bugün
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- tutmayan başlık açma rehberi7
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması4
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- sırrı süreyya önder28
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- cabrio araçla takla atmak3
- askerlik anıları6
- eylül 2026 şanslı burçları3
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- dün eski sevgilimin evinde neyse boşver diyen kız3
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
- erecto dos andreas biraderitos2
- elinin içine hapşıran insan5
- silver ile evlenecek erkek53
- arap eli öpmek dudak karartmaz4
- dünyanın yuvarlak olması saçmalığı4
- kendisini iten müşteriye saldıran robot2
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- sözlükteki linç tayfa6
- sözlükteki linç kültürü12
- az veren candan cok veren maldan5
- popüler olanı eleştiren ezik entel3
- usual bay bey biraderdir2
- deccaliyet çağı6
- dün gece ne oldu12
- bizim uygulamamız bu şekilde4
- akçomarlara gerizekalı muamelesi yapmak2
- keçiören belediyesindeki yasaklı madde testi2
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- ek hizmet binası2
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- arkadaşlar fasfakirim ya6
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- ismet gürbüz ile 81 günde 81 ili dolaşmak2
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- herkesin kendini zeki sanması4
- melih gökçek11
- yazarlar şuan ne yapıyor4
- göz rengi değiştirme ameliyatı2
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- sarapci koala59
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- keşm adası2
- uykusuzluk2
entry'ler (1274)
kahveyi hala bir entel mottosu olarak görüyorum. çay içiyorum, çünkü çay içerek büyüdüm ve inanın kahveye alışmayı çaya hakaret olarak görüyorum. çaya bile ne kadar değer veriyorum düşünün yani (bkz: evlenmelik sözlük kızları) *
şu başlığı bi 10 sene önce açsaydınız iyiydi. şansımızı da kaybettik iyi mi.
daha iyi bir seks deneyimi.
bir entry girip de hortlatayım konuyu.
tanım: en güzel çağlarımızı sikip atmış oyundur. Halen de sikmeye devam etmektedir.
Bıraktım diyorum, işe güce bakamıyorum diyorum ama nafile. Bir oyun insanın aklına her gün gelir mi?
Eslant boss haritası hala aklımda, arada bi sanal tura çıkıyorum şurada df çıkıyordu, şurada samma vardı. talos buraya düşüyordu diyerekten kendi kafamda.
czde meleeleri dara çekip piç ettiğimiz zamanlar geliyor aklıma, sırf altta ismim daha çok görünsün diye nova bekletip 1 sn geç bıraktığımız zamanlar falan geliyor.
Oynamadığım sürece hiçbir zaman iyi olmayacağım. Çünkü bu baş belası oyun gençliğimizi yedi bitirdi. Pişman mıyız, asla. Şu boktan dünyanın tek katlanılır yanı belki de bu oyun.
tanım: en güzel çağlarımızı sikip atmış oyundur. Halen de sikmeye devam etmektedir.
Bıraktım diyorum, işe güce bakamıyorum diyorum ama nafile. Bir oyun insanın aklına her gün gelir mi?
Eslant boss haritası hala aklımda, arada bi sanal tura çıkıyorum şurada df çıkıyordu, şurada samma vardı. talos buraya düşüyordu diyerekten kendi kafamda.
czde meleeleri dara çekip piç ettiğimiz zamanlar geliyor aklıma, sırf altta ismim daha çok görünsün diye nova bekletip 1 sn geç bıraktığımız zamanlar falan geliyor.
Oynamadığım sürece hiçbir zaman iyi olmayacağım. Çünkü bu baş belası oyun gençliğimizi yedi bitirdi. Pişman mıyız, asla. Şu boktan dünyanın tek katlanılır yanı belki de bu oyun.
cehennem korkusundan mütevellit namaz kılıyorsanız, bence derhal bırakın. Zaten cehennemliksiniz.
tıpkı toprağın altındaki petrol için toprağın üstündeki masum halkın katledilmesi gibi. senaryo tanıdık gelmiştir umarım.
Türk rapper kendisi. Melankolik rap yapmakta. şurada güzel bi parçası mevcut. Tarzı ve ses rengi Sagopa Kajmer'i andırmakta.
https://www.youtube.com/watch?v=LKu6O0aFIkg
https://www.youtube.com/watch?v=LKu6O0aFIkg
apartmanın tüm zillerine basıp kaçmak gibi birşey.
hemşerimdir.
Her çiçeğin olduğu gibi, her yaprağın da farklı bir kokusu olduğuna inanırım. Bahar mevsimi geldiğinde her biri yeşilin farklı tonlarında açarlar, tabii kokusunu almanız için burnunuzu dayamanız gerekir yaprağa. işte öyle birşey.
Bahar gelsin, bitsin bu yağmurlar artık. Sıkıldık yeminle.
Bahar gelsin, bitsin bu yağmurlar artık. Sıkıldık yeminle.
Bilim, ilim, genel kültür vb. konularda entry kasmak yerine daha kolay yolu seçen yazarlar.
--spoiler--
illa birşey kasacaksanız, ukte kasın, ben gibi
--spoiler--
(bkz: rock n coke 2070)
--spoiler--
illa birşey kasacaksanız, ukte kasın, ben gibi
--spoiler--
(bkz: rock n coke 2070)
WiPeer (Kablosuz Paylaşım), kablosuz uygulamalar için tasarlanmış ücretsiz bir P2P (peer-to-peer) paketidir. bu zımbırtıyla, laptoplarinizi herhangi bir modem yada switche gerek duymadan birbirine aynı ağa bağlayabilirsiniz kuzucuklar. 1vs1 cs oynamak isteyip, evinde modem olmayan uuserlerimiz için etkili.
bazen sakat, bazen faydalı, bazense çok tehlikeli olan kurgu.