bugün
- türklerin ileri olduğu konular13
- atatürk5
- kuran da neden namaz yok8
- true'nun iyice zıvanadan çıkması5
- pandela gelmiş6
- gocu meme ucu3
- pandela true evliliği2
- türklerin teknolojide çok ileri olmasının nedeni2
- sözlük yazarlarının çayları2
- burdur5
- kamos2
- atatürk gençliği2
- pandela neden true yla dalga geçiyor2
- eve teschmacher2
- dinsize inanır mısın14
- türklerin 10 dolara çalışan kölelere dönmesi3
- ay bayılazaam5
- yaz günü çay içme saçmalığı11
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- konstantinopolis in işgali3
- türkiye nin en büyük ihraç ürünü3
- ince düşünceli olmak2
- marcy kane2
- ipek çiçek2
- mavva2
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar6
- ilk buluşmada benim babam da ak partili diyen kız4
- adını true koydum true'nun yolu2
- aylık 457 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- alkol alıp hoşlanılan kıza açılmak7
- sözlüğün gerizekalılarla dolup taşması3
- truesuzluk3
- atatürk türkçülüğü vs atsız türkçülüğü3
- kuralsız sokaklar3
- şekeri bırakınca çayın tadını alacaksın yalanı10
- islam4
- türkiye'nin karadeniz de liderlik teklifi2
- haluk levent25
- devletten başkasına güvenilmez11
- true isimli yazar2
- true ile sevişmek2
- üzücü bir aşk filmi izlemek5
- nihavent bey birader beydir3
- araçtan düşen arkadaşının arkasından atlayan kadın2
- true'nun yine online olması2
- türk esnafının en büyük sorunu3
- birinci inönü muharebesi2
- true nickli yazar8
- umrumdışı2
- birbirine zıt adaşlar2
entry'ler (3224)
Yüzü için çok güzel diyemem ama vücut hatları ve oranı açısından türkiye standartlarının üzerindeki hoşluk.
Beni 80 li yıllara sürükleyen bir argo kelimedir. Bu kelimede şöyle bir tılsım vardır. Sikindirik sıfatı, hem işe biraz yarayabilen hem de hiç yaramayan nesneler ya da insanlar için kullanılır. Bu sıfat kullanıldığı zaman %70 asabi bir tavır söz konusudur. Ayrıca, 2026 mart ayı bize dünyanın ne kadar sikindirik olduğunu göstermiştir.
abbas yolcu bence.
10 yıldır konservelerini her cumartesi ve pazar günleri yerim. bir türlü iyisini bulamadım.
hangi sektörden acaba? Cevap eğer hazır giyim ve tekstil ise; o fabrikatör ve 100 işçi kelimeleri, yakında müflis iş insanı ve 100 işçisi vardı kelimeleri ile yer değiştirecek.
Küçük esnafın kapıdan gelen satıcıdan aldığı ve masasından eksik etmediği kolonya çeşitlerinden biridir. Kokusu bana göre berbat olmakla birlikte tütün kokusuyla hiçbir ilişkisi yoktur. Tütün böyle koksaydı zaten sigara içemezdim.
Lunapark gazinosu ortadan kaybolduktan sonra, o kadar spekülasyona o kadar masrafa ve o kadar mimari eserin yıkımına rağmen geçen 60 yılda resmiyet dışında hiçbir marka değeri yeniden oluşmamış caddedir. Pilavcı Reşat ve caddenin Aksaray ucundaki Suriyeli saniora tatlıcısı olmasa orada zaman geçirmek aklımın ucundan geçmez. Vatan caddesi bence bugün Fatih Fevzipaşa caddesi ve Millet Caddesine göre katma değeri çok düşük bir bölgedir. Pozitif enerjisi yok gibidir.
Güçlü ama sevilmeyen hırbo.
Bahçıvandır biberi yok dalyaraktır haberi yok.
Mazlumdur dokanma.
O dört üçlük maçta voleyle Galatasaray a attığı gol ayarında ben başka bir gol henüz görmedim. Acizane beşiktaşlıyım. O gol, benim seyrettiğim maçlar içerisinde atılmışlığını boş verin yenilmişliği en amatör goldür. Rakip ekibin çökmüşlük sembolüdür. Hala da emsali yok. Aradan geçmiş 37 sene.
Fava satıyor. Fava sevenler bunu favlasın.
2 ay önce düştüm. Bileğim fena burkuldu. Bu acı anı unutulur gibi değil. Hala hatırlatıyor kendisini.
Doğudan esen rüzgar gibisin iliklerime kadar dondum. Bir köksün aslında Anadolu'nun o çorak topraklarında. Bir kenardan baktım sana çektiğin eyvallaha attım bir kahkaha.
içecek milli bir mesele değil araştırma ve alışkanlık ile ilgili bireysel bir şeydir. Kendi zevki olmayanlar olayı genelleştirir.
Bugüne kadar duymadığımız bir laftır. Erkek adam olmak için bu yolları kat edenlere yazıklar olsun.
Başka bölgelerde kullanılabiliyor mu acaba tecrübeli bir isme sormak lazım.
Kültablası.
Sınav mınav terso merso.
Külodu kokabilir .