bugün
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- uyudun mu11
- hayattan beklentiler8
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i22
- şeffaf ayakkabı9
- 81 ilde sığınak yapılması7
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek6
- patso3
- kadın bacağı paylaşan mehdi4
- adana dürüm vs adana porsiyon2
- deliler bize ne anlatıyor sorunsalı7
- queen ravenna ve cinleri14
- sinek as5
- olgunlaştıkça farkına varılan şeyler4
- insanı yoran duygular6
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- gammazların gizli hesapları görebilmesi2
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- gebze yi gebze yapan şeyler3
- spora başladım4
- at eti yemek3
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- sözlüğün en kültürlü yazarı2
- öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler5
- tavuğun neden kanatları var11
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması7
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması6
- ahlak abartılmış balon bir kavramdır5
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- pandela 310
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- özgüven3
- komünistlerin tatar sürgünü2
- izmir yanıyor5
- sözlüğün en masum yazarları18
- hayatın insana diz çöktürmeye çalışması5
- taliban7
- uludağ sözlük deli istilası4
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- hastanede kendini siktiren güvenlik kız2
- sonbahar depresyonu4
- karton toplayan birini görseniz naparsınız5
- öldükten sonraki ilk 1 milyar yıl4
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı8
- kuru patlıcan dolması4
- s'i l v'e r m'i s t35
- bilim ve materyalizm her şeyi açıklamaz4
- kulaklık6
- kadınların cinsel cinsel konuşması3
bıktık !
Günümüz iş adamlarının kalitesizliğini, vizyonsuzluğunu görünce insan Cem uzan’a Sempati duyuyor.
Elbette çok makul bir adam değil ama işadamı olduğu süreçte hep çağın 1 adım önünde hareket etti.bunu kimse inkar edemez.
Elbette çok makul bir adam değil ama işadamı olduğu süreçte hep çağın 1 adım önünde hareket etti.bunu kimse inkar edemez.
2.1 milyarın %0.1'ini bana verse hayatım kurtulur. Hatta %0.01'i bile 1 milyon 250 bin lira yapıyor. O da yeter.
geliyor reyiz.
ülkemizde ilk özel televizyon kanalı, ilk spor kanalı, ilk müzik kanalı ve ilk dizi kanalını kuran işadamı.
Kurduğu 7 aylık partiyle %7 oy alıp dengeleri altüst eden koca yürekli adam.
Ak partinin bugunlere gelmesine vesile olan kisi.
2002 secimlerinde aldigi 7,5 oyla dyp ve mhp'nin meclis disinda kalmasini saglamis partinin eski genel baskani.
Edit: tabi ki tek basina vesile olmamistir. Sadece baslangic icin onemli bir katkisi olmustur isteyerek ya da istemeyerek.
Son 16 yilina vesile olmamistir tabi. Umarim anlatabilmisimdir.
2002 secimlerinde aldigi 7,5 oyla dyp ve mhp'nin meclis disinda kalmasini saglamis partinin eski genel baskani.
Edit: tabi ki tek basina vesile olmamistir. Sadece baslangic icin onemli bir katkisi olmustur isteyerek ya da istemeyerek.
Son 16 yilina vesile olmamistir tabi. Umarim anlatabilmisimdir.
Kafası çalışan bir zeki bir adam.
bu dönem makarnaya oyunu satanların kokusunu neredeyse 20 yıl önce almış yüksek vizyonlu başgan. adam makarna değil pringles dağıttı.
Adamın anısı bile vip.
bitmeyen para icat eden işadamı.
Amerikayı dolandirabilecek bir zeka seviyesinde olan adam. Bir dahi, bir cinyıs.
akp kendisi sayesinde bugünlere geldi demek tam manasıyla gaflettir.
yahu kardeşim, uzan olmasaydı medet umulan dyp ve mhp'nin akıbeti nolacaktı?
mhp bugün ne ki, o gün nolacaktı yani?
ya uyduruk bir koalisyon yapılacak, tayyip erdoğan kısa vadede dağıtıp istikrar çağrısı yapacak ve aynı kapıya çıkılacaktı...
veya mhp stepnelik yapmaya erken başlayacaktı.
dyp zaten yok hükmünde...
esas akp'nin bugünlerini borçlu olduğu cenah ldp ve besim tibuk'tur.
islamcıların da modern hayata angaje olup, batı vizyonu noktasına getirilebileceği inancıyla var gücüyle bu adamlara destek çıkmış, tanıtımlarını yapmıştır.
tamam ldp güçlü bir parti değildir ama o günün şartlarında tibuk medyada oldukça gücü olan, her istediğinde ana akım medyada çıkıp konuşabilen biriydi.
sonuç olarak akp'yi yukarı ittiler, kendileri aşağıda kaldılar.
cem bey'e gelecek olursak da kazansaydı daha demokrat ve ılımlı bir menderes türevi olmakla beraber kuyusu kazıldığında her tür pisliği yapabilecek birisi olurdu belki ama bugünkü şartlardan iyisini mutlaka yaratırdı.
yahu kardeşim, uzan olmasaydı medet umulan dyp ve mhp'nin akıbeti nolacaktı?
mhp bugün ne ki, o gün nolacaktı yani?
ya uyduruk bir koalisyon yapılacak, tayyip erdoğan kısa vadede dağıtıp istikrar çağrısı yapacak ve aynı kapıya çıkılacaktı...
veya mhp stepnelik yapmaya erken başlayacaktı.
dyp zaten yok hükmünde...
esas akp'nin bugünlerini borçlu olduğu cenah ldp ve besim tibuk'tur.
islamcıların da modern hayata angaje olup, batı vizyonu noktasına getirilebileceği inancıyla var gücüyle bu adamlara destek çıkmış, tanıtımlarını yapmıştır.
tamam ldp güçlü bir parti değildir ama o günün şartlarında tibuk medyada oldukça gücü olan, her istediğinde ana akım medyada çıkıp konuşabilen biriydi.
sonuç olarak akp'yi yukarı ittiler, kendileri aşağıda kaldılar.
cem bey'e gelecek olursak da kazansaydı daha demokrat ve ılımlı bir menderes türevi olmakla beraber kuyusu kazıldığında her tür pisliği yapabilecek birisi olurdu belki ama bugünkü şartlardan iyisini mutlaka yaratırdı.
Bu adamı övme nedenleriyle akp yi yerme nedenleri tıpatıp aynı olan safdil kaynıyor sözlük.
Yıllar öncesinden adeta bugünleri ne de güzel anlatmış rahmetli.* ("Rahmetli" dediğime takılmayın kendisi "siyasi mevta". O yüzden diyorum. Yoksa uzun ömürler dilerim kendisine)
*https://www.youtube.com/watch?v=Auf6X-DJmWI
*https://www.youtube.com/watch?v=Auf6X-DJmWI
90ların sonunda ve 2000'Lerin başında kıymetini bilemediğimiz iki değerden biridir. diğeri de ali güven.
Sarı saçlım mavi gözlüm.
Bunun yerine getirdiklerine bak.
Tosun gittikten sonra ülke çok boşlukta kaldı...
Acil gelmesi gereken tokatçı...
Ben oyumu vermiştim verdiğim sandıktan 1 oy çıkmıştı buna.
Hep şu soruyu sordum bu oy benim ise sandık başında dyran genç partili kime verdi diye...
Acil gelmesi gereken tokatçı...
Ben oyumu vermiştim verdiğim sandıktan 1 oy çıkmıştı buna.
Hep şu soruyu sordum bu oy benim ise sandık başında dyran genç partili kime verdi diye...
şu adamın kıymetini bilemedik.
dolar bir tale reyiz.
piringıls reyiz.
https://www.youtube.com/watch?v=Auf6X-DJmWI
dolar bir tale reyiz.
piringıls reyiz.
https://www.youtube.com/watch?v=Auf6X-DJmWI
Parti kurması durumunda 1 oyu benden alacak sevdiğim şahıs. Vermezsem adam değilim.
türkiyeye gelecekse siyaseti boşversin galatasarayın başına geçsin büyük başkan olsun. ali koçun hakkında cem uzan gelir.
Cem uzan ticari bir cinayet desek yerinde olur.
Cinayet derken, birini öldürmek için kesici delici ateşli silah kullanmanıza gerek yok; bu bakımdan denmiştir.
iflası verilmesi mal varlıklarına el konulması ile uzanları bilmem ama Türkiye milyarlarca dolar kaybetti.
Cinayet derken, birini öldürmek için kesici delici ateşli silah kullanmanıza gerek yok; bu bakımdan denmiştir.
iflası verilmesi mal varlıklarına el konulması ile uzanları bilmem ama Türkiye milyarlarca dolar kaybetti.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar