bugün
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı37
- enayimiknatisi ile kavga etmek8
- zeki olmanın avantajları8
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- her şeyi hatırlayan insan6
- barış alper yılmaz6
- ekşi sözlük13
- osuruktan şiirler47
- en son ne aldınız2
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi3
- evde pide yapmak7
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak4
- giysi fiyatlarının uçması12
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- online yazarlar3
- kavga yok mu ya5
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- anne pizzası10
- aleksey batrakov15
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- vedat muriqi6
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi4
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- dinci ve müslüman kavramları8
- ben geldim kerkenezler19
- putin türkmüş11
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- anın görüntüsü30
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- fenerbahçe17
- yenilgisiz tek şampiyon5
- twin peaks3
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- türk vatandaşları türktür9
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- claudian clouds22
- uludağ sözlük'ü diriltme hareketi3
- trileçe7
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- arkadaşlar uyudunuz mu3
- true'nin acile kaldırılması9
- kürt kelimesi türk kelimesinden mi türedi3
- şoförün yan koltuğu4
- beni neden sevmedin3
entry'ler (4365)
altay, atilla, kim, gustavo, marcel ile birlikte lige fazla olan savunmadır. daha yeni gelen japon orta sahayı ve kolasinac'ı saymadım bile...
kabe ankara'ya gelip ata ile poz vermediği içindir...
sadece keyfine dışarı çıkanları kapatsalar yine iyi olan durumdur...
her gün marmaray ile tuzla-üsküdar arası işe gidiyorum. son bir kaç gündür hava güzel. 2 aydır oturarak gidip döndüğüm tren bu gün elinde sahil sandalyeleri ile binenleri mi ararsın, maltepe sahilde dondurma yiyip evine dönenleri mi ararsın, tıklım tıklımdı. sadece çalışanlar dışarı çıksın. biz de keyfimizden değil yani, para lazım olduğu için işe gidiyoruz...
her gün marmaray ile tuzla-üsküdar arası işe gidiyorum. son bir kaç gündür hava güzel. 2 aydır oturarak gidip döndüğüm tren bu gün elinde sahil sandalyeleri ile binenleri mi ararsın, maltepe sahilde dondurma yiyip evine dönenleri mi ararsın, tıklım tıklımdı. sadece çalışanlar dışarı çıksın. biz de keyfimizden değil yani, para lazım olduğu için işe gidiyoruz...
süleyman soylu'nun şanslı olduğu fotograftır...
kırmızı elbise giydirip arabaya da domaltabilirdi...
kırmızı elbise giydirip arabaya da domaltabilirdi...
doğru hamledir...
hadi gidin müttefikiniz olan arabistan, katar, iran, suriye, mısır, libya ve fas ile cihad edin. hahahah. lan kodumun gerzekleri. islam kalmadı artık olm. islam'ın silahını israil ve avrupa kontrol ediyor. cihad diye yola çıkıp beleş haçlı ordusu olacaksınız haberiniz yok...
hadi gidin müttefikiniz olan arabistan, katar, iran, suriye, mısır, libya ve fas ile cihad edin. hahahah. lan kodumun gerzekleri. islam kalmadı artık olm. islam'ın silahını israil ve avrupa kontrol ediyor. cihad diye yola çıkıp beleş haçlı ordusu olacaksınız haberiniz yok...
bahsi geçen program o sektörün lider programıdır. bu gün izlediğimiz pek çok sinema filmi, tv dizisi vs. bu program ile düzenlenir...
edit: deadpool filmi adobe premium pro. ile düzenlenmiştir...
edit: deadpool filmi adobe premium pro. ile düzenlenmiştir...
oynanılırlığından anlamam ama nina kraviz'in setini başarılı bulduğum oyun...
oturup çekirdek çitlemekten başka bişey yapıyor olsak neyse diyeceğim durum...
geçen gün başıma gelen durumdur...
atla otopark kapısına geldim, oradaki bekçi ayna ile atın altına baktı, abi ben bunu alamam dedi. hiç anlamadım sebebini...
atla otopark kapısına geldim, oradaki bekçi ayna ile atın altına baktı, abi ben bunu alamam dedi. hiç anlamadım sebebini...
avrupa bizi çok kıskandı, hasedinden çatladı. haset islam'da en büyük günahlardan birisidir zira akabinde dedikodu yaratır...
yüzümüzü döndüğümüz ab'li dostlarımız böyle günaha girmesinler diye elimizden geleni yaptığımız durumdur...
yüzümüzü döndüğümüz ab'li dostlarımız böyle günaha girmesinler diye elimizden geleni yaptığımız durumdur...
hayvanat bahçesi müdürünün tübitak başkanı olduğunu görünce umutlanmış olabilir...
ne okuduğun değil, kimin götünü yaladığın önemli...
ne okuduğun değil, kimin götünü yaladığın önemli...
yaptığı baskılar en sonunda meyvesini vermiş ve korona salgınında gerçek rakamları açıklattırmıştır...
çomar terbiye ediyordu alışkındık ama ilk defa bakan terbiye ediyor. böyle böyle yola gelecekler...
çomar terbiye ediyordu alışkındık ama ilk defa bakan terbiye ediyor. böyle böyle yola gelecekler...
reis ümmeti yine ters ayakta yakalamıştır...
lionel messi maşallah...
lionel messi maşallah...
sorsan ibret almak adına bakıyordur...
tersten sapladığımız maçtır...
ben affleck ve christian bale arasında kararsız kaldığım durumdur...
film için 10 santim kısalmaları lazım, böyle bir tempoyu ancak ikisinden biri kaldırabilir...
film için 10 santim kısalmaları lazım, böyle bir tempoyu ancak ikisinden biri kaldırabilir...
-seramik kursuna başladım ofisteki herkese bir şeyler yaptım.
-sadece erkeklere yapmışsın?
-yoo burhan'a da yaptım. al bebeğim...
-sadece erkeklere yapmışsın?
-yoo burhan'a da yaptım. al bebeğim...