bugün
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- acıktım ben3
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- cips olsa da yesek5
- manifest grubu2
- matbaanın gecikmesine sebep5
- horoz hayası çorbası5
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- 50 tl ile rolling yapmak5
- nothing more never less2
- yarın iş olduğu gerçeği3
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- okulda felsefe dersinin gereksizliği tartışması2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- gemici düğümü2
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- sözlük kızlarının kombinleri20
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- deuce2
- erzurum hassiko halayı2
- velvet vs nervio19
- kadim kültürler4
- insan olmaya ceyrek kala13
- velvet13
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- fifa'dan dünya kupası finali soruşturması2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- kane2
- bira cips6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- gocusuz sözlük4
- laptop5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- kafanızdaki ses4
- aga be şarkılar5
- sözlük kızlarının burunları3
- age of empire 23
- cabrio mercedes süren kadının arabasına atlamak2
- slavko vincic15
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- ömer hayyam3
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
Henüz ilk 2 filmi izledim (Yani 4 ve 5'i). iyi çizilmiş, orijinal bir karakter.
Ha bire komutanlarını öldürmesiyle Kim Yong Un'a, dağıttığı mekânlara girişiyle de Kurtlar Vadisi Kirve'ye benziyor:
https://www.youtube.com/watch?v=Xqwy9DJgptM
Ha bire komutanlarını öldürmesiyle Kim Yong Un'a, dağıttığı mekânlara girişiyle de Kurtlar Vadisi Kirve'ye benziyor:
https://www.youtube.com/watch?v=Xqwy9DJgptM
Gelmiş geçmiş en karizmatik villain.
sadece karanlığın lordu olsa finalde palpatine'i öldürmezdi. Dengeyi gene de getirmiştir.
maskesi bende de var. foto isteyene takıp yolluyorum.
Stromtropers koymuşssun vader yerine.
(bkz: bunu buradan alın)
rogue one filminde anladım ki star wars evreninde tek başına film serisi yapılması gereken karakterlerden biri.
gövdesinde ne idüğü belirsiz butonlar bulunduran, karı kızı bırakıp karanlık tarafa geçen bad karakter.
Çok karizmatik bulduğum bir sith lordudur. Lightsaber ve Force yeteneklerinin nam saldığını düşündüğümden, fiziksel yeteneklerini falan da araştırmışlığım vardır. Bazı forumlarda Anakin Skywalker vs Darth Vader konusu açılır.
nickimi alırken esinlendiğim, en karizmatik sith lordu.
Star Wars'un hikâyesinin merkezindeki kişi. Darth Vader Star Wars'taki en büyük güç olan Force'un sistemi dengelemek için seçtiği özel varlıktır. Force kaderdir. Onun görevi jediları ve sithleri yok ederek çatışan güçleri sıfırlamak ve oğlu üzerinden light orderı yeniden başlatmaktı. Onun kaderinde olan şey yani prophesy neyse ona göre işler yaptı. bu adam kötüydü, zalimdi diye yorum yapılması tam yeterli değil bence..
bir karakter kaybedip ancak bu kadar cool bir dönüşüm yaşayabilir dedirten Sith lordudur. adamın dibidir.
sinema tarihinin efsane karakterlerinden biridir.
(bkz: sevilen kötü karakterler)
It is your destiny.
sinema tarihinin önemli karakterlerinden biri, star wars ın meşhur kötüsü. evet.
Anakin Skywalker, Güç'ün karanlık tarafına geçtikten sonra ustası tarafından vader ismini almış bir star wars karakteridir.
karanlık tarafa geçmesine rağmen vader asla içindeki Skywalker'ı öldüremedi hala güç’ün aydınlık tarafından bir parça taşıyordu. yani darth vader sadece basit bir kötü değildi, o seçilmiş kişiydi. kehaneti gerçekleştirip güce denge getirmiş ve darth vader olarak değil kaderini tamamlamış anakin skywalker olarak hayatını kaybetmişti.
Biliyorsunuz ölmeden evvel tek isteği oğlunu ilk ve son kez kendi gözleriyle görebilmekti, Darth vader olsan da babasın işte...
karanlık tarafa geçmesine rağmen vader asla içindeki Skywalker'ı öldüremedi hala güç’ün aydınlık tarafından bir parça taşıyordu. yani darth vader sadece basit bir kötü değildi, o seçilmiş kişiydi. kehaneti gerçekleştirip güce denge getirmiş ve darth vader olarak değil kaderini tamamlamış anakin skywalker olarak hayatını kaybetmişti.
Biliyorsunuz ölmeden evvel tek isteği oğlunu ilk ve son kez kendi gözleriyle görebilmekti, Darth vader olsan da babasın işte...
jedi'lara yaptıklarını sevdim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar