bugün

/636
aşk, köprü kurmaktır.insanlar köprü kuracaklarına duvar ördükleri için yalnız kalırlar...
(bkz: newton)
kids,

barney amcamızın yaşadığı tek gecelik türüdür. gelir geçer, kimseyi hatırlamaz. acı verir.

ted abinin ki sürekli aranılan ama sonuca erdirilemeyendir. acı çeker.

marshall ve lily ise en güzelini yaşayanlardır ki bu şans kimsede yok.

robin teyze nin sonu ise nasıl olacak kimse bilmiyor.
Aşk, iyi geceler öpücügünü uzun tutmaktir. Beklentidir.
Aşk, delicesine flört ederken yanindakinin hiçbir sey yapmama hakkini teslim etmektir. Saygidir.
Aşk, zaaflariniz oldugunu ortaya çikarir. Kabullenmektir.
Aşk, simdi zamani degil diye beklemeyi bilmektir. Sabirdir.
Aşk, saçlarda baslayip topuklarda biten bir gezintidir. Kesiftir.
Aşk, Seviselim demeden sevismek, yanindakinin ne istedigini bilmektir. Anlasmaktir.
Aşk, baglandigini sandiginda, karsindakine hayir deme sansini tanimaktir. Inceliktir.
Aşk, korumaktir. Sorumluluktur.
Aşk, ciddi bir tokalasmayi kikirdamaya dönüstürmektir. Mizahtir.
Aşk, durma yoksa seni öldürürüm lafini duymaktir. Şehvettir.
Aşk, evinizdeki her seyin yerinin degistirilmesini kabullenmektir. Teslimiyettir.
Aşk, sevgilinizin ne oldugunu bütün çiplakligiyla görmektir. Gerçektir.
Aşk, saatin kaç oldugunu bilip aldirmamaktir. Neşedir.
Aşk, sizi kucaklayan kollarin, gittikçe daha çok sarilmasidir. Mutluluktur.
Aşk, gecenin bir vaktinde sen uyu, benim gitmem gerek dediginizde, uyanik kalip seni biraz daha görmeyi tercih ederim cevabini almaktir. Sicakliktir.
Aşk, tanidiginizi zannettiginiz insanin yeni yanlarini kesfetmektir. Tazeliktir.
Aşk, uyandiginizda rüyanizi yaninizda bulmanizdir. Düslerin gerçek olmasidir.
Aşk, kocaman yatagin üçte birine sikismaktir. Yakinliktir.
Aşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir. Güvendir. Yatagin üçte birine sikismaktir. Yakinliktir.
Aşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir. Güvendir.
Aşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir. Kaderdir.
Aşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir. Derstir.
Aşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir. Uyumdur.
Aşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir. Kaderdir.
Aşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir. Derstir.
Aşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir. Uyumdur.
Aşk, pencereden disariya baktiginda kiminle oldugunu hatirlamaktir. Düsüncedir.
Aşk, rüzgarin agaçlarin arasinda dolasirken çikardigi sesi dinleyip sevgilisinin yaninda olmadigina hayiflanmaktir. Yalnizliktir.
Aşk, asla anlatilmayacak hikayelerdir.
aşk, yenilmişliğin acısı, sahiplenmenin hazzı, gözyaşının saflığı, heyecandan titremenin en tatlı halidir..
(a)aa
(ş)aşırdım
(k)aldım.
*
hayatta bir kez yaşanan duygudur, sürelidir. bittiğinde sevginin daha değerli olduğu anlaşılır.
ayrılığın acısını hala içinde yaşamaktır.
bana uğramamış olandır...
(bkz: yatıya da bekleriz)
* aşk emin ellerde olduğunuzu bilmektir . . .
* aşk kapınızda bir tıklamadır . . .
anlatılmaz yaşanır.
(bkz: çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane)
+ aşık olmak uçmak gibi bi şey..
- uçmak nasıl bi şey ki?
salağın teki an itibariyle bir evlilik programında 1.5 dakikada aşık oldum zaten aşk böyle olur falan diyor. ulan gerizekalı 1.5 dakikada sadece tipi hakkında bir fikrin olabilir. aşk bu mudur? ey güzel allah'ım...
can sıkıntısının canan sıkıntısına dönüşmesine aşk demişler.
sevip sevmediğine emin değilsen hiç aşık olma daha iyi.
aşk içinde mutlaka imkansızlık barındıran bir hal dir...
tanımı olmayan kelimedir.
kendinizi karşınıza almaktır.
tarifi imkansız bir sarhoşluk halidir. korkmayın uzun sürmez.
hayalkırıklığının lugatımda karşılığı.
aramakla bulunmayan.
bütün bildiğiniz doğrulardan vazgeçip bir yalanın peşinden koşmaktır . yalan olduğunu bildiğiniz halde o koca yalana sarılıp , en sevdiğim yalansın ,yalanım demektir.
adına 234 sayfa dolusu tanımlama yapılmış yine de net bir şekilde açıklanamayan acı çektiren ama zevk veren duygu.
iki memeyle sevişmektir. al oğlum bu da aşk, kontrolsüz güç güç değildir. ******
kokuşmuş bir boktur. yersiniz, güzel gelir. bu boku kaç defa yer insan? aşk bana uzak olsun diyenler ikinci kez aynı bok deliğine düştüklerinde aslında o delikte sadece buram buram seks vardır. aşk artık seksomanyaklık olmuş, zıvanadan çıkmış aşk. her seks aşk mıdır? her aşk seks midir? sizin aşkla derdiniz ne? benim derdimden sizi ne lan? ayrıca;

(bkz: ebemi sikti)

edit: boşuna özelden mözelden yazmayın. küfür yersiniz bak söylüyorum baştan ve çaylak olmaya niyetim yok. şurada ne güzel eğleniyorum, yapacak işim olsa sözlükte mal mal niye takılıyım. ben de seks hayatıma bakarım, adına da aşk derim. aşk seks oğlum. seks aşk. bence herkes aşık olur, herkes seksi kaldıramaz. her gece her gece buna can dayanmaz lan, orası uzak ülke de olsa. seks hayatı da bi yere kadar dimi ama? aşk yok, sevişmek tek aşkınız olsun.
© copyright 2005 - 2026