bugün
- osuruktan şiirler87
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı26
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- diamond bosphorus8
- simko320
- beybi leydi7
- kürtler8
- nasıl birisiniz15
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- g i l d e d l i l y28
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- türk solcusu6
- güzel kızların mutsuz olması5
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- miras davası5
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- manyak olmaya karar verdim6
- dolar isterse 100 olsun38
- boşanma davası ne kadar sürer4
- seküler erkeklerin biraz şey olması3
- zina davasına bakan mahkemelere isim önerileri3
- kahve içmek2
- çekişmeli boşanma davası4
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- cumhuriyet halk partisi3
- recep tayyip erdoğan3
- gece vakti bir seri katilin arabasına binmek2
- ankara6
- vücut geliştiren erkek2
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- duvara karşı3
- yazarlara gelen son mesaj5
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry9
- evlenmemek için bir neden söyle3
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- game of thrones taki kerhaneci16
- nah sana oy17
- nur sürer3
- cincinnati cini2
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri2
- avrupa'nın aykırı çocuğu2
- yeni parti de bölünebilir10
- kliniğe gittim klinikten geldim10
her dizi gibi o da biter ama;artık dr house her yerdedir. yediğiniz içtiğiniz herşeye dikkat eder bir küf mantar gördüğünüzde pür dikkat kesilirsiniz ...tıp öğrencileri kadar takıntılı olursunuz .dr house u avatar yaparsınız
size benziyordur biraz...
kan görmeye dayanamasanızda tıp mı okusaydım dersiniz ve dr wilson gibi bir dostu özlersiniz....
size benziyordur biraz...
kan görmeye dayanamasanızda tıp mı okusaydım dersiniz ve dr wilson gibi bir dostu özlersiniz....
ilk bölümünü izlerken çıldırdığım tıp dizisi. Diyaloglar beni benden alıyor. Konuşma metinleri kaliteli olmasına kaliteli, ama kesinlikle yapay! Doktorlar mr başında, mr hakkında bilgi vererek çekiyor. Gerçekte bu yoktur, ama film seyircilerine bir yandan cihazı öğretmek için tamamen kurmaca yapılıyor. Doktorla hastane müdürü müdür nedir arasındaki diyalog neydi ya öyle! Seviye yok, saygı yok. Belki amerika öyledir; yorum yapmıyorum.
En çılgına döndüğüm olay da teşhis anları! Doktorlar arasında gerçekte asla olamayacak, tıbbı sıfırdan alan, maksad seyirci tıp ögrensin konuşmaları. Beyin damarı vasküliti olabilir diyor, kortizol verelim. Cevap: ama tümör de olabilir! Evet ama vaskülit de olabilir filan. Efsane bir yanıt geldi kadından: ya yanılıyorsak? Dr house bombayı patlatıyor: o zaman vaskülit değildir, bunu anlamış oluruz. Diyaloglar tıpkı bir salağa hastalık teşhisi nasıl konur onu öğretmek üzerine. Sorulan soruların hepsi beyinsizce. Maksad cevapla beraber tıp bilgisi vereyim. Adamı deli ediyorlar gerçekten. Böyle ukala ukala da birbirine laf kondurmaca var. Bir gencin bu tarz diziler izleyip örnek alması, özenmesi ile ortaya çıkacak rezilliği düşünemiyorum.
En çılgına döndüğüm olay da teşhis anları! Doktorlar arasında gerçekte asla olamayacak, tıbbı sıfırdan alan, maksad seyirci tıp ögrensin konuşmaları. Beyin damarı vasküliti olabilir diyor, kortizol verelim. Cevap: ama tümör de olabilir! Evet ama vaskülit de olabilir filan. Efsane bir yanıt geldi kadından: ya yanılıyorsak? Dr house bombayı patlatıyor: o zaman vaskülit değildir, bunu anlamış oluruz. Diyaloglar tıpkı bir salağa hastalık teşhisi nasıl konur onu öğretmek üzerine. Sorulan soruların hepsi beyinsizce. Maksad cevapla beraber tıp bilgisi vereyim. Adamı deli ediyorlar gerçekten. Böyle ukala ukala da birbirine laf kondurmaca var. Bir gencin bu tarz diziler izleyip örnek alması, özenmesi ile ortaya çıkacak rezilliği düşünemiyorum.
sabahlara kadar sevismek istedigim adam. deliriyorum lan sana.
o adamın gerçek bir adı var hüsnü şenlendirici...
Annemle izlerdik. Adama hayrandım.
muhteşem bir dizi bazı bölümleri izlediğim çoğu filmden güzeldi.
(bkz: gregory house)
House MD dizisinin başrolü. Ulan bir insan böyle güzel oynayabilir mi ya? Nasıl olduğunu anlayamadan sevdirdi kendini bizlere.
Sürekli duygusuz olarak yansıtılsa da, içten içte onun tüm acısını, yalnızlığını beraber yaşadık. iz bırakanlardandı.
Final bölümünde ağladığım dün gibi aklımdadır. Diziyi bitirdikten sonraki oluşan boşluğu saymıyorum bile..
Sürekli duygusuz olarak yansıtılsa da, içten içte onun tüm acısını, yalnızlığını beraber yaşadık. iz bırakanlardandı.
Final bölümünde ağladığım dün gibi aklımdadır. Diziyi bitirdikten sonraki oluşan boşluğu saymıyorum bile..
bilinç altım hugh laurie nin gerçek doktor olmadığını herşeyin bir diziden ibaret olduğunu kesinliklen kabullenmiyor.
Bence en iyilerden, başarılı, sıkmayan, düşündüren, beyni yoran dizilerden sen çok Yaşa house!
alman prime time da tesadüfen keşfettiğim, methini geçmişte çok duyduğum dizi.
Gerçekler scrubs dizisidir. Oysa her doktor Dr house olmak için girer okula.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar