bugün
- beyazsemsiyeliyabanci31
- yorgun mermi23
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- bu köyden olsam ne olacak5
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- gina carano13
- en gey özelliğiniz12
- karton toplayan çocuk4
- hatırlanan en eski reklam sloganı2
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- kavgacı yazarlar2
- diamond bosphoruss denen yazar7
- cennet hurilerinin özellikleri2
- sözlüğün kırbacı8
- kız tavlayamamak2
- evrenin kaprisleri2
- palavracı iblislerden olmak2
- anın görüntüsü21
- gocu bak bi3
- tanrının adaletini taklit etmek2
- olan adam gelecekmiş hissi2
- pitbull'un sanatçı olması2
- buddy dude17
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- kimliği belirsiz melek gelmesi2
- katatespizartmasi15
- mocu4
- gönül çemberini kıran müzisyeni dövmek2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- kirasız faturasız asgari ücret yeter mi sorunsalı2
- aym'nin süresiz nafaka kararına isyan eden kadın2
- kılıçdar'ın chp'nin oyunu yükselttiği yalanı5
- g35
- chp'lilerin gene kılıçdaroğlu'na oy verme ihtimali6
- true yetkili olsun kampanyası2
- intikam almanın çok keyifli olması3
- libido yükselten şeyler4
- uysaljakoben32
- baba olmak istemeyen erkek3
- en son ne yediniz11
- türkiye'nin mavi vatan hazırlığı3
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı20
- kene vs ktç6
- futbol9
- 7 haziran 2026 ara yerel seçimleri2
- koç holdinge kayyum atanırsa olacaklar3
- sevdiğine şiir yazabilen kaslı ve yakışıklı erkek5
- sokak düğünlerinin geleneksel özellikleri3
- türkiye17
chuck'in sarayı öpüp malı götürmesiyle bana orgazm cigarası yaktırmış harikulade dizi.
Seyirciyi o kadar kendisine bağlıyor.
Ha birde, bizim inek sürüsünün ve morgan hipnasının geyikleri süfer. 3. sezon çıksada izlesek.
Seyirciyi o kadar kendisine bağlıyor.
Ha birde, bizim inek sürüsünün ve morgan hipnasının geyikleri süfer. 3. sezon çıksada izlesek.
mart ayında üçüncü sezonun başlayacağını duyduğumda üzüldüğüm sürükleyici dizi.
mart ayında üçüncü sezonun başlayacağını duyduğumda sevindiğim sürükleyici dizi.
mart ayında üçüncü sezonun başlayacağını duydugumda hem üzülüp hem sevindiğim sürükleyici dizi.
lan marta kadar beklenir mi diyerekten üzülüyorum ama hiç başlamayabilirdi diye de seviniyorum. iyi ki varsın chuck.
lan marta kadar beklenir mi diyerekten üzülüyorum ama hiç başlamayabilirdi diye de seviniyorum. iyi ki varsın chuck.
manik depresif dizi. ayrıca martların hepsini murat okuduğum dizi. murat manikdepresif olmalı.
bol ajanlı bol maceralı severek izlediğimiz dizi.
şu sıralar e2 'de saat 21.00' de 1. sezon bölümleri yayınlanmakta olan über dizi. saat 02.55' te de tekrarı olmaktadır.
internetteki çoğu bölümü çalışmayan dizidir. izlemek isteyenleri fitil etmektedir.
(bkz: chuck bass)
3.sezon yayınlanma tarihi öne çekilmiş olan dizi. mart'ta başlaması planlanırken nbc ilk 2 bölümü 10 ocak'ta 3.bölümü 11 ocak'ta yayınlamaya karar vermiş.
sum 41'ın 12 ekim 2004'te piyasaya çıkan albümü. albümde yer alan şarkılar şöyle:
1. intro - 0:46
2. no reason - 3:04
3. we're all to blame - 3:38
4. angels with dirty faces - 2:23
5. some say - 3:26
6. the bitter end - 2:51
7. open your eyes - 2:44
8. slipping away - 2:29
9. i'm not the one - 3:34
10. welcome to hell - 1:56
11. pieces - 3:02
12. there's no solution - 3:18
13. 88 - 4:39
albümde yer alan şarkılardan dinlemeye değer olan şarkılar ise şöyle: angels with dirty faces, some say, pieces ve there's no solution. hatta bence pieces şarkısı sum 41'ın şu ana kadarki en iyi şarkısı.
1. intro - 0:46
2. no reason - 3:04
3. we're all to blame - 3:38
4. angels with dirty faces - 2:23
5. some say - 3:26
6. the bitter end - 2:51
7. open your eyes - 2:44
8. slipping away - 2:29
9. i'm not the one - 3:34
10. welcome to hell - 1:56
11. pieces - 3:02
12. there's no solution - 3:18
13. 88 - 4:39
albümde yer alan şarkılardan dinlemeye değer olan şarkılar ise şöyle: angels with dirty faces, some say, pieces ve there's no solution. hatta bence pieces şarkısı sum 41'ın şu ana kadarki en iyi şarkısı.
nbc de 3. sezonunun ilk bölümünün yayınlanmasına 12 saat kalmış güzide dizi.
3. sezonunun ilk bölümünün yayınlanmasına 1 saat kalmış dizi. artık saatler yıl gibi gelmektedir.
3. sezon duygusal zımbırtılar hariç iyi başladı. müzikler yine aynı kalite muhteşem oturmuş ve ep2 de vinnie jones oynamış, iyi de yapmış.
--feci spoiler--
morgan carinaya çakıyoree.
--feci spoiler--
:)
--feci spoiler--
morgan carinaya çakıyoree.
--feci spoiler--
:)
3. sezon 1. bölümden görebildiğimiz kadarıyla 2. sezonun sonlarındaki kaliteyi kaybetmiş dizi. 2. sezonun çok hareketli bitmesi sebebiyle de bize sönük gelmiş olabilir ama sırf 2. sezondaki müzik seçimlerine saygı için 3. sezon izlenebilir.
3.sezonu 3 bölümle girişi yapmış hızlı başlamıştır. ilk 2 bölüme değinmeden geçip doğrudan 3.bölüme geçersek
--spoiler--
bu bölümdeki kimyasal madde kullanan suikastçinin flashbackinde hrant dink'in yerde yattığı anın resmini de kullanmışlardır. suikastçi kimyasal madde kullanan biri olmasına rağmen silahla vurulma olayını yansıtması enteresan geldi. acaba suikastçi ekibin kimyasal olarak uyarılmasına bir gönderme midir diye düşündürttü.
ayrıca 19 ocak'a bu kadar kısa süre kalmışken bu sahneyi kullanmaları da enteresan geldi bana açıkcası.
merak eden için ekran görüntüsü: görsel
aslında resim tek başına da gözüküyordu ve daha da netti ama ben bunu yakalayabildim.
--spoiler--
--spoiler--
bu bölümdeki kimyasal madde kullanan suikastçinin flashbackinde hrant dink'in yerde yattığı anın resmini de kullanmışlardır. suikastçi kimyasal madde kullanan biri olmasına rağmen silahla vurulma olayını yansıtması enteresan geldi. acaba suikastçi ekibin kimyasal olarak uyarılmasına bir gönderme midir diye düşündürttü.
ayrıca 19 ocak'a bu kadar kısa süre kalmışken bu sahneyi kullanmaları da enteresan geldi bana açıkcası.
merak eden için ekran görüntüsü: görsel
aslında resim tek başına da gözüküyordu ve daha da netti ama ben bunu yakalayabildim.
--spoiler--
yahşi batıda şerif loydun çahh bağa bi çahhh diye telafuz ettiği yardımcısının adı.
(bkz: ailecek takip ediyoruz)
3. sezonda zachary levi yı bir çeşit james bond a dönüştürdükleri dizi. voov!
supernaturalda sam ve dean'in hayatlarını kaleme alan peygamber.
komedi ve aksiyonu çok iyi bir şekilde harmanlayan, izlenildiği anda bağımlılık yaratan, yvonne strahovski gibi insan üstü güzelliğe sahip birisinin oynadığı süper dizi.
--spoiler--
3.sezon 4.bölümün adı operation awesome ve oyuncu kadrosunda ryan mcpartlin gözüküyor. umarım ölmemiştir.
--spoiler--
--spoiler--
3.sezon 4.bölümün adı operation awesome ve oyuncu kadrosunda ryan mcpartlin gözüküyor. umarım ölmemiştir.
--spoiler--
istanbul üniversitesi iletişim fakültesinin son zamanlarda konuşmaktan haz aldığı dizi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar