bugün
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi16
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim9
- parti tüzüğü okumak8
- 100 bin liraya mezarlık gece bekçisi olmak7
- gün tabağı diye rulolat veren sözlük kızı5
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması9
- üsküdar belediyesi9
- s'i l v'e r m'i s t25
- kahve yemek4
- şizofrenik hikayeler5
- kemaliklerle ekonomi tartışmak4
- herkese terörist diyip sonradan 180 derece dönmek4
- mutlu bey birader koştursun ama düşmesin3
- eylülde tatil yapmak7
- türkiye iran savaşı7
- allah yoksa insanı iyi olmaya zorlayan nedir4
- eğitimde fırsat eşitliği3
- ecevit ekonomisi3
- ahmet davutoğlu4
- türkiye iran'a bedel ödetmemize yardımcı oluyor3
- afd'ye oy veren türkler3
- pkklıların kürdü türk'e karşı kışkırtmaları4
- kargalar4
- yalancı su böreği10
- mazotun litresi 90 lira8
- biraderin koşturmaya başlaması2
- yeni türkiye yi bir görselle özetle4
- 4 eylül 20262
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz14
- kıçın yarısı açıkta bikinilerin berbatlığı3
- 20322
- jd vance3
- bu koyden olsam ne olacak21
- prednol2
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı8
- arabeski türkiyede küçük hüsamettin bitirdi3
- yaprak dökümü ayşe3
- kadın ve erkek yazar arasında nesil farkı önmli mi4
- münafıklık nedir nasıl anlarız2
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı3
- tulumba tatlısı6
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- ey insan3
- geç boşalan erkek4
- sevmediğiniz yazarı eksiler misiniz4
- akp türkiyesinden insan manzaraları2
- kısa ve vurucu yazmak7
- ekonomi kötüyse neden ekonomimiz büyüyor11
- sarapci koala64
sıcaklık.
ağlatır.
dön ölümden, bir sebepten, gel gir dünyama. (bkz: sertap erener)
"yaşamdan çok ölüme yakın olduğun için, seni bu denli yıktıkları için, yaşamımın gizini vereceğim sana.." diye haykırmaya sebebiyet verendir.
ota da boka da konan hede, höde.
tarif edilemeyen ve mantık ile açıklanamayan, aklı devre dışı bıraktığı için, tanımlamada soyut kavramı tam bir yalan olan olgudur.
bazen yalnız bırakır bazen seni içine alır.seni bin defa üzse de aşk, dünyadaki en güzel şeydir.
salak saçma bir espri çabası değil bu, cidden insanın kendine yakışanı giymesidir.
kimselere nasip olmamış harf, kelime ve cümlelerle konuşabilmeyi başarmak gibi bir şey..
kimseye gönderilen denize bırakılmış bi şişenin içine hapis yardım isteyen bir mektup parçası. kime denk geleceği ise meçhul.
her eve lazım.
Aşk; "Seni Seviyorum" cümlesinin zamanla "O. Çocuğu" na dönüşünü anlatan kelimelerin geçirdiği müthiş bir evrim teorisidir.
ne yazıkki bazen herşeye yetmeyen kavram.
çözümü bulunamayan hastalık.
kızın götünü beleşe ellemektir. kızmıyo da.
sevgiden daha samimi ve daha kalıcı olamayan his.
(bkz: #7693559)
aşk acıtır *
(bkz: love hurts)
(bkz: love hurts)
sevipte kavuşamamaktır şimdilerde. herkes aşık olduğunu söylüyor kime diyorum işte x kişisi, ee açıldın mı bari? açıldım da kabul etmedi...
aşk sanıyor garibim bunu. aşk değil bu... kuyruk acısı. iyi de kardeşim aşk bu değil ki! aşk o nefes aldığı için senin de nefes almandır, sen değil sadece o vardır, aşıksan tek kaldığın an yarımsın demektir.
aşk güzeldir ama acı verir insana. biraz mazoşistçe bir durumdur yani. aşık olursan acı çekersin ama aşık olmazsan da yaşamamışsın demektir. şimdi aşık mı olmak gerek yoksa olmamak mı gerek? ben çözemedim...
aşık oldum canım yandı, olmasaydım keşke dedim. ama o günleri hatırlıyorumda şimdi hayatımın en güzel günleriydi. şimdi yine biri var ama ilk başta dediğim gibi reddedildik ve ben aşk sandım...
aşk sanıyor garibim bunu. aşk değil bu... kuyruk acısı. iyi de kardeşim aşk bu değil ki! aşk o nefes aldığı için senin de nefes almandır, sen değil sadece o vardır, aşıksan tek kaldığın an yarımsın demektir.
aşk güzeldir ama acı verir insana. biraz mazoşistçe bir durumdur yani. aşık olursan acı çekersin ama aşık olmazsan da yaşamamışsın demektir. şimdi aşık mı olmak gerek yoksa olmamak mı gerek? ben çözemedim...
aşık oldum canım yandı, olmasaydım keşke dedim. ama o günleri hatırlıyorumda şimdi hayatımın en güzel günleriydi. şimdi yine biri var ama ilk başta dediğim gibi reddedildik ve ben aşk sandım...
beyninde o kızla ilgili cinsel hayaller kuramama sebebidir.
yoktur yoktur yoktur.
kimine göre sevmek, kimine göre bağlanmak, kimine göre vs vs...
Kimine göre de şükretmektir aşk. ''Aşk'' şükretmeyi hatırlatmaksa güzeldir. Rabbine karşı, acziyetini, günahkârlığını, haketmemezliğini yüzüne vuruyorsa hayırlıdır aşk.
Kendin için aşıksan eğer bencil, Allah rızası içinse haklısın demektir. Hakkın karşılığını vermek ise, yine allah'ın bileceği iştir.
Kimine göre de şükretmektir aşk. ''Aşk'' şükretmeyi hatırlatmaksa güzeldir. Rabbine karşı, acziyetini, günahkârlığını, haketmemezliğini yüzüne vuruyorsa hayırlıdır aşk.
Kendin için aşıksan eğer bencil, Allah rızası içinse haklısın demektir. Hakkın karşılığını vermek ise, yine allah'ın bileceği iştir.
uludağ sözlük'te 250 sayfa boyunca yazılmış bir saçmalıktır, herkes yaşadığını sanmıştır falan filan. hadi şimdi s.ktirin gidin.
not: hatta birgün ben de tanım girerim. eheh. hepimiz böyle değil miyiz? hadi s.ktirip gittim.
not: hatta birgün ben de tanım girerim. eheh. hepimiz böyle değil miyiz? hadi s.ktirip gittim.
elimizde kalmadı ama isterseniz depoya bi bakalım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar