bugün

/782
uefa'dan 1 yıl ceza almış takım. Yazık oldu. asırlık takımı bu hale getirenler utansın diyeceğim ama nerede bunlarda utanma.
en kötü bilgi eksik bilgidir.

beşiktaş kulübü bugün avrupa'dan men edildiyse bunun sebebi mali yapı değil, demirören döneminde uefa'ya verilen yanıltıcı, aldatıcı bilgilerdir.
UEFA tarafından 1 sene men cezası alan takımım.
Keşke fikret orman da şu kapalının üstündeki beleşçi oluşumu da besiktaşdan men etse de hepten temizlensek.

Zamanında kale arkasına alındıkları için ağlayan sonrasında da kapalıya dönmek icin Demirören'i destekleyen oluşumun içinde birazcık beşiktaş sevgisi varsa - ki yok-; tribünleri bırakırlar. Tek yaptıkları şov zaten başka da bir sey degil. Kendi adına atkı bere bastıran pankart açan adamların kulübe ne gibi katkısı var merak ediyorum. Cogunun üzerinde ise amokachi, ilhan mansiz vs formaları var. Eminim onlar da zamanında beleşe dağıtılmıştır o yuzden vardir. Biraz Beşiktaş'ı düşünüyorsanız ya beleşciligi bırakın ya da feshedin kendinizi arkadaş utanın biraz.
2012-2013 sezonu için uefa kupasından men olmuş takımımızdır, yerine eskişehir gidecekmiş galiba.
büyük bir darbe yemiş ve bebelerin ağzına sakız olmuş takım.
büyüklüğünden bir şey kaybetmemiş rakip takım.
Güya yıldız olan futbolcuları, astronomik ücretlerle transfer eden, Del Bosque, Ferrari, Tigana gibi bir çok kişiye milyonlarca Euro tazminat ödeyen, sahip olduğu kadro fazlası futbolcuları bedelsiz olarak kiraya veren, maaşını da kendi ödeyen, son anda bırakıp kaçan, işte böyle bir Yıldırım Demirören'i yıllardır Başkan seçen Beşiktaş camiası bu cezayı hak etmiştir. Kimse ağlamasın.

Yıldırım Demirören şimdi de TFF Başkanı. Bir an önce gönderilmezse, toptan Türk Futbolunun geleceği de yukarıda görülüyor. Türk Futbol Camiası kendine gel.
avrupadan men edilsede aldığı destek her zamankinden fazla olacak takım.
Futbolcular konusunda ise; bu sene ücretinde indirime giden kalbimize kazınacak. Yıllar Sonra ONLARDA pascal nouma gibi triBÜNE GELIP TARAFTARLA ÜÇLÜ çekecek. Ama parayı sorun edip giden bir daha bu kapıdan giremeyecek.
Son notta bir yıl avrupaya gitmeyeceğiz diye bizi battı sanan renkLIlere. Bu kulüp 1 yılda büyük olmadı ki 1 sene avrupaya katılamadı diye küçülsün.

Seni güneşli günlerde bulmadık ki karanlık çökünce terkedelim.
takım mevhumu olmaksızın "kendinden olmayan zor duruma düşünce yerin dibine sokulmalıdır." zihniyetine kurban gidecek takım. halbuki ülkenin en büyük en değerli kurumlarından biridir ve birileri yüzünden bu duruma düşürüldü diye değerinden ir şey kaybetmemiştir.
guti hernandez'in dediği gibi amatörler tarafından yönetilen profesyonel kulüp.
değil futbol şubesinin avrupadan men edilmesi dünya üzerinde ki bütün spor dallarından ihraç edilse bile bırakmayacağımız geri adım atmaycağımız her zaman destekçisi olacağımız sevdasının mezarımızda bile bitmeyeceği takımdır hatta takımdan da ötedir beşiktaş her şeydir.
görsel
görsel
- Senin için tepilen yollar,
- akıtılan kanlar,
- Senin Uğruna bitirilen aşklar, dostluklar, başlamadan biten arkadaşlıklar,
- maç bileti için aç gezilen günler,
- Uğruna kırılan kalpler,
- çekilen cefalar,
- ödenilen bedeller,
- kaybolan yıllar,
- yoluna verilen gençlikler,
- emekler,
- kadronu ezberlemekle geçen çocukluklar,
- federasyona, hakemlere, renkLIlere edilen küfürler,
- doğru dürüst gülemeden biten sezonlar,
- aşkına gırtlak patlatmaktan kısık sesle gezilen günler,
- maç günü seni beklemenin heyecanı ile kendimizi yiyip bitirdiğimiz saatler,
- maç esnasında bitmek bilmeyen dakikalar,
- çoluğumuzun çocuğumuzun rızkınDAN, okul harçlığımızdan, kesilip sana harcanan paranın her kuruşu,
- deplasman yolunda çürüyen gençlikler,
- aşkından, derdinden uykusuz geçen geceler...

Hepsi feda olsun.
paranın ne kadar da önemli olduğunu üzerinden gördüğümüz yalnız ve güzel takımımdır. ulan yavşaklar febe denilen süpersonik şike cumhuriyeti her boku çevirdi bugün duydum dallama şike davası hakimi nihat özdemir denilen mafya bozunutusunu bursanın sattığı türkiye kupası için şükranla tebrik ederken, tayfurumuza şike mi yaptın diye soruveriyor..! daha önce bunların yaptığı şikeyi biz yapsaydık 3.ligteydik falan gibi bir entry girmiştim bir yerde.. şike yapmamıza bile gerek kalmadı ekonomik olarak biraz durgunlaştığımız an yavşak uefa bindi bu sefer tepemize.. lan götverenler burada şikeli takım her sene kupa alıyor şikeyle neredesiniz alo.. sesimizi duyan var mı..! *
bugünkü kötü vaziyetin tek sorumlusu taraftarı ve kongre üyeleridir

lafaluga yapmanın anlamı yok.kongre üyeleri 8 yıl boyunca tek karşı icraat yapmadan sadece boş konuşmuşlar,hiç bi muhalif hareketin içine girmemişler,girenlere destek vermemişler ve mali olarak da her yıl tüpçüyü ibra etmişlerdir

taraftar aykırı duruş gösterse de iki yılldıza tav olmuş en batk dönemde yeter demirören demeyi kesmiştir

hiiç tüpçüde falan aramasınlar kabahat.aynaya baksın camia orada çok şey görecek..
hatalı beyandan dolayı ceza almış takımdır. eh klüp mali kayıtlarını tüpçü dükkanının veresiye defteri gibi doldurup o şekilde beyan ederseniz sonuç bu olur maalesef. yine de her yerde söylediğim gibi gönüllerin takımıdır.
aşkım.

bak gördün mü sevgilim kara bulutlar kaybolduğunda bile yağmur yağıyor...biliyor musun önemli olan uefa kupalarına katılıp katılmamak değil , sen paf takım ile çıksan maçlara ben yine formamı giyer , kaşkolumu takıp formanda ter olmaya gelirim.
bu ülke de spor yasaklansa ben yine dilimde aşkıma olan şarkılarla sokaklarda gezerim , seni düşünürüm her saniye ve senin yoluna ölürüm.

aşkım , bana en çok koyan avrupadan men edilmektir...110 yıllık çınar , şeref beyi , baba hakkısı , metin ,ali ,feyyazı ve daha niceleri...onların ruhu o beşiktaş duruşunun kaybolması...işte hepsi o orospuçocuğunun yüzünden...özür dilerim şeref bey , özür dilerim baba hakkı...

10 sene de bu takımın tüm değerlerini kaybeden , bu takımın geçmişini silen bu takımın taraftar grubunu satın alan adam bu son sözüm sana...

beşiktaş benim ailemden bile önemlidir dinim gibidir evladım , babam , anam gibidir...sen bu değere zarar verdin...umarım senin de en yakınların zarar görür hatta çocukların kollarında ölür..çünkü sen benim hayatımı kollarımda öldürdün...

biz ayağa kalkacağız ama senin yatacak yerin yok!
avrupa kupalarına gitmemesi büyük bir darbe değildir. aksine alınması gereken bir derstir, bir daha tüpçü ve benzerlerini klübe sokmamak gerekir. ağzımıza sakız olan altyapı ve hocaya değer vermek gerekir.

bu taraftar biterse ancak beşiktaş biter, denizde su biter bu taraftar bitmez!
seneye avrupa'da alabileceği iğrenç skorlarıyla bizi (türk futbolunu) rezil edemeyecektir.

türk futbolunu bir zahmet sadece türkiye sınırları içerisinde rezil etmeye devam edebilir.
önümüzdeki sezon türk futbolunun avrupada puan kazanamayacak olmasına sebep olan takım. bi kaç sezon sonra ş.ligine 1 takım giderse bizden bilin.
yıldırım demirören'in oyuncağı olarak bu hale gelmiş koca kulüp. yazık? bütün kulüpler aynı tehlike içinde.
Dün itibariyle hisseleri %10 değer kaybetmis hissedir.

Bir zamanlar Vizyonsuz, kabiliyetsiz ve informel yonetimin esiri olmus takimdir.
adnan polat 2012 kriterleri diye bas bas bağırırken, bu kriterlere uyabilmek için adam gibi bir kadro kurmaktan vazgeçerken ve neredeyse takımı küme düşürtecekken, yurtdışından futbolcu üstüne futbolcu getiren takımdır. e herşeyin bir bedeli var dostum.. şimdi biz gülüyoruz siz ağlıyorsunuz. *
(bkz: cennetten de men etseler bitiremezler bu aşkı)
koca kafa gitti, laneti üzerinde kaldı canım beşiktaş.
beşiktaş büyük takımdır dibe indikçe daha bir güçlü çıkar yukarı.

hem bir sene soluk alsın avrupaya gidene , çeyrek final oynayana bizim memlekete başarılı denmiyor bi şekilde.

sanki hersene kupa getiren var.
© copyright 2005 - 2026