bugün

bir kız ismi.
doğrusunun "berin" olduğu isim. * * *
(bkz: osmanlıca-türkçe sözlük)
anlamı: yüksek, ulu, yüce
kimyager bir babanın 'berilyum'u kısaltarak kızına verdigi isim.*
Doğada altıgen billurlar durumunda bulunan, saydam, çoğu yeşil renkli berilyum ve alüminyum silikat.
* *
kimyasal formülü Be3Al2(SiO3)6 şeklinde olan değerli bir taş,zümrütgillerden.aynı zamanda bir kız ismi.**
muhtemelen kız çocuk bekleyen ve adını beril koymayı düşünen baba adayının açtığı başlıktır. entry'lere göre karar verecektir. *
Adnan oktar'ın "sihennn ahşıhrı derecede sivimli bişeysin yani öyle tarif edilecek gibi değil" diyerek "kedi canına" bir şeyler düşündüğü, inşallahı maşallahı pek bol olan genç kızımızdır.
http://www.youtube.com/watch?v=rgGVJVX09T4
(bkz: Beril sen dev bir kedisin)
temiz, aklanmış anlamına gelmektedir. minik yeğenimin adıdır.
(bkz: kedi canını senin)
(bkz: böyle bir şey yok ama olabilir de)*
dudaklara botoks yaptırdıktan sonra çarşafa girerek evrim teorisini ispatlayan adnan oktar kedisi.
isimdir. mecnun olana leyla ferhat olana şirin gibidir.
tüm öğrenim ve çalışma hayatım boyunca aynı kelimeyi 8-10 defa tekrarlamama sebep olan sıfatım .
-pelin,belin,belgin,belir ..
bana berlin diyen oldu ya yeminlen.
hayır beril dediğim zamanda suratlarında saçma anlamsız ifadeler gördüm de cinnet geçirdim.
beni bu sıfattan harf topluluğu değil insanlar soğuttu.
Bi ahu gözlünün ismi.
Artik ulasamayacağimi dusunduğum buyuzden kutsal saydigim, oldukten sonra ulasacagima inandigim, kendimi en azindan simdilik boyle inandirdirdigim bi kiz ismi.
elf taşı.
hayatımda tanıdığım en güzel kızın ismi.
bir kız ismi. dün itibari ile de eski sevgilimdir.
bu isimde güzel bir kızla tanışırsam hiç düşünmeden teklif edeceğim. kız ismiyle zaten maça 3-0 önde başlıyor*.
güzel bir hatun ismidir.
hatun değil, isim güzeldir.
zaten hatun da isim de güzel ise tadından yenmez.
kuzenimin ismi...
benim ismimdir, çok kıymetli, mücevher anlamına gelen isimdir.
bir kaç ay sonra doğacak kızımın ismi...

Edit: 28.08.2015 tarihinde saat 14:35'te kucağıma aldığım biricik prenses kızım, ailemize hoşgeldin.
lise giriş sınavlarına felaket derecede hazırlanan kız ismi. gözlükleri eşliğinde aşırı derecede test çözerler.
yillar once tanistigim arkadasimin ismiydi.. vicdansiz sevgilisi olunca hattini degistirdi. unuttu bizi. ozledim be.
© copyright 2005 - 2026