bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı12
- sözluk kız ayarlama yeri değildir11
- kemal derviş5
- claude ai ile min 30klık işi 2kya yaptırmak2
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler9
- sokaktaki çocuk sesleri4
- islam düşmanlarına epstein şoku11
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması6
- en iyi yanık kremi5
- kırılsın ellerim neye yarıyor2
- 2026 dünya kupası12
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi2
- sizce yakışıklı mıyım ben saraca2
- bir gün ölecek olmak6
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- harry kane2
- alternatif sözlük arayışı4
- hayvan barınağında bok temizleme cezası alan kürt3
- en iyi terapi6
- ismail kartal9
- bugün ne yedin10
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması3
- egay sucukcu6
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj3
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- leblebi şekeri3
- ben saraca kilo verdim sizce yakışıklı olmuşmuyum4
- e okul not girme süresinin bitişi2
- şu anda ne yapıyorsun19
- müzik dinlemenin felsefesi5
- çocukluğun bittiği an2
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- sol gözün inanilmaz acimasi4
- uludağ sözlük ai3
- güne bir şarkı bırak14
- kızları etkileme taktiklerini başaramayan erkek3
- sinek küçüktür ama mide bulandırır4
- kesin bilgi diye bir şey yoktur yaymayalım3
- somon pişirdim yanına da şarap açarız diyen kız4
- günün şiiri7
- sözlüğü botların ele geçirmesi3
- sistem patlamış3
- kapitalizmin gerekliliği2
- insanların kötü kalpli olması2
- kaos show2
- 30 lu yaşlar14
- arda güler egosu6
- anın görüntüsü20
valencia' da iken çok büyük ün yapmış olan ve böcek lakabı ile anılan arjantinli futbolcu. valencia' dan sonra 2000 yılında mendieta ile birlikte kimi bulursa transfer eden lazio' ya transfer olmuştur. lazio' da, valencia' da ki günlerini arayan lopez 2004' te ver elini meksika diyerek club america' ya diye bir takıma geçiş yapmıştır. oradan da 2007' de racing club' e transfer olmuş ve hala orada top koşturmaktadır.
hatırladığım kadarıyla toplara gelişine çok iyi vuran bir futbolcuydu. (bkz: dönerse tehklike)
90'ların sonunda yardıran valencia cf takımının en sevilen elemanı. 1999'da los che formasıyla şampiyonlar ligi ilk tur grup maçında psv'ye sol çaprazdan gelişine attığı hayvanlar hayvanı gol hala hafızalardadır. hastasıydım. ayrıca;
(bkz: kornerden gol atabilen futbolcular/#4019577)
(bkz: kornerden gol atabilen futbolcular/#4019577)
şimdilerde abd nin kansas city takımında oynayan efsane.
sinsi ve acımasız bir forvetti. defansın arasına sızar ve zehrini kaleciye zerk ederdi. gol bölgesinde tutulması imkansız bir forvetti. ispanya ve italya liginde 90 dakika içinde çok cinayete adı karıştı. tam bir kaleci katili, gol ebesi. onu izlemek ayrı bir zevkti. teşekkürler böcek!
kariyerinin en parlak yıllarını ss lazio formasıyla geçiren sol ayaklı eski futbolcu. lazio forması kadar arjantin milli takım forması da en çok bu futbolcuya yakışıyordu sanırım.
bir dönem, rüzgarın oğlu lakabının sahibi. valencia ve lazio formalarıyla sol kanattan unutulmaz driplingler sunmuştur kendileri.
football manager 2011' de bonservisi elindedir, gol sıkıntısı çekilen ya da maçın berabere gittiği son 15 - 20 dakika için rahatlıkla düşünülebilir.
football manager 2011' de bonservisi elindedir, gol sıkıntısı çekilen ya da maçın berabere gittiği son 15 - 20 dakika için rahatlıkla düşünülebilir.
Fm 2005 te meksika liginde club america formasıyla görmekteyiz kendilerini. Valencia nın iyi bir bonservis ile lazio ya itelediğini hatırlıyorum. Zaten o aralar lazio bir tek bana astronomik teklif yapmamıştı. Valencia nın 2000 deki şampiyonlar ligi finaline giden maçlarında kritik golleri vardı ayrıca. Takımı öne geçiren ya da beraberliği getiren goller atardı.
valencianın efsane kadrosunun başını çekenlerden biriydi. italyadan sonra çöküşe geçen arjantinli golcü.
Valencia'nın o efsane turuncu formasının en çok yakıştığı futbolcu buydu. bir de gaizka mendieta vardı tabi..
Koy bunu forvete yaslan arkana. O derece iyi bir oyuncuydu.
(d. 17 Temmuz, 1974, Córdoba), forvet bölgesinde görev almış Arjantinli eski millî futbolcudur.
Böcek (el piojo) lakaplı oyuncu 1990 yılında Arjantin'in Estudiantes de la Plata takımıyla ilk kez profesyonel olmuştur. 35 milyon Euro'ya Valencia'dan Lazio'ya transfer olmuştur. 2005-2006 sezonu için yeniden La liga'ya dönmüş ve Real Zaragoza takımına transfer olmuştur.
1998 ve 2002 Dünya Kupalarında da forma giymiştir.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Claudio_L%C3%B3pez
Böcek (el piojo) lakaplı oyuncu 1990 yılında Arjantin'in Estudiantes de la Plata takımıyla ilk kez profesyonel olmuştur. 35 milyon Euro'ya Valencia'dan Lazio'ya transfer olmuştur. 2005-2006 sezonu için yeniden La liga'ya dönmüş ve Real Zaragoza takımına transfer olmuştur.
1998 ve 2002 Dünya Kupalarında da forma giymiştir.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Claudio_L%C3%B3pez
Valencia nın valencia olduğu zamanların yetenekli amc si.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar