bugün
- fransız arabalarının aşırı dandik olduğu gerçeği6
- ak partiyi savunan dayılar7
- motorun yatak sarması6
- yazar donuzlayan erkek gizli eşcinseldir7
- ömer üründül ün galatasaray başkanı olması5
- nervio11
- sibel can'ın nutellalı memeleri6
- üçler yediler kırklar11
- nutellayı memelerine sürüp ikram eden kız14
- kafkas çingeneleri3
- teomancalmasur5
- aliyev'in türk devletleri zirvesi ne katılmaması2
- sözlük kızlarının bir işe yaramaması7
- patrick stewart4
- sherqiy turkistan3
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor19
- kia rio3
- kadınların ayakkabısına göre meslek analizi2
- kim cha eon3
- balık yanına en yakışan çorba11
- fenerin yeni hocası kim olacak6
- 29 ekim 2026 aliyev'in türkiye'ye gelmemesi21
- otelde yer yoksa bende kalabilirsin diyen granny2
- muşlettin amca2
- türk solu8
- kimsenin 10 dakkadır entry girmemesi5
- türkiyeliyim ve mutluyum10
- aleksey batrakov7
- elke sommer2
- humbaracı ismed bin gürbüz paşa3
- yarınlar yokmuş gibi sallamak2
- turski respublika2
- mızıkçı3
- sözgür başkan teoman çalmaşur3
- başlık sıçıyorum başlık sıçıyorum popom hala kuru2
- kedi3
- arayan yaşlı akraba2
- ekşi sözlük toplu yazar alımı11
- sözgür3
- cedidacer tarzı entry girmek6
- insan doğuştan iyi midir16
- pazartesi görünümlü cuma5
- apo çıkarsa ulusalcılar ne yapacak11
- sözlüğün içler acısı hali ve zavallı yazarlar8
- ismet'i aklınoksan efendi2
- istanbul da chp'li başkanlara soruşturma4
- kafede kış çayı içen erkek5
- nöbetçi teknik direktör2
- ölüm haberi almak3
- arabistan'ın sınava çarşafla girmeyi yasaklaması3
entry'ler (925)
facebook hesabıma girmeye çalıştığımda ''geçersiz sunucu sertifikası'' hatası veren internet tarayıcısı. resmen facebook hesabıma girememekteyim an itibariyle ve bit tabii yardımlara açığım.
bugün bayrampaşa öğrenci meclisi'nin davetlisi olarak, bayrampaşa'da bir söyleşide bulunmuş yazardır. çok hazır cevap bir kişilik. ayrıca son hikaye kitabı, ben sonra ağlarım da okunmaya değer. (bkz: bayrampaşa öğrenci meclisi)
ortamı uludağsözlük e göre daha bir samimidir, yardım isterseniz anında yardım eli uzanır size doğru. ayrıca uludağ da (bkz: jilete kafa atan adam) ekşide de jilete kafa atan adamdır.
ergen kızları etkileyecek kalitede müzikler dinlerseniz, sessiz, gizemli, az biraz depresif modda yaşarsanız, evet siz de ilgi çeken bir cool olabilirsiniz, zor değil.
iyi, kötü ve çirkin.
nihayetinde mezuniyet gecesidir. isterse 1000 kıza 1 erkek olsun.
kilo almaktan muzdarip mi muzdarip değil mi pek anlaşılamayan yazar. bununla beraber üslubu gayet eğlenceli.
eğer ki tazesi yenirse çok lezzetli bir tatlıdır.
gürültülü fakat eğlenceli müzik. size kaybettiğiniz hayat enerjisini kazandırır tekrar tekrar.
orta boyun biraz üstü, rus hatunlara çok yakışandır. http://galeri.uludagsozlu...uklu-ayakkab%c4%b1-75307/
öğrenci meclisleri ve demokrasi eğitimi kapsamında kurulan, istanbul'un en aktif öğrenci meclislerindendir.
http://twitter.com/byrmpasameclis
http://www.facebook.com/bayrampasaogrencimeclisi
http://twitter.com/byrmpasameclis
http://www.facebook.com/bayrampasaogrencimeclisi
artık her gün yazar oldum buraya, bugün keyifli bir gün. her şey geçti galiba. günlerdir konuşma fırsatı bulamadığım güzel bir insanla uzun uzadıya konuştuk.
vakt-i zamanında bir arkadaşım getirmişti bunlardan sınıfa, matematik sınavı öncesi 8 tane indirmiştim mideye. çok eğlenceli bir sınav olmuştu ki bu da böyle bir anımdır.
her iki günde bir şey itiraf eder oldum, ona söyleyemediklerimi... neyse dostlar sıkıntılıyım, bir dünya sorumluluğum az vaktim, bir de o var işte. son birkaç gündür de baya mutlu.
her insanın zaman zaman içinden geçebileceği bir durumda olmaktır, az biraz da insan olmaktır belki de.
sonucu elbette başarılı olabilecek eylemdir, fakat olay yine sizde biter. siz tipsiz bir adamsanız, felsefe yaparak sadece türk kızını değil, hiçbir kızı kaldıramazsınız. he hem yakışıklı, az çok varlıklı, ilgi çekici bir adamsanız. zaten niçe, froyd yanınızda halt etmiştir.
ah be hocam be, bazen müzik dinlemeye bile vaktim olmuyor. peki ne yapıyorum, hiçbir şey...
edit: bir de saçımı kestirdim, öyle böyle değil sağlam kestirdim. zaten bir işe yaramıyordu, önemi kalmadı artık, saç tellerinin boyunun. boyumun ölçüsünü aldım zira.
edit: bir de saçımı kestirdim, öyle böyle değil sağlam kestirdim. zaten bir işe yaramıyordu, önemi kalmadı artık, saç tellerinin boyunun. boyumun ölçüsünü aldım zira.
hoşçakal demektense, kullanılması daha karizmatik veda sözcüğü.
günlerdir elvis presley dinliyorum, hatalarımı anlıyorum geçmişe baktıkça. galiba en fazla kendimi kırdım, ne ilginçtir ki bu iş yüzünden en fazla yine kendime kızıyorum. yağmuru seviyorum, getirdiği melankoliden nefret ediyorum. halk oyunu oynayamasam da oynama ihtimalim ama çekici geliyor. sevilen bir insan olmadığımı düşünüyorum, şiir okumayı da seviyorum herkes kadar. o'nu da herkes kadar seviyorum... uzak olmalı artık, iki kafa arasındaki mesafe büyümeli.