bugün
- sözlük kızlarının ojeleri16
- romanya52
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi13
- hiçbir şeyin sarmaması9
- tüm dünyada faşizmin yükselmesi4
- nikola tesla'nın kürt olması9
- türkiye23
- offf çok sıkıldım sözlük4
- hentbol5
- kadınların sapık olması4
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz21
- 4 büyükler bu transferleri nasıl yapıyor2
- irlanda2
- almanya18
- otel odası2
- fatma betül sayan kaya39
- 27 eylül 2026 anadolu efes beşiktaş maçı3
- feridun geçgel2
- 27 eylül dünya turizm günü3
- butlancıların birbirine girmesi5
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur33
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir16
- dünya61
- yarın iş var5
- işte muhalefet ile aramızdaki fark3
- besiktastakideli4
- borsada 2 milyar kazanan bir kişi eleştirmek4
- mehdinin en sevdiği balık7
- usualsuspect'i tedavi ettirmek5
- silvermist nickli yazarın gizli ülkücü olması4
- voleybol3
- s'i l v'e r m'i s t12
- kanada4
- sigorta asgari ücret batı icadıdır3
- sözlüğün en iyi gammazı2
- irlanda milli futbol takımı2
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri12
- daha 17 dizisi2
- 2027 dünya hentbol şampiyonası2
- hırsız ekremi eleştirmeyip borsacıyı eleştirmek5
- senin aklini alirim2
- gilded bayan yazare5
- yaptığı çomarlık eleştirilince agresifleşen çomar5
- spor3
- turkiye hentbol federasyonu2
- anın görüntüsü32
- avusturya4
- true nickli yazar25
- ermeni rum soykırımını inkar etmek16
- rapçilerin dümenden kavga etmesi3
Son bölümde bandistaya yer verdiğini öğrendikten sonra izlemeyi düşünmeye başladığım dizi.
en güzel bölümü bu gece izlediğimiz muhteşem bir dizi. amirim cansın.
bir enteresan dizidir behzat ç. düşünsenize vakti zamanının kolluk kuvvetlerinin yargıladıkları adamların çocukları tarafından yargılanışlarını gösteriyor bize. hayalet çok net ifade ediyor, "senin sistemi oturtman, kirasını ödeyemeyen bir adamın kemiklerini kırman üstüne mi dayalı" şimdi herkes klavye delikanlılığı felan dicekte arkadaşbu ülkenin geçmişinde var bu ya. çırılçıplak soyulmuş, işkenceye uğramış, bok çukurlarına atılmış insanlar var. öldürülmüş insanlar var işkenceye dayanıklı olmadıkları için. düzenin sağlanması gerekiyordu çünkü. buna inanan insanlar vardı bu ülkede.
bu bölüm bize birşeyi ispatlamadı yada bir devrim niteliğinde birşey değildi. sadece bir dizinin ne kadar cesaretli olabileceğinin göstergesi idi. kimsenin intikamını almadı, sadece bir kesit sundu. sırf bu kesit için teşekkür ederim behzat ç.
bu arada sondaki şarkıya laf eden aptallar bu bölüme özel bir şarkı, bilmiyorsanız sözlerinede mi dikkat edemediniz? önce neyi eleştirmen gerektiğini bil, ha bide tamam cevdet çelik yeleğin vardı. bu klasikleşen sahne ne zaman gerçekleşcek diye bekliyordum. ben harun'un başına gelir diyordum ama cevdet'in başına geldi.
bu bölüm bize birşeyi ispatlamadı yada bir devrim niteliğinde birşey değildi. sadece bir dizinin ne kadar cesaretli olabileceğinin göstergesi idi. kimsenin intikamını almadı, sadece bir kesit sundu. sırf bu kesit için teşekkür ederim behzat ç.
bu arada sondaki şarkıya laf eden aptallar bu bölüme özel bir şarkı, bilmiyorsanız sözlerinede mi dikkat edemediniz? önce neyi eleştirmen gerektiğini bil, ha bide tamam cevdet çelik yeleğin vardı. bu klasikleşen sahne ne zaman gerçekleşcek diye bekliyordum. ben harun'un başına gelir diyordum ama cevdet'in başına geldi.
harun 'un sonunda kimsiniz sorusuna polisiz demeyi başardığı dizidir.*
zorunlu tanım : "44. bölümüyle unutulmazlara girmeyi başarabilen bir fenomen Behzat amirimin dizisi." Cumartesi anneleri vardı ki onlar için pazartesi de yoktu salı da. Yoktu tüm günler,çocukları gibi... bugünkü bölümüyle çaycısından ışıkçısına herkersi alnından öpüyorum inanılmaz bir dizi izlettiler bize. ha bu arada bandista da cuk oturmuş tebrikler amirim.
5 dk bakayım dedim şule karakterinden içim sıkıldı. çok pardon diyerek, bi dizinin içine ancak bu kadar güzel edilebilir. aferim.
türk televizyonlarında leyla ile mecnun'la beraber izlenebilecek tek dizi olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. ötesi yoktur.
not: cümlede anlatım bozukluğu yaptım sanırım, biraz alkollüyüm idare edin.
seviyorum seni leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
not: cümlede anlatım bozukluğu yaptım sanırım, biraz alkollüyüm idare edin.
seviyorum seni leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
2. sezonun en güzel bölümüne tanık olduk ve herhalde dizinin muhalif yanı kayboldu diyenlere en güzel cevap oldu bu.dizinin,senaristlerin ve ya kanalın üstünde bir baskı var mı bilemem ama bize şöyle bir bölüm izlettiniz ya sizi yayından kaldırmaya çalışacak zihniyet beynimizden silemez.ercan mehmet erdem'in ellerine sağlık.
bu arada suna siktir git gerçek kesitte falan oyna.
bu arada suna siktir git gerçek kesitte falan oyna.
''behzat me'' olsa idi bu kadar çok izlenir miydi diye merak ettiğim dizi.
2. sezonunun 6. bölümü ile, yani 44. bölümü ile toparladı.. ben ilk sezonun tadını yakaladım bu bölümle... böyle gitsin hep..
açık konuşacam 44. bölümüyle yakın tarih ayıplarından birini daha çıkarıp ortaya koyarak 2. sezonun tek dişe (içe) dokunur bölümü olmuştur.
vicdansızlığın her türlüsüne lanet okutmuştur.
vicdansızlığın her türlüsüne lanet okutmuştur.
son bölümüyle siyasi görüşünü tamamen açık etmiş dizidir. allahtan gidip reyting'e dahil olmuyorum. ehe mehe...
ha bu arada unutmadan cevdet'i de vurdurarak bu bölümü efsane yapmak istemişler. sıradan izleyici cevo'ya, diğerleri işlenen konuya odaklanacak... haha, aferin çocuklar.
o değil de dizi sonundaki gazi üniversitesi olayı ne alakadır çözemedim.
ha bu arada unutmadan cevdet'i de vurdurarak bu bölümü efsane yapmak istemişler. sıradan izleyici cevo'ya, diğerleri işlenen konuya odaklanacak... haha, aferin çocuklar.
o değil de dizi sonundaki gazi üniversitesi olayı ne alakadır çözemedim.
bandista ile vicdana daldılar bu bölümde.
bu bölümü ile bir çok solcu ilerici izleyicisi gibi beni de etkilemeyi başardı.
ama şunu ifade etmek isterim değerli yoldaşlar, kardeşler: illa ki biliyor olmanıza rağmen altını çizerek vurgulamalı ki, emniyet teşkılatı'nda behzat ç gibi bir amir, bir komiser, bir müdür yoktu yakın dönem içinde, şimdi ise olmasının imkanı dahi yoktur.
bugünkü emniyet teşkılatı, 12 eylül faşizminin özel imalatıdır. bu ürün, üreticisini asla zora sokmak istemez.
ama şunu ifade etmek isterim değerli yoldaşlar, kardeşler: illa ki biliyor olmanıza rağmen altını çizerek vurgulamalı ki, emniyet teşkılatı'nda behzat ç gibi bir amir, bir komiser, bir müdür yoktu yakın dönem içinde, şimdi ise olmasının imkanı dahi yoktur.
bugünkü emniyet teşkılatı, 12 eylül faşizminin özel imalatıdır. bu ürün, üreticisini asla zora sokmak istemez.
tek bir bölümünü bırakın özetini bile henüz izlemediğimi ilgimi çekmeyen dizi.
cevdet'in çelik yelek giydiğini düşündüğüm 44. bölüme sahip dizi. çünkü adam emniyetten çıkarken bi' an düşündü ve emniyete geri döndü. tahminimce aklına çelik yelek giymek geldi ve giydi. cevdet ölürse dizi biter. *
ayrıca bandista'nın güzide eserlerinden birini koyarak gayet şaşırtmıştır. güzel bir 44. bölüm izledik kısacası.
--spoiler--
benim annem pazarları uyandırmaz yavrusunu
benim annem pazartesi demlikte bir çay tanesi
benim annem salı günü ya hüzün ya düğün tülü
benim annem bir çarşamba görmesen de sen aldanma
benim annem perşembeyi iyi bilir işkenceyi
benim annem cumaları gezer bütün kuytuları
benim annem cumartesi her bir dilde çıkar sesi
benim annem cumartesi elinde solmuş bir resim
benim annem cumartesi hesap soracak öfkesi
benim annem cumartesi benim annem cumartesi
--spoiler--
ayrıca bandista'nın güzide eserlerinden birini koyarak gayet şaşırtmıştır. güzel bir 44. bölüm izledik kısacası.
--spoiler--
benim annem pazarları uyandırmaz yavrusunu
benim annem pazartesi demlikte bir çay tanesi
benim annem salı günü ya hüzün ya düğün tülü
benim annem bir çarşamba görmesen de sen aldanma
benim annem perşembeyi iyi bilir işkenceyi
benim annem cumaları gezer bütün kuytuları
benim annem cumartesi her bir dilde çıkar sesi
benim annem cumartesi elinde solmuş bir resim
benim annem cumartesi hesap soracak öfkesi
benim annem cumartesi benim annem cumartesi
--spoiler--
her pazar gece 00:00'dan sonra hakkında entry girilen başarılı bir ankara dizisi. "neden hep istanbul veya aşiret dizileri yapılıyor?" diye hayıflandığım bir dönemde peyda olmasıyla beni mutlu etmiştir zira..
gençlerbirliği takımını sevmem için ender sebeblerden birisidr behzat ç.ilhan cavcav'ın yegeni olan erdal beşikçioğlu her genclerbirliği maçında ekibiyle ordadır...!
2.sezonu resmi olarak başlamıştır.
Gerçi fazlasıyla dokunulmayan, kaşınmayan yerleri kaşıyorlar başlarına bi iş gelmese bari diye düşündürüp hafiften tutun kardeşim tutun kardeşim tadında yusuflatıyorlar izleyenlerini yayından kaldırılırsa diye ama neyse.
(bkz: katil devlet hesap verecek)
Gerçi fazlasıyla dokunulmayan, kaşınmayan yerleri kaşıyorlar başlarına bi iş gelmese bari diye düşündürüp hafiften tutun kardeşim tutun kardeşim tadında yusuflatıyorlar izleyenlerini yayından kaldırılırsa diye ama neyse.
(bkz: katil devlet hesap verecek)
polis düşmanı olanları bile bir müzik parçasıyla sevdiren dizi. ayrıca cevdet yere düşerken kan vardı gömleğinde. çelik yelek çin malı olabilir. varsa tabii.
edit: kan yokmuş, yanlış görmüşüm. teşekkürler manifule.
edit: kan yokmuş, yanlış görmüşüm. teşekkürler manifule.
bandista çalarak gönlüme taht kuran arşivimdeki en değerliler bölümüne ismini altın harflerle yazdıran dizi ötesi.
dün akşamki bölümde (bkz 44.bölüm) olmamıştır yakışmamıştır. nedeni ise hem kürtçe konuşulması hemde devlete düşman olan arka yollardan pkk'ya çıkabilecek cumartesi anneleri adı altındaki vatan hainlerini diziye taşımak üstüne birde katil devlet hesap vereck tarzında türkiye cumhuriyetine laf sokmak olmamıştır. yakışmadı başkomiserim'e...
özellikle kürtçe konuşulmasından rahatsız olduğumu açıkça söylemeliyim *inşallah bundan sonraki bölümlerde buram buram solculuk kokan abuk sabuk işlere girmez behzat ç. ve ekibi.
tamam behzat ç.'yi çok seviyoruz hiç kaçırmadan izliyoruz ama biraz eleştiride yapılmalı.
ayrıca behzat'ın eski karısı ceyda * yavaş yavaş behzat'a gerimi dönmek istiyor ne bande öyle bir durum uyandırmıştır.
özetle dün akşamki bölümde biraz ipin ucunu kaçırmış olan dizidir. aman başkomiserim sen bırak bu solcuları ne halleri varsa görsünler. ayrıca cevdet vuruldu mu? öldü mü? bu da bir muammadır. birde larissa ve harun ilşkisi yürümez harun boşuna uğraşmasın. kısacası yeni bölümünü merakla beklediğimiz dizi.
özellikle kürtçe konuşulmasından rahatsız olduğumu açıkça söylemeliyim *inşallah bundan sonraki bölümlerde buram buram solculuk kokan abuk sabuk işlere girmez behzat ç. ve ekibi.
tamam behzat ç.'yi çok seviyoruz hiç kaçırmadan izliyoruz ama biraz eleştiride yapılmalı.
ayrıca behzat'ın eski karısı ceyda * yavaş yavaş behzat'a gerimi dönmek istiyor ne bande öyle bir durum uyandırmıştır.
özetle dün akşamki bölümde biraz ipin ucunu kaçırmış olan dizidir. aman başkomiserim sen bırak bu solcuları ne halleri varsa görsünler. ayrıca cevdet vuruldu mu? öldü mü? bu da bir muammadır. birde larissa ve harun ilşkisi yürümez harun boşuna uğraşmasın. kısacası yeni bölümünü merakla beklediğimiz dizi.
izlenmeye değer 1 2 diziden biri.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar