bugün
- tembel ve çalışmayan insan11
- manyak olmaya karar verdim9
- 1 saatte 10 bira içmek16
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlük kızlarının kombinleri20
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- velvet vs nervio19
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- hırt5
- otel odasında ölmekten korkmak3
- kıbrıs barış harekatı3
- otomobile ek vergi5
- velvet12
- cunda adası3
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- nervio11
- blok33
- sevilince şımaran kızlar4
- slavko vincic15
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- teröriste o da insan demek4
- liberal eğitimin imkansızlığı2
- arkadaşlar ben chatgpt ile konuşmaya gıdıyorum2
- sözlük kızlarının adam gibi adam olması2
- yazık oldu yarınlara4
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- pahalılığın çaresi3
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
- vurgun yemek4
- özgünlüğün faydasız olması5
- istanbul da hissedilen sıcaklık2
- true hanın gazabı9
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- ivrindi kuzu2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- kitap alıntıları5
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- tememda kenka nalaka10
- devlet bahçeli4
- otokar2
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
ucundan acık hemşeri olduğumuz yazar.
(bkz: artvin)
(bkz: artvin)
nice 3000lere uuserı. canımın ta içi. iyi ki burdasın.
sözlükte çok uzun zamandır yazan, ilk vakitlerde pek bir sohbetimin olamadığı, fakat aylar sonra bowling zirvesinde tanışarak, ne kadar adam gibi, doğru-dürüst ve akıllı biri olduğunu gördüğüm, keşke daha evvelden tanısaymışım dediğim yazardır. harbi beşiktaşlıdır da ayrıca, üstelik zirvelerin adamıdır, haa bir de kopmadı, ben de varım diyor, ayrıcaaa mangalın da ustasıdır.*
çok sıcak kanlı,adam gibi yazarlardan biri.
klasik repliği uzaklara bakarım olan yazar..*
seneye, benim gibi stajyer olacak canım kardeşim. allah redwinemania'nın şerrinden korusun. *
(bkz: stajyer)
(bkz: stajyer)
flixonase kullanmayı aksatırsa bir anda despot bir abla olacağımı hatırlatmak istediğim canım kardeşim. * * *
en son caddebostan zirvesinde gorustugum kardes yazar.bir yandan finallerine bir yandan da sozluge calısan yazardır.fedakar mıdır nedir bu can.
boş vakitlerinde yeni almanca sözcükler öğrenerek kelime haznesini* geliştiren sözlük yazarı.
sözlüğün demirbaşlarından. sevilesi sayılası güzide yazarlarımızdan.oylama konusunda sözlüğümüzün en aktif yazarı.sözlüğe yazar kazandırma konusunda da takdiri haketmiş sempatik dostcanlısı uuser.zirvelerin vazgeçilmezi.
günlük yaşamda evime okuldan geldiğimde içeride görünce en çok sevindiğim insanlardan.iyi kalpliliği, dolyulmaz sohbetiyle sözlük dışında da tanınması şart olan dost kişilik. starbuks gezilerinin daimi üyesi. bir araya genildiğinde pilav pişirilesi, mutfak bilgilerinden çok şey öğreniceğime inandığım aşçı kişilik. kafasını üç numaraya vurdurduğu söylentileride ortalıkta dolaşmaktadır.**hayatıma yeni katılmış iyi ki katılmış yeni ama daimi kalmasını dilediğim dost kişi.
günlük yaşamda evime okuldan geldiğimde içeride görünce en çok sevindiğim insanlardan.iyi kalpliliği, dolyulmaz sohbetiyle sözlük dışında da tanınması şart olan dost kişilik. starbuks gezilerinin daimi üyesi. bir araya genildiğinde pilav pişirilesi, mutfak bilgilerinden çok şey öğreniceğime inandığım aşçı kişilik. kafasını üç numaraya vurdurduğu söylentileride ortalıkta dolaşmaktadır.**hayatıma yeni katılmış iyi ki katılmış yeni ama daimi kalmasını dilediğim dost kişi.
olmadığı zaman sözlüğün bir parçasının eksik kalacağını düşündüğüm sempatik bünye, sıkı kalem.
böle bi garip bakışlı, yakalarsam bip gülüşlü, bowlingten anlamayıp finale kalmış görüntülü bir garip yazar...rekorları dilden dile dolanır ayrıca...
sözlüğe dönmesine çok sevindiğim onunla aynı sözlükte yazar olmaktan onur duyduğum kaliteli insan ve yazar.
(bkz: akatlar daki fanatik)*
an itibariyle 2500. entrysini girmiş olan uuser. emin adımlarla ilerliyor efendim. durduramıyoruz. *
cips konusunda zevkine guvendigim, ama apartman kavramına biraz calısması gereken yazar, hastasıyım*
geleneksel uskudar zirvelerinin daimi organizatörü olarak geleneksel uskudar zirveleri 1 i da hazırlayan ve sunan * etkileyici bakışlarıyla kadir inanır'ın reklamındaki gibi baktığı yerlerin camını kıran (touareg liyi hatırla)* haşin insan..ha bi de (bkz: müstakil bi ev burası)hatta (bkz: chips) *
sözlükten ayrılışının benim gibi bir çok yazarı da etkilemiş olması gerektiğine inandığım yazar.
(bkz: sensiz olmaz)
(bkz: sensiz olmaz)
sözlüğe dönmeyeceğim diye naralar attığım uuser kişisi * döktüğü dilleri düşünüyorum da ayıp etmişim diyorum. kardeşim bak buralardayım. sessiz yazar olsanda sesin geliyor bana *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar