bugün

senin hiç ağzına bok parçası geldi mi? benim gelmedi ama valla gördüm, iğrenç.

çiş en azından anlaşılmıyor. evet ilkellik ama boktan iyi amk.
ben tee kilometrelerce öteden işeyebiliyorum denize.
klozetin deliğini tutturmayı becermem yetiyor.
yazın sırf işemek için bile denize giren tiplerin dayanılmaz hafifliğidir.
Balık eylemi.
denize zararı olmazda düpedüz edepsizlik olabilir.
acayip rahatlatan eylemdir. evet.
Şüphesiz her insanın yüzerken bir kere bile olsa gerçekleştirdiği eylem.
Deniz soğuğu bizzat işetir.
Denizel bir yerde yaşayıp da yapmadım diyen yalan söyler.
Not : karasalspor.
Benim denizde çok tuvaletin geldiği zaman, sıkıştığım zaman gerçekleştirdiğim eylemdir.
Bugün yaptım bunu.

T: bir eylem.
görsel
denizde tuvalet olmamasından dolayıdır. benim denizdeyken daha önce yapmış olduğum bir şeydir.
tatildeyken yapılan şeydir.
hiçbir mahsuru yoktur. zaten balıklar hergün işeyip sıçıyor onlar işerken sıkıntı yok biz işeyince aauuww.
her seferinde tenha bi yere gidip şortu indirmek suretiyle yaptığımdır. zira şortu indirmediğim zaman altıma işiyormuşum gibi oluyor. halbusi ne alakası var di mi? evet.
Mecbur kalınca bir defaya mahsus yapmak zorunda kaldığım oldukça rahatlatıcı bulduğum eylem. Sonrasında garip bi pişmanlık çöktü ve kendime sordum. Bir daha yapacak mısın bunu, dedim ki evet evet evet..
Bu yüzden her denize gittiğim günün sabahı dudağımda uçuk çıkıyor.
En son gittiğimde kakalar denizin üzerinde yüzüyordu. Iğrendim.
Sıçmayında ne yapıyorsanız yapın.
Kuşkusuz asla yapmam. Çünkü sifon yok.
denizde sıkışmışsam ileride yaptığım bir şeydir.
yapmayın taşırırsınız.
çok küçükken ikizim ne zaman işese yavaş yavaş yanımdan uzaklaşır sonra çişli su yuttun diye dalga geçerdi... ne bileyim iğrenç.
kimyası kuvvetli olan birisi, kaç damla çişin, yarıçapı 2 yüksekliği 1.50 metre olan sanal silindirin içindeki tuz miktarına olan etkisini bi zahmet hesaplayıversin.
kimyası kuvvetli olan birisi, kaç damla çişin, yarıçapı 2 yüksekliği 1.50 metre olan sanal silindirin içindeki tuz miktarına olan etkisini bi zahmet hesaplayıversin.
Kanalizasyonu denize akıtan belediyenin suçudur.
© copyright 2005 - 2026