bugün
- kadim kültürler4
- the merich9
- erkeklerin giderek feminenleşmesi9
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- gocusuz sözlük5
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- gammazların sanki biraz şey olması2
- excornist2
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip5
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- sözlük kızlarının burunları3
- sözlük kızlarının aletleri2
- şeytan6
- age of empire 23
- bira cips6
- ömer hayyam3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük kızlarının kombinleri20
- binlerce dansöz var3
- cin çarpma hikayeleri2
- velvet vs nervio19
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- arkadaşlar nasılsınız2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- kafanızdaki ses4
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film4
- sözlük kızlarının göbek delikleri2
- laptop5
- sudekiray7
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- aga be şarkılar5
- zam2
- maden suyu4
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- israil'in gazze'ye saldırısında 7 filistinli öldü2
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- oytun erbaş3
- ispanya20
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- friedrich hegel la bi cay icek2
- mezarlıkları sevmek5
mecburi olduğu için katıldığı elit(!) insanlardan oluşan bi kahvaltı masasında önüne gelen su böreğini çatal bıçağa ihtiyaç duymadan bi adet peçete yardımıyla afiyetle midesine indirenlerin dizisi. gereken dizi.
37. bölümü acaip hareketli geçen dizi. o nasıl bir çetrefil, nasıl bir süratti öyle. olayın birini çözemeden bir diğeri başladı sanki. isimler, olaylar, kim kimin adamı, kim kime düşman. bu ercü amirimi seviyor mu, nefret mi ediyor, koruyor mu. nedir böyle anlamadık...reklamlardan fırsat bulsaydık toparlayacaktık ama maşallah reklam arası dizi seyrettik. ayrıca harun, cevdet e günde iki kere telefonla konuş, 3 tane de mesaj hakkın var dedi ama kendisini hiç mustakbel eşiyle telefonla iletişime geçerken görmedik. yapma haruncum, gel vazgeç bu işten, sana da yazık, kıza da yazık. final bölümü kimbilir nasıl olacak? beklemedeyiz.
not: nejat işler döktürdü yine. bu diziye çok yakışıyor.
not 2: savcının aşkını kıskanıp "bu diziye yakışmıyor bu sahneler", diyenlerin gözü aydın. kaç bölümdür savcı ve amirim aşkı beklemeye aldı.
not: nejat işler döktürdü yine. bu diziye çok yakışıyor.
not 2: savcının aşkını kıskanıp "bu diziye yakışmıyor bu sahneler", diyenlerin gözü aydın. kaç bölümdür savcı ve amirim aşkı beklemeye aldı.
bu bölüm kalpten gidiyordum ben. valla gidiyordum. böyle bir dizi yok abi.
--spoiler--
* harun bu bölüm gözüme giremedin. cevdet gibi bir adama böyle davranılır mı lan? behzat amirim ayarı vermese hala cevdet'e "sktr git gözüm görmesin" tavırlarında olacaktın. gerçi sen de kardeşin için yapıyorsun da ama cevdet'e yapılmaz be harun'cum.
* cevdet, yeni favorimsin. harun'dan tokatları yedin yedin, sonra harun çay isteyince "püsküüt de getiriim mi, benden" demenle yüzümde kocaman bir tebessüm oluştu.
* selim sen kocaman bir malsın. "eda ben bu kızı tanımıyorum" un hemen ardından "burcu sen nereden çıktın?" demen yılın sıçışıydı, tebrik ediyorum. ayrıca eda denen paçoz, bir tokatla iş bitti dimi? yüzük hala parmağında, ataydın ya kafasına. sen de ayrı akılsızsın, ayrıca zevkine edeyim, selim gibi bir apaçiyle nişanlanmak... hepsini hak ettin şekerim, kusura bakma.
* ercü, sen nasıl bir manyaksın? behzat'ı arayıp "yaa işte ben de kaçtım yaanee, birkaç adam vurdum işte ööylee" tarzı konuşmak nasıl bir psikopatlık? amirimin yerinde olsam o teklifi düşünmeden, kendimin de ölüp ölmeyeceğini umursamadan kafana sıkardım. ama daha önceki entrylerimde de dediğim gibi insan sana da kızamıyor, çok sempatiksin.
* memduh başgan ve ercü'nün sahneleri en beğendiğim sahnelerden oldu.
* o infaz ekibinden gelen tekin'de bi bokluk olduğu belliydi zaten. ama tahsin müdür, "istanbul'dan infaz ekibi geliyor" deyince arka sokaklar ekibi geliyor zannettim, ödüm koptu. zafer ergin 'i "haydi çocuklar bu işi bitirelim" derken hayal ettim inme iniyordu.
* ercü'yü kaçıran düşük çeneli cem arabada o kadar çok konuştu ki bir an ercü'nün cem'in kafasına sıkıp, direksiyona kendisinin geçeceğini sandım.
* şule bu kadar depresyon iyi değil, kendine gel. ne biliyorsan da dökül, valla sıktın.
* akbaba'ya tokat atıp giden kadın, akbaba'nın bir şey diyememesi, o rüya... akbaba kadını hamileyken terk mi etti acaba? kadın da çocuğunu aldırmak zorunda kaldı. (bkz: teori üretmeye çalışmak)
* ercü'nün teklifi de içi boş bir teklif bence. behzat'ı kullanarak paça kurtarmaya çalışacak. şu babacık bir gelse de "hayır babacık kabul etme" falan dese bari.
--spoiler--
sezon finali 26 haziran'da. aynı zamanda harun'un evlendiği gün. heyecanla sezon finalini bekliyoruz efendim.
--spoiler--
* harun bu bölüm gözüme giremedin. cevdet gibi bir adama böyle davranılır mı lan? behzat amirim ayarı vermese hala cevdet'e "sktr git gözüm görmesin" tavırlarında olacaktın. gerçi sen de kardeşin için yapıyorsun da ama cevdet'e yapılmaz be harun'cum.
* cevdet, yeni favorimsin. harun'dan tokatları yedin yedin, sonra harun çay isteyince "püsküüt de getiriim mi, benden" demenle yüzümde kocaman bir tebessüm oluştu.
* selim sen kocaman bir malsın. "eda ben bu kızı tanımıyorum" un hemen ardından "burcu sen nereden çıktın?" demen yılın sıçışıydı, tebrik ediyorum. ayrıca eda denen paçoz, bir tokatla iş bitti dimi? yüzük hala parmağında, ataydın ya kafasına. sen de ayrı akılsızsın, ayrıca zevkine edeyim, selim gibi bir apaçiyle nişanlanmak... hepsini hak ettin şekerim, kusura bakma.
* ercü, sen nasıl bir manyaksın? behzat'ı arayıp "yaa işte ben de kaçtım yaanee, birkaç adam vurdum işte ööylee" tarzı konuşmak nasıl bir psikopatlık? amirimin yerinde olsam o teklifi düşünmeden, kendimin de ölüp ölmeyeceğini umursamadan kafana sıkardım. ama daha önceki entrylerimde de dediğim gibi insan sana da kızamıyor, çok sempatiksin.
* memduh başgan ve ercü'nün sahneleri en beğendiğim sahnelerden oldu.
* o infaz ekibinden gelen tekin'de bi bokluk olduğu belliydi zaten. ama tahsin müdür, "istanbul'dan infaz ekibi geliyor" deyince arka sokaklar ekibi geliyor zannettim, ödüm koptu. zafer ergin 'i "haydi çocuklar bu işi bitirelim" derken hayal ettim inme iniyordu.
* ercü'yü kaçıran düşük çeneli cem arabada o kadar çok konuştu ki bir an ercü'nün cem'in kafasına sıkıp, direksiyona kendisinin geçeceğini sandım.
* şule bu kadar depresyon iyi değil, kendine gel. ne biliyorsan da dökül, valla sıktın.
* akbaba'ya tokat atıp giden kadın, akbaba'nın bir şey diyememesi, o rüya... akbaba kadını hamileyken terk mi etti acaba? kadın da çocuğunu aldırmak zorunda kaldı. (bkz: teori üretmeye çalışmak)
* ercü'nün teklifi de içi boş bir teklif bence. behzat'ı kullanarak paça kurtarmaya çalışacak. şu babacık bir gelse de "hayır babacık kabul etme" falan dese bari.
--spoiler--
sezon finali 26 haziran'da. aynı zamanda harun'un evlendiği gün. heyecanla sezon finalini bekliyoruz efendim.
harun ile cevdet'in aslan bacanak'ı anımsatan diyaloğu gülümsetmiştir.
ercünün huzur evinde oynadığı oyunlarla eğlendirmiş über dizi.
hafta içi star da tekrarı olacak mı merak etmekteyim. bu hafta kaçırdım ve netten izlemeyi sevmiyorum.
"seviyorum merkez" repliğiyle 2010/2011 dizi sezonuna damgasını vurmuştur.
haftada 2 bölüm olarak yayınlanmasını talep ettiğim dizidir. pazardan pazara olmuyor reyis.
haftaya finalini yapacak olmasıyla kahretmiş dizidir. artık oturup eski bölümlerini izleyeceğiz napalım.
Sezon finali 37. bölümden daha iyi olacak olan dizi.
sezon finali fotoğraflarında şulenin eski saçlı hali insanda şüphe barındırmıyor değil..
http://www.facebook.com/m...32&type=1&theater
daha evvel de behzat ç ile ilk karşılaştıklarında ben iki ceset gördüm demişti şule..
http://www.facebook.com/m...32&type=1&theater
daha evvel de behzat ç ile ilk karşılaştıklarında ben iki ceset gördüm demişti şule..
cansu dere transferi söylentileri dolaşmaktadır.
------------spoiler------------
sezon finali resimlerinden hareketle şule'nin bernayı iten kişi olduğu artık ortaya çıkacak muhtemelen. Şule'nin babası diye gelen eleman da muhtemeln pazar günkü bölümde güngör'ün babasının fotodaki engin ercü değil montaj bu demesinden hareketle engin mi çıkacak nolucak amk.
sezon finali resimlerinden hareketle şule'nin bernayı iten kişi olduğu artık ortaya çıkacak muhtemelen. Şule'nin babası diye gelen eleman da muhtemeln pazar günkü bölümde güngör'ün babasının fotodaki engin ercü değil montaj bu demesinden hareketle engin mi çıkacak nolucak amk.
berbat bir dizi, sanki el kamerasıyla çekilmiş gibi.
edit:neden eksilediğinizi anlamadım şimdi. bu benim düşüncem.
edit:neden eksilediğinizi anlamadım şimdi. bu benim düşüncem.
profesyonel fotoğraf makineleri ile çekilen dizi.
edit: sağ olsun dozi uyardı ilk 13 bölüm bu şekilde çekilmiş, sonrası ise panasonic kameralarla.
edit: sağ olsun dozi uyardı ilk 13 bölüm bu şekilde çekilmiş, sonrası ise panasonic kameralarla.
bu diziyi beğenmeyen insan kesinlikle kadın programları izleme potansiyeline sahiptir.
finali için şimdiden meraklanmama sebep olan dizim. sezon finali fotoğrafları yayımlanmıştır. sanırım ilk defa böyle bir şeyi paylaşıyorum. bir dizinin hayranı olmak böyle bir şey galiba.
http://www.facebook.com/p...32&type=1&theater
--spoiler--
ayrıca ilk fotoda sanki amirim apaçi dansı yapıyor, harun napıyon la liseli gibi bakıyor, akbabuş ise tam bir şok yaşıyor.
--spoiler--
http://www.facebook.com/p...32&type=1&theater
--spoiler--
ayrıca ilk fotoda sanki amirim apaçi dansı yapıyor, harun napıyon la liseli gibi bakıyor, akbabuş ise tam bir şok yaşıyor.
--spoiler--
--spoiler--
http://www.startv.com.tr/...geView.ashx?FileID=235577
bu fotodan hareketle (#11947952) şu entrynin ne kadar doğru olduğunu gördüğümüz dizi. arkadaki kalabalık berna'nın cesedine bakanlar, şule de suçluluk duygusuyla bakıyor gibi sanki.
--spoiler--
http://www.startv.com.tr/...geView.ashx?FileID=235577
bu fotodan hareketle (#11947952) şu entrynin ne kadar doğru olduğunu gördüğümüz dizi. arkadaki kalabalık berna'nın cesedine bakanlar, şule de suçluluk duygusuyla bakıyor gibi sanki.
--spoiler--
bu bölüm harunla edanın bölümü olacak.
sezon finali fotoğraflarından anladığım kadarıyla:
--spoiler olabilir--
1. şule'nin berna'nın ölümüyle kesinlikle bir ilgisi var. ilgi de şu, şule'nin şöyle bir fotoğrafını yayınlamışlar:
http://img23.imagevenue.c...2_6593366_n_122_193lo.jpg
şule'yi kaçırdıkları zamandan kalma bir fotoğraf bu ya da tekrar kaçırdılar. tehdit veya tecavüz ettiler. amirime de kızını öldüren şule diyerek olayı kapatacaklar galiba.
2. harun galiba eda'nın selim'den ayrıldığını öğrenecek ve meliha'yı nikahın ortasında ya da nikah başlamadan bırakıp gidecek. amirimden de dayağı yiyecek, nikaha geri dönmeye ikna edilecek.
--spoiler olabilir--
--spoiler olabilir--
1. şule'nin berna'nın ölümüyle kesinlikle bir ilgisi var. ilgi de şu, şule'nin şöyle bir fotoğrafını yayınlamışlar:
http://img23.imagevenue.c...2_6593366_n_122_193lo.jpg
şule'yi kaçırdıkları zamandan kalma bir fotoğraf bu ya da tekrar kaçırdılar. tehdit veya tecavüz ettiler. amirime de kızını öldüren şule diyerek olayı kapatacaklar galiba.
2. harun galiba eda'nın selim'den ayrıldığını öğrenecek ve meliha'yı nikahın ortasında ya da nikah başlamadan bırakıp gidecek. amirimden de dayağı yiyecek, nikaha geri dönmeye ikna edilecek.
--spoiler olabilir--
pazar akşamı olan final bölümünü iple çektiğim, ütü yaparken izlenilen dizidir. gönül isterki hiç bitmesin ama oyuncularının da bir seks hayatı var sonuçta.
--- spoiler ---
37. bölüm ile birlikte bana göre bazı şeyler az çok açığa çıkmaya başladı. ercüment'in, behzat ç.'ye ''ben senin işini çoktan bitirdim'' demesi, amirimin kızının onun tarafından öldürülmüş olma ihtimalini gösteriyor. öldürülme nedenini ise final bölüm fotoğraflarından anladığım kadarıyla türkan yılmaz kişisiyle ilgili maziden gelen bir hesaplaşma olarak düşünüyorum. şule konusunda ise hala emin değilim. ayrıca final bölümü için yayınlanan iki fotoğraf aklımı karıştırdı. ercümen çözer bir önceki bölüm saçlarını kazımıştı. bu bölüm nasıl uzamış o saçlar acaba. gerçi bir fotoğrafta dazlak bir fotoğrafta saçlı. nedenini öğrenmek için de final bölümünü beklemek şart. fotoğraflar için;
http://a4.sphotos.ak.fbcd...5032_877721_8355607_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcd...5032_877737_7178020_n.jpg
--- spoiler ---
--- spoiler ---
37. bölüm ile birlikte bana göre bazı şeyler az çok açığa çıkmaya başladı. ercüment'in, behzat ç.'ye ''ben senin işini çoktan bitirdim'' demesi, amirimin kızının onun tarafından öldürülmüş olma ihtimalini gösteriyor. öldürülme nedenini ise final bölüm fotoğraflarından anladığım kadarıyla türkan yılmaz kişisiyle ilgili maziden gelen bir hesaplaşma olarak düşünüyorum. şule konusunda ise hala emin değilim. ayrıca final bölümü için yayınlanan iki fotoğraf aklımı karıştırdı. ercümen çözer bir önceki bölüm saçlarını kazımıştı. bu bölüm nasıl uzamış o saçlar acaba. gerçi bir fotoğrafta dazlak bir fotoğrafta saçlı. nedenini öğrenmek için de final bölümünü beklemek şart. fotoğraflar için;
http://a4.sphotos.ak.fbcd...5032_877721_8355607_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcd...5032_877737_7178020_n.jpg
--- spoiler ---
Her final sahnesinde Ercü'nün kaçmak için Behzat'ın ölen kızının katilini kullanmasından gınağa geldi. Gerçek bir insan şimdiye elli kere "Sokarım katiline" deyip ercü'yü çoktan öldürürdü. Zaten bu Ercü'yü ya yakalatsınlar yada öldürsünler nasıl konuk oyuncu lan bu?
kafasına silah dayandığı zaman 'lanet olsun indir o silahı' gibi yapmacık laflar yerine; 'vay amına koyiim' gibi doğal bir tepki veren adam.
bizdendir bizden.
bizdendir bizden.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar