bugün

behzat ç.

son bölümüyle öyle fena saçmalamıştır ki, sözlüge 2 haftadır entry girmeyen şahsımın entry yazasını getirmiştir.
bölümü demin izledim sansürsüz olarak. ekşi'deki spoilersiz yorumları okuyunca bölümün pek begenilmedigini gördüm, pek umursamadım aslında abartmıştır bunlar dedim, izledikten sonra şunu diyebilirim ki az bile yazmışlar. böyle saçma sapan böyle berbat bir behzat ç. bölümü göreceğime cidden inanmazdım ama oldu. daha önce de cok dandik bölümler olmuştu, mesela radyocunun kızının kaçırılması temalı bir bölüm en basitinden ama o bile bu kadar kötü değildi en azından behzat ç. vardı lan bölümde. bu bölümde baştan sona yoktu. bildigin behzat ç. dizisinde behzat ç. yoktu yani. tamam tiyatro olayı var biliyoruz ama bu da diziyi izleyen insanları biraz umursamazlık olmuyor mu? bu dizinin kendine has farklılıkları oldu evet ama bu çok saçma oldu. behzat ç. yoksa çekmeyin arkadaşım o zaman bu diziyi.
gelelim bölümün dandikliğine,

--spoiler--
nerden ele alsam nasıl anlatsam bilmiyorum bu yavan bölümü. saçma sapan bir kurgu evet, saçma sapan kesinlikle.
bir kere o çocuk neden kendi babasını öldürdü?
o çocuk neden aslı'nın babasını hapse attırmak istedi?
böyle bir saçmalık var mı ya? ne alaka amına koyim? niye yani?
sonra mekanda aslı'ya gül yollama sahnesinin sacmalıgı,
sonunda cevdet'in düstügü durum, ekibin cevdet'i siklemezliği,
mailler noldu bu arada? ohoooo...
yok kardeş neresinden alsan elinde kalıyor bu bölüm cidden.
daha fazla uzatmaya değmez bile. tarihinin en kötü bölümünü yayınladı.
zaten 1 aydır yoktu, 2 haftadır bölümler dandikten öte.
artık bişey yapmaları şart.
--spoiler--
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026