bugün

/386
şu anda türkiyede izlemeye değer tek dizi olup, izleyende bağımlılık yapan dizidir.*
kendini üst sınıf sanmaya gerek olmadan izlenebilen ve entellektüel herkesin izlemesi gereken kaliteli dizi.
oyunculukların gerçekçi olduğu dizidir. şu anda piyasanın en kalitelilerindendir ayrıca.
42. bölüm fragmanında görüldüğü üzere mine tugay'ın giriş yapmış olduğu dizidir efendim. mine tugay'ı daha önce akbaboşun parçalarını birleştirdiği resimde görmüştük, olayı nasıl bağlayacaklar gerçekten büyük bi merak içerisindeyim. ayrıca akbaboşu tokatlayan kadınla mine tugay'ın da bi bağlantısı olması lazım mantık olarak.
http://www.startv.com.tr/...nkara-polisiyesi-108.html

42. bölüm fragmanında ahmet uğurlu 'dan sonra mine tugay görülmüştür. akbaba'nın resmindeki kadının o olmadığını açıklamıştı mine tugay twitter'ında. ama diziye katılması "acaba lan o mu?" gibi bir düşünceye sevkettiyse de sanırım resimdeki kadın cidden o değil. çünkü bu bölümde mine tugay, narkotik büro başkomiseri suna'yı oynuyor. yani akbaba'yla pek alakası yok gibi. yine de belli olmaz.
almış yürümüştür. hey maşallah be.
behzat ç. demeyin bana, çok dertliyim bu konuda. öğrenci evinde olmamdan dolayı doğru düzgün çekmeyen televizyon yüzünden tarafımdan izlenemiyor bu dizi maalesef. internet de sınırsız değilki açayım izleyeyim.
edit: imla.
gec saatte ciktigini dusundugum dizidir. behzat amirimin arka sokaklardan, kuzey'den, polat'tan neyi eksik?
adliyedeki cinayeti tam çözücekken adamlar arabadan ateş açıyor,behzat amirin arabasının lastiği patlıyor adamlara ulaşamıyorlar böylece.ee tamam da 10 dakika takip ettiniz harun boş boş oturuyordu,ekip takviyesi yapılıp önü kesilemez miydi aracın?hayır o araç yakalansa birçok şey açığa çıkıcak inanılmaz bilgiler elde edilecek. birkaç kere daha oldu bu tarz olay.çok seviyorum diziyi tek izlediğim dizi ama böyle basit olaylar can sıkıyor.biraz özen gösterilmeli.
mesai kaldığı yerden devam ediyor. an itibariyle yeni bölümünün yayınlanmasına saatler kalmış dizi ötesi yapım olur.

bazılarına vasat gelse de izleyen herkes hayatından izler bulabilir bu dizide. bu yüzden seveni, kıskananı, beğenmeyeni çoktur. kimi sever izler, kimi izler kıskanır, kimi izler kendini görür beğenmez.
saygı duyarız hepsine.
başlamasına az bir süre kaldığından mütevellit heyecanımın artmasına neden olan dizi. en iyi polisiye türk dizisi.

(bkz: aşıkmıyım neyim)
Harun yıne yarmıstır " sonucta 5 parmagın besı bır degıl, aynı parmagı kesse katılı bulurduk"
--spoiler--
harun: bana bir içki ver la ama trible olsun
barmen: trible ne yaa?
harun: dubleye bir tek daha ilave ediyorsun trible oluyor. ondan ver bana.
--spoiler--
* larissa nın dönmesi isabet olmuş. içimizde kalmıştı ne oldu ne olacak ne açıklama yapacak diye.
*mine tugay kadrolu oyuncu olarak katılmış diziye. umarım savcı-behzat-narkotikçi üçlemesi yapmazlar. hmym olsun istemeyiz.
*harun bebeğimsin.
* cevdet karakteri hep böyle öne çıksın. bomba atışları var.
*şevketin ergen oğlu. tam ergensin lan.
*şevketin sevgilisi seni gözüm tutmadı. var sen de bir boklar. o şule nin kaçırıldığı gün nereden buldun da geldin.
*ve amirim. ne zaman konuşacaksınız şuleyle çok merak ediyorum. ilk cümleleri ne olacak acaba.
vicdanlı sert adamların hikayesi.

özellikle şu bölümde, delilik ve direniş'in çalması nasıl mutlu etti anlatamam.
--spoiler--
savcı esra: hazır mısın?
behzat: sabah sabah?
savcı esra: en güzel zaman sabahtır.
behzat: heee
savcı esra: mahkemeye.
--spoiler--
karakter analizleri, hakkını bir kez daha vermiştir.
pavyon sahnesinde hayaletin aniden ortaya çıkması bölümü kurtarmıştır. her şey oyunculuk değildir. biraz da kurgu babacım kurgu.
--s02e03 spoiler--

behzat: ne istiyon la...
memduh başgan: daha fazla demokrasi.

--spoiler--
--spoiler--
şevketin oğlan: ergenim ama duygusuz değilim.
--spoiler--
"ilk kesilen parmaklar, bozkurt işareti yapan parmaklar" tespitini yapabilen izleyiciye sahip dizidir.
yuh artik diyorum ve su aciklamayi yaptigima inanamiyorum. ya aradas izlemiyormusunuz siz bu diziyi.. eli kesik adamin nasil eli mi olur diye soranlar var ya!!!!
adami oldurmus ve sembolik olarak kesik parmakli bir manken kolu koyuyor. adamin eksik olan kismina vurgu yapiyor orda katil.. bence cok guzel bir hareketti..
ha o sahne icin "abi kesik parmagi gostermek icin manken eli kullaniyorlar bari biraz gizleselerdi cok belli oluyor" gibi dahice tespitlerde bulunanlarda var onlara televizyonu yasaklayip atariye baslatmayi dusunuyorum.
satır aralarında altında yaşanan yükselmeye de değinmiştir.
Türk örf adetlerine uygun olmayan dizidir.
geçen haftadan hayaletin akbabuşa cadddedeki binaları göstererek hadi gokla şurları akbabuş diyişi uzun süre hatırlayıp gülmeme sebep olmuştur.
mine tugay'ın pek bir arka sokaklar havasında oynadığını gördükçe üzüldüğüm efsane dizimiz. böyle emre itaat etmeyen, disco'da dans tripleri, içelim adamı takılması açıkçası hoşuma gitmedi, büyük ihtimalle behzat'a yazıcak, amirim de aradan çıkarabilir. aziz başkomiser üzerine şüphelerin artması sanırım ters köşe yapıcaklarının işareti, tamam aziz tam psikopat belli ama bence parmakçı katil o değil. şevket'in psikolog sevgilsinden bir numara bekliyorum ben, ercümentin adamı olabilir.
© copyright 2005 - 2026