bugün
- dolar isterse 100 olsun37
- orospu çocuğu abdullah öcalan13
- evlenmeden olmaz diyen kız5
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- gram altın7
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- cinsel fanteziler5
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- gavur sıcakları geri döndü4
- ihanetin affı olmaz3
- almancıları sevmemek8
- külodunu çıkarıp usulca erkeğe doğru atan kız8
- bu sıcakta cumaya gitmek4
- tayyib'in masayı devirme ihtimali5
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız7
- muşlettin amca bay beydir8
- öcalan isterse savunma bakanı olsun4
- tai lung12
- pkk'yı affeden vatan hainidir3
- ünlüleri tanımamaya başlamak7
- 25 yıl şarkısı2
- 1 dolar 316 macar forinti2
- 1 dolar 123 izlanda kronu2
- bibi3
- günde 5 yumurta yiyen erkek3
- 376 dönem yedek subay ve kısa dönem devresi3
- 81'e 3 tertip3
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
- türban üzerinden mağduriyet kasanlar3
- sanayi tostu5
- ishal olmak götyaşı dökmektir5
- bir çıkmaza girdi bugün yolumuz2
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek6
- avanos şu an 28 derece2
- ayvalık tostu8
- tenhalarda kendimizden geçemedik2
- sonradan yahudi olmak5
- kamos'a mini etek giydirmek2
- hoşlanılan kızla sanayiye gitmek4
- hülagü'nün çin varken suriye'ye saldırması5
- ölmedeyiz uludağ sözlük10
- bitcoin4
- doları 100 lira yapıp iki sıfır atmak5
- şükredin yeğenim4
- sözlük yazarlarının 2027 kararları11
- sabahları nefret edilen şeyler5
- pkk yasası butlandır4
- velvet51
- alman finosu3
O facebook diyoloğu saçma olmuş (bkz: zaaaa xd)
ahmet uğurlu nun diziye girmesiyle erdal beşikçioğlunun vasat oyunculuğu bir kez daha sırıtmıştır .ağır behzat hayranları bu gerçeği hiç göremeyecekler orası ayrı.
son bölümünde cinayet aracı olarak kullanılan kalemin tekrar nasıl okuldaki öğrencinin eline geçtiği merak konusudur. eğer o kalem o kalem değilse kriminalde nasıl eşleşti sorusu da peşinden gelir. ayrıca son sahnede köstebeklik yapan Selim emniyet amirinin "buradakilerden başka kimse bunu bilmiyor" derken orada değildi. bu da atlanılmış olabilir lakin önümüzdeki bölümün konusu da olabilir onu bu bölümde çözebilirler. lakin başarılı bir dizi olduğunu belirtmeden de geçmemek gerekmektedir. hele ki arabanın camındaki böcek hikayesi muhteşemdir. erdal beşikçioğlu da o sahnede döktürmüştür. erdal beşikçioğlu sadece behzatta değil, şuana kadar izlediğim her rolde hakkını vererek oynamıştır.
liseli gülüşü ve amk replikleriyle güldürmüş efsane dizidir.
torun= dede
dede= hıııı
torun= oyuncağım kırıldı
dede= ben napiim
torun= tamir et
dede= nasıl kırdın
torun= duvara fırlattım
dede= niye fırlattın evladım, geri zekalı mısın?
.....
dede= sesini çıkarmazsan bu kızı sana alacam
torun= napiim ben onu, o çıplak
dede= daha iyi ya... istersen kemanı sana vereyim çıplağı ben alayım.... oğlum sen yapmazsan, ben yapmazsam onlar da keman çalar
bayılıyorum bu dizideki dede ve torun arasında geçen muhabbetlere.
dede= hıııı
torun= oyuncağım kırıldı
dede= ben napiim
torun= tamir et
dede= nasıl kırdın
torun= duvara fırlattım
dede= niye fırlattın evladım, geri zekalı mısın?
.....
dede= sesini çıkarmazsan bu kızı sana alacam
torun= napiim ben onu, o çıplak
dede= daha iyi ya... istersen kemanı sana vereyim çıplağı ben alayım.... oğlum sen yapmazsan, ben yapmazsam onlar da keman çalar
bayılıyorum bu dizideki dede ve torun arasında geçen muhabbetlere.
daha önce (#13867405) bazı uyarılarda bulunmuştum çok şükür bu hafta sanki sesimi duymuşlar gibi kendini toplamış dizidir.
45. bölümüyle mevcut diziler içinde en iyi dizi olduğunu bir kez daha ispatlamıştır. cesedi parçalaması için getirilen kasabın işine olan saygısına hayran kaldım doğrusu.
kasabın dayak yedikten sonra kapı ağzına kadar sürünerek gelmesi, kan revan içinde "konuşacağım ama şartlarım var" demesi, behzat ç'nin "hala şart diyor ya" karşılığını vermesi. dizi gerçekten müthiş, bayıldım.
kasabın dayak yedikten sonra kapı ağzına kadar sürünerek gelmesi, kan revan içinde "konuşacağım ama şartlarım var" demesi, behzat ç'nin "hala şart diyor ya" karşılığını vermesi. dizi gerçekten müthiş, bayıldım.
son bölümü çok sağlamdı fakat neden pilli bebek kullanılmadığını merak ediyorum.
ayrıca bir ılgın vardı, ne oldu ona ?
ayrıca bir ılgın vardı, ne oldu ona ?
tamam iyi hoşta şimdi benim anlamadığım yer bu maktülün kafasına batırılmış olan 0.9 uçlu kalem daha sonra tekrar nasıl koray'a döndü amk. koray gidip adamın kafasından çıkartmadı ya. veya sucunun çırağı "al lan amk bu senin" deyip vermedi ya koray'a.
yapmayın lütfen böyle küçük yanlışlıkları.
te allam ya
edit: eksileyen arkadaşlardan mantıklı bir açıklama bekliyorum.
yapmayın lütfen böyle küçük yanlışlıkları.
te allam ya
edit: eksileyen arkadaşlardan mantıklı bir açıklama bekliyorum.
ayyaş: peki komserim yasin nasıl öldürüldü
akbaba: kafasına sert bi cisim saplamışlar, merak mı ettin
ayyaş: damacana olma ihtimali var mı
diyaloğuyla beni benden alan dizi.
akbaba: kafasına sert bi cisim saplamışlar, merak mı ettin
ayyaş: damacana olma ihtimali var mı
diyaloğuyla beni benden alan dizi.
--spoiler--
45.bölümüyle liseli kızların ne kadar çakal * ve dayaklık * olduğunu gösteren dizi. hele "cakada cukada" sakız çiğneyen yok mu... onun dışında şu "ucunu verir misin?" muhabbeti de bana nostalji yaşattı.
lise muhabbetinin yanında, yine çok güzel bir bölümle devam etti. oyunculuklar, ayrıntılar ve arka sokakları zaytung kıvamına getiren senaryosuyla süper gitmektedir.
"olum sen yapmasan ben yapmasam bunlar da keman çalar" * dedenin toruna nasihati
--spoiler--
45.bölümüyle liseli kızların ne kadar çakal * ve dayaklık * olduğunu gösteren dizi. hele "cakada cukada" sakız çiğneyen yok mu... onun dışında şu "ucunu verir misin?" muhabbeti de bana nostalji yaşattı.
lise muhabbetinin yanında, yine çok güzel bir bölümle devam etti. oyunculuklar, ayrıntılar ve arka sokakları zaytung kıvamına getiren senaryosuyla süper gitmektedir.
"olum sen yapmasan ben yapmasam bunlar da keman çalar" * dedenin toruna nasihati
--spoiler--
öncelikle, mükemmel bir bölüm izlemiş olmanın huzurunu hepimiz yaşıyoruz tabi ki anlatılacak, yazılacak, o kadar çok şey var ki, bu bölümle ilgili ama yinede tabi ki en çarpıcı olanı tilki selim' in ekibe yaptığı ihanet büyük ihtimal operasyonu cevdet' ten öğrenmiştir, ama ben kel kasaptan öğrenmiş olabileceğini düşünüyorum.
son bölümünde hemen herkese giydiren dizidir.
DÜN BiR iKi YERDE CiDDi KAHKAHA ATMAMA NEDEN olan dizi.
ikinci sezona düşük başlayıp çıtayı yavaş yavaş yükselten dizi. memduh başkan ve cem dizinin konseptine süper oturuyor. zafer algöz de arada görünüp kaliteyi arttırıyor. ercümentte bir telefon etse msn de falan bir iki cam açsalar. reytingler tavan yapar.
fener için opera göndermesinden sonra çok net anlaşılmıştır ki, bu diziyi yapanlar, yapımcısından yönetmenine, senaristinden oyuncusuna kadar, reytingmiş, rtükmüş cartmış curtmuş, kaygısı taşımayan bayaa bildiğin taşaklı adamlardır. hiçbir şeyden korkmadan, çekinmeden, eyyamsız ve cesurca işlerini yapıyorlar ve bu iş türk televizyon tarihinin en iyi işi olmaya gidiyor. bu adamların cesareti ve dikbaşlılığı bütün topluma örnek olsun... tek ihtiyacımız biraz cesaret la cesaret!
herkesin zengin ama mutsuz olduğu yada dünyada ne kadar kötü sey varsa bir ailenin basına geldiği sacma sapan turk dizilerin den iyi olduğu kesin.
az önce 45. bölümü izleyip ağzı açık bırakan dizi. geçmiş bölümlerdeki durağanlığından uzaktı.
ters köşe yaptı selim in köstebekliğiyle. ama bir daha ters köşe yapabilir çünkü savcı son sözü söylemedi. yarım kaldı o iş.
neyse çok şey çizildi yazıldı. yazılan senaryoları okumak, sözlükleri takip etmek, detayları yakalayanları görmek ayrı keyif. aslında yazarlara teşekkür etmek gerek bu konuda. ha sakıncaları var tabi. detay yakalayacağım diye dizinin keyfini alamamak dezavantaj olabilir.
ayrıca liseli cinayetinde çırağın bir sözü vardı: " onuru kırılan erkek her şeyi yapar. ben bile katil olduysam..." böyle bir şeydi. çok düşündüm bu nereye, hangi noktaya bir mesajdı. ve o nokta selim miş. güzeldi la.
ters köşe yaptı selim in köstebekliğiyle. ama bir daha ters köşe yapabilir çünkü savcı son sözü söylemedi. yarım kaldı o iş.
neyse çok şey çizildi yazıldı. yazılan senaryoları okumak, sözlükleri takip etmek, detayları yakalayanları görmek ayrı keyif. aslında yazarlara teşekkür etmek gerek bu konuda. ha sakıncaları var tabi. detay yakalayacağım diye dizinin keyfini alamamak dezavantaj olabilir.
ayrıca liseli cinayetinde çırağın bir sözü vardı: " onuru kırılan erkek her şeyi yapar. ben bile katil olduysam..." böyle bir şeydi. çok düşündüm bu nereye, hangi noktaya bir mesajdı. ve o nokta selim miş. güzeldi la.
45. bölümünde birim hatası yapan dizidir. fizik hocası kalemin hızını km/h, aradaki mesafeyi de m cinsinden veriyor. X= V * t fakat, km = (Km/h) * h ya da m = (m/s) * s olmalıdır ki birimler karışmasın.
tahsin behzatla konuşurken çok tedirgindi. bence hain tahsin, memduh başgan ile bir bağlantısı var. selimi de o yönlendiriyor.
Yazar olmayı isteme sebebi de olabilmektedir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar