bugün
- herkes yatsın iyi geceler9
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- oğuzhan uğur12
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- velvet vs nervio19
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- cips olsa da yesek7
- oğlum çok güzel lan6
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- matbaanın gecikmesine sebep5
- aklını yitirmek4
- velvet13
- 50 tl ile rolling yapmak6
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- slavko vincic15
- horoz hayası çorbası5
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- nervio11
- ispanya20
- bira cips6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- 2026 dünya kupası25
- en sevilmeyen ev işleri2
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- manifest grubu3
- ona bir şey söyle9
- kadim kültürler4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- acıktım ben3
- eski nahif sözlük kızları2
- laptop5
- tememda kenka nalaka10
- manyak olmaya karar verdim9
- aga be şarkılar5
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- gocusuz sözlük4
şeytanın oyunudur. çünkü aşk insana yapmam dediği herşeyi yaptırır. evet. herşeyi.
lüzumsuz olandır.
sıcaklık.
ağlatır.
dön ölümden, bir sebepten, gel gir dünyama. (bkz: sertap erener)
"yaşamdan çok ölüme yakın olduğun için, seni bu denli yıktıkları için, yaşamımın gizini vereceğim sana.." diye haykırmaya sebebiyet verendir.
ota da boka da konan hede, höde.
tarif edilemeyen ve mantık ile açıklanamayan, aklı devre dışı bıraktığı için, tanımlamada soyut kavramı tam bir yalan olan olgudur.
bazen yalnız bırakır bazen seni içine alır.seni bin defa üzse de aşk, dünyadaki en güzel şeydir.
salak saçma bir espri çabası değil bu, cidden insanın kendine yakışanı giymesidir.
kimselere nasip olmamış harf, kelime ve cümlelerle konuşabilmeyi başarmak gibi bir şey..
kimseye gönderilen denize bırakılmış bi şişenin içine hapis yardım isteyen bir mektup parçası. kime denk geleceği ise meçhul.
her eve lazım.
Aşk; "Seni Seviyorum" cümlesinin zamanla "O. Çocuğu" na dönüşünü anlatan kelimelerin geçirdiği müthiş bir evrim teorisidir.
ne yazıkki bazen herşeye yetmeyen kavram.
çözümü bulunamayan hastalık.
kızın götünü beleşe ellemektir. kızmıyo da.
sevgiden daha samimi ve daha kalıcı olamayan his.
(bkz: #7693559)
aşk acıtır *
(bkz: love hurts)
(bkz: love hurts)
sevipte kavuşamamaktır şimdilerde. herkes aşık olduğunu söylüyor kime diyorum işte x kişisi, ee açıldın mı bari? açıldım da kabul etmedi...
aşk sanıyor garibim bunu. aşk değil bu... kuyruk acısı. iyi de kardeşim aşk bu değil ki! aşk o nefes aldığı için senin de nefes almandır, sen değil sadece o vardır, aşıksan tek kaldığın an yarımsın demektir.
aşk güzeldir ama acı verir insana. biraz mazoşistçe bir durumdur yani. aşık olursan acı çekersin ama aşık olmazsan da yaşamamışsın demektir. şimdi aşık mı olmak gerek yoksa olmamak mı gerek? ben çözemedim...
aşık oldum canım yandı, olmasaydım keşke dedim. ama o günleri hatırlıyorumda şimdi hayatımın en güzel günleriydi. şimdi yine biri var ama ilk başta dediğim gibi reddedildik ve ben aşk sandım...
aşk sanıyor garibim bunu. aşk değil bu... kuyruk acısı. iyi de kardeşim aşk bu değil ki! aşk o nefes aldığı için senin de nefes almandır, sen değil sadece o vardır, aşıksan tek kaldığın an yarımsın demektir.
aşk güzeldir ama acı verir insana. biraz mazoşistçe bir durumdur yani. aşık olursan acı çekersin ama aşık olmazsan da yaşamamışsın demektir. şimdi aşık mı olmak gerek yoksa olmamak mı gerek? ben çözemedim...
aşık oldum canım yandı, olmasaydım keşke dedim. ama o günleri hatırlıyorumda şimdi hayatımın en güzel günleriydi. şimdi yine biri var ama ilk başta dediğim gibi reddedildik ve ben aşk sandım...
beyninde o kızla ilgili cinsel hayaller kuramama sebebidir.
yoktur yoktur yoktur.
kimine göre sevmek, kimine göre bağlanmak, kimine göre vs vs...
Kimine göre de şükretmektir aşk. ''Aşk'' şükretmeyi hatırlatmaksa güzeldir. Rabbine karşı, acziyetini, günahkârlığını, haketmemezliğini yüzüne vuruyorsa hayırlıdır aşk.
Kendin için aşıksan eğer bencil, Allah rızası içinse haklısın demektir. Hakkın karşılığını vermek ise, yine allah'ın bileceği iştir.
Kimine göre de şükretmektir aşk. ''Aşk'' şükretmeyi hatırlatmaksa güzeldir. Rabbine karşı, acziyetini, günahkârlığını, haketmemezliğini yüzüne vuruyorsa hayırlıdır aşk.
Kendin için aşıksan eğer bencil, Allah rızası içinse haklısın demektir. Hakkın karşılığını vermek ise, yine allah'ın bileceği iştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar