bugün
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları12
- uzun zamandır çaylak olmamak4
- rafadan yumurta kaç dk olmalı11
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın17
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler6
- trump'ın tr'ye 5 f35 vereceğiz açıklaması3
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- bik bik'in ayaklarıyla ezdiği üzümden içmek3
- rakının ülseri geçirmesi5
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi6
- pforzheim şu an 30 derece3
- öbür sözlük5
- psikoloji bilim midir3
- ctrlx'in ayakları2
- pernado bey birader bey3
- yoğurt11
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- elin bir başka kadının eline değmesi4
- nato zirvesine katılacak yazarlar3
- mony tontana10
- velvet31
- beybi leydi'nin ayakları3
- hayata direnmek5
- kol saati takmanın anlamsızlığı5
- bugün arjantin mısır maçı saat 19 da trt 1 de3
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır9
- düşünen her insan ateisttir4
- yazarların mezun olduğu okullar6
- çalışmadan rahat yaşamanın yolları3
- saraca finch house21
- boşanmış erkeğin aile evine geri dönmesi2
- ölmesi gereken türk gelenekleri5
- din kardeşimiz filistin6
- nasreddin hoca'nın eşeğine kayyum olarak atandım4
- tuvalet atıkları bile abd'ye götürülecek4
- günün şiiri23
- dövmesi olan erkek7
- yaşamak gibi ölmeyi de hak etmeli insan3
- istanbul da yaşamanın imkansız hale gelmesi4
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak7
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- sigarayı günde 1 dala düşürmek5
- sigara molası2
- bic çakmak2
- ben bu çağa ait değilim2
- metres ilişkisine eğilimli erkek7
- melankolik2
- nike2
- sözlüğe nude atar mısınız6
bir entry girene kadar benim de bir entry girmeyeceğim yazar.
bence gitmesindir.ama kendisi adaletli bi insan olduğundan boyle bi haksızlığa gelemeyip burayı terketmiştir ya da ara vermiştir.her ne olursa olsun kendisini özleyeceğimiz yazardır.
moderatör olarak eksikliklerin olmasından dolayı bir kurban * daha verdiğimiz, laz pacino'nun sözlüğe verdiği bunca zarara rağmen "kara kaşına kara gözüne midir bilinmez" kollanması ve moderatörlerin herhangi bir tavır koymamasıyla, duruma karşı tepki koymak için yaptığı bu davranışta kesinlikle haklı olan yazar.
lavuk kelimesi madem hakaret değildir, öyleyse şunu demekle yükümlüyüm;
can'ı kaçıran moderatörler ve lavuk kelimesinin hakaret olmadığını düşünenler lavuktur!
lavuk kelimesi madem hakaret değildir, öyleyse şunu demekle yükümlüyüm;
can'ı kaçıran moderatörler ve lavuk kelimesinin hakaret olmadığını düşünenler lavuktur!
verdiği aranın çok kısa sürmesini umduğum, yazmadığı her gün eksikliği en çok hissedilecek yazarlarımızdandır. yani diyorum ki kıymeti bilinmelidir...
üzgünüm, sinirliyim, saçmayım, bi şey yazamadım bile.. az düşünmem lazım olmaz böyle iş!!! *
gitmemiştir şimdilik, ara vermiştir. isteği gerçekleşince geri dönecek olan yazardır.
pek tanımasam da gittiğine üzüldüğüm yazar.
sözlükteke en beğendiğim yazardır.gerçek bir yazardır.(bu ne demekse !)
uludağ sözlük için çok çabalamış varını yoğunu dökmüş,derslerinden kalmış,kız arkadaşlarını ekmiş kişiliktir.kalplerdeki yazardır.
uludağ sözlük için çok çabalamış varını yoğunu dökmüş,derslerinden kalmış,kız arkadaşlarını ekmiş kişiliktir.kalplerdeki yazardır.
tüm ince ayarlarına *rağmen dostça tavrımı sürdürmek istediğim yazardır
patsoculukta * elime su sökemeyecek yazar..ha belki de çakallık yaparak çok güzel yapıyorsun filan deyip bütün kızartma işini bana yıktı..bilemem..-öle mi yoksa?- * kulvarımız farklı arkadaşım, sen git mangalını yak..nasıl bir yol arkadaşı derseniz, "berbat"..çayınız, kahveniz neyiniz varsa içer, ipodunuzu da alır, hatta kendi mp3 çaları vardır..kendininkini dinleyecekse de kulaklığını alır..* *
"o değil de bana tavuk lazım" *
"o değil de bana tavuk lazım" *
dün tanıştığım, tanışmakla ne iyi iş yaptığımı an itibariyle anladığım yazar kardeşim, toğrağım... *
hemşerim ve hoşsohbet bir yazar, iyi bir insan.
can ingilizcede yapabilmek ,izin istemek,becerebilmek anlamı taşır.soru cümlelerinde ise başa gelir buda ektra bilgi olsun.
sozlugun olmazsa olmazlarından olan, simdiye kadar girdigi 4021.* entrysini kutladıgım yazar, ayrıca saglam yazar olmanın yanında saglam insan
4000. entrysini kutladığım , kendisinin kaliteli, bilgili ve yaran entrylerinden dolayı ayrıca sözlükte olmasından mutlu olduğumuz yazardır. iyi ki varsındır. artık can denildiğinde aklımıza gelen slogan;
beyaz ulan siyah ulan beşiktaşk ulan diyerek bitiriyoruz.
beyaz ulan siyah ulan beşiktaşk ulan diyerek bitiriyoruz.
daha nice entrylere dediğim ve görüşememekten büyük üzüntü duydugum muhabbetlerini özledigim ve onun içinde hatırladıgım yazar.
4000. entrysini kutladığım yazar, nice 4000'lere.
4000. entrysini kutladığım candır. sözlüğe en bi bilgi içerikli entry giren yazarlardandır. 4000 entry girmiştir ama boş değildir hiçbiri.
geyik bölümünü geçtikten sonra (ahahah);
yalandan bir-iki zirve fotoğrafı dışında yüzünü bile görmedim ben bunun. yıllardır internette arkadas olanlarla, dost olanlarla dalga geçmeme rağmen, sözlükte bunun doğru olabileceğini gösteren 3-5 yazardan birisi oldu. hani bir güven duygusu vardır ya, ihtiyacı olduğunda bir telefonuna bakan; işte bu o duygudur. adamdır. nereye giderse peşinde olduğumu bilsini anladın senle birlikte söyleyip, tekrar tebrik ediyorum.
kişisel not (entry evrensel oldu evet): yemişim şarabını, delikanlı adam rakı içer; onu da yapacağız rahat ol..
geyik bölümünü geçtikten sonra (ahahah);
yalandan bir-iki zirve fotoğrafı dışında yüzünü bile görmedim ben bunun. yıllardır internette arkadas olanlarla, dost olanlarla dalga geçmeme rağmen, sözlükte bunun doğru olabileceğini gösteren 3-5 yazardan birisi oldu. hani bir güven duygusu vardır ya, ihtiyacı olduğunda bir telefonuna bakan; işte bu o duygudur. adamdır. nereye giderse peşinde olduğumu bilsini anladın senle birlikte söyleyip, tekrar tebrik ediyorum.
kişisel not (entry evrensel oldu evet): yemişim şarabını, delikanlı adam rakı içer; onu da yapacağız rahat ol..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar