bugün
- 186 boyundaki erkek19
- kabak yemeği vs hamburger10
- alevi erkek8
- bir meyve olsanız ne olurdunuz4
- bursalı erkekler9
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- istanbullu erkekler5
- erzincanlı erkekler6
- gün içinde uyuduğu için gece uykusu gelmeyen insan3
- proteini yüksek sporcu tarifleri2
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- antalyalı erkekler5
- sivaslı yiğidolar6
- kürt erkek5
- 32 yaşına girmek12
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- ilk buluşmada ne getirilmeli3
- ahmet sezer bey9
- cezayir erkekği4
- sevişirken yatak odasına ninja girmemiş insan2
- adıyamanlı erkekler5
- yeni parti için alternatifli hazırlık2
- din tartışması7
- şehir şehir dolaşıp koca arayan tip3
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- sözlük kızlarının artık yemek pişirmemesi sorunu4
- g'i l d'e d l'i l y20
- seat leon fr3
- nervionun merak ettiği yazar19
- zengin olsanız ne yapardınız9
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- nervio'ya aşık olmak5
- izmirli kızlar4
- sözlük yönetimine bir teşekkür2
- gocu27
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- norveçte bok olsam9
- terlik giyen erkek5
- ben ahbap derneğine güveniyorum4
- geceye bir tavsiye bırak3
- yalnizca deli yalnizca sair21
- karadenizli erkeklerin biraz şey olması2
- büyük bir pipiye sahip olmak4
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- yazarların lahmacun yeme rekorları2
- çirkin erkeklerdeki kadın düşmanlığı2
- kadının kadından hoşlanması3
- habire1240
kanımca haksızlığa uğramış kluptür. madem 1 maç için 1 yıl ceza aldılar o zaman 5 maç şike yapanlar neden 5 maç ceza almadı? madem 5 maç şike yapmanın cezası 2 yıldı 1 maç şike yapanın cezası neden ertelenmedi?
niye ceza aldığını anlamayan malların olduğu takım. şikeden dolayı lan şikeden dolayı amk. niye olacak. paşalar gbi şike yaptınız işte amk. niye almışmış. eşeğin zikinden dolayı amk.
uefa disiplin kurulundan bir gün bile hakkında kapatıldı diye bir haber çıkmamasına rağmen işin kapatıldığını zanneden ve bunu siyasi olarak algılayan salakların tuhafına gitmiş bir ceza almış kulüp.
çarşı abdullah gül'e yalakalık yapan çarşı mı?
çarşı abdullah gül'e yalakalık yapan çarşı mı?
Demirören ve orman eli ile batırılan kulüp.
hadi Demirören neyse de seni bir halt zannetmiştik amk.
siktirin gidin hepiniz.
hadi Demirören neyse de seni bir halt zannetmiştik amk.
siktirin gidin hepiniz.
Babanlada mahkemeliğiz olayıyla yönetiminin rezilliği kanıtlanmış takımım.
fenerin yanında yanan güzel takım. ama bunlar ilk değildir ben kendimi bildim bileli hakkı yenmiştir beşiktaşın.
şerefli ikinciliklerin takımı olduğu için avrupaya alınmayan, etrafına şeref saçan kulübümüz.
edit: ciddiye alındık iyi mi...artıya basan elleriniz dert görmesin.
edit: ciddiye alındık iyi mi...artıya basan elleriniz dert görmesin.
küçük takım.
tapan binlerce insan barındıran büyük bir ailedir. kendim dahil çoğu beşiktaş sevdalısına "beşiktaş için ölmen gerekiyor" deseler hiç düşünmeden kabul ederler,nedeni ise çok basit sevda. başka bir nedeni yok sadece sevdikleri için her şeyden (paradan,aileden,işten,okuldan,sevgiliden) fedakarlık yapan ve bunu yaparken de bir an olsun tereddüt yaşamayan taraftara sahiptir. bir takım olgusundan çıkmış,bir aile olgusuyla bütünleşmiş oluşumdur. çoğu beşiktaşlıya sorun "beşiktaş sevdasını bıraksan ne olur?" diye cevapları "kalbim kazınır" olacaktır. dışarıdan bakıldığı zaman anlatılacak ya da anlayabilecek bir şey olmadığını biliyorum fakat böyle işte sadece doksan dakika için yaşanan bir aşk değil beşiktaş sevdası,ağustos aynında başlayıp mayıs ayında biten liglerde değil,başarıya tapmak hiç değil. beşiktaş sevdası bir yaşam tarzıdır. beşiktaş kaybetse bile hiçbir zaman küsmemektir,yüz çevirmemektir. böyle bir taraftarı bulunduğu içinde hiçbir zaman kaybetmeyen bir kulüptür.
aslolan hayattır
hayatta beşiktaş.
aslolan hayattır
hayatta beşiktaş.
aldığı cezayı hak etmiştir. fenerbahçe'de hak etmiştir.
arkadaşlar şike yapmanın cezası dünyanın her yerinde alt kümedir. sızlanmayın daha fazla yok haksızlığa uğradık falan diye.
arkadaşlar şike yapmanın cezası dünyanın her yerinde alt kümedir. sızlanmayın daha fazla yok haksızlığa uğradık falan diye.
şuanki tff başkanı sayesinde en kötü günlerini geçiren klüp. taraftarı ondan hesap soracağına hala karşı takımlara saldırıyor, yazık.
Türkiye'nin en büyük takımıdır.
Lyon 7-2 sampiyonlar ligi macinda sike yapti.kameralarla tespit edildi.platini sayesinde hicbir ceza almadi.bjk ibb macinda sike varmis.penaltilarla zor bela 6-5 kazandik maci
göğüs reklamı için toyota ile henüz 1 yıllık daha anlaşması varken süre dolmadan vodafone ilede sponsorluk anlaşması imzalayıp sonra da o reklamı neremize koyucaz diye kara kara düşündüğü idda edilen yöneticilere sahip kulübüm.
sanmıyorum ki böyle bi olay olsun ama olabilir de.
http://www.haber1903.com/...0-forma_belirsizligi.html
sanmıyorum ki böyle bi olay olsun ama olabilir de.
http://www.haber1903.com/...0-forma_belirsizligi.html
şike sürecinde en fazla mağdur olan takım.
hiçbir şey yapmadığı halde Fenerbahçe'nin yanında yanan takımım.
UEFA bile 5 maçtan suçlu bulduğu fb'nin cezasını düşürürken bize köklüyor ya büyük ihtimal y. Demirören'in federasyonun başına geçmesi, serdal'ın şikede adı geçmesine rağmen başkanlık yarışına girmesi vb işler uefa'nın gözünde bizi yaktı.
hiçbir şey yapmadığı halde Fenerbahçe'nin yanında yanan takımım.
UEFA bile 5 maçtan suçlu bulduğu fb'nin cezasını düşürürken bize köklüyor ya büyük ihtimal y. Demirören'in federasyonun başına geçmesi, serdal'ın şikede adı geçmesine rağmen başkanlık yarışına girmesi vb işler uefa'nın gözünde bizi yaktı.
Uğruna ölünebilecek olan şey.
zor bir fikstüre sahip takımım. ilk 5 haftada trabzon, bursa ve galatasarayla oynayacak. kayıpsız geçer umarım bu maçları.
2013 - 2014 sezonu 11 kadrosu şekillenmeye başlayan takım.
-----------------kaleci---------------
s.kurtuluş---sivok----franco----köybaşı
------------------dmf------------------
g.töre-----oğuzhan-----fernandes----olcay
--------------almeida(eneramo)-----------
ayrıca klubede zengin: cenk, holosko, ömer şişmaoğlu, veli, necip, sezer, gökhan süzen, toraman, muhammed demirci, ersan adem gülüm, escude.
-----------------kaleci---------------
s.kurtuluş---sivok----franco----köybaşı
------------------dmf------------------
g.töre-----oğuzhan-----fernandes----olcay
--------------almeida(eneramo)-----------
ayrıca klubede zengin: cenk, holosko, ömer şişmaoğlu, veli, necip, sezer, gökhan süzen, toraman, muhammed demirci, ersan adem gülüm, escude.
yıllardır sezon açılışını deplasmanda yapan kulüp stadının olmadığı yıl içeride açılış yapacak, geçen sene olduğu gibi beklentilerin çok yüksek olmaması umuyorum bu senede keyifli bir futbol izlememize sebep olur, seneye bitecek stadla beraber iskelet kadro için bu takımdan 6 oyuncu çıkarmak uzun yıllar konuşulacak bir takım olmasını sağlayabilir.
erkek adam renkli takım tutmaz hacı.
biz babadan böyle gördük.
biz babadan böyle gördük.
en iyi sen sesli en yetenekli taraftara sahip özel bir takım.
tek gerçek!?
bu sene ayvayı yiyecek takım.bir beşiktaş lı olarak söylüyorum seneyede avrupa ya gidemeyeceğiz kaleci yok forvet yok önlibero yok kimle oynayacağız
şu şike sürecinde sağa sola saldırmayan sadece kendini savunmakla meşgul takımdır. yaptı veya yapmadı bu konuda yorum yapmıyorum ama duruşlarını takdir ettim. diğer kontrolünü kaybetmiş zat gibi ortalığı karıştırıp birilerini hedef göstererek gündem değiştirmeye çalışmıyorlar.
üstelik taraftarlarının çoğu da yaptıysak çekelim cezamızı diyor küresel komplo, beşiktaş düşmanları vs. dediklerini pek duymadım. bir galatasaraylı olarak takdir ediyorum.
üstelik taraftarlarının çoğu da yaptıysak çekelim cezamızı diyor küresel komplo, beşiktaş düşmanları vs. dediklerini pek duymadım. bir galatasaraylı olarak takdir ediyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar