bugün
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek12
- velvet vs nervio19
- sözlük kızlarının kombinleri19
- nervio11
- velvet11
- özgünlüğün faydasız olması5
- 1 saatte 10 bira içmek8
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı59
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması11
- slavko vincic15
- cinni uyanış2
- ben sana vurgunum3
- dana kuzu kıyma döner2
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- enişte senin dobloyu naptın sattınız mı4
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- vurgun yemek3
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması12
- true hanın gazabı9
- playstation 13
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması4
- siyah taytlı bacakları okşarken meme emmek2
- çağla idi2
- 6 aydan uzun üyelerin çaylak olmaması5
- hayran olunan yazarin entrylerini takip etmek3
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- bumble2
- domuz eti3
- bit pazarı2
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
- tememda kenka nalaka10
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- yazarların adına başlık açılması3
- cv ye uludağ sözlük yazarı yazmak3
- yazık oldu yarınlara2
- bana yalan söylediler2
- tarla bellemek3
- bugün sözlük b k gibi3
- bilgi içerikli entry girmeyen siktirsin gitsin3
- silinmesi gereken yazar varsa buyurun4
- bimden tatlı almak2
- dune6
- yarrrrraaaak2
- çingeneyle sevişmek6
- true vs tuvalet terliği3
- istanbul un çok pahalı olması7
- beşiktaş'ın gümbür gümbür geldiği gerçeği2
- çift taraflı testis kanseri teşhisi8
- çekirgeler2
Sadece ruhların öldüğü bir intihardır.
yanında olmaksızın sevebilmektir.
eğer doğru kişiye olunursa iki dünyayı da kurtaracak bir duygudur. ha yok eğer yanlış kişiyse diri diri yanmışsındır.
Sevmek seviyorum demek değil, yüreğinde hissetmektir. Ve aşk yanında olanı sevmek değil, bazen gelmeyecek birini beklemektir.
Ne kadar seviyorsun dersen; o kadar işte..
Tavanı kadar sokağın ve dibi kadar cehennemin..
Nazım Hikmet..
aşk budur.
Tavanı kadar sokağın ve dibi kadar cehennemin..
Nazım Hikmet..
aşk budur.
şu sıralar bahar ayı dolayısıyla revaçta olan duygusal çekimdir.
aşk, saçmalıklar bütünüdür. sırf bir kaç dakika görebilmek için geçici görevle yetmiş altı kilometre uzağa göreve gitmek ve akşam dönmektir. günde 152 km haftada 760 km yol yapmaktır. sonuç dünyalara değer be sözlük.
Aşk, o özel kişinin bakışlarını ve gözlerini okuma sanatıdır.
eskidendi evet o günler,o aşklar,o masallar!... şimdi çocukarımıza masal anlatma gereğini dahi duymuyoruz!.. çünkü buna vaktimiz yok, nefes almaya, düşünmeye, sevmeye, sevilmeye, aşk'a... dikkat ettiyseniz aşk'tan sonrasını tırnakla ayırıyorum çünkü özel isimdir aşk!... her ne kadar öyle denmese de, özeldir aşk! insanların içinde gezinmese de, uğramasa da kalp hanelerimize!!... eskidendi o çok eskiden diyor ya şair!!.. şimdi aşk için ifade cümlesi kurmaktan da aciz olduğumuz!! çocukluğumdan konu komşu kızlarından bilirdim.. bizde gülüşürdük anlatırlarken onlar yanlarında anlamının ne olduğunu bilmeden!... aynı mahalledeki bir genç delikanlı sever komşu kızını, başlar her fırsatta limonla taradığı conturavolta saçları ile geçilir kızın önünden, sonra kıza arkadaşıyla haber gönderilir... kız derki; ...ay kim o, şu serseri çocuk mu... , sonra çocuk koşturur peşinden; bir defa sevmiştir... ve ölümüne düşmüştür bu sevdaya... düşünemez olmuştur başka birşey ve haftalar aylar kızın peşinde... köşe başı Kadir inanır duruşları, teyiplerden name göndermeler... ve nihayet kızın kalbine varılır!... sonrasını siz tamamlayın... artık kaderlerinde ne var ise!! yani eski tabiriyle sevda... kara sevda...hani şimdi var mı hayatımızda.. nerede o eski sevdalar.. conturavolta saçlarımız, hani sevmek hani sevdalanmak, ağlamak.. hani aşk'a kıymet!!.. vardır elbet.. dünya aşk üzeredir. bizimkisi bize bir sitemdi!...
önce bi yazdıklarımın hepsini okuyun sayın arkadaşlarım. hemen küfür ediyorsunuz. halbuki ben kime küfretmişim? küfür benim lügatımda yoktur. neyse bu hatırlatmadan sonra naçizane hislerimi yazacağım şimdi bu kutsal ve güzide başlığa...
tahmin ve akıl edebileceğiniz gibi elbette sadece bakir ve bakire insanların gerçek anlamda tadabileceği bir olgudur aşk. lan bi durun amk anlatıyoruz işte. peki neden? nedeni basit gençler. çünkü aşk karşılıksızdır, bi beklenti olamaz. birini seviyorsundur, ona aşıksındır hepsi bu. ille de onun kadınlığına girmek, ya da erkekliğini içinde hissetmek ve dahi bunun için karşındakini zorlamak aşka bi saygısızlık, aşkının sahte olduğunun bi belirtisi değil de nedir?
bakıyorum da hemen bi duruldunuz, e doğruları söylüyorum kardeşim. ille de çok afedersiniz sikişmek gerekmiyor aşk için. böyle olmasaydı bunca sene bakir kalır mıydım? biz bilmiyor muyuz davşanlar gibi seks etmeyi?
aşk daha önce de belirttiğim gibi safidir, karşılıksızdır ve istemsizdir. eğer ki onunla sevişemedim diye kendini harab edip, yiyip bitiriyorsan veyahut bunu bi zorunluluk olarak görüyorsan sen bi aşık değil, uslanmaz bi abazansın kardeşim.
yaaa öyle hayret edersin işte.
ne demiş üstad;
aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer, aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun, etmee?!
tahmin ve akıl edebileceğiniz gibi elbette sadece bakir ve bakire insanların gerçek anlamda tadabileceği bir olgudur aşk. lan bi durun amk anlatıyoruz işte. peki neden? nedeni basit gençler. çünkü aşk karşılıksızdır, bi beklenti olamaz. birini seviyorsundur, ona aşıksındır hepsi bu. ille de onun kadınlığına girmek, ya da erkekliğini içinde hissetmek ve dahi bunun için karşındakini zorlamak aşka bi saygısızlık, aşkının sahte olduğunun bi belirtisi değil de nedir?
bakıyorum da hemen bi duruldunuz, e doğruları söylüyorum kardeşim. ille de çok afedersiniz sikişmek gerekmiyor aşk için. böyle olmasaydı bunca sene bakir kalır mıydım? biz bilmiyor muyuz davşanlar gibi seks etmeyi?
aşk daha önce de belirttiğim gibi safidir, karşılıksızdır ve istemsizdir. eğer ki onunla sevişemedim diye kendini harab edip, yiyip bitiriyorsan veyahut bunu bi zorunluluk olarak görüyorsan sen bi aşık değil, uslanmaz bi abazansın kardeşim.
yaaa öyle hayret edersin işte.
ne demiş üstad;
aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer, aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun, etmee?!
daha öğrenemediğim bundan sonrada öğrenemeyeceğimi sandığım şeydir aşk, takılmaca.
yokluğu ve varlığı belli olamayan duygu.
aşk ne yaşamak gibi ne de ölmek gibi.
aşk ne acıkmak gibi nede susamak gibi.
aşk ne gülümsemek gibi nede ağlamak gibi.
aşk var da yok gibi.
aşk ne yaşamak gibi ne de ölmek gibi.
aşk ne acıkmak gibi nede susamak gibi.
aşk ne gülümsemek gibi nede ağlamak gibi.
aşk var da yok gibi.
Aşk, insanı kendi koyduğu ilkelerinden vazgeçiren, aklına gelmeyecek şeyleri aşık olduğu kişi için yaptırandır. Sonrası ise deli gibi bir şuursuzluk halidir.
en çok uykuyu vuran kalp kıpraşımları..
sevgi bayatlar ancak aşk hep taze ve sıcaktır, işte sevgi ve aşkın tek farkı budur.
bir kere yakalandığında asla vazgeçemeyeceğin şeydir.
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildi. Aşktı bizimkisi, gerisi hikayeydi.
oluncaya kadar olacağım diye olduktan sonra unutacağım diye çırpınırsın.
çok isteyip de ulaşamadığındır. ulaşırsan aşk biter sevgi başlar.
çoğunlukla şehvetle karıştırılan ruhların uyumu halidir.
evreninde, dudak çekim kuvveti diye bir kuvvet mevcuttur. atom altı değil, fizik üstü, metafizik bir kuvvettir. bütün evrenin bütünlüğünü, sağlamlığını, bir arada durabilirliğini o sağlar. olmazsa olmaz.
*
*
avazın çıktıkça susmaktır bazı şeylere karşı.
galatasaraydır. gerisi fasa fiso.
kalbin kusursuz atma halidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar