bugün
- abdullah öcalan9
- müsavat dervişoğlu8
- fenerbahçe biraz sert biraz katı9
- saddamdan kovulanların türkiyede özerklik istemesi4
- ahmet mümtaz taylan8
- kürtleri sempatik göstermek için söylenen yalanlar4
- kokoreç3
- marco asensio5
- ekşi sözlük21
- leyla ile mecnun4
- fenerbahçe'nin başarısızlığının nedenleri4
- muslettin amca4
- meral danış beştaş2
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- kürtçülere göre faşist olmayanlar2
- yasakçı zihniyet15
- furkan vakfı'na yönelik operasyon3
- ismail kartal16
- eşekçi sosyal medya hesapları2
- stanley kubrick2
- toplumda 3 tip mısto kemal olması2
- alparslan kuytul9
- sözlüğün bamyası4
- palamut2
- zorunlu eğitim12
- tsadik sofit2
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- enayimiknatisi ile kavga etmek13
- aleksey batrakov18
- aziz yıldırım2
- bugün ne yapsam9
- 21 yaşında erkek 31 yaşında kadın ilişkisi2
- 0 0 7'nin kafasını tutup ağaca sürtmek5
- kimse kalmadı5
- doların 48 tl olması3
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- sidiki cherif6
- üsteki yazarın nickinin düşündürdüğü3
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması6
- scary movie 23
- yahudilerin istihbaratta cinnileri kullanması7
- başına gelmeyen bir olay hakkında ahkam kesmek2
- hewal ebo2
- fazla araştırmak kötü müdür5
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması7
- 35 yaş üstü kadın kontenjanı5
- ioçk2
- felsefe9
- bana neden eksi verdiğinizi sorabilir miyim acaba3
- sözlükte aşk yaşayacak kadın olmaması sorunsalı6
entry'ler (197)
abdullah papur - çift camlardan ses gelmiyor.
karşısındaki rakibine oranla daha kibar, hukuk bilir, beyefendi, kendi ve ankaralının hakkını aramaya çalışan, üslubuyla benliği ve zihni çürümeye yüz tutmuş insanların karşısında dik duran birisidir. 2014 yılında parti çevreleri tarafından * ismi cumhurbaşkanlığı seçimleriyle anılmaya başlanmıştır. siyasete temiz bir bakış açısı getirmeye çalıştığı her halinden bellidir ve çatlak seslerin bu yüzden çıkması normaldir.
şu adamı geçince inebilir miyim kaptan?
(bkz: Eljero Elia) dunya kupasinda hollanda' yi sonradan girdigi dakikalarda costurmus yetenekli delikanli.
behzat c. nin en komik repliklerinden birisidir.
virüslü cd.
herşey zamanla değiştiği için, sıkıntı olmayan durumdur.
sanıldığının aksine kafa yapmaz. konulduğu yeri (dış eti ile dudak arası, genellikle) uyuşturur ve bu uyuşma uzun böyle değildir. ne kadar bekletirseniz o kadar sürer.
Bir gün maraş' a giderseniz insanların dışlerine bir bakın derim. Zira yamuk yumukturlar ve renkleri doğada bulunmayan türdendir.
Bir gün maraş' a giderseniz insanların dışlerine bir bakın derim. Zira yamuk yumukturlar ve renkleri doğada bulunmayan türdendir.
doğrusu; galatasaray olmasa fenerbahçe hiçtir, fenerbahçe olmasa galatasaray hiçtir olmalıdır. çünkü; değerleri arttıran nefret değil, birlik ve beraberliktir.
maydonoz alın. karşılıklı otlarsınız.
oyunculuklar muhteşem,
senaryo muhteşem,
kendine has çekimleri muhteşem,
kurgu muhteşem.
imdb' den 10 üzerinden 9.5 aldı, benden de 10 üzerinden 10 aldı.
bir çok şey daha sıralanabilir. ancak gezinirken tekrar aklıma gelmesi pek iyi olmadı.
senaryo muhteşem,
kendine has çekimleri muhteşem,
kurgu muhteşem.
imdb' den 10 üzerinden 9.5 aldı, benden de 10 üzerinden 10 aldı.
bir çok şey daha sıralanabilir. ancak gezinirken tekrar aklıma gelmesi pek iyi olmadı.
kapitalizme bal çalmaktır.
günümüzde çoğu virüsün microsoft için yazılması nedeniyle, kısmen doğru olan durumdur.
(bkz: Jack Kerouac) ın uzun yıllar sonra siren yayınları tarafından yayınlanmış olan oyunudur.
bos bir konferans salonunda konferans verircesine 'ben geldim.' denmesidir. *
mahşer rüyasıdır. gerçeği yansıtmamaktadır. *
Klasik yorumlar ve klasik tarantino. film yaklaşık olarak 3 saat sürmesine rağmen, tek solukta kendini izlettirmiştir. soundtrackler mükemmele yakındı ve belki de bunun için yapılabileceğinin en iyisiydi. çıkar çıkmaz almak gerek diye düşünmekteyim.
bu arada tarantino' nun hataları mı demeli yoksa bilerek yaptığını mı öne sürmeli bilmiyorum ama her işin altında bir başka iş aratmayı kendisi çok sevmektedir, bunu bilmekteyiz. yukarıda sayılanların yanında, kırmızı peçeli, sanırım iki kere karşımıza gelen kadın kovboy kimdi ve tarantino' nun bunu gözümüze sokmasının nedeni neydi ben bunu çok merak ettim.
son zamanlarda bir film tavsiye edilecekse o da budur efenim. özellikle sinemada izlenmelidir.
bu arada tarantino' nun hataları mı demeli yoksa bilerek yaptığını mı öne sürmeli bilmiyorum ama her işin altında bir başka iş aratmayı kendisi çok sevmektedir, bunu bilmekteyiz. yukarıda sayılanların yanında, kırmızı peçeli, sanırım iki kere karşımıza gelen kadın kovboy kimdi ve tarantino' nun bunu gözümüze sokmasının nedeni neydi ben bunu çok merak ettim.
son zamanlarda bir film tavsiye edilecekse o da budur efenim. özellikle sinemada izlenmelidir.
harika bir gogol eseridir. genco erkal' ın ilk oyunundan sonra, erdal beşikçioğlu oynamaktadır.
3 yıldır arayıp bulamadığım bileti en sonunda buldum ve izledim. Bu kadar lezzetli bir oyun görmemiştim. erdal beşikçioğlu' nun düştü düşecek hissi, atletikliği ve sesi çok farklı bir his uyandırıyor izleyenler üzerinde.
3 yıldır arayıp bulamadığım bileti en sonunda buldum ve izledim. Bu kadar lezzetli bir oyun görmemiştim. erdal beşikçioğlu' nun düştü düşecek hissi, atletikliği ve sesi çok farklı bir his uyandırıyor izleyenler üzerinde.
insan haklarını konu alan ve bu konuyu yakından inceleyen ve duyuran, uluslararası af örgütü tarafından desteklenen diğerlerinden farklı bir internet televizyonudur efenim.
sadece bir türk' ün japonya' da deprem sonucu ölmesinden daha acı değildir.
hatırlatma: japonya' da yaşanılan son büyük depremde sadece bir türk, pencereden atlayarak hayatını kaybetmişti.
hatırlatma: japonya' da yaşanılan son büyük depremde sadece bir türk, pencereden atlayarak hayatını kaybetmişti.