bugün
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı5
- özlediniz mi beni6
- 16 ağustos 2026 amedspor erzurumspor maçı6
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun5
- bazı olaylarda zall'ın sözlüğe intikal etmesi3
- velvet26
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- o kızdan uzak dur diyen erkek4
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek5
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- amedspor4
- karı kıza para yedirir misiniz3
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- evlilik balonunun patlaması3
- türklere vize serbestisi4
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım8
- pirates of the caribbean2
- kendini değersizleştiren insan5
- insanoğlu kelimesinin cinsiyetçi olması2
- mor semsiyeli yabanci8
- çay yapacak hatunun olmaması3
- anın görüntüsü34
- sözlükte kavga oldu hissi2
- kuzey karolina'dan ındianapolis'e gitmek3
- evliliğin anlamı13
- butlancıların birbirine girmesi6
- dünyanın en değerli şeyi5
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
- jalapeno turşusu2
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek5
- kürtsüz türkiye11
- golden rose velvet matte ruj 202
- yahudiler neden hindistan'ı seviyor2
- alihan kuriş8
- duygulandıran ingilizce şarkılar2
- evde yoğurt yapmak5
- pancar küspesi2
- ahmet baran yazgan12
- türk ile kürt'ü rakip sanmak5
- bütün gece sokaklarda seri katilin izini sürmek5
- halife olacağım7
- tinder2
- nude var mı3
- sokakların mis gibi bok kokması2
- fenerbahçe15
- beyazconverse nickli yazar erkek mi5
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
entry'ler (925)
facebook hesabıma girmeye çalıştığımda ''geçersiz sunucu sertifikası'' hatası veren internet tarayıcısı. resmen facebook hesabıma girememekteyim an itibariyle ve bit tabii yardımlara açığım.
bugün bayrampaşa öğrenci meclisi'nin davetlisi olarak, bayrampaşa'da bir söyleşide bulunmuş yazardır. çok hazır cevap bir kişilik. ayrıca son hikaye kitabı, ben sonra ağlarım da okunmaya değer. (bkz: bayrampaşa öğrenci meclisi)
ortamı uludağsözlük e göre daha bir samimidir, yardım isterseniz anında yardım eli uzanır size doğru. ayrıca uludağ da (bkz: jilete kafa atan adam) ekşide de jilete kafa atan adamdır.
ergen kızları etkileyecek kalitede müzikler dinlerseniz, sessiz, gizemli, az biraz depresif modda yaşarsanız, evet siz de ilgi çeken bir cool olabilirsiniz, zor değil.
iyi, kötü ve çirkin.
nihayetinde mezuniyet gecesidir. isterse 1000 kıza 1 erkek olsun.
kilo almaktan muzdarip mi muzdarip değil mi pek anlaşılamayan yazar. bununla beraber üslubu gayet eğlenceli.
eğer ki tazesi yenirse çok lezzetli bir tatlıdır.
gürültülü fakat eğlenceli müzik. size kaybettiğiniz hayat enerjisini kazandırır tekrar tekrar.
orta boyun biraz üstü, rus hatunlara çok yakışandır. http://galeri.uludagsozlu...uklu-ayakkab%c4%b1-75307/
öğrenci meclisleri ve demokrasi eğitimi kapsamında kurulan, istanbul'un en aktif öğrenci meclislerindendir.
http://twitter.com/byrmpasameclis
http://www.facebook.com/bayrampasaogrencimeclisi
http://twitter.com/byrmpasameclis
http://www.facebook.com/bayrampasaogrencimeclisi
artık her gün yazar oldum buraya, bugün keyifli bir gün. her şey geçti galiba. günlerdir konuşma fırsatı bulamadığım güzel bir insanla uzun uzadıya konuştuk.
vakt-i zamanında bir arkadaşım getirmişti bunlardan sınıfa, matematik sınavı öncesi 8 tane indirmiştim mideye. çok eğlenceli bir sınav olmuştu ki bu da böyle bir anımdır.
her iki günde bir şey itiraf eder oldum, ona söyleyemediklerimi... neyse dostlar sıkıntılıyım, bir dünya sorumluluğum az vaktim, bir de o var işte. son birkaç gündür de baya mutlu.
her insanın zaman zaman içinden geçebileceği bir durumda olmaktır, az biraz da insan olmaktır belki de.
sonucu elbette başarılı olabilecek eylemdir, fakat olay yine sizde biter. siz tipsiz bir adamsanız, felsefe yaparak sadece türk kızını değil, hiçbir kızı kaldıramazsınız. he hem yakışıklı, az çok varlıklı, ilgi çekici bir adamsanız. zaten niçe, froyd yanınızda halt etmiştir.
ah be hocam be, bazen müzik dinlemeye bile vaktim olmuyor. peki ne yapıyorum, hiçbir şey...
edit: bir de saçımı kestirdim, öyle böyle değil sağlam kestirdim. zaten bir işe yaramıyordu, önemi kalmadı artık, saç tellerinin boyunun. boyumun ölçüsünü aldım zira.
edit: bir de saçımı kestirdim, öyle böyle değil sağlam kestirdim. zaten bir işe yaramıyordu, önemi kalmadı artık, saç tellerinin boyunun. boyumun ölçüsünü aldım zira.
hoşçakal demektense, kullanılması daha karizmatik veda sözcüğü.
günlerdir elvis presley dinliyorum, hatalarımı anlıyorum geçmişe baktıkça. galiba en fazla kendimi kırdım, ne ilginçtir ki bu iş yüzünden en fazla yine kendime kızıyorum. yağmuru seviyorum, getirdiği melankoliden nefret ediyorum. halk oyunu oynayamasam da oynama ihtimalim ama çekici geliyor. sevilen bir insan olmadığımı düşünüyorum, şiir okumayı da seviyorum herkes kadar. o'nu da herkes kadar seviyorum... uzak olmalı artık, iki kafa arasındaki mesafe büyümeli.