bugün
- true'nun yetkili olması20
- iremga27
- 22 kişinin sahte alkolden hayatını kaybetmesi22
- dursun özbek ibrahim hacıosmanoğlu kavgası47
- eve yaşlı dede fotoğrafı asmak9
- akp'nin ali koç'u sevmeme nedeni10
- hepimiz küresel hanımın bebekleriyiz10
- kuresel ikinma hanım günaydın neredesiniz yahu11
- 2025 asgari ücret tahminleri15
- niye kitap satılmıyor yahu15
- karısının bir dediğini iki etmeyen erkek8
- tayt giyen kızlar üşümüyor mu sorunsalı9
- türkiye'nin başına gelen felaketler11
- sevgili bulamayan erkeklere tavsiyeler10
- 190 boyunda kaslı yakışıklı zengin erkek cin10
- sözlükte moruq istemiyoz29
- insan olmaya ceyrek kala14
- bir oturuşta 10 bira içemeyip erkeğim demek12
- borçla elde edilmiş sahte refah ülkesi türkiye15
- kısır seven erkek9
- kapadokya8
- 20259
- ali imran suresi9
- bir daha kumar oynamayacağım11
- allah8
- eski tasarıma ne oldu amk17
- son yapılan yemek9
- kıçımın yetkilisi47
- tc numarasını unutmak9
- felsefeden anlayan gitar çalan kaslı zengin erkek14
- true yu evlendiremiyoruz10
- davinson'a eyüp maçında verilmeyen kırmızı kart39
- sinirlenince çaylak atan yetkili8
- etin yakışmadığı yemekler9
- migren ağrısı8
- arda turan8
- istanbul yolsuzluk hırsızlık çirkinlik abidesidir11
- eve erkek misafir gelince durmadan wc giden kız8
- çocukken okunmuş unutulmaz kitaplar10
- türk siyaset tarihinin efsane sözleri27
- galatasaray neden kırmızı kart görmüyor11
- afganistan'a yerleşip islamı dibine kadar yasamak19
- sevdiği kıza sadece sarılıp uyumak isteyen erkek11
- hayat çok mu güzel8
- okan buruk iticiliği10
- tüm mal varlığınızı karınızın üstüne yapar mısınız10
- fenerbahçe9
- uludağ sözlük vefalı yazarlar veritabanı14
- sadece kızların anlayabileceği kız sinsilikleri16
- yılbaşı gecesi yapılacaklar14
entry'ler (7177)
devrim, gel çocum.
yardım edilen ailelerin çoğunun evi arabası var ve bu yardımlara ihtiyacı yok. kusura bakmayın ama gerçekler böyle 10 kişiye yardım ediliyorsa bunun 2 yada 3 ü gerçekten ihtiyaç sahibi. eskilerden beri bu yardımı alanlar alışkanlık haline getirmiş. yardıma ihtiyacı kalmasa da zaten belediyeden geliyor diyerek bu yardımları alıp götürüyorlar. gerçekten ihtiyacı olan çoğu kişiye maalesef ki ulaşmıyor. şahsen kendi oturduğum apartmanda bu yardımlardan alan 3 4 kişi var ve adam dubleks evde oturuyor altında arabası var ve bakın bakalım bu yardımları nasıl alıyor açıklayayım, bu insanlar eskilerden beri belediyenin türlü nimetlerinden faydalandığı için, sadece eşini ve çocuklarını o evde oturuyor gösteriyor, çalışan erkek kişisinin ikametgahı başka adreste, doğal olarak belediye bu aileye yardım veriyor. sistemden otomatik olarak ailenin bir puanlaması var, gelen bilgilere göre bir puan oluşuyor ve 100 puan üzerindeyse o aile her türlü yardımı alabiliyor. mansur başkanın yapmak istediği ve yaptığı gerçekten mükemmel bir şey ancak yine yeni ve yeniden her zaman olduğu gibi bizim çakal insanımız bununda açığını bulup sömürmeye devam ediyor.
Adana yavaş yavaş aq.
vardı başkasıyla evlendi. hakikaten bi de kumral tenliyse baya sağlam hanımdır.
1.60 tl havale ücreti istedi vazgeçtim. resmen soygunculuk.
ulan hahahahaha. arkadaş sabahtan beri gülüyorum aq hahahah. çok iyi ya. ne olduğu belli olmayan piyasalara para yatırıp sonra mağdur oluyorlar. Adam şimdi tayland'a gidip keriz paralarını yiyecek. siz sanıyor musunuz ki o adam bulunacak. devlet içinden mutlaka birileri var işin içinde. giden gitti. bir bardak buzz gibi soğuk gibi içiniz. tosunda gitti gelmedi neden çünkü devlet eliyle yapıldı. hahahahaha. mağdurum da mağdurum. dövlet bizi bahmiyir.
+ merhaba
- savcılığa verildin.
- savcılığa verildin.
adelet, adelet, adelet.
Justice League Zack Snyder's cut extended version.
çıtırın yaşı yoktur.
pardon lan böyle değildi aq.
pardon lan böyle değildi aq.
şimdi reklamlar.
harekete bak, dövmeye bak, söze bak, bunların hepsi bir araya bu şekilde nasıl gelmiş olabilir allam.
AMIN GÖRÜNTÜSÜ DiYE OKUDUM.
hostların kaç kere boşalacağını önceden tahmin edip ona göre yanınza kıyafet alın.
dj_tepe_kulakliks_
GÜNAYDIN.
çok afedersiniz de istanbuluda sikeyim sözleşmesini de.
bizim milletimiz zaten verilen sözü tutmayan bir millet, birde böyle abidik gubidik sözleşmelere mi takılacak ? içindeki boktan maddeleri çıkarıp, işe yarar maddeleri alıp meclisten geçirip kanun haline getirmek daha faydalı, hem erkek hem kadını korumalı. "kadının beyanı esastır." gibi dallamaca kanunlar kesinlikle olmamalı, her ne kadar faydalı gibi görünse, bazı kadınların ne kadar şeytanca düşündüğü de ortada. o yüzden böyle siktiri boktan yok bayburt sözleşmesi, yok gümüşhane yemini gibi şeyler bize göre değil. meclis var kanun var, koy kardeşim meclise yasalaştır güzelce maddeleri olsun bitsin.
savaşı desteklerim.
namaz kılmamak için bahanelerdir. Allah'ın emrine karşı gelmektir.