/386
yeni sezonda küfür bipleme olayını abartan dizidir. buna acil bir çözüm bulmaları lazım. cümleler havada kalıyor. hiç küfür olmasaymış daha iyi olurmuş dedirtiyor. behzat amirimi farklı kılan şey hiç olmuş efenim. yine de kral dizidir.
dexter'a da selam çakan dizi olmuştur.
--spoiler--
eda adamsın eda büyüksün...
--spoiler--
eda yı gördün mü ya la?
tadından yenmiyor şuan ne ararsan var derler ya aynen öyle.
led tv de orgazm dan orgazma koşturtmuştur. 2.sezonun tartışmasız en sağlam bölümüdür. altıoklar reyiz e selam olsun.
uzun zamandır yayınlanan en iyi bölümlerden biri oynamaktadır şuan.
--spoiler--
eda'ya bak be yürü be eda dedim valla helal olsun.
--spoiler--
En iyi bolumlerinden biri oynanmaktadir.
2.sezondaki ritmini bulmaya başlamıştır.
bir emniyet amirinin açık açık "istanbul yoluna sapmadı, takip ediyorum" diye çığlık atmasına rağmen, emniyet içine yerleşmiş organizasyonun nasıl da açık açık suçlunun kaçmasını sağladıklarını göstermiş dizi.*
(bkz: gel dedim gelmem dedi ben de gelmezsen gelme dedim)

vaaay. eda. güzelim. sen de şunlarla takıla takıla bişeyler kapmışın sanırım. etkilendim.
şu ana kadar mükemmel bir şekilde ilerlemekte. aksiyon budur işte. son zamanlarda yayınlanan en heyecanlı bölüm.
deli gibi izlediğim bölümüdür şu an yayınlanan. uzun süredir böyle atraksiyon yoktu. bütün dünya duysun ay lav beeehzaaaat çeeeee.
2. sezonun en güzel bölümü yayınlanmakta an itibariyle.
mustafa altıoklar ın çektiği bu akşam ki bölümde aksiyon sahneleriyle dikkat çeken dizi. gerek arkadan gelen telsiz sesleri gerek arabaları sahnelerde olan uzak çekimler çuk diye oturmuş. velhasılıkelam bira ile güzel izlenen dizi.
--spoiler--
olum bunlar birazdan sınıfın birine girip, "0.9 ucu olupta vermeyenin amk" diycekler.
--spoiler--
--spoiler--
sorguya alınan kız tipik lise kaşarı.
--spoiler--
(bkz: damacana karşılığı sınav sorusu)

bir bölüm oluyor ki öyle böyle değil.
aynı sahnede hem damacanalı sapığı hatırlatmış hemde ösym'ye selam yollamıştır.
"sen yapmassan ben yapmassam keman çalar bu kadınlar."

ahmet uğurlu yarıp geçmiştir.

düdüt: mammatokumulus yuh amk, kaşla göz arası girmiş entry mi.
Tahmini olarak gecen sezon finali hariç en sağlam bölümlerinden biri halen devam eden dizidir.
bu diziyi beğenmeyenlere gelsin.
(#14057365)
geri dönmüştür.
Ahmet Uğurlu can vermiştir can. her hücresiyle iyi aktör.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026