bugün
- vampirov'a sorular12
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum9
- müge anlı mı esra erol mu8
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- anın görüntüsü9
- muhalifler neye muhalifler18
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz24
- masklavinin bu aralar çok gergin olması26
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması25
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması12
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri20
- ekrem imamoğlu40
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- 40 yaş civarında hiç evlenmemiş erkek10
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız8
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15
- akp için 3 kelime yakıştır10
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak11
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kasko fiyatları8
- filistini destekleyen yahudi delege11
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler9
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek10
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8

entry'ler (392)
Pasif içiciler kızgın.
Yapmak istediğim. Yapamayacağımı biliyorum, ama en azından buna yakın olmaya çalışacağım.
Yaptığım hatalar günlerce yakamı bırakmadı. Her aklıma geldiğinde keyfimin içine etti.
Üzüldüm, üzüldüm ve böyle devam etti.
Peki bu kadar üzülünce elime ne geçti ? Sadece yaptığım hatanın bu denli kötü olduğunu ve bir daha yaparsam yine bu kadar üzülebileceğimi anladım.
Stres insanı yer, bitirir.
Belkide yine hatalar yapacağım. Belkide yine insanlar yaptığım bazı hatalar yüzünden bana gülecek. Ama elimden geldiğince çabuk, pişmanlığımı atacağım. Elimden geldiğince yaptığım hatadan ders çıkaracağım. Elimden geldiğince değişmeye çalışacağım.
Böylece daha mutlu olacağıma inanıyorum.
Yunan Filozof, Heraklitos'un şöyle bir sözü vardır; ''Değişmeyen tek şey değişimdir.''
Milletin derdiyle, kusuruyla dalga geçen boş yazarlar gibi olmak yerine, sizinle duygularımı paylaşmak istedim. Belki birine motivasyon olur.
Nickimin de hakkını da verdim. Evet.
Yaptığım hatalar günlerce yakamı bırakmadı. Her aklıma geldiğinde keyfimin içine etti.
Üzüldüm, üzüldüm ve böyle devam etti.
Peki bu kadar üzülünce elime ne geçti ? Sadece yaptığım hatanın bu denli kötü olduğunu ve bir daha yaparsam yine bu kadar üzülebileceğimi anladım.
Stres insanı yer, bitirir.
Belkide yine hatalar yapacağım. Belkide yine insanlar yaptığım bazı hatalar yüzünden bana gülecek. Ama elimden geldiğince çabuk, pişmanlığımı atacağım. Elimden geldiğince yaptığım hatadan ders çıkaracağım. Elimden geldiğince değişmeye çalışacağım.
Böylece daha mutlu olacağıma inanıyorum.
Yunan Filozof, Heraklitos'un şöyle bir sözü vardır; ''Değişmeyen tek şey değişimdir.''
Milletin derdiyle, kusuruyla dalga geçen boş yazarlar gibi olmak yerine, sizinle duygularımı paylaşmak istedim. Belki birine motivasyon olur.
Nickimin de hakkını da verdim. Evet.
Efendim bir bakmışsınız annesinin size ''Abisi şuna oyun oynat'' diye kakaladığı misafir çocuğunu, bilgisayar başında Uludağ Sözlükte Aktrollük yaparken yakalamışsınız.
Yapacağınız ilk şey ne olurdu ?
Yapacağınız ilk şey ne olurdu ?
Bir başkasının kusuru, kendisinde yok diye o kusurla dalga geçmeye çalışmak.
4 yaşında bir kedim var. Tecrübelerimi yazayım, belki işinize yarar.
Biz kedimizi çok küçükken aldık, besledik ve büyüttük Allah'a şükür. Cinsinin karma yada soke olması lazım. Bugüne kadar hiç yıkamadık. Kendi kendini yalayarak temizler öyle. Biz almadan önce de öyle miydi yoksa değil miydi ? Bilmiyorum. Ama bizim kedi tuvaletini hep kumuna yapar. Halıya falan yaptığını çok nadir görürüz.
Kötü yanlarını sayacak olursam, biz neredeysek yanımıza gelmek istiyor. Mutfakta yemek yerken, kapının arkasından bağırıyor ve açtığımız zaman hemen içeri fırlıyor. Bu konuda çok inatçı. Ayrıca biraz hırçın, uğraşmaya başladığınız zaman hemen ısırıyor, çırmalıyor falan filan.
Biz kedimizi çok küçükken aldık, besledik ve büyüttük Allah'a şükür. Cinsinin karma yada soke olması lazım. Bugüne kadar hiç yıkamadık. Kendi kendini yalayarak temizler öyle. Biz almadan önce de öyle miydi yoksa değil miydi ? Bilmiyorum. Ama bizim kedi tuvaletini hep kumuna yapar. Halıya falan yaptığını çok nadir görürüz.
Kötü yanlarını sayacak olursam, biz neredeysek yanımıza gelmek istiyor. Mutfakta yemek yerken, kapının arkasından bağırıyor ve açtığımız zaman hemen içeri fırlıyor. Bu konuda çok inatçı. Ayrıca biraz hırçın, uğraşmaya başladığınız zaman hemen ısırıyor, çırmalıyor falan filan.
inşallah büyüyünce çocuklarınızda size böyle yapar.
Queen-The Show Must Go On
Vücut yaptıktan sonra ortalıkta ''Uahhh, kaslara bak bee'' diye gezdiği sürece çok zorlanacak erkeklerdir.
Belki sizin memlekette daha güzeli vardır.
-Baba kulağımı deldirebilir miyim ?
+Hayır.
''Kulağını deldiren erkek şöyledir, böyledir, yarın şurasını deldirir''
+Hayır.
''Kulağını deldiren erkek şöyledir, böyledir, yarın şurasını deldirir''
Adam geldiğine pişman oldu beyler yavaş.
Mutfağı dünyanın en iyilerindendir. insanları çok misafirperverdir. Mizahları efsanedir. vs vs.
Amerikana bak lan bizden güzel konuşuyor Türkçeyi.
edit:Bu arada hayırdır kardeş ?
edit:Bu arada hayırdır kardeş ?
Usualsuspects kendine gelin seçiyordur.
7.
Bende aynısını yaptım.
Bende aynısını yaptım.
Erkeklerin seks dışında işe yaradığı konulardan bir farkı yoktur.
Sırf karmam eksilere düşsün diye aktroll olacağıma samimiyetsiz olurum daha iyi.
Nickiyle başlık açılmasını, şöhrete kavuşmayı isteyen yazar eylemi.
Eşinizin yaptığı menemene, aldığınız o ekmeği banmak.