bugün
- karşı cinsteki en itici özellik7
- karması eksi olan yazarların adam gibi adam olması7
- online listesindeki sıralama mantığı9
- ben geldim naneler12
- başta hak verilen sonradan eksilenen yazılar6
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum9
- en lezzetli balık4
- online listesi neden kaldırıldı10
- karması 4000'in altında olan yazarlar4
- b c d y z i4
- how'i met your mother marshall4
- tevrat geleceği dogru tahmin etti4
- yeni biriyle nerede tanışılır4
- size takılan lakaplar4
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği7
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat9
- mansur yavaş14
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın4
- hakan 23cm mağduriyeti3
- harvey specter2
- inci sözlük8
- yulyya2
- game of thrones taki kerhaneci21
- sözlük yazarları neci vibe veriyor3
- karton toplarken cin musallat olması5
- arkadaşlar5
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi7
- haseki hera sultan lar ölmez2
- inci sözlükte kadın yazar olmak2
- nick vermeden bir yazara seslen9
- garip bir rüya gördüm4
- gocu33
- ilk buluşmada cırcır olmuşum'ya diyen kezo2
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması11
- queen ravenna'nın evine fare salmak3
- siz araba kapısını açmadan arabaya binmeyen kız3
- tinder'ın eşleştirme algoritması3
- hristiyan düşüncesinin yönettiği dünya6
- en son neye çok üzüldünüz12
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin2
- insanların sizden uzak durması7
- toksik ilişki4
- lapislazuli2
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz9
- türklerin tartışma kültürü4
- 3 yılda 74 bin kişinin öldürülmesi2
- karton toplarken feci şekilde can veren çocuk3
- iş yerindeki orospu çocukları8
- incilde şeytan secde etmediği için kovulmadı3
- salat namaz değildir2
En sevilen,en özlenen,pringles reis.
görsel
ah şimdi burada olsan, mazot 1 lira olsa çiftçimiz biraz nefes alsa.
ah şimdi burada olsan, mazot 1 lira olsa çiftçimiz biraz nefes alsa.
ükeyi geliştirip ilerletebilecek adamdı fakat önünü kestiler.
la çökmüş gitmiş ya adam. memleket hasreti hiçbir şeye benzemiyor demek ki.
türkiye cumhuriyeti'nin görüp görebileceği 2.hırsızdır.1.inciyi zaten biliyorsunuz...!
Ben bu adamı dinlerken bir garip oluyorum küçüklüğümden beri bir hayranlığım var ama nedense de çok güvenemiyorum.
Yaptığı son röportajı izledim bazı lafları çok dolandırmış bazıları çok manidar duruyordu ve sanki zorla söyletilen bir şey vardı.
Ama en son söylediği hangi iş adamı doğuya milyon dolarlık yatırım yaptı? demesi işte beni en çok etkileyen o oldu.
Yaptığı son röportajı izledim bazı lafları çok dolandırmış bazıları çok manidar duruyordu ve sanki zorla söyletilen bir şey vardı.
Ama en son söylediği hangi iş adamı doğuya milyon dolarlık yatırım yaptı? demesi işte beni en çok etkileyen o oldu.
2002'de kurduğu partiyle mhp-dyp-anap üçlüsünden oyları koparıp onları meclis dışında bırakan ama kendi de meclis dışı kalan; haliyle %34 alan bir partiyi tek başına iktidar yaptıran isimdir. %7'den ötesine de gidememişlerdir.
bu adamın silvio Berlusconi olma hevesi, sadece siyaseti bitirmemiştir. bir diğer örneği için (bkz: istanbulspor)
bu adamın silvio Berlusconi olma hevesi, sadece siyaseti bitirmemiştir. bir diğer örneği için (bkz: istanbulspor)
ağlattın amk.
fantastik bir hayatın sahibi.bu adam için hırsız diyenler neye göre kime göre hırsız.motorola olayından bahsediyorsanız abd'nin bizden çaldıklarının yanında sıfırdır.evet gelelim asıl soruya bu adam babadan zengin peki ceketi bile olmayan biri nasıl olurda ülke'nin önde gelen şirketlerinden hisse sahibi olur mal mülk sahibi olur.
Uzan geliyorum.
Bu adam olmadan Türkiye’ye dolar falan gireceği yok.
En azından yabancı firmaları dolandırıp bir şekilde memlekete döviz sokuyordu.
Şimdikiler tam vizyonsuz. Çiftlik bankmış. Peh.
En azından yabancı firmaları dolandırıp bir şekilde memlekete döviz sokuyordu.
Şimdikiler tam vizyonsuz. Çiftlik bankmış. Peh.
Gözlerinde cevher gördüğüm limitsiz girişimci.
(img:#1677487)
Bir an önce aktif olması dileğiyle...
(img:#1677487)
Bir an önce aktif olması dileğiyle...
1990 yılında ilk özel kanal magic box için röportaj vermiş
görsel
görsel
Tuvaletin 1₺ olduğu ülkede , mazotu 1₺ yapacağım vaadinde bulunan , genç partinin genel başkanıydı , ülke genelinde %8 oy almıştı.
Amerikan motorola grubunu, bir iddiaya göre dolandırmış ve batmasına sebep olmuştur.
Mal varlığına el konuşmasına rağmen , hiç birşey kaybetmemiş gibi hala zenginlik içinde yaşayabilen bir işadamıdır .
Amerikan motorola grubunu, bir iddiaya göre dolandırmış ve batmasına sebep olmuştur.
Mal varlığına el konuşmasına rağmen , hiç birşey kaybetmemiş gibi hala zenginlik içinde yaşayabilen bir işadamıdır .
Baba adamdı. Ben severdim reisi.
(bkz: jet fadıl)
en son bbc türkçeye paristeki evinden göz yaşları içinde konuşan zattır. dönmek için reise yağ çekiyor gibi geldi konuşması.
var yemezin önde gideni. ikea dan almış mobilyayı midesiz.
ciddi ciddi ben oy veririm bu herife. hem de içimden gelerek.
Sarı saçlım mavi gözlüm. Nerde nerdesin dost.
Seçimlere girecek diye duymuştum nerdesin reyiz batıyoruz.
Eskı sıyasetcı.Cem uzan ben gelıyorum.
bir dönem yandaş medya ve akepeli troller tarafından linç ediliyordu kendisi. oysa bu adam türkiye'nin ilk özel televizyonu star'ın kurucusu. doksanlı yıllarda parliament sinema kulübüyle pazar geceleri mükemmel yabancı filmleri yayınlayan tek kanal stardı. şimdi maçlarını izlemek için tivibu'ya para ödediğimiz şampiyonlar ligini şifresiz ve ücretsiz olarak yayınlayan kanal stardı. kral fm, süper fm, metro fm, joy fm gibi halen türkiye'nin en kaliteli radyoları yine kendisi tarafından kurulmuştur. ama ne hikmetse adamın ahımı tuttu ne olduysa star tv ne aydın doğan'a yaradı nede ferit şahenk'e. uzanın tüm malvarlıklarına ve medya kuruluşlarına el konduğunda bütün yandaşlar kulaklarını dikip tmsf'nin satışını beklemeye başladı. star televizyonu uzan'ın en büyük düşmanı olan aydın doğan'a satıldı. tabi o zaman doğan'ın akp hükümetiyle arası bal kaymaktı. sonra ne olduysa oldu doğan-erdoğan arasında ipler koptu. doğana asrın cezası kesildi. doğan star tv, milliyet ve vatan gibi medya kuruluşlarının önemli bir bölümünü kaybetti. star'ı şahenk aldı. yıl 2018 doğan elindeki medyayı tamamen kaybetti. şahenk ise zar zor yapılandırma yaparak ayakta kalmaya çalıştı. görünen o ki şahenk'te yakında elindeki medyayı çıkarabilir. sonuç cem uzan'ın ahımı tuttu bilinmez ama bu adamın malları peşkeş çekilen işadamlarına da yaramamış gibi görünüyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar