bugün
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı17
- osmanlı yı yeniden kuracağız8
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması13
- anın görüntüsü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- sırrı süreyya önder37
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- eski bir anı hatırlamak9
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- iyi geceler12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede13
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler16
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- müge anlı mı esra erol mu9
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- ölüm10
- mühendis erkekler9

entry'ler (1019)
afrin'de gerçekleştirilen zeytindalı harekatının ilk şehidi olan piyade astsubay üstçavuş musa özalkan'ın vasiyetini bıraktığı kurt-ar uluslararası insani yardım derneğinin, şehidin vasiyetinde belirttiği üzere; telafer'de bir kültür evi ve yanında anaokulu/kreş açılması için başlattığı yardım kampanyasına ait olan sms numarasıdır.
katılmak için vasiyet yazıp 8727'ye göndermek yeterli, 10 tl sadece. daha fazla bağış yapmak isteyen olur ise kurt-ar sosyal medya hesaplarından hesap no veya iban paylaşımında bulunuyor.
mhp genel baskani devlet bahçeli ilk zamanlarda bu vasiyet ile ilgili bir seylere baslamisti hatta devam da ediyor sanırım. ben de ilk zamanlar "devlet bahceli vasiyeti neden üstlendi acaba? kurt-ar derneğine bırakılmış bir vasiyet" filan diye düşünüyordum, kms kampanyası ile netleşti durum o ayrı bu ayrı imiş.
vasiyet yazıp 8727'ye göndermek, afrin şehidimize yardım etmek için yeterli. destek olmak isteyen olursa bir mesaj yeterli.
tüm şehitlerimizin
ruhu şad olsun.
katılmak için vasiyet yazıp 8727'ye göndermek yeterli, 10 tl sadece. daha fazla bağış yapmak isteyen olur ise kurt-ar sosyal medya hesaplarından hesap no veya iban paylaşımında bulunuyor.
mhp genel baskani devlet bahçeli ilk zamanlarda bu vasiyet ile ilgili bir seylere baslamisti hatta devam da ediyor sanırım. ben de ilk zamanlar "devlet bahceli vasiyeti neden üstlendi acaba? kurt-ar derneğine bırakılmış bir vasiyet" filan diye düşünüyordum, kms kampanyası ile netleşti durum o ayrı bu ayrı imiş.
vasiyet yazıp 8727'ye göndermek, afrin şehidimize yardım etmek için yeterli. destek olmak isteyen olursa bir mesaj yeterli.
tüm şehitlerimizin
ruhu şad olsun.
"barzo is barzo" özlü sözünün tecellisidir.
CiRiT füzesi, ucuz ve hassasiyeti düşük güdümsüz roketler ile yüksek maliyetli güdümlü Anti-Tank füzeleri arasındaki boşluğu doldurmak amacıyla tasarlanmıştır. hem ucuz hem güdümlü hem etki gücü yüksek bir füzedir. helikopterlerden fırlatılmak üzere tasarlanmıştır, kendi podları helikopterlere monte edilmektedir, taşak geçmeye çalışmak nafile bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerekir veya ucuz troll olmaya çalışmamak lazım yaratıcı olmak gerekir.
göte bakmak.
vay vay vay dememe sebep olan topluluk. ziyadesiyle validelerini ve ölülerini sikertmek isterim.
hain piçlerdir.
not:ışid ve türevlerinin de ölülerini sikeyim.
hain piçlerdir.
not:ışid ve türevlerinin de ölülerini sikeyim.
çocuklar apaçi de kızlar sanki değil. apaçi apaçiyi aldatmış, gidip dövmüş onlardan beklenilecek hareket, sıkıntı videoya çekilmiş olması, yoksa kimsenin günde onlarca yüzlerce kez olan bu şiddet olaylarından haberi olmuyor.
guest pass istiyenlere yardımcı olabileceğim yeninesil mmo.
bir solcu kürt filmidir, solcular kürtler iyi sağcılar kötüdür. komiklik mi? siktiredin komiklik üçüncü planda.
en büyük galatasaraylıdır.
büyük bir katliamdır, yazıktır, hayvan hakları var, yüreğim dayanmıyor, rerörerererö. dadından yinmez lan hindi, lokum gibi lop lop eti hüpletiriz.
kadınsa dağa taşa sürttüreceği kesin olan hümanoid.
kürtlerin çoğu galatasaray takımını tuttuğundan ve apo piçininde galatasaraylı olduğundan mütevellit doğru olan önermedir.
tam bir sinsi piç, böyle etrafınızda olmasını istemediğiniz göt adamlar vardır ya, onların ekranda yer bulmuş hali.
rüya efsane über takımın çatır çatır pompalandığı maç olmuştur.
biz gene de son söz olarak sloganı hatırlatalım;
re re re ra ra ra pompala pompala braga!
biz gene de son söz olarak sloganı hatırlatalım;
re re re ra ra ra pompala pompala braga!
beklenen pompanın daha önceki entrylerimde belirttiğim gibi geldiği maç olmuştur.
galatasaray'ın büyük pompalanacağı ve ortalığın karışacağı maç, kavgalar olabilir, Fatih terim çılgın işlere imza atabilir ama her halükarda çatır çatır koyacaklar cimboma.
suyu ısınmıştır, topun ağzındadır. Aykut yeteneksizi işini bitirdi farkında değil, artık yolcudur aziz.