bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- and the oscar goes to5
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- silver ile evlenecek erkek52
- her şey bitti derken çalan şarkı2
- affetmenin gücü6
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- akrostişli şiir6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- ilişki yapmaya üşenmek6
- sarapci koala58
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- en sevdiğiniz sayı3
- 30 yaşına girmek4
- hristiyanlık7
- dün gece ne oldu13
- de niro vs pacino3
- mauro icardi12
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- sözler köşkü6
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- kadın nefreti4
- sözlükteki satranç taşları4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- ellerim bos gonlum hos28
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- şikeci amedspor5
- tutmayan başlık açma rehberi7
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- sözlükteki linç kültürü12
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- açtığı parantezi kapatmayan insan2
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
entry'ler (1274)
kahveyi hala bir entel mottosu olarak görüyorum. çay içiyorum, çünkü çay içerek büyüdüm ve inanın kahveye alışmayı çaya hakaret olarak görüyorum. çaya bile ne kadar değer veriyorum düşünün yani (bkz: evlenmelik sözlük kızları) *
şu başlığı bi 10 sene önce açsaydınız iyiydi. şansımızı da kaybettik iyi mi.
daha iyi bir seks deneyimi.
bir entry girip de hortlatayım konuyu.
tanım: en güzel çağlarımızı sikip atmış oyundur. Halen de sikmeye devam etmektedir.
Bıraktım diyorum, işe güce bakamıyorum diyorum ama nafile. Bir oyun insanın aklına her gün gelir mi?
Eslant boss haritası hala aklımda, arada bi sanal tura çıkıyorum şurada df çıkıyordu, şurada samma vardı. talos buraya düşüyordu diyerekten kendi kafamda.
czde meleeleri dara çekip piç ettiğimiz zamanlar geliyor aklıma, sırf altta ismim daha çok görünsün diye nova bekletip 1 sn geç bıraktığımız zamanlar falan geliyor.
Oynamadığım sürece hiçbir zaman iyi olmayacağım. Çünkü bu baş belası oyun gençliğimizi yedi bitirdi. Pişman mıyız, asla. Şu boktan dünyanın tek katlanılır yanı belki de bu oyun.
tanım: en güzel çağlarımızı sikip atmış oyundur. Halen de sikmeye devam etmektedir.
Bıraktım diyorum, işe güce bakamıyorum diyorum ama nafile. Bir oyun insanın aklına her gün gelir mi?
Eslant boss haritası hala aklımda, arada bi sanal tura çıkıyorum şurada df çıkıyordu, şurada samma vardı. talos buraya düşüyordu diyerekten kendi kafamda.
czde meleeleri dara çekip piç ettiğimiz zamanlar geliyor aklıma, sırf altta ismim daha çok görünsün diye nova bekletip 1 sn geç bıraktığımız zamanlar falan geliyor.
Oynamadığım sürece hiçbir zaman iyi olmayacağım. Çünkü bu baş belası oyun gençliğimizi yedi bitirdi. Pişman mıyız, asla. Şu boktan dünyanın tek katlanılır yanı belki de bu oyun.
cehennem korkusundan mütevellit namaz kılıyorsanız, bence derhal bırakın. Zaten cehennemliksiniz.
tıpkı toprağın altındaki petrol için toprağın üstündeki masum halkın katledilmesi gibi. senaryo tanıdık gelmiştir umarım.
Türk rapper kendisi. Melankolik rap yapmakta. şurada güzel bi parçası mevcut. Tarzı ve ses rengi Sagopa Kajmer'i andırmakta.
https://www.youtube.com/watch?v=LKu6O0aFIkg
https://www.youtube.com/watch?v=LKu6O0aFIkg
apartmanın tüm zillerine basıp kaçmak gibi birşey.
hemşerimdir.
Her çiçeğin olduğu gibi, her yaprağın da farklı bir kokusu olduğuna inanırım. Bahar mevsimi geldiğinde her biri yeşilin farklı tonlarında açarlar, tabii kokusunu almanız için burnunuzu dayamanız gerekir yaprağa. işte öyle birşey.
Bahar gelsin, bitsin bu yağmurlar artık. Sıkıldık yeminle.
Bahar gelsin, bitsin bu yağmurlar artık. Sıkıldık yeminle.
Bilim, ilim, genel kültür vb. konularda entry kasmak yerine daha kolay yolu seçen yazarlar.
--spoiler--
illa birşey kasacaksanız, ukte kasın, ben gibi
--spoiler--
(bkz: rock n coke 2070)
--spoiler--
illa birşey kasacaksanız, ukte kasın, ben gibi
--spoiler--
(bkz: rock n coke 2070)
WiPeer (Kablosuz Paylaşım), kablosuz uygulamalar için tasarlanmış ücretsiz bir P2P (peer-to-peer) paketidir. bu zımbırtıyla, laptoplarinizi herhangi bir modem yada switche gerek duymadan birbirine aynı ağa bağlayabilirsiniz kuzucuklar. 1vs1 cs oynamak isteyip, evinde modem olmayan uuserlerimiz için etkili.
bazen sakat, bazen faydalı, bazense çok tehlikeli olan kurgu.