bugün
- espressolab16
- erdoğan sonrası hükümet23
- en uzun bekletilmiş erkek9
- yolda namaz kılan davarlar33
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası44
- 4 hak mezhep19
- aşağılık insanlar11
- anın görüntüsü16
- fotokopici bi erkek39
- ali koç10
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek16
- kabataş yalanı17
- ezberden yasin okuyan sözlük erkeği9
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı30
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz15
- papa francis'in serveti10
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an17
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular16
- zina çoğalınca deprem olur14
- ekrem imamoğlu45
- sırrı süreyya önder29
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası10
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- allah'ın fazla acımasız olması10
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz30
- true nun çaylak olması8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13
- uludağ sözlük soruşturması8
- düğünde ne giyeceğim derdi8

entry'ler (1798)
bana göre saçmadır ne yapacaksın abi zekisini satranç mı oynayacan ne yapacaksın. hem kadının zekisi makbul olmaz.
uludağ sözlük yönetimi ak trollük yapmaktan sözlük yönetmeye fırsat bulamamış anlaşılan ki onun emarasi bu olay. böyle bir şey olabilir mi ya rezilliğe bakar mısın ya adamların vurdum duymazlığı yüzünden bir gencin sicili bozulacak.
fetö operasyonlarının kendilerine hiç dokunmamasından mütevellit yaptığım çıkarımdır. sözcünün bile fetöcü olduğu(operasyon yapılıyor şu an kendilerine fetöcü oldukları için) ortamda akp kendini fetöden nasıl muhafaza etti bunu kamuoyuna açıklaması gerekir.
serhat akın'da survivordan eli boş dönerse bu sezonu kupasız kapatması kuvvetle muhtemel takım.
acun veteranlar turnuvası düzenler belki kupasız kalmasınlar diyerekten olamaz mı olabilir.
acun veteranlar turnuvası düzenler belki kupasız kalmasınlar diyerekten olamaz mı olabilir.
52 yaşında ölmüş. bu eleman rocky'nin film müziğini yapmış film çekileli baya oluyor bu adam kaç yaşında yapmış acep o efsane müziği.
çay'dır efendim anlamsız bir maneviyat yüklenmekte.
muhabbeti güzel oluyor aşmış olduğu için bazı şeyleri daha rahat oluyorsun muhabbeti sarıyor. arkadaşlığı iyi oluyor sevgililiğini bilemem.
sabahımıza neşe katmıştır. elinde mikrofonla terörist erdogan diye bağıran piçi iyi dövdüler.
lan bunlar bizim memlekette mi allah aşkına nerede bunlar ben niye görmüyorum. anasını satıyım çok kafa kızlar ve üstüne bir de güzeller imkansız gibi bir şey bunların bu memlekette var olduğunu bilmek bile güzel.
kavurmacı ile başlayıp tatlıcı ile devam eden furyadır. haşmetmeab reisimiz 16 nisandan sonra fetöcülerle ilgili sürprizim olacak diyordu demek ki sürprizi buymuş. sıradaki tahliye boydaklar olabilir malum iyi zenginler.
çaycısı, öğretmeni, memuru yatsın zengini çıksın ne güzel adalet be.
çaycısı, öğretmeni, memuru yatsın zengini çıksın ne güzel adalet be.
amk cahilleri okuyun benim gibi itici gıcık piçin teki olun subliminal mesajı veriyor. kendisi o mesajı vermiyor lakin biz o mesajı bu şekilde alıyoruz. okuyun abi okuyun da gözümüze sokmak nedir.
yemek ve ölüm sektörü.
benim babam senin babanı döver
hamza ilk 6 dayken saçma sapan protestolar sonucu bıraktı şu an düşme adaylarından birisi olan takım. haftaya da beşiktaş 5 çakar akılları başlarına gelir. ertuğrul hocanın ahı bunlar hep.
kadere bak kimleeeeeer kimlerle beraber kadere bak. serkanın akp'de kasedi var diye düşünüyordum bu yalakalıklardan sonra meğer para alıyormuş hatta deli para alıyormuş normal aktroll olması. kızmıyorum ha bu duruma bana verseler o paranın dörtte birini ben de yaparım.
bir bu bir de kızılırmak nasıl oluyor da karadenize dökülüyor aklım almıyor. amk dünya düzcülerin dediği gibi hakkaten dünya düz mü lan yoksa. kafamda deli sorular.
bu çocuk sıkıntılı bir eleman bu entry'i not alın fenerbahçe'de de sıkıntılar yaşayacak ve yaşatacaktır. lan bu adam werder bremenden trabzonspora niye geldi antrenmadan hocanın yanında takım arkadaşıyla kavga ettiği için geldi. ondan önce nürnberg'de falan da aynı olayları yaşadı. geldi trabzonsporda da aynı sorunları yaşadı erkan zengin bunu yumrukladı.
iyi oyuncu oyun zekası üst düzey bayern alt yapısı mahsulü lakin istikrar ve akıl yok. kendisinin iki yılda yaptığı asisti, golü yusuf şurada 10 maçta yaptı. nürnbergde beraber oynadığı ilkay nerelerde şimdi kendisi nerede yazık.
fenerbahçenin aradığı bir isim falan da değildir bir kaç yıla piyasadan silinip gidecektir.
iyi oyuncu oyun zekası üst düzey bayern alt yapısı mahsulü lakin istikrar ve akıl yok. kendisinin iki yılda yaptığı asisti, golü yusuf şurada 10 maçta yaptı. nürnbergde beraber oynadığı ilkay nerelerde şimdi kendisi nerede yazık.
fenerbahçenin aradığı bir isim falan da değildir bir kaç yıla piyasadan silinip gidecektir.
özellikle kadının en verimli çağıdır. o yaşlarda bir sevgilim olmasını isterim kendisinden 8 yaş küçük olmama rağmen. *