bugün
- izmirin ve eskişehirin çok yanlış yollara sapması3
- deniz göktaş27
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi25
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke16
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği26
- babanın 60 yaşından sonra spora başlaması9
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu10
- günün şiiri13
- sevişmek istediğiniz yazarlar7
- vurduranlar klübü5
- kardeş7
- cehennem korkusu12
- ali congun2
- sevişilen en ilginç yer6
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam15
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- bik bik abla vs vurduranlar4
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak9
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu12
- kimsenin seni sen olduğun için sevmediği gerçeği2
- milliyet gazetesi onun arabası var şarkısı reklamı4
- biraderikos6
- penisden kot pantolunun belli olması3
- yarın mala vuracak olmak3
- hayat hiç kolaylaşmayacak mı beyler6
- ölü balık eli7
- sözlükte flörtleşmek22
- geliyorum diyen kız5
- ezan sesinden rahatsız olmak6
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği4
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı2
- ömründe hiç büyük musibetle imtihan edilmemiş tip2
- kalçasına kelebek dövmesi yaptıran erkek4
- mesajlara geç cevap veren kız5
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek18
- pandela44
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları10
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz12
- kötülüğe kötülükle karşılık vermek6
- yazarlara verilmiş lakaplar13
- hardcore ne demek sorunsalı7
- 3 temmuz 2026 avustralya mısır maçı5
- karışık kızartma6
- yunus emrenin sik gibi şair olması4
- çok çişi gelen insan9
- cuckold4
- üç çocuk yapacağım devlet kadın versin6
- ne kadar süreden beri mast yapmıyorsun5
- üniversitelerin cahil yetiştirmesi7
- arkadaşlar bir şey soracağım7
kesinlikle ronaldinho yu almayalım. muhammed var çocuk bizim kaleye 10 gol atsada o oynasın.
tolga konusunda 250 bin euro için günlerdir pazarlık yapan kulüp. eyvallah, pazarlık iyidir yapılsın tabi. 250 bin daha aza alınacaksa daha iyi olur ama sen 2.5 m eurodan yukarı çıkmam deyip tolganın trabzondaki alacaklarının 250bininden feragat etmesini istersen bu yakışmaz. adamın alacağı geçmişte hakettiği alacaklarıdır. onu neden karıştırırsın ki pazarlıklara.
ayrıca kıvrandırmayın kardeşim. vizyonunuz tolga transferini gerçekleştirmeyi gerektiriyorsa gerçekleştirin. yoksa kimse bir şey beklemiyor zaten, her gün basına demeç verip adamın asabını bozmayın.
ayrıca kıvrandırmayın kardeşim. vizyonunuz tolga transferini gerçekleştirmeyi gerektiriyorsa gerçekleştirin. yoksa kimse bir şey beklemiyor zaten, her gün basına demeç verip adamın asabını bozmayın.
tolga konusunda 250.000 için pazarlık yapan ve fekat gökhan süzen, olası eneramo, sezer öztürk gibi en fazla yedek kulübesi transferlerine milyon veren yönetime sahip takım.
bazen düşünüyorum da 99da seba'ya yapılanlardan sonra hiç yönetim olarak yüzümüz gülmeyecek, her daim küfür edeceğiz bunlara hissi kablel vuku, esselamu aleyküm ve rahmetullah.
bazen düşünüyorum da 99da seba'ya yapılanlardan sonra hiç yönetim olarak yüzümüz gülmeyecek, her daim küfür edeceğiz bunlara hissi kablel vuku, esselamu aleyküm ve rahmetullah.
Galatasaray'la fener 4.yildizi taktiginda, iki yildizli formasiyla iyiden iyiye dile dusecek takim.
(bkz: Tehlikenin farkinda misiniz)
(bkz: Tehlikenin farkinda misiniz)
-------- tolga zengin -----
Xxxx - sivok - ersan gulum - xxxx
Xxxx - veli kavlak - fernandes - oguzhan
---------- sezer ozturk ---------
----------- xxxxx ---------
Ideal 11`i budur.
Xxxx - sivok - ersan gulum - xxxx
Xxxx - veli kavlak - fernandes - oguzhan
---------- sezer ozturk ---------
----------- xxxxx ---------
Ideal 11`i budur.
geçen sezonun (2012-2013) aksine mantıklı transferler yapan takım. inşallah bu sene de yine transferler sakatlanıp, sezon boyu yatmazlar.
ideal 11i
----------------------neuer----------------------
dani alves - thiago silva - david luis - marcelo
----------------------pirlo
---------fernandes----------------iniesta
------hulk ---------------------- neymar
-------------------ibram
td: zarri bis nefi --- yedekler: mehmet akgün, mehmet akyüz, muhammed, semih
olan takımdır ama yabancı sınırlaması var.
bu yüzden tolga - serdar - franco - sivok - ismail - veli - oğuzhan - fernandes - töre - olcay - almeida ile idare edecek takımım.
----------------------neuer----------------------
dani alves - thiago silva - david luis - marcelo
----------------------pirlo
---------fernandes----------------iniesta
------hulk ---------------------- neymar
-------------------ibram
td: zarri bis nefi --- yedekler: mehmet akgün, mehmet akyüz, muhammed, semih
olan takımdır ama yabancı sınırlaması var.
bu yüzden tolga - serdar - franco - sivok - ismail - veli - oğuzhan - fernandes - töre - olcay - almeida ile idare edecek takımım.
hala logosunda yıldız olmadığı için sözde dile düşecek takım.
anlayamadınız. anlayamazsınız. beşiktaşlılık böyle bir şey. siz daha iki yıldızlısınız diyor. yıldız ne amına koyim. keşke çıkarıp atsak o saçma yıldızları.
emeğimizin yendiği, şampiyonluklarımızın çalındığı ligde kimin umrunda yıldızlar. sokayım yıldızına.
ama git, uefa kupasını&şampiyonlar ligi kupasını kazan. onu kullan yıldız diye. 2100 yılında 10 tane yıldızın olsa ne yazar?
ayrıca, stad konusu ve diğer önemli konularda ( transfer, forma, kombine vb. ) yöneticilerin iş bilmezliğinden dolayı hala belirsizlik olan takımdır.
stadı bulmak için, takım otobüsünü takip etmek gerecek sanırım. yeni forma tanıtımlarını da ilk maçta, sahada 90 dakika boyunca yaparlar herhalde. kombineleri de karaborsadan alırız.
sol beke deli ibo kulübeden dahil olur.
anlayamadınız. anlayamazsınız. beşiktaşlılık böyle bir şey. siz daha iki yıldızlısınız diyor. yıldız ne amına koyim. keşke çıkarıp atsak o saçma yıldızları.
emeğimizin yendiği, şampiyonluklarımızın çalındığı ligde kimin umrunda yıldızlar. sokayım yıldızına.
ama git, uefa kupasını&şampiyonlar ligi kupasını kazan. onu kullan yıldız diye. 2100 yılında 10 tane yıldızın olsa ne yazar?
ayrıca, stad konusu ve diğer önemli konularda ( transfer, forma, kombine vb. ) yöneticilerin iş bilmezliğinden dolayı hala belirsizlik olan takımdır.
stadı bulmak için, takım otobüsünü takip etmek gerecek sanırım. yeni forma tanıtımlarını da ilk maçta, sahada 90 dakika boyunca yaparlar herhalde. kombineleri de karaborsadan alırız.
sol beke deli ibo kulübeden dahil olur.
bu sıralar aptalca transfer politikası güdüyorlar. önce prosineckiden 3 ün 1 ini aldılar istikrarı sürdürdüler. sonra bunlar akıllanmadı bu kez pablo moucheye teklif yaptılar. moucheye twitter üzerinden beşiktaş'a gidecek misin diye sordular mouche: hayır dedi. beşiktaş: kayserispora düşük bir bedel önerildi yeaa.
bu sene ilk 5 e girerse büyük sürpriz yapacaklar.
(bkz: les miserables)
bu sene ilk 5 e girerse büyük sürpriz yapacaklar.
(bkz: les miserables)
bilici alarak medyada karizma yapmış takım, zira medya sizinle olunca hakemlerde sizle oluyor.
transfer yapip yapip sakat veren takim. cok guzel, cok cici oyuncular aliyorsunuz ama hep soyluyorum, yine soyluyorum kondisyonerlerinzde is yok, kovun gitsin mk.
tolgaya 3 milyon euro ver(e)meyen takımdır. kimi oynatçaz lan kalede ? cenk dersen odunla kovalarım seni!
3 milyon euro'ya tolga zengin gibi bir kaleciyi almayan kulüp.
hata, büyük hata...
abi bak kalemde muslera olduğu halde söylüyorum, tolga gibi kaleciyi alıyorsan öyle 3'e 5'e bakamazsın. hem ayrıca 3 milyon ne lan... valla ben daha çok biliyordum...
hata, büyük hata...
abi bak kalemde muslera olduğu halde söylüyorum, tolga gibi kaleciyi alıyorsan öyle 3'e 5'e bakamazsın. hem ayrıca 3 milyon ne lan... valla ben daha çok biliyordum...
Trabzon'da Tolga'nın 10 milyon ettigini düşünen ve 2,5' a satmanın peşkeş olduğunu düşünen insanlara hodri meydan diyen kulüp. beklicez bakalım.
küçükken ilk olarak öğrendiğim futbol takımı. büyürken böyle bir ilçe olduğunu da öğrenmiştim.
tolga zengin gibi türkiye'nin sayılı kalecilerinden biri için ciddi ama gereksiz pazarlıklar yapan kulüp.
para saçmaktan bahsediyorsanız tolga zengin için ödenecek olan 3 milyon azdır bile.
dolayısıyla tolga'ya 3 milyon fiyat biçenler ayrı bir özürlü ama tolga'ya bu parayı veremeyenler daha da fena.
*
fikret orman kaleye ! *
para saçmaktan bahsediyorsanız tolga zengin için ödenecek olan 3 milyon azdır bile.
dolayısıyla tolga'ya 3 milyon fiyat biçenler ayrı bir özürlü ama tolga'ya bu parayı veremeyenler daha da fena.
*
fikret orman kaleye ! *
o ernst i göndermeyecektiniz dediğim takımım.
seba yönetiminin ardından, algıda eskiye oranda sıkıntılar oluşmasına neden olan klüp. eski karizmasını kaybediyor gibi. umarım mevcut yönetim bunun farkındadır.
tolga zengin'de gereksiz yere ısrar eden takım. bunda tolga zengin'in gelmekte aşırı istekli olmasının katkısı var elbette ama daha öncede dediğim gibi tolga 2,5 milyon euro etmez, sonuçta bir onur kıvrak değil. tolga ekstra bir kaleci değil, yani onur kıvrak gibi maç kurtarmaz. geçen sene inönüde 1-1 bitan beşiktaş - trabzon maçını hatırlıyorum onur kıvrak olmasa maçı en az 4-1 ya da 5-1 almıştık. bursaspor'un şampiyon olduğu yıl fener'in trabzon'la oynadığı son maçı hatırlayın... tolga'nın böyle maçı yok ha kötü kaleci değil ama bu kadar bonservis, bu kadar naz... olmaz.
o aradaki 500 bin farkı küçümseyenler kulübün yeni yeni mali düzlüğe çıktığını unutmasınlar.
o aradaki 500 bin farkı küçümseyenler kulübün yeni yeni mali düzlüğe çıktığını unutmasınlar.
aklı başında taraftarlarınca bile yanlış yorumlanan bir yönetimsel yanlışlık içinde bulunan kulüp.
vizyon vizyon diyoruz. bu vizyon öyle içi boş bir kelime değil. gerçekten de önemli.
ne yazık ki beşiktaş'ın borçları azalırken vizyonu da gün geçtikçe dibe batıyor.
beşiktaş gibi türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri, ısrarla transfer etmek istediği bir oyuncuyu 500 bin euro için almıyor. alamıyor değil, almıyor. işi inada bindirip almıyor.
yahu arkadaş, tolga sana lazım mı? fazlasıyla. tolga 1. tercihin mi? şu şartlarda evet. tolga gelmek istiyor mu? koşarak.
e be yönetim. 500binle mi düze çıkaracaksın kulübü. veya 3 milyonla mı. yahu sen istediğin kadar borç azalt, mali düzelme göster, istediğin oyuncuyu 3 milyon euro bonservis bedeli yüzünden almıyorsan bırak git kardeşim. bunu demirörenci bir ağızla söylemiyorum. herşeyin farkındayız, kimse merak etmesin. lakin bu işler böyle yürümez. 2.5 verebildiğin ve çok istediğin bir adama 3 de verirsin kardeşim. bu çok zor bir şey değil. açıklanmaya çalışmayla zaman kaybetmeyin. böyle vizyon olmaz. sen 2.5 verirsin adamlar 5 ister vazgeçersin anlarız da yahu 500bin euro be. bu ne mantıksızlıktır allaşkına.
takımda 5 tane forvet varken 6. forveti alabiliyorsan tolgaya da 500 bin ver kardeşim.
not: demirörenci zihniyetten olmayalım derken fikret orman'ın her politikasına da alkış tutacak değiliz.
vizyon vizyon diyoruz. bu vizyon öyle içi boş bir kelime değil. gerçekten de önemli.
ne yazık ki beşiktaş'ın borçları azalırken vizyonu da gün geçtikçe dibe batıyor.
beşiktaş gibi türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri, ısrarla transfer etmek istediği bir oyuncuyu 500 bin euro için almıyor. alamıyor değil, almıyor. işi inada bindirip almıyor.
yahu arkadaş, tolga sana lazım mı? fazlasıyla. tolga 1. tercihin mi? şu şartlarda evet. tolga gelmek istiyor mu? koşarak.
e be yönetim. 500binle mi düze çıkaracaksın kulübü. veya 3 milyonla mı. yahu sen istediğin kadar borç azalt, mali düzelme göster, istediğin oyuncuyu 3 milyon euro bonservis bedeli yüzünden almıyorsan bırak git kardeşim. bunu demirörenci bir ağızla söylemiyorum. herşeyin farkındayız, kimse merak etmesin. lakin bu işler böyle yürümez. 2.5 verebildiğin ve çok istediğin bir adama 3 de verirsin kardeşim. bu çok zor bir şey değil. açıklanmaya çalışmayla zaman kaybetmeyin. böyle vizyon olmaz. sen 2.5 verirsin adamlar 5 ister vazgeçersin anlarız da yahu 500bin euro be. bu ne mantıksızlıktır allaşkına.
takımda 5 tane forvet varken 6. forveti alabiliyorsan tolgaya da 500 bin ver kardeşim.
not: demirörenci zihniyetten olmayalım derken fikret orman'ın her politikasına da alkış tutacak değiliz.
seneye olimpiyat stadında oynayacak takım ulan hani son tercihti dedirtir sağ bekede s.kurtuluş alınıyormuş kaleyede fikret orman geççekmiş.
olayın 500 bin euro olmadığını hala anlıyamıyor millet. Burda ki önemli olan şey kararlılık. Bu fıyat yukseltmenın oldugu gün Beşiktaş tamam 3 milyon veriyorum dese 2 gün sonra muhtemelen Trabzonspor yine fiyat yükselticekti.
Edit : Beşiktaş taraftarından çok hamsispor taraftarı var sanırım bu başlıkta.
Edit : Beşiktaş taraftarından çok hamsispor taraftarı var sanırım bu başlıkta.
eğer Trabzonspor'un götü başı oynamış da o sebepten almamışlarsa kaleci tolga'yı; helal olsun diyorum.
aşktır aşk!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar