bugün
- anın görüntüsü14
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı17
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir16
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi21
- sırrı süreyya önder20
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi33
- yazarların ruh hali13
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası13
- diyanetten skandal cuma hutbesi13
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması28
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler14
- müge anlı mı esra erol mu9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri26
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması12
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak16
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı11
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- reis dünya lideridir10

entry'ler (1274)
kahveyi hala bir entel mottosu olarak görüyorum. çay içiyorum, çünkü çay içerek büyüdüm ve inanın kahveye alışmayı çaya hakaret olarak görüyorum. çaya bile ne kadar değer veriyorum düşünün yani (bkz: evlenmelik sözlük kızları) *
şu başlığı bi 10 sene önce açsaydınız iyiydi. şansımızı da kaybettik iyi mi.
daha iyi bir seks deneyimi.
bir entry girip de hortlatayım konuyu.
tanım: en güzel çağlarımızı sikip atmış oyundur. Halen de sikmeye devam etmektedir.
Bıraktım diyorum, işe güce bakamıyorum diyorum ama nafile. Bir oyun insanın aklına her gün gelir mi?
Eslant boss haritası hala aklımda, arada bi sanal tura çıkıyorum şurada df çıkıyordu, şurada samma vardı. talos buraya düşüyordu diyerekten kendi kafamda.
czde meleeleri dara çekip piç ettiğimiz zamanlar geliyor aklıma, sırf altta ismim daha çok görünsün diye nova bekletip 1 sn geç bıraktığımız zamanlar falan geliyor.
Oynamadığım sürece hiçbir zaman iyi olmayacağım. Çünkü bu baş belası oyun gençliğimizi yedi bitirdi. Pişman mıyız, asla. Şu boktan dünyanın tek katlanılır yanı belki de bu oyun.
tanım: en güzel çağlarımızı sikip atmış oyundur. Halen de sikmeye devam etmektedir.
Bıraktım diyorum, işe güce bakamıyorum diyorum ama nafile. Bir oyun insanın aklına her gün gelir mi?
Eslant boss haritası hala aklımda, arada bi sanal tura çıkıyorum şurada df çıkıyordu, şurada samma vardı. talos buraya düşüyordu diyerekten kendi kafamda.
czde meleeleri dara çekip piç ettiğimiz zamanlar geliyor aklıma, sırf altta ismim daha çok görünsün diye nova bekletip 1 sn geç bıraktığımız zamanlar falan geliyor.
Oynamadığım sürece hiçbir zaman iyi olmayacağım. Çünkü bu baş belası oyun gençliğimizi yedi bitirdi. Pişman mıyız, asla. Şu boktan dünyanın tek katlanılır yanı belki de bu oyun.
cehennem korkusundan mütevellit namaz kılıyorsanız, bence derhal bırakın. Zaten cehennemliksiniz.
tıpkı toprağın altındaki petrol için toprağın üstündeki masum halkın katledilmesi gibi. senaryo tanıdık gelmiştir umarım.
Türk rapper kendisi. Melankolik rap yapmakta. şurada güzel bi parçası mevcut. Tarzı ve ses rengi Sagopa Kajmer'i andırmakta.
https://www.youtube.com/watch?v=LKu6O0aFIkg
https://www.youtube.com/watch?v=LKu6O0aFIkg
apartmanın tüm zillerine basıp kaçmak gibi birşey.
hemşerimdir.
Her çiçeğin olduğu gibi, her yaprağın da farklı bir kokusu olduğuna inanırım. Bahar mevsimi geldiğinde her biri yeşilin farklı tonlarında açarlar, tabii kokusunu almanız için burnunuzu dayamanız gerekir yaprağa. işte öyle birşey.
Bahar gelsin, bitsin bu yağmurlar artık. Sıkıldık yeminle.
Bahar gelsin, bitsin bu yağmurlar artık. Sıkıldık yeminle.
Bilim, ilim, genel kültür vb. konularda entry kasmak yerine daha kolay yolu seçen yazarlar.
--spoiler--
illa birşey kasacaksanız, ukte kasın, ben gibi
--spoiler--
(bkz: rock n coke 2070)
--spoiler--
illa birşey kasacaksanız, ukte kasın, ben gibi
--spoiler--
(bkz: rock n coke 2070)
WiPeer (Kablosuz Paylaşım), kablosuz uygulamalar için tasarlanmış ücretsiz bir P2P (peer-to-peer) paketidir. bu zımbırtıyla, laptoplarinizi herhangi bir modem yada switche gerek duymadan birbirine aynı ağa bağlayabilirsiniz kuzucuklar. 1vs1 cs oynamak isteyip, evinde modem olmayan uuserlerimiz için etkili.
bazen sakat, bazen faydalı, bazense çok tehlikeli olan kurgu.