bugün
- anın görüntüsü30
- bedenini hemcinsine rahatlıkla gösteren kadınlar15
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır18
- kent lokantası11
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor24
- sari renkli seker37
- devlet bahçelinin öcalana teşekkür etmesi12
- davul zurnayla evden kız alma geleneği15
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi20
- televizyonun bozmasının nedenleri9
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular22
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması15
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9
- holding binasında dövülerek öldürülen işçi19
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği10
- polis vatandaşı dövebilir mi19
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi30
- en unutamadığın an14
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
- akp ve mhp pkk'lıları cezaevinden çıkarır mı14
- uludağ sözlükte sunulan imkanlar19
- erkeğin orospusu13
- kadınların hesap ödenirken sessiz kalması20
- beraber sarma sarılacak yazarlar17
- uğur yücel vs brad pitt12
- küresel12
- aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek9
- yok mu sorusu olan14
- iyi geceler10
- türbeye gitmek11
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- fotoğraf makinesi alacaklara tavsiyeler11
- arabası olmayan erkek perdesiz ev gibidir13
- yengeç burcu12
- türk malı diye vestel venüs casper kullanmak8
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı24
- hakan fidan'ın zehirlenmesi8
- galatasaray fenerbahçe farkı10
- dağdan gelen pkk evlatlarımızı bağrımıza basacağız12
- marketten ped alan erkek29
- çocuk yapmanın saçma olduğu gerçeği25
- anneler günü12
- arkadaşlar bi bakar mısınız15
- yuzırların hastalıkları8
- kemalistler neden cuma namazına gitmez11
- young and dumb11

entry'ler (3196)
Aslına bakacak olursak Rubin, hem mekan, hem de müşteri kitlesi olarak kahveden devşirme bir yerdi. O zamanlar orayı çok tutmazdım. Ancak Üsküdar'ın bugününe bakıldığında fena da değilmiş diyorum.
Geleneksel hayatı umursamamaya tabi bohem deyiş.
Yeni ters ihtimal zuhur etti. Makasa geldin denilen ancak zaman kötü kolla götü imasını hiç taşımayan 80 model deyiş.
Sikindirik sözünü kullanan kişi, bir yandan da kendini öven bir söylemdedir. Ya övülecek bir tarafı yoksa o sıfat kimindir.
insanlık yaparken dikkatli olunması gerektiğine dikkat çeken önemli bir sözdür. Maalesef insanlık yapan birçok insan bundan zarar görmüştür.
Sezgileri yüksek olan bir kişinin yapabileceği iştir. Kariyerli, kariyer hırsı olan, kariyerli geçinen ya da maddi hırsları olan insanlar, bunu anlayamazlar. Çünkü hayat tek bir köprüden geçmez. Dünyanın götüne parmak atmak, aptallar olmasa uyanıklar nasıl yaşar deyişinin daha kaba bir versiyonudur.
Sebep-Sonuç ilişkisinden haberi olmayan demek yetmez hayatı boyunca da haberi olmayacak olan şekli insan bir yaratık cinsi.
Esnaf mitolojisi, yorucu iki kelime. Dalyarak, patron zihniyeti ile açıklanabilecek Bir efsanedir. Çırakların yada elemanların hata yaptıklarında ya da boş konuştuklarında patronu tarafından duyabileceği en yüksek mertebede sözdür. Daha üst seviyedeki hatalar için de ne gibi sözler icat olundu onu bilemiyorum. Herhalde bu durum sözde kalmaz.
Akıllarda kalan yönü olmasa bence daha iyi olurdu. Sonraki yıllardaki hayat mücadelesi o imajı silecek kadar güçlü değildir. Maalesef.
alkolün ruhudur. Dalaras, Alexiou ve Vanou dinleyip de stres atamamak mümkün değildir.
Misafir. Reklam tanıtım açısından önemli mi bilmiyorum.
Rakı sohbetinin kısa vadeli olanı. Enflasyon canavarı, çilingiri maymuncuk kullanmaya zorlamaktadır. Aman siz siz olun bu dönemde Şimşek cari tokatlar yemeden o sofradan kalkın. Neyime lazım 2 bira yeter de artar bile!
Üçüncü sınıf santrafor. Beşiktaş yerine Anadolu takımını transfer olsaydı, orada çok işi yapardı, oradan da Beşiktaş'a gelirdi. O dönemki sıkıntı ekonomide mi, yönetimden bilemeyiz. Ama isabet anlamında hiç de fena değildi.
bahçıvansın biberin yok, dalyaraksın haberin yok çok anlamlı argo deyişin farklı bir versiyonu.
Tenekeyi boşalttıktan sonra kasiyere iyi bayramlar diyen komik kişidir.
Kelimenin kökü ingilizce chaffeur den geldiği için aslında algısal olarak doğru ya da yanlış bir diye bir şey yok. Ama birini şoför ya da şofer diyen kişiler de sınıfsal ayrımlar var. Mesela şoför bey denilebilirken şöfer bey demek mümkün değildir. Bu kelimeleri kullananlar da beydir veya değildir.
Onu seyrederken atletizmi, futbol vb. sporları seyredermiş gibi zevk aldığımı söylerken kendimi çok mutlu hissediyorum. Mükemmel sporcu nedir sorusunun cevabı bence marita koch.
Sakarlık,kabalık, patavatsızlık ve beceriksizlikte üst rütbeli kimse.
Hayatta bazen he demeniz gereken şeyler vardır. Maalesef bu efendi adam şarkıcı kimliği ile bana bunu söylettiriyor. Lügat'ta yer alan halk müziği bir kenarda dursun. O bu konunun kapsamının dışındadır. Ama halkın müziği çalsın biraz da efendi birisi olsun denildiğinde ve de Erol bey akla geldiğinde, benim için yapılacak şey kibarca müsaade alıp bulunduğum yerden ayrılmaktır.
English way gibi Kürt tarzı anlamında. Ama maalesef kabalık ve ölçüsüzlük içeren lügat dışı tabir