bugün
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak7
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- yazarların favori giyim markası14
- michel foucault3
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- velvet55
- sözlüğün en harbi kızı8
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- sözlüğün en harbi erkeği7
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar9
- kadın2
- israile atom bombası atmak8
- manyak olmaya karar verdim3
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- migros'a sorulacak tek soru24
- spor ayakkabı6
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- friedrich hegel la bi cay icek14
- ölmedeyiz uludağ sözlük4
- ona bir şey söyle7
- 2026 ekonomik krizi17
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- hayattaki en değerli şeyler8
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- insan olmaya ceyrek kala15
- veriye güvenmeyen yazılımcı2
- seninle sevişirken ölmek istiyorum4
- sözlüğün en barbi kızı2
- üstteki yazar bir şarkı olsa2
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- 2027 de sözlüğe veda edecek yazarlar2
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- sadece kadınlara kibar davranan erkek modeli2
- mutlu ama uzak olsun12
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- ben yokken sözlükte neler oldu2
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz3
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- gece vakti yolda karşılaşılan sümüklü sapık5
- gece sokaklarda dolaşıp insanlarla sohbet etmek2
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- aleksey batrakov28
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- osuruktan şiirler60
- evde soğuk kahve yapımı7
- giriş yapınca sözlüğün kalitesini yükselten yuzır2
- hangi ülkelerden ne alınabilir3
entry'ler (925)
facebook hesabıma girmeye çalıştığımda ''geçersiz sunucu sertifikası'' hatası veren internet tarayıcısı. resmen facebook hesabıma girememekteyim an itibariyle ve bit tabii yardımlara açığım.
bugün bayrampaşa öğrenci meclisi'nin davetlisi olarak, bayrampaşa'da bir söyleşide bulunmuş yazardır. çok hazır cevap bir kişilik. ayrıca son hikaye kitabı, ben sonra ağlarım da okunmaya değer. (bkz: bayrampaşa öğrenci meclisi)
ortamı uludağsözlük e göre daha bir samimidir, yardım isterseniz anında yardım eli uzanır size doğru. ayrıca uludağ da (bkz: jilete kafa atan adam) ekşide de jilete kafa atan adamdır.
ergen kızları etkileyecek kalitede müzikler dinlerseniz, sessiz, gizemli, az biraz depresif modda yaşarsanız, evet siz de ilgi çeken bir cool olabilirsiniz, zor değil.
iyi, kötü ve çirkin.
nihayetinde mezuniyet gecesidir. isterse 1000 kıza 1 erkek olsun.
kilo almaktan muzdarip mi muzdarip değil mi pek anlaşılamayan yazar. bununla beraber üslubu gayet eğlenceli.
eğer ki tazesi yenirse çok lezzetli bir tatlıdır.
gürültülü fakat eğlenceli müzik. size kaybettiğiniz hayat enerjisini kazandırır tekrar tekrar.
orta boyun biraz üstü, rus hatunlara çok yakışandır. http://galeri.uludagsozlu...uklu-ayakkab%c4%b1-75307/
öğrenci meclisleri ve demokrasi eğitimi kapsamında kurulan, istanbul'un en aktif öğrenci meclislerindendir.
http://twitter.com/byrmpasameclis
http://www.facebook.com/bayrampasaogrencimeclisi
http://twitter.com/byrmpasameclis
http://www.facebook.com/bayrampasaogrencimeclisi
artık her gün yazar oldum buraya, bugün keyifli bir gün. her şey geçti galiba. günlerdir konuşma fırsatı bulamadığım güzel bir insanla uzun uzadıya konuştuk.
vakt-i zamanında bir arkadaşım getirmişti bunlardan sınıfa, matematik sınavı öncesi 8 tane indirmiştim mideye. çok eğlenceli bir sınav olmuştu ki bu da böyle bir anımdır.
her iki günde bir şey itiraf eder oldum, ona söyleyemediklerimi... neyse dostlar sıkıntılıyım, bir dünya sorumluluğum az vaktim, bir de o var işte. son birkaç gündür de baya mutlu.
her insanın zaman zaman içinden geçebileceği bir durumda olmaktır, az biraz da insan olmaktır belki de.
sonucu elbette başarılı olabilecek eylemdir, fakat olay yine sizde biter. siz tipsiz bir adamsanız, felsefe yaparak sadece türk kızını değil, hiçbir kızı kaldıramazsınız. he hem yakışıklı, az çok varlıklı, ilgi çekici bir adamsanız. zaten niçe, froyd yanınızda halt etmiştir.
ah be hocam be, bazen müzik dinlemeye bile vaktim olmuyor. peki ne yapıyorum, hiçbir şey...
edit: bir de saçımı kestirdim, öyle böyle değil sağlam kestirdim. zaten bir işe yaramıyordu, önemi kalmadı artık, saç tellerinin boyunun. boyumun ölçüsünü aldım zira.
edit: bir de saçımı kestirdim, öyle böyle değil sağlam kestirdim. zaten bir işe yaramıyordu, önemi kalmadı artık, saç tellerinin boyunun. boyumun ölçüsünü aldım zira.
hoşçakal demektense, kullanılması daha karizmatik veda sözcüğü.
günlerdir elvis presley dinliyorum, hatalarımı anlıyorum geçmişe baktıkça. galiba en fazla kendimi kırdım, ne ilginçtir ki bu iş yüzünden en fazla yine kendime kızıyorum. yağmuru seviyorum, getirdiği melankoliden nefret ediyorum. halk oyunu oynayamasam da oynama ihtimalim ama çekici geliyor. sevilen bir insan olmadığımı düşünüyorum, şiir okumayı da seviyorum herkes kadar. o'nu da herkes kadar seviyorum... uzak olmalı artık, iki kafa arasındaki mesafe büyümeli.