bugün
- hayattan geceye kalan12
- sahurdayız uludağ sözlük38
- yazarların özel bir sempati beslediği şehir52
- sürekli darlayan mesaj atan kız14
- anın görüntüsü19
- yazarların en etkilendikleri oyun8
- kocaya sarılıp uyumak17
- sözlük kızlarının kekleri22
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun10
- fotoğraf atılan kızın mesajlaşmayı kesmesi10
- klarnet calan sarapci koala 628
- hemşire kızlar8
- evlenmelik sözlük erkekleri20
- kemal kılıçdaroğlu40
- yavuz ağıralioğlu43
- müslümanlardan soğuma nedenleri14
- muharrem ince28
- dünyanın en şanslı insanı8
- hoşgeldiniz güle güle12
- manyak olmaya karar verdim9
- yeşil deyince akla ilk gelenler41
- bir sözlük kızına ilk mesajda ne yazılır26
- chp seçmeni16
- bir sigara mı yaksak8
- cennete müslümanlar mı gidecek tüm iyi insanlar mı21
- whatsapp durumunu sürekli değiştiren insan12
- 9 dönüm zeytinlik 2 brüt asgari ücret maaş11
- frank lucas nihavend kafakoparanus milas1627
- uludağ sözlük ün en iyi sözlük olması12
- sözlük yazarlarının aldığı iltifatlar20
- serenity painted death11
- yakışıklı erkekler nerede sorunsalı15
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz22
- güllaç18
- alım gücü9
- göt deliğinizi ğırt ğırt sesi gelene kadar yıkayın24
- tulumba tatlısı29
- ekşi sözlük30
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim24
- sözlüğün sarmaması26
- kadınların etek altı görüntülerini çeken komiser8
- recep tayyip erdoğan39
- bir baltaya sap olamadim8
- radikal kemalist teorisyen8
- pkklı piçlere bakanlık ve özerklik sözü vermek17
- kayseride ailesini yakan adam27
- sonra döndü ve dedi ki22
- israil de başlayan gezi olayları27
- abd'deki kıyma fiyatları18
- hüdapar'ın meclise girmesi16

entry'ler (3760)
Olmasın boşver. O zaman hiç çekilmez bunlar diyesiyim.
Önceden çok korkardım. Şimdi hiç korkmuyorum. Kırar üzersem özür dileyip gönlünü alabilirim çünkü. Ha yok ısrarla kırılıp üzülmeye devam ediyorsa kırılıp üzülesi var herhalde der konuyu kapatırım kendi içimde.
Kırılıp üzülmek, kırmak üzmek mühim değil ki. Herkes kırılıp üzülebilir, kırıp üzebilir. Şu bardağın şurada oluşuna da üzülebilir insan... mühim olan tarafların sonrasındaki tutumu. Teşkürleer.
Kırılıp üzülmek, kırmak üzmek mühim değil ki. Herkes kırılıp üzülebilir, kırıp üzebilir. Şu bardağın şurada oluşuna da üzülebilir insan... mühim olan tarafların sonrasındaki tutumu. Teşkürleer.
Kitap gibi adam. Seviyorum.
Şeytan sizin kucağınızdan korksun bence. Abbbııoo bu ne be?
başka biriyle hatıralar oluşturmaktır. ama bu demek değildir ki çivi çiviyi söker. çiviyle hatıra oluşturamazsınız zaten.
sadece gönül ilişkisi olarak düşünmeyin. yeni tanıdığınız ya da eskiden tanıdığınız insanlarla hatıralar oluşturmak yardımcı olacaktır. ayrıca unutulmaz zaten, sadece daha az hatırlarsınız... hadi kolay gelsin.
sadece gönül ilişkisi olarak düşünmeyin. yeni tanıdığınız ya da eskiden tanıdığınız insanlarla hatıralar oluşturmak yardımcı olacaktır. ayrıca unutulmaz zaten, sadece daha az hatırlarsınız... hadi kolay gelsin.
Peynir yaaa. Yani ben sabahları emekli amcalar gibi izmir tulumu yiyemiceksem neden varım abi bu dünyada?
Nefret ediyorum peynirimi yiyen kemirgen hükümetten. Tez zamanda defolup giderler inşallah. Amin.
Nefret ediyorum peynirimi yiyen kemirgen hükümetten. Tez zamanda defolup giderler inşallah. Amin.
yolun başına gelmişsiniz demektir. ama nasssıı bi baş...
tadını çıkarın derim, 21 yaşıma tam 6 yıl uzaktayım ve bu hiç hoş değil... sormazsınız da, hani sordunuz diyelim sen yolun neresindesin diye arkadaşlar bilmiyorum. bence başından yukarı geçememişim gibi. neyse olur olur yeriz. hadi bayz.
tadını çıkarın derim, 21 yaşıma tam 6 yıl uzaktayım ve bu hiç hoş değil... sormazsınız da, hani sordunuz diyelim sen yolun neresindesin diye arkadaşlar bilmiyorum. bence başından yukarı geçememişim gibi. neyse olur olur yeriz. hadi bayz.
Tüh ulan yine kaçırdık...
Çocukluğumdan bir parça daha gitti bugünkü haberle. Bugün bir kara murat yumruğu kadar daha yaşlandım.
Mekanı cennet olsun.
Mekanı cennet olsun.
Kusucam gaölibbb.
20 fava ben de atarım foti ve bu yarışı kazanırım gızlar kusura bakman.
görsel
Oğlum nuridir. Çekemeyen anten taksındır.
Oğlum nuridir. Çekemeyen anten taksındır.
Allah neden güveneceği ya da güvenmeyeceği mahluklar yaratsın ki? Bre zındıklaaar!!
Off orta doğulu islamcı kafası da hiç çekilmiyo ya.
Off orta doğulu islamcı kafası da hiç çekilmiyo ya.
‘Özgürlüğü savunmanın en iyi yolu özgürce yaşamaktır. ‘
O yüzden bir koca olarak sen de giyebilmelisin mini etek. Hatta giy yani savunuyosan.
Elbette mini etek değil özgürlük sayın yazarlar. Şimdi burda paragraflarca yazardım ama enerjim yok. Yazsam nolur orası da tartışılır da işte neyse.
Özgürlük güzel, korkmamak gerek. Sevgiler...
O yüzden bir koca olarak sen de giyebilmelisin mini etek. Hatta giy yani savunuyosan.
Elbette mini etek değil özgürlük sayın yazarlar. Şimdi burda paragraflarca yazardım ama enerjim yok. Yazsam nolur orası da tartışılır da işte neyse.
Özgürlük güzel, korkmamak gerek. Sevgiler...
Beni tanıdılar... siz kaçın.
çıkılan deliğe geri dönüp tekrar bi inceleme gerektirir. Yani ben olsam öyle yapardım.
olsa da yürüsek yav. gerçi benim zıplaya zıplaya yürümem gerekebilir zira bir adımım 60 cm civarı.
neyse olur olur yeriz.
Edit: farkettiyseniz boyumu açık etmedim. Prensesler ‘kısayım’ diye üzülmez.
neyse olur olur yeriz.
Edit: farkettiyseniz boyumu açık etmedim. Prensesler ‘kısayım’ diye üzülmez.
sözlüğün girişine asılması gereken muhteşem fikir. ulan nasıl gelmez aklımıza yaaa.
alkışlar yazar arkadaşımıza... emincim asalım bunu girişe.
alkışlar yazar arkadaşımıza... emincim asalım bunu girişe.
Ben de gezdim dekolteyi ama bubam var. Sayılır mı?