bugün

entry'ler (3760)

erkeklerin neden regl olmaması

Olmasın boşver. O zaman hiç çekilmez bunlar diyesiyim.

çok zengin olsanız ne yapardınız

Bir millennium falcon. Lazım oluyo abi.

(bkz: millennium falcon)

insanları kırmaktan ve üzmekten korkmak

Önceden çok korkardım. Şimdi hiç korkmuyorum. Kırar üzersem özür dileyip gönlünü alabilirim çünkü. Ha yok ısrarla kırılıp üzülmeye devam ediyorsa kırılıp üzülesi var herhalde der konuyu kapatırım kendi içimde.

Kırılıp üzülmek, kırmak üzmek mühim değil ki. Herkes kırılıp üzülebilir, kırıp üzebilir. Şu bardağın şurada oluşuna da üzülebilir insan... mühim olan tarafların sonrasındaki tutumu. Teşkürleer.

keanu reeves

Kitap gibi adam. Seviyorum.

daha önce bir kadının oturduğu sandalyeye oturmak

Şeytan sizin kucağınızdan korksun bence. Abbbııoo bu ne be?

birini unutmanın en iyi yolu

başka biriyle hatıralar oluşturmaktır. ama bu demek değildir ki çivi çiviyi söker. çiviyle hatıra oluşturamazsınız zaten.

sadece gönül ilişkisi olarak düşünmeyin. yeni tanıdığınız ya da eskiden tanıdığınız insanlarla hatıralar oluşturmak yardımcı olacaktır. ayrıca unutulmaz zaten, sadece daha az hatırlarsınız... hadi kolay gelsin.

lüks olmaması gereken ama ülkede lüks olan şeyler

Peynir yaaa. Yani ben sabahları emekli amcalar gibi izmir tulumu yiyemiceksem neden varım abi bu dünyada?

Nefret ediyorum peynirimi yiyen kemirgen hükümetten. Tez zamanda defolup giderler inşallah. Amin.

21 yaşında olmak

yolun başına gelmişsiniz demektir. ama nasssıı bi baş...

tadını çıkarın derim, 21 yaşıma tam 6 yıl uzaktayım ve bu hiç hoş değil... sormazsınız da, hani sordunuz diyelim sen yolun neresindesin diye arkadaşlar bilmiyorum. bence başından yukarı geçememişim gibi. neyse olur olur yeriz. hadi bayz.

sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri

Tüh ulan yine kaçırdık...

cüneyt arkın

Çocukluğumdan bir parça daha gitti bugünkü haberle. Bugün bir kara murat yumruğu kadar daha yaşlandım.

Mekanı cennet olsun.

sözlük erkeklerinin taytları

Kusucam gaölibbb.

sözlüğün en şık kadını

20 fava ben de atarım foti ve bu yarışı kazanırım gızlar kusura bakman.

sözlüğün en şık erkeği

görsel
Oğlum nuridir. Çekemeyen anten taksındır.

allah kadına güvenseydi zar yapmazdı

Allah neden güveneceği ya da güvenmeyeceği mahluklar yaratsın ki? Bre zındıklaaar!!

Off orta doğulu islamcı kafası da hiç çekilmiyo ya.

mini etek özgürlükse karına giydirir misin

‘Özgürlüğü savunmanın en iyi yolu özgürce yaşamaktır. ‘

O yüzden bir koca olarak sen de giyebilmelisin mini etek. Hatta giy yani savunuyosan.

Elbette mini etek değil özgürlük sayın yazarlar. Şimdi burda paragraflarca yazardım ama enerjim yok. Yazsam nolur orası da tartışılır da işte neyse.

Özgürlük güzel, korkmamak gerek. Sevgiler...

çirkin bodur kıt kezonun seçilmem seçerim demesi

Beni tanıdılar... siz kaçın.

kadınları içine girilecek delik olarak görmek

çıkılan deliğe geri dönüp tekrar bi inceleme gerektirir. Yani ben olsam öyle yapardım.

2 buçuk metrelik adamın üzerine yürümek

olsa da yürüsek yav. gerçi benim zıplaya zıplaya yürümem gerekebilir zira bir adımım 60 cm civarı.

neyse olur olur yeriz.

Edit: farkettiyseniz boyumu açık etmedim. Prensesler ‘kısayım’ diye üzülmez.

sigara çok pahalıysa içmeyin

sözlüğün girişine asılması gereken muhteşem fikir. ulan nasıl gelmez aklımıza yaaa.

alkışlar yazar arkadaşımıza... emincim asalım bunu girişe.

babasız kızların dekolte gezmesi

Ben de gezdim dekolteyi ama bubam var. Sayılır mı?