bugün
- kendin hakkında bir entry bırak7
- apo'nun villası11
- date'e çıkmak isteyen burnunu yaptırmış kız3
- diablo 56
- donald trump'un türk askerini övmesi10
- gs sarısı ile gs kırmızısını karıştırmak3
- sinek as'a parfüm önerileri4
- hoşgeldin kocacığım7
- mazotun yarım litresi 50 tl24
- arwen4
- tom barrack7
- erkekler neden evlenmek ister15
- silvermist yazare2
- adananın görseli2
- para yok huzur var11
- rad suresi 26 ayet4
- tokmakçının anlamını bilmeyen kız5
- dede tavsiyeleri6
- çomartokrasi4
- rtük ün evlendirme programlarını yasaklaması2
- hangi sözlük kızısın10
- kürdü sevin21
- spor yaparken tayt giymenin asıl amacı5
- saddam hüseyin9
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya12
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek6
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı18
- regl olan kadına söylenmemesi gerekenler7
- gregor samsa3
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez9
- yusuf suresi 39 ayet2
- günün sözü11
- seninle şöyle olabildik6
- sizi bütün milletlere üstün kıldığımı hatırlayın5
- olympique marseille4
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi5
- erkek aşagı erkek yukarı6
- sözlük erkeklerini annelerine şikayet etmek3
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- etiyopya2
- muslettin amca ile edirne genelevine gidiyoruz3
- borsada dönen dönerler4
- beşiktaş7
- güne almanca bir cümle bırak11
- oy kullanmak suretiyle hükümeti devirmeye çalışmak3
- husilerin artık çok olmaya başlaması3
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı2
- şansın tesadüf olduğunu zannetmek3
- mazotun litresi 101 lira35
lost gibidir. son 40-50 saniyeyi izlerseniz 1 haftayı zor geçirirsinizdir.
amirim, bu neydi allahın aşkına dedirten bölümü az önce biten dizim. muhabbetleri her zamanki gibi çok sevdim. ara geçiş bölümü izledik sanırım o yüzden biraz sıkıldım. ama kesinlikle her bölüm aksiyon olması gerekmiyor farkındayım da seviyorum amirimin dellendiği zamanları napıyım. bi de amirim varken zaman çok çabuk geçiyor onun sırrını çözemedim daha...
eda'ya ne oldu da böyle birden harun'a döndü konusu kafa karıştırandır. Önceden hiç şansın yok, sevmiyorum falan diyordu Selim'li günlerinde. gelin itiraf edelim, kenarından köşesinden aşk hikayesi olsun düşüncesi bu noktada fena kastırmamış mı?
kesik parmakta sanki yavaş yavaş sona geliniyor.bakalım ilerki haftada ne olacak.
eda'nın tipik klasik türk kızını oynadığı dizi. şimdi selimden ayrıldı ya elinin altında var bi tane yedek bizim zalak harun'a sarıyor şimdi. kilo verince yakışmış demeler bi yavşamalar falan. lan karı, seviyosan ver bir an önce sevmiyosan siktir git. zaten seviyosan niye bu kadar süründürdün ve hala süründürüyorsun o da ayrı bi tartışma konusu ya işte tipik türk kızı naparsın.
gayet güzel bölümü yayınlanmış dizi.
o değilde amirim keşke bölümün başında göreydin ya şu hani bana yı. bekleyecez 1 hafta amk.
o değilde amirim keşke bölümün başında göreydin ya şu hani bana yı. bekleyecez 1 hafta amk.
kesik parmak cinayetlerindeki son gelişmeler ile behzat ç., n.ç. olayına çağrışım yapmıştır. kurbanların toplu tecavüzü söz konusu galiba.
dizi iyi güzel de, bazı detaylar var ki, izleyenleri resmen salak yerine koyuyor senaristler;
-kesik parmak cinayetlerinde, çiçek dışında olayla ilgili hemen hemen her şeyi araştırıyorlar, ama kimse şu çiçeği araştıralım demiyor. babasına kadar buldular ama çiçek kimdir, necidir, neye benzer, nerededir diyen yok. yiyoruz nasılsa.
-selim'in evine bak, diğerlerinin evlerine ve hallerine bak. aynı elbiseleri giyen, evlerinde adam gibi eşyaları olmayan, alkol dışında bir harcamaları olmayan tipler. sanırsın öbürleri maaş almıyor, sürekli sefilleri oynamaktalar. harun'un elindeki telefona bak, işsiz güçsüz bacısının telefonuna bak.
-harun'un türlü atraksiyonlarına rağmen bir kere bile yüz vermeyen eda, ortada fol yok yumurta yokken birden bire tavır değiştiriyor, ne kadar inandırıcı?
-tipini beğenmediği için bile önüne geleni doğrayan ercüment veya memduh gibiler nedense behzat ve ekibine hiç zarar vermedi, nedir mantığı?
-son bölümdeki boksör cinayeti neydi öyle? adam roman yazıyor ve yazdıklarını uyguluyor, bir de yakalanmak için o romanları yayıncıya veriyor, ne ince zeka ve kurgu ama.
dizi iyi güzel de, bazı detaylar var ki, izleyenleri resmen salak yerine koyuyor senaristler;
-kesik parmak cinayetlerinde, çiçek dışında olayla ilgili hemen hemen her şeyi araştırıyorlar, ama kimse şu çiçeği araştıralım demiyor. babasına kadar buldular ama çiçek kimdir, necidir, neye benzer, nerededir diyen yok. yiyoruz nasılsa.
-selim'in evine bak, diğerlerinin evlerine ve hallerine bak. aynı elbiseleri giyen, evlerinde adam gibi eşyaları olmayan, alkol dışında bir harcamaları olmayan tipler. sanırsın öbürleri maaş almıyor, sürekli sefilleri oynamaktalar. harun'un elindeki telefona bak, işsiz güçsüz bacısının telefonuna bak.
-harun'un türlü atraksiyonlarına rağmen bir kere bile yüz vermeyen eda, ortada fol yok yumurta yokken birden bire tavır değiştiriyor, ne kadar inandırıcı?
-tipini beğenmediği için bile önüne geleni doğrayan ercüment veya memduh gibiler nedense behzat ve ekibine hiç zarar vermedi, nedir mantığı?
-son bölümdeki boksör cinayeti neydi öyle? adam roman yazıyor ve yazdıklarını uyguluyor, bir de yakalanmak için o romanları yayıncıya veriyor, ne ince zeka ve kurgu ama.
otobüste star tv'nin olmaması yüzünden izliyemediğim dizidir. fındıkkale turizime fazlaca küfür etmeme yol açan dizi.
sürprizleri seven bir dizi olarak tekrar sürpriz bir oyuncuyu kadroya katıp bir bölümün sonunda herkesi göt etmesi gereken dizi. ne biliyim mesela kesik parmak cinayetlerinin arkasından yalan dünya dizisindeki orçun çıksın. behzat amirim sorsun "sen kimsin la" diye o da "öpüşelim mi" falan desin. olamaz mı?
47. bölümde engelli eski tiyatrocuyu, lost bilgisayarını yapan arkadaşın canlandırdığı dizi. haftalardır düşün düşün kafayı yemek üzereydim.
kesik parmak cinayetinin cıvkının çıktığı dizi. bir bok anlamıyorum lan. hayrettin kim o kim bu kim. bitirin lan şu cinayet silsilesini..
pazar günü saatleri saydıran dizi. bu arada; katilin babası neydi öyle ya. hayran kaldım adama. rol mü yapıyor, oynuyor mu belli değil. sadece figüran olarak kalması yazık olmuş.
harunun cevdete sen içme sen sapıtıyosun dediği sahne süperdi. bildiğin arap muamelesi yaptı cevdete.*
--spoiler--
aksiyon açısından önceki bölümlere göre vasattı bu bölüm ama o kadarına da hakları var zaten. zira özellikle 51. bölümde aksiyon açısından tavan yapmışlardı. birkaç bölüm dinlenmeye, geçiş bölümü şekli yapmaya hakları var. diyaloglar yine harikaydı. harun bol bol saçmaladı, hayalet'le akbaba samimiyetleri ve doğallıklarıyla yardı. cevdet de iyiden iyiye kıvama geldi, tek başına cinayet araştırmaya çalışmalar falan, aferin la aferin.
o değil de eda sen rahatsız mısın? harun'un amına koydun, adam senin yüzünden ne hallere düştü, dönüp bakmadın. şimdi salak salak triplere giriyorsun. klasik türk kızı kafasını çok güzel yansıtıyorlar diziye, tebrik ediyorum senaristleri. dizinin belki de en gerçekçi karakteri eda. budur yani türk kızı dediğin.
kesik parmak mevzusunda sona gelindi. behzat amirimin aklına ne geldi son sahnede kesemiyorum ama o aklına gelenler bu işi çözecek gibi. kesik parmak mevzusunda tek beklentim, iş çözülse bile aziz başkomiser diziden ayrılmasın. ahmet uğurlu bu dizi için bir şanstır, hemen harcanmasın.
--spoiler--
aksiyon açısından önceki bölümlere göre vasattı bu bölüm ama o kadarına da hakları var zaten. zira özellikle 51. bölümde aksiyon açısından tavan yapmışlardı. birkaç bölüm dinlenmeye, geçiş bölümü şekli yapmaya hakları var. diyaloglar yine harikaydı. harun bol bol saçmaladı, hayalet'le akbaba samimiyetleri ve doğallıklarıyla yardı. cevdet de iyiden iyiye kıvama geldi, tek başına cinayet araştırmaya çalışmalar falan, aferin la aferin.
o değil de eda sen rahatsız mısın? harun'un amına koydun, adam senin yüzünden ne hallere düştü, dönüp bakmadın. şimdi salak salak triplere giriyorsun. klasik türk kızı kafasını çok güzel yansıtıyorlar diziye, tebrik ediyorum senaristleri. dizinin belki de en gerçekçi karakteri eda. budur yani türk kızı dediğin.
kesik parmak mevzusunda sona gelindi. behzat amirimin aklına ne geldi son sahnede kesemiyorum ama o aklına gelenler bu işi çözecek gibi. kesik parmak mevzusunda tek beklentim, iş çözülse bile aziz başkomiser diziden ayrılmasın. ahmet uğurlu bu dizi için bir şanstır, hemen harcanmasın.
--spoiler--
mainstream solcu üniversiteli gençlerin favori dizisi.
al sana tipik türk dizisi. kavga, küfür, şiddet. ama seviyoruz. içimizdeki hanzoyu çıkarma durumu.
yurdum solcusunun zihinsel gelişimini tamamlamasına yardımcı olmasını dilediğim bir garip dizimsi çizgili mizgili birşey.
52. bölümündeki ''emlakçı baba'' karakteriyle şimdiye kadarki en gerçekçi ''bölüm oyuncusunu'' izletmiştir.
kesik parmak cinayetinin boku çıktı amk. artık bitirin şunu
emlakçı dayım acayip hoşuma gitti. süper oyunculuğu var adamın.
cinayet süperdi öncekilere 5 basar amk.
bu arada aziz komiser tüyü dikti. ne tür bi psikopat olduğunu behzat'ta öğrendi şu saatten sonra onu pek siklemez gibi geliyor.
suna'dan bi şeyler daha çıkacak da dur bakalım.
lan o değilde savcı esranın gözleri yeşilmiydi amk. yoksa ben mi yeşil gördüm. yoksa lens mi la ? * *
emlakçı dayım acayip hoşuma gitti. süper oyunculuğu var adamın.
cinayet süperdi öncekilere 5 basar amk.
bu arada aziz komiser tüyü dikti. ne tür bi psikopat olduğunu behzat'ta öğrendi şu saatten sonra onu pek siklemez gibi geliyor.
suna'dan bi şeyler daha çıkacak da dur bakalım.
lan o değilde savcı esranın gözleri yeşilmiydi amk. yoksa ben mi yeşil gördüm. yoksa lens mi la ? * *
The Walking Dead dizisi gibi 2. zezonda sıçmıştır.
adını pek duyuramamış pilli bebek gibi bir gurubun adını duyurmasını sağlayan ankara dizisi.
behzat ç artık kime güveneceğini bilemez durumdadır..
en yakın arkadaşı abi den yanadır. bunu memduh başkanle birlikte izler ve koy götüne rahvan gitsin diyerek hiç ilgilenmez artık..
52. bölüm sonu ise gerçekten çok hoş olmuştur..
ben birşey buldum galiba diyerek yaklaşık 6-7 bölümdür süren kesik parmak olayına yeni bir boyut kazandırmıştır..
ayrıca senaristler bunu 8 bölüm öncesinden mi düşünmüşlerdi yoksa bir anda tuvalette çocukluklarını mı hatırladılar merak ediyorum.
çok güzel bir bağlama sağlandı orada..
son olarak cevdet e sempatim artar oldu..
3 bira bozmasa daha iyiydi ya neyse..
akbaba üzerinde dönsün istiyorum biraz dizi, zira harunun ailesinden gına gelir oldu..
en yakın arkadaşı abi den yanadır. bunu memduh başkanle birlikte izler ve koy götüne rahvan gitsin diyerek hiç ilgilenmez artık..
52. bölüm sonu ise gerçekten çok hoş olmuştur..
ben birşey buldum galiba diyerek yaklaşık 6-7 bölümdür süren kesik parmak olayına yeni bir boyut kazandırmıştır..
ayrıca senaristler bunu 8 bölüm öncesinden mi düşünmüşlerdi yoksa bir anda tuvalette çocukluklarını mı hatırladılar merak ediyorum.
çok güzel bir bağlama sağlandı orada..
son olarak cevdet e sempatim artar oldu..
3 bira bozmasa daha iyiydi ya neyse..
akbaba üzerinde dönsün istiyorum biraz dizi, zira harunun ailesinden gına gelir oldu..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar