bugün

behzat ç.

--spoiler--

aksiyon açısından önceki bölümlere göre vasattı bu bölüm ama o kadarına da hakları var zaten. zira özellikle 51. bölümde aksiyon açısından tavan yapmışlardı. birkaç bölüm dinlenmeye, geçiş bölümü şekli yapmaya hakları var. diyaloglar yine harikaydı. harun bol bol saçmaladı, hayalet'le akbaba samimiyetleri ve doğallıklarıyla yardı. cevdet de iyiden iyiye kıvama geldi, tek başına cinayet araştırmaya çalışmalar falan, aferin la aferin.

o değil de eda sen rahatsız mısın? harun'un amına koydun, adam senin yüzünden ne hallere düştü, dönüp bakmadın. şimdi salak salak triplere giriyorsun. klasik türk kızı kafasını çok güzel yansıtıyorlar diziye, tebrik ediyorum senaristleri. dizinin belki de en gerçekçi karakteri eda. budur yani türk kızı dediğin.

kesik parmak mevzusunda sona gelindi. behzat amirimin aklına ne geldi son sahnede kesemiyorum ama o aklına gelenler bu işi çözecek gibi. kesik parmak mevzusunda tek beklentim, iş çözülse bile aziz başkomiser diziden ayrılmasın. ahmet uğurlu bu dizi için bir şanstır, hemen harcanmasın.

--spoiler--
© copyright 2005 - 2026