdırıyor?
Net yine bunlardan biri her kimse.

Muhtemelen abd içinde bir şantajlar dönüyor ama nereye varacak bilemiyorum.
iran'ı vurdurmaya çalışıyor olabilirler.

Ha yahut bu ifşalar ile israil'in etkisi kırılmaya çalışılıyor da olabilir.
Çünkü baya baya israil bağlantılı kimseler bunlar. iran'a saldırıyı engellemek için de yapılmış olabilir.

Bilemiyoruz.
Ensar vakfı’ndaki tacizlerin araştırılması için sunulan önergeyi reddeden Akepeli vekiller daha sonra aile Bakanını tebrik etmek için gülerek sıraya girmişlerdi.

bence benzer işler
Bazı türk siyasilerinin de gittiği söyleniyor. Acaba kimler.
Meksikalı model gabriela rico orada partiye katıldıktan sonra kaçıp gidiyor ve "insan eti yiyorlardı" diye bağırıyor. Sonra şizofreni teşhisi konuluyor ve ortadan kayboluyor.

insanlardan buz gibi soğudum. Detay duymak, görmek istemiyorum daha fazla.
6 şubat 2023 depremlerinde ne ölüsü ne dirisi bulunabilen çocukların bu adada bulunan yamyamlarla beraber olduğu iddiası gündeme gelmişken, Türk medyasının ise saçını taramaya devam ettiği iğrenç bir adadır. Daha kötüsü resmiyette ölü olarak gösterilen yeni doğmuş bebeklerde bu adada iddialara göre.
Epistein Dosyaları'ndan bu videolar dünyayı dehşete düşürmüyorsa ne düşürecek?
Küçücük kızları istismar eden, sonra da etlerini yiyen yamyam sürüsü bunlar.
Herkes sadece seyrediyor.
Neden harekete geçen bir sistem yok?
Kim kurtaracak bu çocukları?
https://x.com/BekirTiryak...tatus/2019892314194202805
(img:#2473908)
görsel
Bu konuya hiç giremiyorum. Ağzımı çok bozarım. Sadece şunu söylemek yeter sanırım: Şeytan, yevmi kıyamette alayından davacı olacak. Bu kadarı onun bile yaptırmayacağı kadar iğrenç.
Talmud yahudisine ait bir adadır. Talmudun gerektirdiği sapkınlıkları orada yapıyordu.
görsel
epstein adasına bakarak müslümanların ne kadar zalim olduğunu görebilirsiniz (!).
epstein tartışmalarında konulara - olaya yaklaşıma bakarsanız şu an yaşananlar bu insanlık suçunu ifşa, faillerin cezalandırılması, bu yaşananlara bir lanet etme değil de sanki bu olay üstü örtülüp her şey ölene yıkılacak gibi yanlış ve yapılmaması gereken eylemlerin olduğu süreç yaşanıyor.
bunlar yetmez gibi bir de ille de bir din vurgusu yapılması yok mu? yapılan yanlışlara tüy dikiliyor.
inanın bu insanlık suçlarına din vurgusu yapmalarına artık kusacağım geliyor.
nasıl bu kadar akılsız olabiliyorsunuz?

adamın, grubun, zümrenin vb biri çıkıyor bir bok yiyor.
bu bok yiyen kişi için çıkıp "yahudilerin damak zevki böyle" veya "hristiyanların damak zevki böyle" ya da "müslümanların damak zevki böyle" demek ve genellemek...
bu inanç sahibi insanlar o suçluya karşı olsa ve lanetlese bile insanlık suçunu işleyeni savunacak yüz milyonlarca insan yaratıyorsunuz.
çünkü konu bir insanlık suçunun işlenmiş olmasından çıkıp bir din tartışmasına - saldırısına dönüşüyor ve hangi din inancı olursa olsun bu inanç sahibi her insana potansiyel bir insanlık düşmanı yaftalanmış olduğundan insanlar kendini savunduğu zaman otomatikman da suçluyu savunur, suçludan yana tavır gösterir konumuna itiyorsunuz.

yazının başlığında da belirttiğim gibi epstein ile şunun ilişkisi var, bunun ilişkisi var, şu epstein adasına gitmiş, adada veya herhangi bir mekan ortamda bu kişi epstein ile görüşmüş buluşmuş-resmi var, mesajlaşmış, epstein dosyalarında-rehberinde falanca kişilerin ismi var vb haber, söylem, sızıntı, ifşalar bu insanlık suçunu artık gizleme ve üstünün kapatılması için yapılıyor hale geldi.
bunu anlamayan-görmeyen ya kör veya cahil ya aptal ya da bu insanlık suçuyla uzaktan yakından ilişkisi vardır.
öyle ya...
epstein tartışmaları öyle bir hale geldi ki tartışma diyorum, malumunuz; epstein davası diye bir dava artık yok, olamazda... sanık-suçlu öldüğü veya öldürüldüğü (iddialara göre suikast) için dava düşmüş, kapatılmıştır.
epstein hafta sonu shinnecock hills club da suç ortakları ile bir golf turnuvası yapmış olsa shinnecock hills club da çalışan ve orada caddie hizmeti veren -caddie: oyuncunun, oyun süresince club'larını taşıyan ve bunlarla ilgilenen, oyuncuya oyun sırasında kurallar çerçevesinde her konuda yardımcı olan kişi- garibanı da sübyancı sapık epstein ile yanyana onunla birlikte diye suç ortağı yapıyorlar.

epstein dediğiniz kişinin cv'sini bir okuyun-inceleyin.
üniversite diploması yok, diğerleri gibi hayallerini gerçekleştirmede "üniversite eğitimi bana bir şey veremiyor" diyenler ve milyarder olanlar gibi, adam sapık ama eli penisinde gezen teşhirci değil de bir dahi.
eğitimini 2'şer sınıf atlayarak yapmış ve öğrenciliğinde matematik kulübü üyesi. malların, paraların başka hesaplara aktarılarak kaçırılması kayıt dışına alınması, vergiden kaçırılması sonrası bu para ve malların geri alınmasında hem devlete hem kişilere yardım etmiş. evet, adamın bir ticari hukuk eğitimi de yok.

aynı zamanda da yüksek vergiler nedeniyle vergiden kaçmak için yasal yollardan servet transferleri ve servet aktarımı işlerinde uzmanlaşmış.
miras yoluyla edinilen hakların korunması ve hakların geri alınması, hisse devirleri, gelirlerin işletilmesi vb alanlarında en ünlü kurumlarla kişilerle çalışmış.
kendi yatırım ve danışmanlık şirketlerini kurmuş, emlak ve nakit alanında meşhur ortaklıklar iş birlikleri yapmış.
deniz aşırı veya amerika içinde emlak veya finansman bir ortaklık yatırım işi olunca, bu işlerde bir problem kayıp sorun olunca ya da böyle risk yaşamamak için başvuracağınız bilgi ve yardım alacağınınız bir kişiden bahsediyoruz.
mortgage krizinde çoğu kişi firmalar batarken, iflaslar açıklanırken, sahipleri servetlerini kaybederken tüm suçlama ve tazminat davalarından yırtan birikimini servetini koruyan kişi.

böyle bir kişinin envanterinde olan, iş yaptığı, iletişimde olduğu kişiler kimler olabilir?
örn: siz bir emlak veya hisse işiniz var, yatırım yapacaksınız ya da bir ortaklık işiniz ya da böyle bir düşünceniz var.
bir davette karşılaşıyor, onun da olacağı davete katılıp ona ulaşıyor ve buluşmak konuşmak istiyorsunuz ya da beni falanca kişiyle buluştur onunla tanıştır diyorsunuz.
yatırım ortaklık yaptığınız kişi kurum size yamuk yapıyor veya hesaplarına açıklanan bilançolara güvenmiyorsunuz, sermayenizi korumak kurtarmak ayrılmak istiyorsunuz vb nedenler de olabilir.
size "şu tarihte adaya gel, gelmeden önce bana şu mail-telefondan ulaş" diyor.

malumunuz ki yüzlerce milyon dolarlık bu işler davul zurna bağıra çağıra olmaz. iş ortaklığı yatırım-iş-işletme ortaklığında bir çıkış ayrılıkta hazırlık aşamasında sermaye-hissenin korunmasında gizlilik önemlidir.
epstein'e mesaj atıyorsunuz "falanca gün geleceğim, ortamı ayarladınız mı?" aldığınız cevap "ortam tam da istediğiniz gibi hazırlandı, memnun kalacaksınız hayalleriniz gerçekleşecek" adaya gidiyorsunuz.
ada, şu sex, tecavüz, işkencelerin olduğu ada.
orada bu şiddete uğrayanlar tarafından görüldünüz, orada çalışan görevlilerce görüldünüz, oraya gelmek epstein ile buluşmak için mailler mesajlarınız telefon kayıtlarınız vb var.

o sapkın ayinlerle işiniz olmasa bile, o ayinlere katılmamış olsanız bile isminiz adaya gidenler listesinde.
isminiz epstein fihristinde.
hatta adaya gitmemiş olsanız, epstein size ortamı ayarlayamadım falanca clup da buluşalım bir konuşalım dese bile fark etmiyor, epstein listesindesiniz.

işte ilgili ilgisiz, suçlu masum her insan bu davaya-konuya dahil edilerek adeta dava içinden çıkılmaz bir hale geliyor ve her kesimden insan kendi masumiyetini ortaya çıkarmak için istemeden epstein davasında savunma tarafına geçiyor.
üstelik bu konu öyle bir çirkin ki insan konuşmaya bile iğrendiği konuşmaktan kaçtığı bir konu hakkında masum olduğunu insanlar açıklamaya çalışıyor ama açıklayamıyor.
tıpkı elinizde bir sandviç ya da hamburgeri yerken orada karşınızda sıçan birine bakıp yorum yapmanız istemek gibi.
bu sıçan birini görünce kafanızı çevirmek, oraya bakmamak, kusma isteği ile ağzınızı açamamak durumuna birileri "he ya! sen buna tepki göstermiyorsun, bununla ilgilenmiyorsun, bu sana bir şey ifade etmiyor, sen sıçandan yana mısın" deniyor.

epstein davasında "epstein ile tanışan, konuşan, buluşan, adasına giden, mesaj atan, epstein rehberinde falanca da varmış, filancada varmış" diye servis edilen haber paylaşım sızıntılar bilerek ve isteyerek suçluluyu koruma, konuyu genele yayma, olayı kapatmaya yönelik ters propaganda eylemidir.
bu kadar da cahil olmayın lütfen, bu dava nereye gidiyor bir bakın.

aslında ne mi olması lazım, nasıl yapılması mı lazım?
yazarım ama entry uzun oldu, kimse okumaz, okuyan olsa da anlayan 1-2 kişi olur.
sonra devam ederim...
epstein adası ve ayin bağlantısının da üstüne gidilmeli. belki bu yazdığım artık baygınlık veren bir komplo teorisi gibi gelebilir ama insanlıktan çıkmış bu sapkın güruhun bu çocukları şeytana tapma ayini gibi karanlık ritüellere kurban vermiş olabileceği de unutulmamalı.
Ensest ilişkiler, yemek yedikten sonra ağıza kaz tüyü sokup, zorla kusmak, g*tten koko çekmek, damardan serum şekilde uyuşturucu almak.
Türlü sapkınlık yaşanan adadır.
Şunun güncel versiyonu:
(bkz: pompei sapkınları)
Ağıza kaz tüyü sokup zorla kusmanın nesi sapkınlık anlamadım. Kusturmak desen hadi okey.
© copyright 2005 - 2026