bugün
- güne acı bir gerçek bırak3
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var5
- oyum ak partiye2
- sözlüğün manyak dolu olması5
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- evli bir adama aşık oldum sözlük19
- ona bir cümle bırak2
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- uzak durulması gereken insanlar2
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı16
- from gold from dust28
- yapay zeka moderatör tatlişliği2
- öbür sözlükten gelen yazarlar3
- sevgililer2
- recep tayyip erdoğan30
- fiziği güzel sözlük kızları56
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- birine aşık olup kafayı yemek9
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- fatma betül sayan kaya69
- senin aklini alirim9
- kadının en öpülesi yeri11
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita16
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- kuran da namazın olmaması12
- şampuan yerine saç kremi almak6
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- asrın soygunu10
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- sabahın köründe işe giden ezik13
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- sydney sweeney'in memeleri6
- memeleri kafam kadar kız24
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- uğurcan çakır8
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
entry'ler (1762)
beladırlar. en ufak sorunda bilgisayarı tekrar açıp kapattıklarına binlerce kez hatta milyonlarca* kez şahit olmuşluğum vardır.
temizlik hastası olanları vardır. öyle ki sürekli hadesten taharet yaptıklarından dükkanın her alanı namaz kılınabilecek pırıllıktadır.
büro sandalyesi kullanılıyorsa mekanda ayaklarınızı sandalyenin tekerlekli bölümüne basmanıza kızarlar. sırf böyle adamlara gıcıklık olsun diye mahallenin piçleri mouse toplarını çalarlar. dikkat edin bu mekanlarda mouselar hala topludur.
temizlik hastası olanları vardır. öyle ki sürekli hadesten taharet yaptıklarından dükkanın her alanı namaz kılınabilecek pırıllıktadır.
büro sandalyesi kullanılıyorsa mekanda ayaklarınızı sandalyenin tekerlekli bölümüne basmanıza kızarlar. sırf böyle adamlara gıcıklık olsun diye mahallenin piçleri mouse toplarını çalarlar. dikkat edin bu mekanlarda mouselar hala topludur.
şaşırılmaması gereken durumdur. erkekler olarak soğukkanlılığımızı yitirmemeliyiz. zira ezberimiz bozulmamıştır ve kızlar hala ofsaytın ne olduğunu öğrenemeden bu dünyadan göçeceklerdir. bülent ersoy'un ki çok uç bi durumdur. eskiden kalma bir alışkanlıktır, panik yok, sakin!
potansiyel gaydir.
en sinsi, en kahpe yazardır. içine şeytan girmiş olup, yaklıarak ruhu arındırılmalıdır.
ayrıca;
(bkz: sürekli imla hatası bulan erkek potansiyel gaydir)
ayrıca;
(bkz: sürekli imla hatası bulan erkek potansiyel gaydir)
jandarma, köy korucusu.
uhsuzluktur. nasıl bir tıynettir bu bir türlü anlam veremiyorum. çık evet ben açtım, bu beğenmediğiniz boktan başlığı ben açtım de.
hayır illa katakulli yapacak, pes!! ne diyeceğimi bilemiyorum.
hayır illa katakulli yapacak, pes!! ne diyeceğimi bilemiyorum.
en sinsi ibnedir, ibnelikte dereceleri, dünya rekorları vardır, hastır hem de. o kadar ibnedir ki ışık evlerinin tamamını tarasanız bu kadar ibnesine rastlayamazsınız. gerisini varın siz düşünün artık.
masum insanları karalayıcı propaganda yapmak, hedef göstermektir, ayıptır, yapılmasa daha iyidir.
allah rahmet eylesin bir kez daha. ancak şunu da belirtelim ki o tipe sahip olmasa o sesi ile vasat bir şarkıcı hatta piyanist şantör olarak iş yapardı heralde. burada eleştirdiğim barış akarsu değil o'nun nezdinde sistem ve sistemin kurbanı olmuş türk hatunlarıdır. gökhan özen de çok manyak değil mi? pehh!...
potansiyel gaylik, müdüriyette komisere veren oğlanlıktır.
dikkat çekmeyen hiçbir zamanda çekemeyecek mazbut erkektir. bu gidişin sonu kötü, gaylik yakındır.
liberasyondur.
potansiyel ibnelik değil, düpedüz ibneliktir.
teknik olarak babası, doktor, mühendis, sucu, overlogçu, astronot, terzi, orospu, oto tamircisi, seyis, banker, dolmuş şoförü olan yazardan bir farkı yoktur.
burada patolojikten kasıt oraya buraya saldıran, dikkat çekmek için götünü yırtan kanser hücresi minvalli yazardır. babası imam olduğundan bu tarz davranışlar ona yakıştırılamamaktadır. ancak islam'da ruhban sınıfı olmadığından imam kendisi bile gelip burada patolojik yazarlık yapsa bir ehemmiyeti yoktur, sakıttır.
burada patolojikten kasıt oraya buraya saldıran, dikkat çekmek için götünü yırtan kanser hücresi minvalli yazardır. babası imam olduğundan bu tarz davranışlar ona yakıştırılamamaktadır. ancak islam'da ruhban sınıfı olmadığından imam kendisi bile gelip burada patolojik yazarlık yapsa bir ehemmiyeti yoktur, sakıttır.
ejnebilerin gangbang dedikleri sanatı icra etmek adına insanların kızlı erkekli toplanmasıdır. kanunlara göre bu durum suç teşkil etmemekte ve herhangi bir ceza gerektirmemektedir.
üzerine eğilinmesi sözlüğün güvenirliliği açısından elzem olan konu.
az önce farkedip şok oldum. rte'nin mail adresi başlığındaki tüm mail adreslerini ekledim ancak hiçbiri gerçek değil. buz kestim, bir süre yazacak kelime bulamadım. arkadaşım halimi gördü ağlamaya başladı, kedi huysuzlanmıştı.
hepsini geçtim yazar arkadaşlarımın yalancı olması fikri ağır gelmişti, acı koymuştu. bunalım takıldım yeminle. gotik kız fotoğraflarına bakıp gıpta ettim. emolara sardırdırdım. sonra kendime geldim ve buradayım.
ibneler sizi! kandırdınız beni. duygularımla oynadınız. bunu fitil fitil getiricem burnunuzdan ve bilimum deliklerinizden. neyse bunu bilahare konuşuruz şimdi vakit yok. ne gerek vardı böyle şeylere??
az önce farkedip şok oldum. rte'nin mail adresi başlığındaki tüm mail adreslerini ekledim ancak hiçbiri gerçek değil. buz kestim, bir süre yazacak kelime bulamadım. arkadaşım halimi gördü ağlamaya başladı, kedi huysuzlanmıştı.
hepsini geçtim yazar arkadaşlarımın yalancı olması fikri ağır gelmişti, acı koymuştu. bunalım takıldım yeminle. gotik kız fotoğraflarına bakıp gıpta ettim. emolara sardırdırdım. sonra kendime geldim ve buradayım.
ibneler sizi! kandırdınız beni. duygularımla oynadınız. bunu fitil fitil getiricem burnunuzdan ve bilimum deliklerinizden. neyse bunu bilahare konuşuruz şimdi vakit yok. ne gerek vardı böyle şeylere??
zebil, sebil yazar!
o ne güzel erkektir. bir kızın bacaklarına bakmak normal karşılanmalı artık. 21. yüzyılda sorun edilmemeli. eminim o kız da beğenilmekten hoşlanıyor. biraz açık görüşlü olmanın, modernizmden nasip almanın nesi kötü?