bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- gizli hesap6
- bir kızla dalga geçmek4
- en sevmediğin insan tipleri7
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- tai lung42
- mavi göz7
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- gece vardiyası yazarlar4
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- önlenemez mhp yükselişi2
- claudian clouds22
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- tupac amaru shakur2
- askerliğin gençler için faydalı olması5
- ikinci defa askere gitmek5
- kahverengi gözlü olmak4
- çok zeki olmayan çok düşünmeyen güzel kız2
- eva murati3
- iyi geceler6
- akrep2
- pazar gecesi3
- herkesin tavsiye verdiği insan3
- islam'ın hak dini olması6
- yalnız ölmek4
- deneme entry si2
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- gece geç saatte ışığı yanan evler4
- namazın amacı6
- özbek kadınlar14
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- kitap kapakları3
- uludağ itiraf10
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- anın görüntüsü25
- sözlük whatsapp grupları13
- friedrich hegel la bi cay icek12
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- güzel ayak mevsiminin kapanmaya başlaması3
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- melissa vargas7
- entrylerimin hala beğenilmesi3
- beypazarı maden suyu2
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
3.sezon 4.bölümü bugünden itibaren internette yayınlanmış dizidir.
ana karakter chuck'ın kedi misali her daim dört ayak üstüne düştüğü, izlenebilitesi yüksek dizi.
3. sezon 4. bölümde coşmuş dizidir. harbiden iyi olmuş.
3.sezon 4.bölümüyle bence şuana kadar yayınlanan en iyi chuck bölümüydü son bölüm.
çünkü;
--spoiler--
1-fight club göndermeleri harikaydı.
2-chuck ın lester a attığı chuck norris tekmesi 10 dakika boyunca yarmıştır beni herif sinek gibi uçtu resmen.
3-brandon routh(son superman) un agent shaw olarak kadroya dahil olması ve karakteri çok gizemli her şeyi biliyorum modunda ki chuck ın ekibe yeni biri lazımdı süper oldu hoş geldi superman.
4-devon ile alakalı bir bölüm oldu genel olarak ve ölmemesi herkesi sevindirdi.
5-tabiki morgan ın hayatını düzene sokması artık çocuk ve nerd halinden çıkıp normal bir kariyer adamı insanına dönüşmesinin ilk adımlarını atması.
6-lester ın tyler durden a bağlaması ve onun gibi konuşması yine yarmıştır.
--spoiler--
çünkü;
--spoiler--
1-fight club göndermeleri harikaydı.
2-chuck ın lester a attığı chuck norris tekmesi 10 dakika boyunca yarmıştır beni herif sinek gibi uçtu resmen.
3-brandon routh(son superman) un agent shaw olarak kadroya dahil olması ve karakteri çok gizemli her şeyi biliyorum modunda ki chuck ın ekibe yeni biri lazımdı süper oldu hoş geldi superman.
4-devon ile alakalı bir bölüm oldu genel olarak ve ölmemesi herkesi sevindirdi.
5-tabiki morgan ın hayatını düzene sokması artık çocuk ve nerd halinden çıkıp normal bir kariyer adamı insanına dönüşmesinin ilk adımlarını atması.
6-lester ın tyler durden a bağlaması ve onun gibi konuşması yine yarmıştır.
--spoiler--
sarah ile chuck'ın bir türlü birleşemediği sevecen ama bu aşk olayı yüzünden gerildiğim tv showudur.
yeni başladığım, birkaç bölümden sonra bende 'indirdik bari izleyelim, boşa gitmesin' düşüncesi uyandıran, 40 dk boyunca birkaç kez tebessüm ettiren zamanınız değersizse izlemenizi önereceğim dizi.
her bölümüyle izleyiciye ayrı bir heyecan veren, müthiş bir dizidir. bu sezonun son olduğu söylentileri çıkmıştır. umarım asılsızdır.
yeni yüklemelerden sonra bir tür süper ajana dönüşmesine rağmen dünyayı hala saatte 11 dolara kurtarmaya devam eden buy more personeli.
her zamanki gibi bu sezonda da kendinden beklenileni veren kişi. hiç bir değişiklik yok.hala etrafa aptal aptal bakışarlı devam ediyor ama bir ajan olmuş gibi gözüksede hala asıl hatuna deli gibi aşıktır.
Yahşi Batı'da filmin başından sonuna dek şerif llyod'un yardımcısı rolündeki karakter. Her chuck denmesinden sonra elini kaldırmıştır ve bir zaman sonra off sıktı denmesine sebep olmuştur.
--spoiler--
3. sezon 5. bölümde chuck uçakğın depo bölümünde iki ajanla mücadele halindeyken telefondaki sarah'ya uçağı düzeltmesi(daha uygun bi kelime gelmedi aklıma şimdi) için sesleniyor. iyi de chuck uçağı sarah'nın kontrol ettiğini nereden biliyor? ben mi kaçırdım yoksa bu intersect olayı sandığımızdan daha da aşmış bir olay mı?
--spoiler--
4. sezon olursa intersect sayesinde chuck'ı yarı-tanrı rolünde görebiliriz.
(bkz: allah mısın lan)
3. sezon 5. bölümde chuck uçakğın depo bölümünde iki ajanla mücadele halindeyken telefondaki sarah'ya uçağı düzeltmesi(daha uygun bi kelime gelmedi aklıma şimdi) için sesleniyor. iyi de chuck uçağı sarah'nın kontrol ettiğini nereden biliyor? ben mi kaçırdım yoksa bu intersect olayı sandığımızdan daha da aşmış bir olay mı?
--spoiler--
4. sezon olursa intersect sayesinde chuck'ı yarı-tanrı rolünde görebiliriz.
(bkz: allah mısın lan)
asgari ücretle çalışan bir süper ajan olur kendileri.
3. sezon 4. bölümde pulp fiction göndermesi vardı sanırım.
charles isminin kısaltılmış versiyonudur.
dizinin güzeller listesine 3. sezon 5. bölüm itibariyle kristin kreuk eklenmiştir.
bir arkadaşımın ''çük'' başladı diye telaffuz ettiği sarışın ajan için izlediğim dizi.
aldıkça al mağazasındaki esmer oğlan da az şebek değil hani.
aldıkça al mağazasındaki esmer oğlan da az şebek değil hani.
s3b05 ile sezonun en iyi - şu ana kadar ki- bölümüyle karşımıza çıkmış dizi... ancak kristin kreuk smallville den bu yana kilo almış zannımca... ayrıca bölüm ortasında -uçakta- arka fonda ve bölümün sonunda çalan şarkıyı carla bruni yengemiz tüm 'aşık'lar için söylüyor; L Amoureuse
edit; s3b06 bize gösterdi ki; kristin kreuk hala taş gibi, kilo falan almamış, yanlış görmüşüz...
edit; s3b06 bize gösterdi ki; kristin kreuk hala taş gibi, kilo falan almamış, yanlış görmüşüz...
--spoiler--
3. sezon 5. bölüm itibariyle sarah'ın eteklerinin tutuşacağı dizi. artık en az onun kadar güzel bir rakibesi var çünkü ve chuck'ın da bir miktar ağzı kulaklarına varmakta (bkz: kristin kreuk). zavallı chuck ne yapsa yaranamadı, platonik aşk da bir yere kadar idare edebilir insanı.
--spoiler--
3. sezon 5. bölüm itibariyle sarah'ın eteklerinin tutuşacağı dizi. artık en az onun kadar güzel bir rakibesi var çünkü ve chuck'ın da bir miktar ağzı kulaklarına varmakta (bkz: kristin kreuk). zavallı chuck ne yapsa yaranamadı, platonik aşk da bir yere kadar idare edebilir insanı.
--spoiler--
(bkz: no more mr nice spy)
bugün 17:50 /19:45 arasında yayınlanacak iyi bir dizi .
lester ve jeff adlı iki adet manyağın olduğu dizidir. yeni sezon gayet güzel başladı. yayınlanan son bölümü hariç* ilk beş bölümü çok beğendim.
--spoiler--
iyi olan sapık kazansın.
jeff and lester
--spoiler--
--spoiler--
kişisel görüşüm hannah* da ring ajanı. bi jill vakası daha bekliyor chuck'ı.
--spoiler--
--spoiler--
iyi olan sapık kazansın.
jeff and lester
--spoiler--
--spoiler--
kişisel görüşüm hannah* da ring ajanı. bi jill vakası daha bekliyor chuck'ı.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar