bugün
- öbür sözlük2
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- borsa3
- yeni parti39
- günün tweeti3
- odanın içine baykuş girmesi9
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite8
- arkadaşlar biraz eğlenceye ne dersiniz9
- havanın kapalı olması2
- diamond bosphorus7
- bir kilo patatesin 50 lira olması16
- sözlük kezoları7
- anın görüntüsü9
- meyveli soda içen erkek7
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor8
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum8
- yorgun mermi9
- erkeklerin biraz şey olması7
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- parmak patates vs elma dilim patates7
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- gece mutfaktan gelen kahkaha sesleri6
- nervio35
- sözlükteki mendebur suratlılar6
- en güzel sevişme13
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması8
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- sen debenim hat alarım'dan bir isiiiin6
- sürekli güler yüzle dolaşan tip7
- güne bir şarkı bırak14
- gece mutfakta pasta yapan yorgun mermi görmek5
- arkadaşlar ben uyumaya gidiyorum5
- ağlamak erkeğe yakışır mı9
- soğan salatası6
- bu koyden olsam ne olacak18
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması7
- türkler barbar ve köpektir7
- iştahın kapanması7
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- gece yatağın altından uzanan el5
- velvet53
- cinleri olan sözlük kızı5
- mutlu olunca her şeyin komik gelmesi5
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- ölümlü bir erkekle evlenmek6
- cin mısır kabilesi5
- enayimiknatisii10
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- hiç ufak tefek mükremin olmaması4
- ben ahbap derneğine güveniyorum17
Adam ülkeye dönse şu olay gerçekleşmez mi? (bkz: cem uzan a hapis şoku)
internetten genc partinin ornagize olmaya calsitigini gordukce yakinda donecegi dusunelen kisi.
yüzme havuzunun zeminine para saklayan adam...
şu adamın kıymetini bilemediler. neymiş hırsız, hortumcu. şu an olanlar hiç çalmıyor dimi amk. ulan bu adam bir nesile pringles yedirmişti gazete ile düşünün pringles ne kadar gazete ne kadar. şimdi meyve suyundan bile ötv alıyorlar. bu adam bonkör adamdı. kendi götürüyorsa halka da veriyordu.
Şu an gs başkanı olsa Neymar'ı Ronaldo'yu izliyorduk. Rabbim Bizi dursun Özbek'le sınıyor.
Bir ara konserler verdi. Evet.
2017'nin son günlerinde tmsf tarafından 80 milyon tl parasına (eski parayla 80 trilyon) el konan işadamı. bu arada ülkemizin ekonomisinin ne durumda olduğunu da görüyoruz işte. uzan'ın parasına el koy, rezanın mallarına el koy o kadar suriyeli nasıl maaş alacak tabi bir yerlerden kaynak lazım.
http://www.cumhuriyet.com...e_80_milyon_TL_gecti.html
http://www.cumhuriyet.com...e_80_milyon_TL_gecti.html
Beni bu adam yönetebilir ama rte asla. Fag yu rte. Ha bide kılıçdaroğluya baçeliye demirtaşa da fag yu. Siyaset yabmayı sevmem ama bu adam bi harika.
türkiye’de siyaset yaparken ivmelenip uçmayı bu adam başlattı bence . şimdi herkesin ayarı kaçtı; konuşsa dikkat çeker mi bilmiyorum ama bir zamanlar inanılmaz ve şaka gibiydi.
döneminin kuvvetli iş adamlarından biridir. başkalarıyla girdiği çıkar çatışmalarında mağlup olunca suçlu durumuna düşmüştür.
demirel'in zengin ettiği ailenin öne çıkan ferdiydi. demirel gitti uzan'lar bitti.
11 yaşında oy verebilecek olsam bu adama verecektim. reşitlerin oy vermesi güzel bir şey.
genç parti genel başkanı. gelecek vaat eden adam. önümüzdeki seçimlerde kendisine oy vermeye karar verdim.
2002 genel seçimleri kazanırsa çok başarılı olacağına inandığım adam. dolar ve mazotu 1 TL yapacağını söyledi. daha önce de belirttiğim gibi oyumu kendisine vereceğim.
24 haziran da koltuğun hazır.
2002 genel seçimleri kazanacağını düşündüğüm adam.
çok klas bi manitası vardı.
(bkz: derin mermerci)
(bkz: derin mermerci)
-liderlik duruşu var
-siyasi zeka var
-turklerin aç olduğunu bilip, mitinglerinde döner ayran dağıtma var
-Amerika'yı dolandırmışlığı var (bu kesin değil, fetö kumpası olduğu söyleniyor)
Geri dön sarı saçlım mavi gözlüm.
-siyasi zeka var
-turklerin aç olduğunu bilip, mitinglerinde döner ayran dağıtma var
-Amerika'yı dolandırmışlığı var (bu kesin değil, fetö kumpası olduğu söyleniyor)
Geri dön sarı saçlım mavi gözlüm.
Kendini onca yolsuzluk ve dolandırıcılık suçundan kurtarmanın tek yolunun MV olmaktan geçtiğini biliyordu.
Olamadı ve kaçtı. RTE kendine rakip olarak gördüğü için üzerine gitmişti ama bilmeden belki de şu ülkeye tek hayırlı işini yaptı.
Olamadı ve kaçtı. RTE kendine rakip olarak gördüğü için üzerine gitmişti ama bilmeden belki de şu ülkeye tek hayırlı işini yaptı.
https://tr.sputniknews.co...-uzan-siyaset-genc-parti/
dönüyor gönlümün efendisi.
şaka bir yana böyle birşey olsaydı, türk siyaset tarihinin en renkli seçim dönemini yaşardık.
dönüyor gönlümün efendisi.
şaka bir yana böyle birşey olsaydı, türk siyaset tarihinin en renkli seçim dönemini yaşardık.
'la zaten hava dahada gerginleşti Buda gelirse artık iç savaş gibi secim dönemi mi geçirelim Diye endişelendiren iddianın adamı.
Her seçim dönemi olduğu gibi bu seçim döneminde de gaza gelip ülkeye gelemeyen siyasetçi. Kalkıp gelebilse ilk işi seçime girip oyların yüzde 17sini almak olur ama eski gücü de kalmadı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar