bugün
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi32
- sözlükteki aktroller8
- ispanya'nin terör bitirme formülü14
- vişneli sarma8
- izmir'in akp'ye geçmesi11
- ortak yaşam sergisi insanlar ve insan dostları6
- parmağıma iğne batması4
- birini unutmak6
- sözlüğün vahşi kelebeği4
- 1 90 esmer kaslı erkek5
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali3
- aynı anda 3 kadın sevmek3
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı11
- 190 boyunda kaslı ve zengin kadın2
- cin tarafından özel numaradan aranmak5
- belçika türkiye maçı saat 21 45 te atv de3
- ay diyen erkek2
- arkadaşlar yavaş yazın beğenmekten yoruldum2
- osmanlı pilavı3
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- 2 ekim 2026 güney kıbrıs ermenistan maçı2
- 30 yaşına gelip hala kendi evini alamamak7
- sarma8
- ismet biraderin hala koşturmaya başlamaması5
- napolyon vs atatürk7
- sabahın köründe işe giden ezik7
- sucuk2
- trump'ın iran açıklaması10
- mafya2
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- birbirine iyi gelmek5
- hoşlanılan sözlük kızının annene çıkması3
- göz kanlanması11
- yasin kol'un gözaltına alınması6
- nervionun neo osmanlıcı çıkması2
- hakkı'ya kaçtım diye kocamın boşanma davası açması2
- teknede yaşamak3
- kahvenin keyif vermediği anlar2
- true'nın iran açıklaması5
- günaydın sözlük sakinleri4
- kuran da namazın olmaması2
- maun suresi4
- sıvı sabunla ayakları yıkamak3
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması3
- suntat3
- uludede'nin cenaze eventi11
- hayırlı cum a lar2
- halkın teveccühü3
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması11
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı10
"bir gün hepimizin gideceği bir bilinmeze gitti..."
allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin.
vefatını kardeşimin ağzından duyduğum ve çok üzüldüğüm güzel insan.hayat hikayesini daha öncede okumuştum ölümüyle beraber tekrar bu sayfada görünce yine okudum.gözlerim doldu. o ne güzel sabır dolu bir ömürmüş dedim .hayat hep imtihanlarla dolu ama hangimiz isyan etmeden sabretmeyi becerbiliyoruz işte o bunu yapabilmiş kalbi iman dolu bir insandı.inanıyorum kazandığı imtihanlar ve güzel amelleri onu hem kabrinde hem cennnette yalnız bırakmayacak.ölüm insanın kendi kıyametidir derler ya damdaki deli sonsuzluğa doğru yol alıyor o imtihanlarını inşallah kazandı biz geride kalanlar kendi halimize ağlasak kendi kıyametimizi düşünsek en doğrusu.
mekanın cennet olsun kardeşim.allah ın rahmeti hep seninle olsun.*
mekanın cennet olsun kardeşim.allah ın rahmeti hep seninle olsun.*
allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.
allah rahmet eylesin...
allah'tan rahmet diliyorum.
allah rahmet eylesin, yeri cennet olsun.
bekledim gunlerdir ki biri ciksin, "hakkinda saka yapilan yazar." desin diye ama demedi. bir de aksi gibi izmire geldi, cenazesi yarin diye yazdilar.
biliyor musun? bu sefer cok farkli, cok zor geliyor; yazdiklarini tekrar okumak, onlara yorum yapmak istemek, ama onlara cevap alamayacagimi bilmek. bir okuz oturuyor bu sefer gogsume okurken. bana nefes aldirmadigi gibi o samimi, o espri dolu entrylerinle gulumsememi de engelliyor.
en aci seymis, evlat acisi. allah seni yanina aldi ama umarim anneciginle babacigina bunun sabrini veriyordur. mekanin cennet olsun hemserim.
biliyor musun? bu sefer cok farkli, cok zor geliyor; yazdiklarini tekrar okumak, onlara yorum yapmak istemek, ama onlara cevap alamayacagimi bilmek. bir okuz oturuyor bu sefer gogsume okurken. bana nefes aldirmadigi gibi o samimi, o espri dolu entrylerinle gulumsememi de engelliyor.
en aci seymis, evlat acisi. allah seni yanina aldi ama umarim anneciginle babacigina bunun sabrini veriyordur. mekanin cennet olsun hemserim.
sözlükte kelimelerim taze. elimin çaylaklığı ile nereye dokundaysam artık birden bir nickin iniltisini duydum. bir haber vardı. ölmüş diye yazmışlardı.bu sözlükte, protesto edip gidenlerin ardından söylenen bir söz kalıbı diye düşündüm. güldüm hatta. ya bu sözlükçüle ne alem insanlar diye iç geçirdim.
Sonra dokundum o nicke, isme, mahlasa. Gerçekmiş. Şaka değilmi. Hakikaten şaka olmasını ne çok isterdim. Neden üzüldüm bilmiyorum. Hiç tanımam etmem. Hiç okumamışım da yazdıklarını. Ama gitmek. Sonsuzluğa. Yazdıkların hala ortadayken ve biz onları okuyorken gitmek. Bir daha o cümlenin sonuna smile koymayacağını düşünmek. Zor be!
Keşke tanısaymışım. Gitmeden önce mesaj kutumda onun da bir mesajı olsaydı. Benimle ilgili çok kişisel birkaç şey sorsaydı. Ya da ben sorsaydım. en azında hiç tanımadığım bir yerde, hiç tanımadığım bir adamın güzel cümleleri olarak yanı başımda kalacaktı.
Mekanında güzel uyu değerli insan. her insan değerlidir.
Sonra dokundum o nicke, isme, mahlasa. Gerçekmiş. Şaka değilmi. Hakikaten şaka olmasını ne çok isterdim. Neden üzüldüm bilmiyorum. Hiç tanımam etmem. Hiç okumamışım da yazdıklarını. Ama gitmek. Sonsuzluğa. Yazdıkların hala ortadayken ve biz onları okuyorken gitmek. Bir daha o cümlenin sonuna smile koymayacağını düşünmek. Zor be!
Keşke tanısaymışım. Gitmeden önce mesaj kutumda onun da bir mesajı olsaydı. Benimle ilgili çok kişisel birkaç şey sorsaydı. Ya da ben sorsaydım. en azında hiç tanımadığım bir yerde, hiç tanımadığım bir adamın güzel cümleleri olarak yanı başımda kalacaktı.
Mekanında güzel uyu değerli insan. her insan değerlidir.
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar diliyorum... bizi güldürdüğü gibi kendiside orda güler umarım. mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin
ruhuna el fatiha
ruhuna el fatiha
damdaki deli kardeşimizin cenazesi bugün izmir Bozyaka Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip toprağa verilecektir.
hepimizin tekrardan başı sağolsun...
hepimizin tekrardan başı sağolsun...
allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.
türkiyeye gelmek için sabırsızlığın ölümemiydi be damdaki deli arkadaşım. allah rahmet eylesin güzel yürekli genç adam.
çok az tanışıklığımıza rağmen o güzel yüreğini hissedip sevmiştim seni insan olarak. allah anne-babana sevenlerine sabır versin. nur içinde yat.
artık gelişmeler bölümüne bakmaktan korkar oldum.
ah be hakan, bir haftadır yokum ben taşınırken sen ölmüşsün oğlum be. hala inanamıyorum. toprağın bol olsun çocuğum.
çok az tanışıklığımıza rağmen o güzel yüreğini hissedip sevmiştim seni insan olarak. allah anne-babana sevenlerine sabır versin. nur içinde yat.
artık gelişmeler bölümüne bakmaktan korkar oldum.
ah be hakan, bir haftadır yokum ben taşınırken sen ölmüşsün oğlum be. hala inanamıyorum. toprağın bol olsun çocuğum.
şu saatlerde cenaze namazı kılınan yazar. *
gelemedim başına.
ayağım varmadı toprağın altında seni yatarken görmeye.
kızma neden gelmedin diye...
ince parmaklarının arasında sigaranı,
yüzüne düşen saçlarını geriye atışını,
yüzündeki muzip gülümsemeni
şaşkınlıkla hadi yaa demeni hatırlamak istedim sadece...
yakıştıramadım çünkü sana...
bu sabah bile dedim allahsız kitap hırsızı' na;
barış, hakan bence ameliyat oldu, sevdiği herkese sürpriz yapacak, öldüm diye şaka yapıyor, bizi öyle toparlayabilirdi çünkü sadece...
barış sadece keşke diyebildi.
keşke...
not: bugün senin için cimbomluyum.
ayağım varmadı toprağın altında seni yatarken görmeye.
kızma neden gelmedin diye...
ince parmaklarının arasında sigaranı,
yüzüne düşen saçlarını geriye atışını,
yüzündeki muzip gülümsemeni
şaşkınlıkla hadi yaa demeni hatırlamak istedim sadece...
yakıştıramadım çünkü sana...
bu sabah bile dedim allahsız kitap hırsızı' na;
barış, hakan bence ameliyat oldu, sevdiği herkese sürpriz yapacak, öldüm diye şaka yapıyor, bizi öyle toparlayabilirdi çünkü sadece...
barış sadece keşke diyebildi.
keşke...
not: bugün senin için cimbomluyum.
Allah rahmet eylesin,mekanı Cennet olsun inşallah..
Allah rahmet eylesin.Mekanın cennet olsun.Umarım hayat içindeki pişmanlıklarını veya yapmak istediklerini yapmış ve telafi etmişsindir.
Mekanın cennet olsun.....
Mekanın cennet olsun.....
1233 tane entry almış bir insanı tanıyamamak kadar büyük kayıp olamaz diye düşünüyorum. Kim olduğunu bilmiyorum fakat; Her kimsen gittiğin yerde mutlu ol! mekanın cennet olsun...
birkaç günlüğüne köye gitmiştim sadece hakan. sadece birkaç günlüğüne. hemen nereye gittin? oysa ablanla konuşmuştum gitmeden. biraz daha iyiydin hani. sesin ne ne kadar neşeli geliyordu. ben şimdi kiminle sınav sorusu hazırlayacağım, kiminle saat 12'ye gelmeden sohbetler sığdıracağım gecelere?
hayatın en soğuk yüzünü bu kadar erken görmen mi gerekirdi? hem delim ben sana daha mektup yazacaktım. hastahanenin adresi hala kayıtlı ve ben mektubunu yazamadım.
ne kadar mutluydun ülkene geldiğin için. ve ne kadar sessizin bu ülkede. özledim seni tatil boyunca. her mesajda espri yapıp neşelendirdin beni. gidemezsin hakan.
daha göreceğimiz günler vardı. daha görüşecektik yüzyüze. bunlar olmadan gidemezsin. oysa özlemiştim ben seni. zaten bir melektin sen ait olduğun yerdesin artık. seni çok seviyorum bebeto.
ve aşk olsun çocuk. beni buralarda delisiz bırakıp gittin ya aşk olsun.
hayatın en soğuk yüzünü bu kadar erken görmen mi gerekirdi? hem delim ben sana daha mektup yazacaktım. hastahanenin adresi hala kayıtlı ve ben mektubunu yazamadım.
ne kadar mutluydun ülkene geldiğin için. ve ne kadar sessizin bu ülkede. özledim seni tatil boyunca. her mesajda espri yapıp neşelendirdin beni. gidemezsin hakan.
daha göreceğimiz günler vardı. daha görüşecektik yüzyüze. bunlar olmadan gidemezsin. oysa özlemiştim ben seni. zaten bir melektin sen ait olduğun yerdesin artık. seni çok seviyorum bebeto.
ve aşk olsun çocuk. beni buralarda delisiz bırakıp gittin ya aşk olsun.
tüm sevenlerinin başı sağolsun. allah rahmet eylesin .
allah rahmet eylesin.
Tanımazdım kendisini..."Gelişmeler" butonuna bastığımda gördüm adını...Rahmetli olmuş...Allah rahmet eylesin.Tanımıyordum ama,bu sayfaya gelince kendisine saygı duydum.Sevenleri varmış bolca...Allah bol bol rahmet eylesin...
ben de kendisini tanımazdım ama bir hastalıkla mücadele ediyormuş sanırım.
keşke boyu devrilse idi o hastalığın.
nur içinde uyusun.
keşke boyu devrilse idi o hastalığın.
nur içinde uyusun.
sözlüğe ilk geldiğim zamanlar da bir iki msjlaşmıştık kendisiyle, hangisi hatırlamıyorum ama bi entrysini çok beğendiğimi söylemiştim, sanırım şu hastalığını falan anlattığı entry idi. uzun zamandır ne okuyorum ne yazıyorum, sabahın bu saatinde uyanınca insanın bi bakası geliyormuş demek ki sözlüğe, gelişmelere tıklamaz olaydım, allah rahmet eylesin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar