bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- su tabancasından su içen çocuk4
- sözlüğün kapanması4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- estetik ameliyat olan kişiyi ziyaret etmek3
- burçlara inanmak3
- blackberry6
- anın görüntüsü15
- sebahattin şirin14
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- kalp krizi8
- yakışıklı erkek görünce verilen tepkiler2
- çerçeve yasa23
- arkadaşlar bana müsaade2
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey3
- hiçbir servet zamanı satın alamaz11
- eksi oy alan tanımları siliyorum2
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- apo piçtir piç kalacak12
- kırathanede one more cup of coffee dinlemek2
- hangi film karakteri olmak isterdiniz3
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- romelu lukaku7
- ultravesti tiribün liderinin gözaltına alınması3
- eski türkiye5
- kova burcu2
- z jenerasyonunun önceki nesilden az zekalı olması4
- bu plak para eder mi3
- herkes öldüğü hal üzere diriltilecektir2
- profilini gizli tutma nedeni9
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- numan kurtulmuş3
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı6
- rabbin sana verecek ve sen hoşnut olacaksın2
- aslolan fenerbahce dir andavalı4
- aslolan fenerbahce dir vs frank lucas3
- türk milletine kurulan pusu7
- ipsala vs kapıkule2
- allah'ın delili hazreti mehdi5
- ümmetçilerin vatan sevgisi5
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak5
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- en sevdiğin eşofmana çamaşır suyu dökülmesi5
- mel melin palavra sıkması7
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi7
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet6
- kendi doğum gününü unutmak3
- ekşide yazar olmak vs uludağda birader olmak3
entry'ler (925)
facebook hesabıma girmeye çalıştığımda ''geçersiz sunucu sertifikası'' hatası veren internet tarayıcısı. resmen facebook hesabıma girememekteyim an itibariyle ve bit tabii yardımlara açığım.
bugün bayrampaşa öğrenci meclisi'nin davetlisi olarak, bayrampaşa'da bir söyleşide bulunmuş yazardır. çok hazır cevap bir kişilik. ayrıca son hikaye kitabı, ben sonra ağlarım da okunmaya değer. (bkz: bayrampaşa öğrenci meclisi)
ortamı uludağsözlük e göre daha bir samimidir, yardım isterseniz anında yardım eli uzanır size doğru. ayrıca uludağ da (bkz: jilete kafa atan adam) ekşide de jilete kafa atan adamdır.
ergen kızları etkileyecek kalitede müzikler dinlerseniz, sessiz, gizemli, az biraz depresif modda yaşarsanız, evet siz de ilgi çeken bir cool olabilirsiniz, zor değil.
iyi, kötü ve çirkin.
nihayetinde mezuniyet gecesidir. isterse 1000 kıza 1 erkek olsun.
kilo almaktan muzdarip mi muzdarip değil mi pek anlaşılamayan yazar. bununla beraber üslubu gayet eğlenceli.
eğer ki tazesi yenirse çok lezzetli bir tatlıdır.
gürültülü fakat eğlenceli müzik. size kaybettiğiniz hayat enerjisini kazandırır tekrar tekrar.
orta boyun biraz üstü, rus hatunlara çok yakışandır. http://galeri.uludagsozlu...uklu-ayakkab%c4%b1-75307/
öğrenci meclisleri ve demokrasi eğitimi kapsamında kurulan, istanbul'un en aktif öğrenci meclislerindendir.
http://twitter.com/byrmpasameclis
http://www.facebook.com/bayrampasaogrencimeclisi
http://twitter.com/byrmpasameclis
http://www.facebook.com/bayrampasaogrencimeclisi
artık her gün yazar oldum buraya, bugün keyifli bir gün. her şey geçti galiba. günlerdir konuşma fırsatı bulamadığım güzel bir insanla uzun uzadıya konuştuk.
vakt-i zamanında bir arkadaşım getirmişti bunlardan sınıfa, matematik sınavı öncesi 8 tane indirmiştim mideye. çok eğlenceli bir sınav olmuştu ki bu da böyle bir anımdır.
her iki günde bir şey itiraf eder oldum, ona söyleyemediklerimi... neyse dostlar sıkıntılıyım, bir dünya sorumluluğum az vaktim, bir de o var işte. son birkaç gündür de baya mutlu.
her insanın zaman zaman içinden geçebileceği bir durumda olmaktır, az biraz da insan olmaktır belki de.
sonucu elbette başarılı olabilecek eylemdir, fakat olay yine sizde biter. siz tipsiz bir adamsanız, felsefe yaparak sadece türk kızını değil, hiçbir kızı kaldıramazsınız. he hem yakışıklı, az çok varlıklı, ilgi çekici bir adamsanız. zaten niçe, froyd yanınızda halt etmiştir.
ah be hocam be, bazen müzik dinlemeye bile vaktim olmuyor. peki ne yapıyorum, hiçbir şey...
edit: bir de saçımı kestirdim, öyle böyle değil sağlam kestirdim. zaten bir işe yaramıyordu, önemi kalmadı artık, saç tellerinin boyunun. boyumun ölçüsünü aldım zira.
edit: bir de saçımı kestirdim, öyle böyle değil sağlam kestirdim. zaten bir işe yaramıyordu, önemi kalmadı artık, saç tellerinin boyunun. boyumun ölçüsünü aldım zira.
hoşçakal demektense, kullanılması daha karizmatik veda sözcüğü.
günlerdir elvis presley dinliyorum, hatalarımı anlıyorum geçmişe baktıkça. galiba en fazla kendimi kırdım, ne ilginçtir ki bu iş yüzünden en fazla yine kendime kızıyorum. yağmuru seviyorum, getirdiği melankoliden nefret ediyorum. halk oyunu oynayamasam da oynama ihtimalim ama çekici geliyor. sevilen bir insan olmadığımı düşünüyorum, şiir okumayı da seviyorum herkes kadar. o'nu da herkes kadar seviyorum... uzak olmalı artık, iki kafa arasındaki mesafe büyümeli.