bugün
- trump'ın tr'ye 5 f 35 vereceğiz açıklaması8
- ölümün en iyi tanımı13
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması19
- kol saati takmanın anlamsızlığı10
- otel odasında ölü bulunmak5
- sevgiliyle tatile gitmek7
- sizce uzay milyarlarca dolar harcamaya değer mi5
- 7 temmuz 2026 messi balonunun patlaması7
- fakir evinin olmazsa olmazları2
- iş arkadaşı ile her gün 8 saat geçirmek4
- iş toplantıları2
- isviçre'nin çeyrek finalde arjantin'in rakibi olma4
- ölümden sonra yaşamın var olduğu gerçeği4
- novak djokovic2
- koparmadan 24 cm sıçtıktan sonra tansiyon düşmesi2
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı10
- uzun entry giren yazar enayiliği5
- nato liderler zirvesi akşam yemeği menüsü3
- her yazarın eşit olmaması2
- sürekli vurduran kadın nasıl anlaşılır5
- yazarların en sevdiği hayvan4
- beyaz yakalıların yüzde 90'ı işsiz kalacak4
- erling braut haaland10
- nato5
- yorgun mermi5
- katatespizartmasi2
- yazarların mezun olduğu okullar17
- charles bukowski vs can yücel2
- can yücel vs charles bukowski2
- squirtle2
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler5
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır15
- arjantin mısır maçı13
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları14
- tarık biberovic2
- bir kadına verilecek en güzel çiçek9
- ankara da nato zirvesi13
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- ctrlx'in ayakları11
- kadınların esasında ters dönmüş penis olması2
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık10
- sabahın şiiri2
- günün şiiri25
- saraca finch house19
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- atm'ye ateme diyen hanzo13
ne civciv gibi cumhuriyet kurar
ne sırtlan gibi saraya konar
biz de kartallar hep yüksekten uçar...
ne sırtlan gibi saraya konar
biz de kartallar hep yüksekten uçar...
bambaşka bir şey.
sıkıyosa gel de anlat...
sıkıyosa gel de anlat...
oğlum bak git. cimbommusun nesin.
cehennem buz tutana kadar dediler, onu karıştırmayın kalbim buz tutana kadar seveceğim dedim. çünkü iki kalp bir aradayken asla buz tutmaz. beşiktaş'ı bilmem ama kesinlikle bir çarşı var.
http://www.forzabesiktas.com/
http://www.forzabesiktas.com/
yeni sezonda tt arenada maçlarını yapacak takımdır. beşiktaş isterse fizanda bile oynar sevgili cinconlu kardeşlerim ama gönlüm isterki kadıköyde oynayalım maçlarımızı.
tinercilerin, leş kargalarının, tecavüzcülerin ve at arabacılarınin takımı. gerci haklarını yemeyelim, yaptıkları şikeden utanıyorlar. hatta kupayı bile iade etmislerdi!
eline verdiklerini ağlatan,kızdıran takım.şike diyor ya çok şeker,dur etiketleri verelim de uğraşma;
vahap beyaz,ahmet çakar,malatya.
bir de şu harfleri veriyoruz; b,c,d,y,z ve i
tecavüzcülerin takımı olduğunu söyleyenler geçmiş tecrübelerine dayanarak söylediğine göre sözlerine itibar etmeliyiz.
vahap beyaz,ahmet çakar,malatya.
bir de şu harfleri veriyoruz; b,c,d,y,z ve i
tecavüzcülerin takımı olduğunu söyleyenler geçmiş tecrübelerine dayanarak söylediğine göre sözlerine itibar etmeliyiz.
yaptiklari tecavüzden, ki burda mecazi anlamda degil, baya kadinlara karsi uygulanan tecavüzden bahsediyorum, gurur duyan fanatikleri olan semt takimi.
şikeyi türkiye'ye getirenlerle şikeyi türkiye'de geliştirenlerin eleştirdiği takım. oğlum boşuna uğraşmayın sizin gibi olmayacağız. malatyaya giden arabaları, ankarada ki 8-0'ı, çiçeklenen tarlaları, böceklenen kurabiyeleri unutmuyoruz biz. Hadi gidin birbirinizin ağzına sıçın eğlenin hadi canlarım.
beşiktaş milangaz sarsıntısı geçiren, sarı kırmızılı ağlak melis'lerin bir anda melo misali it sürüsü gibi entry girmek için doluştuğu güzide takımımız.
evet beşiktaş renklileri beyazlatır.*
erkekler hentbol takımı üst üste 4 yıl şampiyon olan takımdır.
parasızlıktan teknik direktör bulamaması gerçekten hüzün vericidir. bu hallere düşecek bir takım değildi bjk. ne olduysa tabata transferinden sonra oldu.
aciz bir yeni yönetim, görüşülen tırt tırt hocalar, transferde geri kalınması, paraları ödenemeyen topçuların soğutulması.. aklıma yine bir şarkıyı getiren takım, yine bana hüsran bana yine hasret var..
toplam 482 milyon 295 bin 629 lira borcu olduğu kulüp tarafından açıklanan takımımız. bu borcun 104 milyon 386 bin 762 lira'sı kulübü bu hale getirip ilk fırsatta kaçan, giderken de parayı bırakıyorum deyip senet alan sahte beşiktaşlı, bir daha yüzünü bile görmek istemediğimiz hatta kulüp için aldığım 1 bilette dahi hakkım geçmişse kendisine helal etmediğim yıldırım demirören bey amcayadır. Senetlerle 5 taksitte 2 yıl içinde borç geri ödenecek. ilk senet 20 ağustos 2012 son senet 20 ağustos 2014 tarihlerinde ödenecekmiş. Ayırca eski yöneticilerden Serdal Adalı'ya 9 milyon 828 bin 432 lira, Doğan Küçükemre'ye de 3 milyon 283 bin lira borç varmış.
Not: Demirören yatıcak yerin yok yemin ediyorum. Seni dik gömücekler o toprağa. O taksimde yalakalıkla çıktığın alışveriş merkezinin altında ezilirsin umarız.
Not: Demirören yatıcak yerin yok yemin ediyorum. Seni dik gömücekler o toprağa. O taksimde yalakalıkla çıktığın alışveriş merkezinin altında ezilirsin umarız.
türkiye nin en yakışıklı kavalyesi. çok yakışıyor siyah-beyaz.
türkiye nin en sevilen takımı.
türkiye nin en sevilen takımı.
aradığımız hemde her yerde aradığımız
sorduğumuz ıssız gecelerde sorduğumuzdur.
sorduğumuz ıssız gecelerde sorduğumuzdur.
"borç yiğidin kamçısıdır be kartalım, gerekirse amatörde oynarız da başkalarına kaptırmayız seni" dediğim takımım.
en kötü günlerinde bile küllerinden doğanım.
en kötü günlerinde bile küllerinden doğanım.
5 aralık 2010da bir şeyler arayan oğlanlara göstermiştir aradığını. Öyle 7 yıl atıp tutmayla olmaz. Beşiktaş boş konuşmaz icraat yapar. Adamın götünden kan alır.
malesef yeni yönetimi çok zayıf ve güven vermeyen takımım. kahroluyorum.
hızla türkiyenin orta sınıf takımlarından biri olma yolunda ilerliyor.
Her ne olursa olsun, taraftarının hiç yanından ayrilmadiğı ve dünyada kendini ispatlamış taraftarı olan takım.
rıza çalımbay'ı beğenmeyen taraftarlara sahip klüp. ulan takımınızın yarım milyar lira borcu var yani eski parayla yarım katrilyon borç. buna rağmen bi de afilli hoca istiyorlar hey yavru kartallar heyy...
Mustafa Denizli ile anlaşan takım. Geçen hafta Rangnick ve Rıza Çalımbay'ın da imza atmasıyla teknik direktör sayımız 3'e yükseldi..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar