bugün
- uludağ sözlük size ne kattı13
- şarapçının birden tayyipçi olması7
- şarapçı koala yalnız değildir9
- tayyip bey yaşayan en büyük devrimci liderdir6
- nervio11
- fusya semsiyeli yabanci14
- sözlükteki mağara adamları3
- sarapci koala45
- bir kadının en zevk aldığı an5
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı20
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i7
- recep tayyip erdoğan8
- barbunya2
- 2026 ekonomik krizi2
- yazın anlamının kadın ayağı olması3
- keşan3
- sevmediğiniz insanla devamlı karşılaşmak3
- bireysel emeklilik2
- bazılarına gereken cevabı reis'in vermesi2
- sigara içmeyenleri anlamamak5
- gece 2 de komşu kızının balkonda seksting yapması4
- kıvırcık saç8
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi5
- 4 kez üst üste cumaya gitmemek5
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci19
- melissa vargas'dan tokat yemek5
- çağla idi3
- arkadaşlar görüşürüz2
- rica ediyorum kimse beni savunmasın2
- bir kızın aşkı size naptırabilir5
- serhat kılıç20
- piercing takmanın zorluğu5
- hazret ktc2
- tik tok2
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü13
- hiçbir şeyin tat vermemesi4
- otoyol ve köprülerin özelleştirilmesi4
- şarapçının mal varlığı9
- iktidarsız erkek2
- mutlu bey biraderin elmas bey birader olması2
- kelebek saç kesimi4
- eksilenmekten aldığım tadı hiçbir şeyden almadım3
- bedelli askerlik yapan erkek erkek midir sorgusu2
- kurucu önder3
- ak çomarların tartışmada fetöcü ilan etme eşiği3
- seri eksicim kooooş3
- tai lung42
- abd de valilik adayına silahlı saldırı3
- yalnızlık edebiyatı13
- yalnız ölmek5
Başından sonuna soluksuz çok kısa bir sürede izlediğim, yakında tekrar izleyeceğim dizi. Efsanedir.
- şimdi de başarılı bir operasyonla kumar çetesini çökerten behzat başkomiserimizi, yılın polisini sahneye davet ediyoruz. müdürümüz kendisine ödülü takdim edecek. (ödül, tabak halinde bi plaket ve yüklü miktarda bi çektir)
behzat amir: eee. çok teşekkür ederim ben çok heyecanlıyım. hayatımda hiç ödül almadım. genelde kıdem tenzili aldım ben hep. bugün buraya gelmemin tek nedeni, o da içimden geçenleri söylemek. ben iyi bir adam olamadım. ama kimsenin de adamı olmadım. hep doğru bildiğim yolda yürüdüm. ama bugün, siz beni yoldan çıkardınız. kendi yolunuza soktunuz. bana kendimden utanmayı öğrettiniz. vicdanımı kirlettiniz. bu ödülü, bana o çeteyi çökerttiğim için vermediniz siz. o ödülü, o katili serbest bıraktığım için verdiniz.
(tabağı işaret ederek) tabak iyi.. ama çekin amına koyim ben. (çeki yırtar ve tabağı alır gider)
işte böyle bir diziydi.
behzat amir: eee. çok teşekkür ederim ben çok heyecanlıyım. hayatımda hiç ödül almadım. genelde kıdem tenzili aldım ben hep. bugün buraya gelmemin tek nedeni, o da içimden geçenleri söylemek. ben iyi bir adam olamadım. ama kimsenin de adamı olmadım. hep doğru bildiğim yolda yürüdüm. ama bugün, siz beni yoldan çıkardınız. kendi yolunuza soktunuz. bana kendimden utanmayı öğrettiniz. vicdanımı kirlettiniz. bu ödülü, bana o çeteyi çökerttiğim için vermediniz siz. o ödülü, o katili serbest bıraktığım için verdiniz.
(tabağı işaret ederek) tabak iyi.. ama çekin amına koyim ben. (çeki yırtar ve tabağı alır gider)
işte böyle bir diziydi.
Efsane dizi yeniden izlemeye başladım.
gereğinden fazla tutulan film. nedeni belli "bak küfür ediyoz, işte biz böyle filmiz haaa herkes izleyemez olm, bak kenara +15 yazdık abi filmi bu" imajından dolayı. küfür edelim çabası var filmde. anca bunla tavlarlar bizim türk halkını.
behzat ç. bittikten sonra birdaha dizi izlemedim.
muhteşem bir roman karakteri ve bir o kadar muhteşem dizidir. sevdiğim tek polistir. unutursam seni kalbim kurusun amirim.
https://www.youtube.com/watch?v=JvdvEgIzN-A
bu teaser'ı ile 2012'de aynı dalda clio key art awards'dan gümüş ödül kazanmıştır.
http://www.keyartaward.co...ofcampaign=0&index=42
bu teaser'ı ile 2012'de aynı dalda clio key art awards'dan gümüş ödül kazanmıştır.
http://www.keyartaward.co...ofcampaign=0&index=42
içinde bol bol bira tüketilir, bu dönemde tekellerde Behzat'ın birasından ver dendiği duyulmuştur.
(bkz: bomonti şişe)
(bkz: bomonti şişe)
Behzar c ve pilli bebek. Youtube kullanma sebebi.
biten dizidir. bir sürü fan'ı vardı hey gidi hey. geçti gitti bitti bu da.
behzat ç" nin kötü adama kafa attıktan sonra ifadesiz bir yüzle saçını düzeltmesinin bile özlendiği kaliteli eski dizi. çok erken bitti.
Tekrar çekilme ihtimali yok mudur?
(bkz: böyle bir şey olabilir mi lutfen olsun çünkü)*
(bkz: böyle bir şey olabilir mi lutfen olsun çünkü)*
türk televizyon tarihi'nin açık ara en sofistike ve en iyi dizisi.
bir ekip işiydi behzat ç.
ve ekip olarak başarılılardı.
o yüzden efsane oldu ve efsane olarak kalacak.
behzat ç bitti.
erdal beşikçioğlu tiyatroya devam ediyor. tv'de ise reaksiyon adlı kısa ömürlü dizide rol aldı. dizi onun üzerine kurgulanmamıştı, hatta rolü yan roldü ama baktılar dizi çakılıyor amirimi ana karakter yaptılar, geç kaldılar ve dizi bitti...
fatih artman, birkaç projede rol aldı. bana masal anlatma adlı sinema filminde yer aldı. ama bu roller hiçbir zaman dizideki "harun" olmadı, olamayacak.
berkan şal, akbabuş da behzat amirim gibi reaksiyon'da rol aldı. ne bir sinema, ne de bir dizide var. kayıp.
inanç konukçu, hayaletimiz de atv'de yayınlanan "kaçak" adlı dizide çıktı karşımıza. ama behzat ç'deki hayalet rolünden ve etkisinden öteye gidemedi.
seda bakan, kardeş payı dizisi ile bir yerlere geldi behzat ç'nin eda'sı. belki de behzat ç'den sonra en başarılı olan oyuncu şu anda.
canan ergüder, rahmetli savcı yengemiz o da "güllerin savaşı" dizisinde başarılı sanırım. ama o bizim hep savcı yengemiz olarak kalacak. yalan mı?
hakan hatipoğlu'nun ekran ömrü behzat ç ile sona erdi malesef. neyse ki acun abisi onu tekrar survivor'a aldı da şu an gündemde.
dizinin yaratıcısı serdar akar'da behzat ç sonrası pek başarılı işler yapamadı.
kara kutu, cinayet, inadına yaşamak adlı dizileri çekti, hiç biri tutmadı.
ve serdar reyiz'in ekibi, ercan mehmet erdem, doğan ümit karaca, tarkan karlıdağ...
bunlar da serdar akar ile birlikte bu projelerde oldular behzat ç sonrası.
demem o ki, bizimkiler behzat ç'nin başarısına iyice aç şu aralar.
serdar reyiz ekibi yeniden toplayacak hiç şüpheniz olmasın.
behzat ç efsanesi mecburen devam edecek, bir şekilde yeniden aramızda olacak.
ama bu dizi mi olur, sinema filmi mi olur bilemem. ama behzat ç'ye olan hasretimiz yakında son bulacak gibi duruyor, benden söylemesi.
ve ekip olarak başarılılardı.
o yüzden efsane oldu ve efsane olarak kalacak.
behzat ç bitti.
erdal beşikçioğlu tiyatroya devam ediyor. tv'de ise reaksiyon adlı kısa ömürlü dizide rol aldı. dizi onun üzerine kurgulanmamıştı, hatta rolü yan roldü ama baktılar dizi çakılıyor amirimi ana karakter yaptılar, geç kaldılar ve dizi bitti...
fatih artman, birkaç projede rol aldı. bana masal anlatma adlı sinema filminde yer aldı. ama bu roller hiçbir zaman dizideki "harun" olmadı, olamayacak.
berkan şal, akbabuş da behzat amirim gibi reaksiyon'da rol aldı. ne bir sinema, ne de bir dizide var. kayıp.
inanç konukçu, hayaletimiz de atv'de yayınlanan "kaçak" adlı dizide çıktı karşımıza. ama behzat ç'deki hayalet rolünden ve etkisinden öteye gidemedi.
seda bakan, kardeş payı dizisi ile bir yerlere geldi behzat ç'nin eda'sı. belki de behzat ç'den sonra en başarılı olan oyuncu şu anda.
canan ergüder, rahmetli savcı yengemiz o da "güllerin savaşı" dizisinde başarılı sanırım. ama o bizim hep savcı yengemiz olarak kalacak. yalan mı?
hakan hatipoğlu'nun ekran ömrü behzat ç ile sona erdi malesef. neyse ki acun abisi onu tekrar survivor'a aldı da şu an gündemde.
dizinin yaratıcısı serdar akar'da behzat ç sonrası pek başarılı işler yapamadı.
kara kutu, cinayet, inadına yaşamak adlı dizileri çekti, hiç biri tutmadı.
ve serdar reyiz'in ekibi, ercan mehmet erdem, doğan ümit karaca, tarkan karlıdağ...
bunlar da serdar akar ile birlikte bu projelerde oldular behzat ç sonrası.
demem o ki, bizimkiler behzat ç'nin başarısına iyice aç şu aralar.
serdar reyiz ekibi yeniden toplayacak hiç şüpheniz olmasın.
behzat ç efsanesi mecburen devam edecek, bir şekilde yeniden aramızda olacak.
ama bu dizi mi olur, sinema filmi mi olur bilemem. ama behzat ç'ye olan hasretimiz yakında son bulacak gibi duruyor, benden söylemesi.
en sağlam repliklere sahip, çoğumuzun leyla ve mecnundan sonra en çok özlediği ikinci dizi.
Adamım, siker ortalığı.
ercüment'in memduh başkan'ı vurduktan sonra memduh başkan'ın kalkıp "ağacı kökünden, ananı götünden sikeyim ercüment" dediği dizi.
çok iyidi la.
çok iyidi la.
toplamda 3.sezona sığan, fakat daha uzun olması dilenen dizidir. 2 adet sinema filmi çekilmiştir. ne yazık ki her güzel şeyde olduğu gibi bu dizi-film olarak son bulmuştur görünüşe göre.
yeni sinema filmlerini beklediğim dizi. ama nejat işler'in durumu malum. tekrar dönecek mi belirsiz. ercüment'siz olmaz!!!
2. kere izlenebilecek dizilerin başını çeker.
yeni bitirdiğim efsane dizidir. dizide tabiki behzat, harun, hayalet, akbaba gibi karakterlerin yanında kötü olarak görülen 3 karakteri de çok sevmiştim. suna, muzo ve barbaros bunlar. cidden çok sağlam kurguya, seneryoya ve oyunculuklara sahip bir diziymiş. şu ana kadar izlediğin en iyi türk dizisi ve bir çok yabancı diziye de taş çıkartır. özleyeceğiz amirim.
Balkona çık ve sigara yak,gebersen de gerceklesmicek hayallerinin serefine.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar