bugün

(#18430075) kötü bir toplum olayı hakkında yorum yapmanın, eleştirmenin veya kötülüğünden bahsetmenin, suça alet olmak zannettiği, ünsüz sertleşmesi hakkında bir bilgisi olmayan bilmem kaçıncı nesil yazar.

:: 10. nesilmiş
Seneyede giyeriz .
seneyi beklemeye gerek yok size şimdiden olur. giydirdim oldu diyen yazardır.
(#18429443) bu ne lan?
Aynı nesilden, mesajlarını takip ettiğim bir kişidir kendisi. Orjinal bir nicki var.
(#18487987) hocam sakin ol yavaş.*
iyi ayar vermiş. O ayar için artılar feda olsun.
(#18637646) sürü psikolojisi olmasın o.
paylaşımlarını takip ettiğim değerli yazar. kendisine `hasmet ibriktaroglu nun ikramları'ndan bir parça sunuyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=SUYI7kIR0S4
(#18682153) evde random random kahkaha atmama sebep vermiştir. eyvallah.
"entryi sana girmedim hayata girdim fazla takılma." açıklamasıyla iz bırakmış yazardır. rastlamamız geç oldu.
Onuncu nesillere karşı ön yargılarımı yıkan yazarlardandır.
Gayet iyi yazan ve bazı onuncu nesillere örnek olmasını istediğim kaliteli yazar.
bir tür yazar. * *
tüm sözlük camiasının örnek alması gereken, sözlüğün en kaliteli yazarlarından bir tanesidir. hadi birkaç kişi daha övebilir mi acaba?.. kızmış olmm.
ayarları yerinde ve mantıklı olan yazardır.
yanakları mıncırılasıca yazar.
kocaman yazar adam.
hala ne işi var buralarda anlamam. *
cümle sonundaki noktalardan önce araya bir adet yıldız yerleştiren yazar.*******
onuncu nesil ergenleri temsil eden yazar.
sözlükteki en heyecanlı yazarlardan biri. takdir ettim...
neyin kafasını yaşadığını bir türlü tahmin edemediğim yazar. o kadar da zala sesleniyorum; almayın bu ergenleri sözlüğe diye yine de alıyorlar efenim. yok yani bu primat hem ergen, hem de ateist. daha ne diyelim...
Kelli felli yazar. Utanmadan bana huysuz, inatci demez mi bir de? Aksi, nalet yazar. Kendisi de guzel kizi da sevilir. Babasina da hic cekmemis anlamadim ki *
Selam ederim gozum.
(bkz: haydar dümen/#18654230)
bildigin asilgan, olum bisssuru fotom var galeri de ne curretle kiz sanarsin beni he? alla alla kizlardan cektigim yetmezmis gibin erkekler cikti bi de.

yoksa iyi yazar ama iste.
bayan değilse ırak olsun yazarı. *