bugün

beşiktaş

aşkım.

bak gördün mü sevgilim kara bulutlar kaybolduğunda bile yağmur yağıyor...biliyor musun önemli olan uefa kupalarına katılıp katılmamak değil , sen paf takım ile çıksan maçlara ben yine formamı giyer , kaşkolumu takıp formanda ter olmaya gelirim.
bu ülke de spor yasaklansa ben yine dilimde aşkıma olan şarkılarla sokaklarda gezerim , seni düşünürüm her saniye ve senin yoluna ölürüm.

aşkım , bana en çok koyan avrupadan men edilmektir...110 yıllık çınar , şeref beyi , baba hakkısı , metin ,ali ,feyyazı ve daha niceleri...onların ruhu o beşiktaş duruşunun kaybolması...işte hepsi o orospuçocuğunun yüzünden...özür dilerim şeref bey , özür dilerim baba hakkı...

10 sene de bu takımın tüm değerlerini kaybeden , bu takımın geçmişini silen bu takımın taraftar grubunu satın alan adam bu son sözüm sana...

beşiktaş benim ailemden bile önemlidir dinim gibidir evladım , babam , anam gibidir...sen bu değere zarar verdin...umarım senin de en yakınların zarar görür hatta çocukların kollarında ölür..çünkü sen benim hayatımı kollarımda öldürdün...

biz ayağa kalkacağız ama senin yatacak yerin yok!
© copyright 2005 - 2026