bugün
- kanadalı ünlüler9
- sabahları sevilen şeyler8
- pipinin ortasında kıllar çıkması3
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- iç sıkıntısı7
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı14
- trabzonspor'un thomas reis ile anlaşması2
- tecrübe edilen en korkunç şey7
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- beni kaybettin diyen erkek14
- reis2
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- ana haber bülteni2
- mazotun litresi 101 lira35
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- herkese garip size normal gelen şeyler2
- sabahları nefret edilen şeyler17
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması5
- felsefe mezunu öğretmen olmak4
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- ekşiye gidiyorum ben10
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- sadece filistin'i önemsemek15
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- gocu38
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak3
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları34
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz45
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- iblis'in sesini duymak11
- g i l d e d l i l y27
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa7
- bir erkeğin wp aile grubuna alınma kriterleri6
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- israil11
- anın görüntüsü24
- kürdü sevin10
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- yazarların fobileri20
- arkadaşlar bakar mısınız16
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak30
- sevilen hitap şekilleri3
- doktor kadın çöpçü erkek evliliği11
entry'ler (925)
facebook hesabıma girmeye çalıştığımda ''geçersiz sunucu sertifikası'' hatası veren internet tarayıcısı. resmen facebook hesabıma girememekteyim an itibariyle ve bit tabii yardımlara açığım.
bugün bayrampaşa öğrenci meclisi'nin davetlisi olarak, bayrampaşa'da bir söyleşide bulunmuş yazardır. çok hazır cevap bir kişilik. ayrıca son hikaye kitabı, ben sonra ağlarım da okunmaya değer. (bkz: bayrampaşa öğrenci meclisi)
ortamı uludağsözlük e göre daha bir samimidir, yardım isterseniz anında yardım eli uzanır size doğru. ayrıca uludağ da (bkz: jilete kafa atan adam) ekşide de jilete kafa atan adamdır.
ergen kızları etkileyecek kalitede müzikler dinlerseniz, sessiz, gizemli, az biraz depresif modda yaşarsanız, evet siz de ilgi çeken bir cool olabilirsiniz, zor değil.
iyi, kötü ve çirkin.
nihayetinde mezuniyet gecesidir. isterse 1000 kıza 1 erkek olsun.
kilo almaktan muzdarip mi muzdarip değil mi pek anlaşılamayan yazar. bununla beraber üslubu gayet eğlenceli.
eğer ki tazesi yenirse çok lezzetli bir tatlıdır.
gürültülü fakat eğlenceli müzik. size kaybettiğiniz hayat enerjisini kazandırır tekrar tekrar.
orta boyun biraz üstü, rus hatunlara çok yakışandır. http://galeri.uludagsozlu...uklu-ayakkab%c4%b1-75307/
öğrenci meclisleri ve demokrasi eğitimi kapsamında kurulan, istanbul'un en aktif öğrenci meclislerindendir.
http://twitter.com/byrmpasameclis
http://www.facebook.com/bayrampasaogrencimeclisi
http://twitter.com/byrmpasameclis
http://www.facebook.com/bayrampasaogrencimeclisi
artık her gün yazar oldum buraya, bugün keyifli bir gün. her şey geçti galiba. günlerdir konuşma fırsatı bulamadığım güzel bir insanla uzun uzadıya konuştuk.
vakt-i zamanında bir arkadaşım getirmişti bunlardan sınıfa, matematik sınavı öncesi 8 tane indirmiştim mideye. çok eğlenceli bir sınav olmuştu ki bu da böyle bir anımdır.
her iki günde bir şey itiraf eder oldum, ona söyleyemediklerimi... neyse dostlar sıkıntılıyım, bir dünya sorumluluğum az vaktim, bir de o var işte. son birkaç gündür de baya mutlu.
her insanın zaman zaman içinden geçebileceği bir durumda olmaktır, az biraz da insan olmaktır belki de.
sonucu elbette başarılı olabilecek eylemdir, fakat olay yine sizde biter. siz tipsiz bir adamsanız, felsefe yaparak sadece türk kızını değil, hiçbir kızı kaldıramazsınız. he hem yakışıklı, az çok varlıklı, ilgi çekici bir adamsanız. zaten niçe, froyd yanınızda halt etmiştir.
ah be hocam be, bazen müzik dinlemeye bile vaktim olmuyor. peki ne yapıyorum, hiçbir şey...
edit: bir de saçımı kestirdim, öyle böyle değil sağlam kestirdim. zaten bir işe yaramıyordu, önemi kalmadı artık, saç tellerinin boyunun. boyumun ölçüsünü aldım zira.
edit: bir de saçımı kestirdim, öyle böyle değil sağlam kestirdim. zaten bir işe yaramıyordu, önemi kalmadı artık, saç tellerinin boyunun. boyumun ölçüsünü aldım zira.
hoşçakal demektense, kullanılması daha karizmatik veda sözcüğü.
günlerdir elvis presley dinliyorum, hatalarımı anlıyorum geçmişe baktıkça. galiba en fazla kendimi kırdım, ne ilginçtir ki bu iş yüzünden en fazla yine kendime kızıyorum. yağmuru seviyorum, getirdiği melankoliden nefret ediyorum. halk oyunu oynayamasam da oynama ihtimalim ama çekici geliyor. sevilen bir insan olmadığımı düşünüyorum, şiir okumayı da seviyorum herkes kadar. o'nu da herkes kadar seviyorum... uzak olmalı artık, iki kafa arasındaki mesafe büyümeli.