bugün
- hikayeyi devam ettir50
- mezoterapi7
- pilot bir erkekle sevgili olmak5
- sokakta kavga teknikleri12
- at3
- vietnam savaşı3
- motosikletten düşüp dans etmeye başlamak3
- gammaz nedir nasıl olunur2
- yazarların okuduğu bölümler6
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- özelde çalışmak5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası34
- allah a güvenmek4
- beyzbol2
- kel erkeklerin karizması5
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- askerdeki otomat2
- üniversite arkadaşlıkları geçicidir2
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak10
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- pişi vs revani5
- şampuan8
- ceng'i ali2
- ismet gurbuz 20243
- tekne turu11
- pişisel gelişim5
- yeni parti54
- pişi yapmasını bilen sözlük kızı5
- nickten isim tahmini yapmak72
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- true'nin çaylak olması7
- sözlük kızlarının çok sinirli olması4
- ulu sözlük muhteşem yüzyıl fun club2
- benkimki6
- günde 90 litre su içmek2
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur8
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- askeri ücretle evlenebilir mi6
- kafede çalışan üniversiteli2
- sözlükte hissedilen femboy yazar eksikliği4
- takipçi satın almak3
- kuşbaşılı pide2
- yapay zekanın insanları aptallaştırması4
- gammaz çetesi9
- keki kabarmayan sözlük kızı5
- ağırlık çalışmak3
- browni kek3
- galatasaray3
- imam maaşları4
(#11994793)
yukarıdaki entrynin gerçekleşeceği ve bu hafta yeni bölümün yayınlanmayacağı dizi. ayrıca bugün 01.00'de pazar günkü bölümün tekrarı yayınlanacak çılgın attıracaktır.
--spoiler--
ve ayrıca yanlış görmediysem harun'un düğün davetiyesi 26 hazirana aitti. ve yine yanlış bilmiyorsam sezon finali de 26sında olucak ve muhtemelen bu düğün olmayacak aga.
--spoiler--
--göt kaynaklı spoiler--
ha bi de şimdi aklıma geldi şule ç mine'yle amirimin kızı mızı çıkmasın ya la.
--göt kaynaklı spoiler--
yukarıdaki entrynin gerçekleşeceği ve bu hafta yeni bölümün yayınlanmayacağı dizi. ayrıca bugün 01.00'de pazar günkü bölümün tekrarı yayınlanacak çılgın attıracaktır.
--spoiler--
ve ayrıca yanlış görmediysem harun'un düğün davetiyesi 26 hazirana aitti. ve yine yanlış bilmiyorsam sezon finali de 26sında olucak ve muhtemelen bu düğün olmayacak aga.
--spoiler--
--göt kaynaklı spoiler--
ha bi de şimdi aklıma geldi şule ç mine'yle amirimin kızı mızı çıkmasın ya la.
--göt kaynaklı spoiler--
olsada izlesek dizisidir.
Bilim adamları ne kadar uğraşsada behzat beyin soyadını bulamamıştır.
ideal kadın ideal erkek kavramını daha küçük yaşta, bilerek yada bilmeyerek beyinlere sokmaya çalışan dandik dizilere inat, ezber bozan harika yapım.
bu hafta seçim programı nedeniyle yayınlanmayacaktır.
hala devam ediyomu o yaa...
--spoiler--
kanımca ercüment, intikam için behzat ç'yle uğraşıyor. eskilerden bir alıp veremediği var. bu yüzden de berna'nın ölümüne neden olmuş olabilir; çünkü ondan önce behzat çok tehdit alıyordu. bu cinayeti gören şule ç'yi ercü, korkutmak ve susturmak istiyor olabilir.
behzat'ın ölen babasıyla ercü'Nün kesinlikle bir alakası var. belki üvey kardeş bile olabilirler. yok artık!
--spoiler--
kanımca ercüment, intikam için behzat ç'yle uğraşıyor. eskilerden bir alıp veremediği var. bu yüzden de berna'nın ölümüne neden olmuş olabilir; çünkü ondan önce behzat çok tehdit alıyordu. bu cinayeti gören şule ç'yi ercü, korkutmak ve susturmak istiyor olabilir.
behzat'ın ölen babasıyla ercü'Nün kesinlikle bir alakası var. belki üvey kardeş bile olabilirler. yok artık!
--spoiler--
yalan rüzgarı gibi her gün yayınlansa keşke be keko.
insan hem okuldan nefret edip, hem de pazar gününü iple çekince ambale oluyor amına koyim.
bir yanda sen, bir yanda tövbeler,
bir yanım karşı koyar, bir yanım ister.
behzat'ım benim deli dolu amirim,
kor gibi sıcak, ya da bira gibi serin.
"la" deme uzak dur korkuyorum çok,
çılgınlık bu halim yok.
(bkz: aşkın nur yengi)
insan hem okuldan nefret edip, hem de pazar gününü iple çekince ambale oluyor amına koyim.
bir yanda sen, bir yanda tövbeler,
bir yanım karşı koyar, bir yanım ister.
behzat'ım benim deli dolu amirim,
kor gibi sıcak, ya da bira gibi serin.
"la" deme uzak dur korkuyorum çok,
çılgınlık bu halim yok.
(bkz: aşkın nur yengi)
dizi müzekleri için;
pilli bebek - bak
pilli bebek - gündüz yüzlü kız
pilli bebek - rahat
pilli bebek - olsun
pilli bebek - uzun geceler
pilli bebek - bak
pilli bebek - gündüz yüzlü kız
pilli bebek - rahat
pilli bebek - olsun
pilli bebek - uzun geceler
tüm savları çürütecek şaşırtıcı bir bölümle 26 haziranda sezon finali yayınlanacak olan dizi.
dün akay yokuşu civarı akbaba'yı uzaktan gördüm, koştum yetişemedim ya ben ona yanıyorum. şugar dizi, keşke yazın bitmese, keşke haftada 2 gün olsa, kaliteli adamlar oynayınca, senaryo da şugar olunca, izleme de yanında yat.
istanbullu'ların izlememek için kendilerini zorladığını ancak buna artık dayanamadıklarını ve 'yeter la artık, izleyecem bu diziyi' dediklerini duyuyoruz. biliyoruz da!
ercü nün şule yi behzat amirin yanına monte ettiğine inanıyorum..
şule ben ömrümde iki cinayet gördüm biri dedem di dedi..
ikincisini söylemedi niyeyse...
var birşeyler...
harun eda yı alacak..
harun kardeşini de cevdet alacak..
şule ben ömrümde iki cinayet gördüm biri dedem di dedi..
ikincisini söylemedi niyeyse...
var birşeyler...
harun eda yı alacak..
harun kardeşini de cevdet alacak..
son bölümünün tekrarı yayınlanmaktadır an itibariyle. güzel oldu bu, yoktu bişey bakacak.
37. bölümünün fragmanı yayınlanmış olan dizi. ercü bu bölümde bizlerle.
http://www.facebook.com/v...823625045032&comments
http://www.facebook.com/v...823625045032&comments
nejat işler'in canlandırdığı ercüment çözer karakterini uzun soluklu olarak dizide tutmaları mantıklı oldu. diziye yönelik yapılan saçma eleştirilerden birisi de ercüment çözer'in dizide uzun süreli kaldığını ve olayın hala çözülememesi olduğu kısmı. milletimiz ne kadar sabırsız bu dizi olaylarında. böyle bir karakteri 2 bölümde harcamak istediklerine eminler mi anlamadım gitti. bu mantığa göre dizi çekilseydi sanırım bir dizi 3 bölümde oluşurdu; giriş, gelişme ve final.
yarın akşam seçim yüzünden yayınlanamayacak dizi.
http://www.startv.com.tr/YayinAkisi.aspx?wd=Sunday
5 saat oylamayı mı tartışıcaksınız gerzek gerzek. başlıcam seçimizine ya.
http://www.startv.com.tr/YayinAkisi.aspx?wd=Sunday
5 saat oylamayı mı tartışıcaksınız gerzek gerzek. başlıcam seçimizine ya.
Harun tam bir türk erkeği portresi çizmiştir, kendisi başkasının kız kardeşine aşık olur, peşinde gezer ama
başkası kendi kız kardeşini sevince, delikanlı kesilir.
Keşke Cevo Harunu bir güzel dövseydi, diyorum.
başkası kendi kız kardeşini sevince, delikanlı kesilir.
Keşke Cevo Harunu bir güzel dövseydi, diyorum.
müzikleri ile hüznünüze hüzün katacak dizidir.
bir kaç gün boyunca kendimi engelleyemeden tesbih taşıyıp hunharca sallamama sebebiyet vermiş bir ankara polisiyesidir. neden bende böyle tesbihsel bir etki yarattığı bilinmemektedir.
--spoiler--
bir kaç gün boyunca kendimi engelleyemeden tesbih taşıyıp hunharca sallamama sebebiyet vermiş bir ankara polisiyesidir. neden bende böyle tesbihsel bir etki yarattığı bilinmemektedir
--spoiler--
tesbih sallamakla kalsam iyi ; 10 sene hiç içmese alkol aramayan benim gibi bi adamı bira manyağı yapmış; telefonu "ha" diyerek açan, her konuştuğu cümlenin sonuna "la" yı ekleyen bi adam olmama sebep olmuş dizidir.
bitse de kurtulsam şu hastalıktan; hiç insan babasıyla konuşurken " akşam ekmek alayım mı la" der mi la?
bir kaç gün boyunca kendimi engelleyemeden tesbih taşıyıp hunharca sallamama sebebiyet vermiş bir ankara polisiyesidir. neden bende böyle tesbihsel bir etki yarattığı bilinmemektedir
--spoiler--
tesbih sallamakla kalsam iyi ; 10 sene hiç içmese alkol aramayan benim gibi bi adamı bira manyağı yapmış; telefonu "ha" diyerek açan, her konuştuğu cümlenin sonuna "la" yı ekleyen bi adam olmama sebep olmuş dizidir.
bitse de kurtulsam şu hastalıktan; hiç insan babasıyla konuşurken " akşam ekmek alayım mı la" der mi la?
kadrosuna cansu dere ' yi de katarak daha çok izlenecek dizi .
seçimlere canı sıkılıp uyku uyuyamayan bünyemin gece gece yeni teoriler üretmesine neden olan dizi.
--spoiler--
şimdi bu haftaki teaserdan hareketle, şule'yi hastaneye kaldırıyorlar, yani iyice mala bağlıcak şule. peki şule niye mala bağladı kaç zamandır? berna'nın itilmesini gördükten sonra oldu ne olduysa. şimdi bence şöyle oldu; şule o zamanlar da mala bağlamıştı bi nedenden ötürü, ki orasına teorimde yer vermedim, sonra gitti berna'nın gittiği bara berna'yı gördü belki de aralarında bi olay oldu, ki bence olmadı kız hasta neticede illa bi olay olması gerekmiyor birini itmesi için, gitti berna'yı itti. böylece hayatında gördüğü 2.ceset berna'nınki oldu. 1.si zaten kendisinin de dediği gibi dedesininkiydi. yani kısacası herkesin "şule ercü'nün adamı" tezi doğru çıkmayacak, şule gayet bildiğin kendi hastalığı neticisinde itmiş olucak berna'yı.
(bkz: anneaaa bitti)
--spoiler--
--spoiler--
şimdi bu haftaki teaserdan hareketle, şule'yi hastaneye kaldırıyorlar, yani iyice mala bağlıcak şule. peki şule niye mala bağladı kaç zamandır? berna'nın itilmesini gördükten sonra oldu ne olduysa. şimdi bence şöyle oldu; şule o zamanlar da mala bağlamıştı bi nedenden ötürü, ki orasına teorimde yer vermedim, sonra gitti berna'nın gittiği bara berna'yı gördü belki de aralarında bi olay oldu, ki bence olmadı kız hasta neticede illa bi olay olması gerekmiyor birini itmesi için, gitti berna'yı itti. böylece hayatında gördüğü 2.ceset berna'nınki oldu. 1.si zaten kendisinin de dediği gibi dedesininkiydi. yani kısacası herkesin "şule ercü'nün adamı" tezi doğru çıkmayacak, şule gayet bildiğin kendi hastalığı neticisinde itmiş olucak berna'yı.
(bkz: anneaaa bitti)
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar