bugün
- tememda kenka nalaka8
- çift taraflı testis kanseri teşhisi8
- sözlüğe fake nickle gelip yazarlara hakaret etmek6
- istanbul un çok pahalı olması4
- allah başımızdan erdoğan'ı eksik etmesin5
- 15 mayıs gecesi3
- truenun yetkili olması7
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı55
- true nickli namussuz kadın düşkünü6
- zamanbaba mokv dir4
- gammazlık8
- sigaranın son fırtını alırken ağzın yanması2
- arjantin'in 90 dakikada tek şutunun olmaması6
- bir yıldız duruyordu aniden hareket edip gitti3
- biraderler uludağ sözlüğün beka sorunudur2
- erdoğan giderse akepe bürokrasisi ne olacak7
- true nickli yazar16
- dhalsim9
- kasiyer kızdan hoşlanmak6
- sektörel ve bölgesel asgari ücret modeli2
- odyssey3
- trafik açılınca şoförlerin deli gibi araç sürmesi3
- sözlük kimsenin tekelinde değildir3
- slavko vincic5
- true'nun yetkili olmayınca sözlüğe küsmesi3
- anın görüntüsü13
- kih kih birader2
- iremge nerede2
- gammazlık yetkim alınırsa sözlüğü terk ederim3
- chatgptye penis fotoğrafını atmak20
- kafakoparan emmi2
- gocu27
- rafting2
- sword art online3
- seri gizli artı oy veren melek5
- arjantin18
- oğuzhan uğur10
- yazar kızdırmak4
- muslettin amca2
- ispanya18
- haluk levent21
- 90 lar da hayat güzeldi yavşaklığı2
- hiç düzgün insanla tanışmamak2
- entry si silinen yazarın salya sümük ağlaması3
- 2026 dünya kupası23
- devrim muhafızları abd üssü vuruldu2
- futbol13
- lionel messi12
- true nickli namussuz yazar15
- dünya18
19 mayıs ilk ev zirvesinde sonsuz misafirperverligi ile gönüllerde taht kurmus o geceyi hic unutmamak adına egelencenin dibine vurulmasında tasıyıcı direk olmus,piknik zirvesine yetisemesem bile yine zirvenin kralını beraber yaptık dedigim yazardır kardestir candır.
(bkz: hepimiz entry giren insanlarız)
(bkz: hepimiz entry giren insanlarız)
onu sevmeyen bir insanın olmaması ihtimalini sevdiğimiz yazar.*
oylamanın suyunu çıkaran(!) *, sözlükteki oylama alışkanlığının da artmasını sağlayan, tabiri caizse oylama çanını yükselten yazar..19 mayis istanbul adada piknik zirvesi nde mangal işinin patronu olmuş, bizi doyurmuş, yollarda harap bitap olmuş yazar kardeşim..burdan kendisine şu şarkıyı armağan ediyorum..
sevdim seni bir kere
başkasını sevemem
deli diyorlar bana
desinler değişemem... *
oylamanın suyunu çıkaran(!) *, sözlükteki oylama alışkanlığının da artmasını sağlayan, tabiri caizse oylama çanını yükselten yazar..19 mayis istanbul adada piknik zirvesi nde mangal işinin patronu olmuş, bizi doyurmuş, yollarda harap bitap olmuş yazar kardeşim..burdan kendisine şu şarkıyı armağan ediyorum..
sevdim seni bir kere
başkasını sevemem
deli diyorlar bana
desinler değişemem... *
onu sevmeyen bir insanın olmasının imkansız oldugu yazar
Onu sevmeyen bir insanın olabilme ihtimalini hiç sevmediğim yazar.
dün en çok oylama yapanlar istatistiğini açtığımda adının yanındaki sayıyı görmemle dumur olmamı sağlayan yazar.. (bkz: 3025)
"helal olsun sana be!" dedirten, sözlük için önemli bir adam..*
"helal olsun sana be!" dedirten, sözlük için önemli bir adam..*
dün akşama doğru 15 dakikalık ikili zirve yaptığımız sözlüğe ciddi katkıları olan yazar arkadaşımız.
14 senelik dostum, ev arkadaşım olan ve ekmeği her zaman poşete koymayı unutup, mundar olmasına sebep olan uludağ sözlük yazarı.
hala tanımadıysanız kesin tanıyınız, çok şey kazanırsınız dediğim insandır.
candır sevilesidir. bugun bana kardesligini gosteren yazardır.*
bisiklet turu yaparken seksin seksin sloganını kaçırdığım için üzüldüğüm, veleybol* takım arkadaşı. filenin önünde karbuzkabuğu ile beraber aslanlar kaplanlar gibi mücadele edip benim açığımı kapadı sağolsun. belediye otobüsünde dörtlü muhabbetin sağ kanadı.
yazdığı "herkes haddini bilecek.. yoksa bildiririz..!" sloganı ile yüreklere korku salan sözlük yazarı.
zirvelerden önce tanımadığım, fakat zirveler sayesinde tanışıp hemen kanımın kaynadığı, uludag istanbul piknik yapiyoruz zirvesinde mangal konusundaki ustalığı ve sucuklara olan düşkünlüğü gözümden kaçmamış, seksin seksin ile her zirvede olduğu gibi bu zirvede de bir slogan bulmuş olan **, bünyesinde barındırdığı katil kişiliği ile oyundan hemen çıkarılması gereken böylece oyunun rahatlamasına neden olan, zirveler boyunca yüzümdeki gülümsemelerin bir çoğunun nedeni, umarım bundan sonraki her zirvede görürüm, birlikte vakit geçirmek gerçekten çok eğlenceli dediğim aslan gibi adam.
uludag istanbul piknik yapiyoruz zirvesi nde mangal canavarı oldugunu gördügümüz sözlük yazarı..burdan kendisine "seksin seksin" diyorum *
kendisi apaçık bir katildir..ama anlayan yoktur..*
zall la konuştum o bile katil can dedi diyorum, siz ne diyorsunuz!
kendisi apaçık bir katildir..ama anlayan yoktur..*
zall la konuştum o bile katil can dedi diyorum, siz ne diyorsunuz!
her ne kadar futboldan zerre çakmasa da* mangal ve espri yapmadaki başarılarıyla gönlümüzde yer edinmiş yazardır kendisi. ayrıca bi playboy duruşu mu var desem ne desem bu adama. *
(bkz: ben senin katil olabilme ihtimalini sevdim)
(bkz: ben senin katil olabilme ihtimalini sevdim)
insanları oy verme kapasitesiyle kıskandıran kişi * iyi bir sözlük bağımlısı mod diilse bile mod olmayı hake den kişi
sozlugun nese kaynaklarından bir tanesi.yaptıgı esprilerle ortalıgı kırıp gecıren kisi.ustelik bir zirve manyagı kendisi.karizması da dikkat cekmiyor degil.daha bircok zirvelere katılması dilegiyle.
katil olma ihtimalini sevdiğim futbolcu kişilik.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar