bugün
- futbol14
- yazarların favori oyun karakteri10
- abur öldü mü lan2
- nelerin koleksiyonu yapılabilir5
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı18
- tom barrack'ın israil'in suriye saldırısı yorumu2
- para mı aşk mı sorunsalı8
- brezilya7
- islam barış dinidir4
- sözlük yazarlarının favori dizisi9
- süper lig7
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler7
- osuruktan şiirler89
- ispanya3
- la liga3
- milan skriniar8
- üniversite okumanın gereksiz olması9
- sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar5
- araplar kuzey kıbrıs'ı neden tanımıyor5
- tai lung26
- nervio varıdı nerede o11
- türkiye5
- türkiye savaşa girerse yanında yer alacak ülkeler3
- hakan fidan3
- fenerbahçe19
- her filmde aynı karakteri canlandıran aktörler2
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı5
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- dolar isterse 100 olsun41
- anın görüntüsü20
- velvet50
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi4
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı10
- türkiyede korku yazarının olmaması3
- kasımpaşa4
- çorum4
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- kasımpaşa sk4
- çorum fk4
- telekinezi3
- 1948 arap israil savaşı8
- yaprak3
- kanada3
- her şeyden önce sadece allah'ın zihni vardı2
- nasreddinhoca3
- ismet gurbuz 202412
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi13
- 22 ağustos 2026 espanyol real madrid maçı2
- alçak puşt3
entry'ler (925)
facebook hesabıma girmeye çalıştığımda ''geçersiz sunucu sertifikası'' hatası veren internet tarayıcısı. resmen facebook hesabıma girememekteyim an itibariyle ve bit tabii yardımlara açığım.
bugün bayrampaşa öğrenci meclisi'nin davetlisi olarak, bayrampaşa'da bir söyleşide bulunmuş yazardır. çok hazır cevap bir kişilik. ayrıca son hikaye kitabı, ben sonra ağlarım da okunmaya değer. (bkz: bayrampaşa öğrenci meclisi)
ortamı uludağsözlük e göre daha bir samimidir, yardım isterseniz anında yardım eli uzanır size doğru. ayrıca uludağ da (bkz: jilete kafa atan adam) ekşide de jilete kafa atan adamdır.
ergen kızları etkileyecek kalitede müzikler dinlerseniz, sessiz, gizemli, az biraz depresif modda yaşarsanız, evet siz de ilgi çeken bir cool olabilirsiniz, zor değil.
iyi, kötü ve çirkin.
nihayetinde mezuniyet gecesidir. isterse 1000 kıza 1 erkek olsun.
kilo almaktan muzdarip mi muzdarip değil mi pek anlaşılamayan yazar. bununla beraber üslubu gayet eğlenceli.
eğer ki tazesi yenirse çok lezzetli bir tatlıdır.
gürültülü fakat eğlenceli müzik. size kaybettiğiniz hayat enerjisini kazandırır tekrar tekrar.
orta boyun biraz üstü, rus hatunlara çok yakışandır. http://galeri.uludagsozlu...uklu-ayakkab%c4%b1-75307/
öğrenci meclisleri ve demokrasi eğitimi kapsamında kurulan, istanbul'un en aktif öğrenci meclislerindendir.
http://twitter.com/byrmpasameclis
http://www.facebook.com/bayrampasaogrencimeclisi
http://twitter.com/byrmpasameclis
http://www.facebook.com/bayrampasaogrencimeclisi
artık her gün yazar oldum buraya, bugün keyifli bir gün. her şey geçti galiba. günlerdir konuşma fırsatı bulamadığım güzel bir insanla uzun uzadıya konuştuk.
vakt-i zamanında bir arkadaşım getirmişti bunlardan sınıfa, matematik sınavı öncesi 8 tane indirmiştim mideye. çok eğlenceli bir sınav olmuştu ki bu da böyle bir anımdır.
her iki günde bir şey itiraf eder oldum, ona söyleyemediklerimi... neyse dostlar sıkıntılıyım, bir dünya sorumluluğum az vaktim, bir de o var işte. son birkaç gündür de baya mutlu.
her insanın zaman zaman içinden geçebileceği bir durumda olmaktır, az biraz da insan olmaktır belki de.
sonucu elbette başarılı olabilecek eylemdir, fakat olay yine sizde biter. siz tipsiz bir adamsanız, felsefe yaparak sadece türk kızını değil, hiçbir kızı kaldıramazsınız. he hem yakışıklı, az çok varlıklı, ilgi çekici bir adamsanız. zaten niçe, froyd yanınızda halt etmiştir.
ah be hocam be, bazen müzik dinlemeye bile vaktim olmuyor. peki ne yapıyorum, hiçbir şey...
edit: bir de saçımı kestirdim, öyle böyle değil sağlam kestirdim. zaten bir işe yaramıyordu, önemi kalmadı artık, saç tellerinin boyunun. boyumun ölçüsünü aldım zira.
edit: bir de saçımı kestirdim, öyle böyle değil sağlam kestirdim. zaten bir işe yaramıyordu, önemi kalmadı artık, saç tellerinin boyunun. boyumun ölçüsünü aldım zira.
hoşçakal demektense, kullanılması daha karizmatik veda sözcüğü.
günlerdir elvis presley dinliyorum, hatalarımı anlıyorum geçmişe baktıkça. galiba en fazla kendimi kırdım, ne ilginçtir ki bu iş yüzünden en fazla yine kendime kızıyorum. yağmuru seviyorum, getirdiği melankoliden nefret ediyorum. halk oyunu oynayamasam da oynama ihtimalim ama çekici geliyor. sevilen bir insan olmadığımı düşünüyorum, şiir okumayı da seviyorum herkes kadar. o'nu da herkes kadar seviyorum... uzak olmalı artık, iki kafa arasındaki mesafe büyümeli.